|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
10.12.2010 14:11:14   
hillmagic
Ena spletna stran vozičkov in drugih zadevic:
http://www.boots.com/en/Mother-Baby/Pushchairs/All-Pushchairs/

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.12.2010 17:07:25   
fluf
jest pa moji nosečniški možgani... miško za laptopa pozablam povsod... hvala bogu mamo na faksu super varnostnike pa super študente... do zdej se je zmer vrnila :D:D:D:D:D

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.12.2010 17:51:30   
borovnicica
[color=#000000 size=3]Pozdravljene!
[color=#000000 size=3] Jaz sem tudi postala ena čudna zaspanka…veliko bi spala in že skoraj od pluska na prej hodim spat s kurami. Se pa tudi jaz včasih zbudim ob 4 zjutraj in ne morem več zaspat. Mogoče je pa to trening za potem, ko bo pikica prišla. user posted image [color=#000000 size=3] 
fluf: miš na špago user posted image
naša pikica bo pa spala v košku in potem v posteljčki v kateri sem spala tudi jaz user posted image . Bomo prenovili in nov jogi dali, pa bo user posted image [color=#000000 size=3]v bistvu morava sam voziček nabavit. Lupinico bova dobila od sorodnikov, prav tako banjico. Previjalno in stol za hranjenje bova pa najverjetneje vzela v tistih paketih od pomoči ob rojstvu otroka. Paket E, kot razumem jaz zložiš sam.
[color=#000000 size=3]mi smo pa danes po enem mesecu imeli sonček. skoraj nismo več vedeli kako zgleda. user posted image
[color=#000000 size=3]lep zimski dan je bil in lep vikend vsem user posted image
[color=#000000 size=3] 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.12.2010 17:52:44   
borovnicica
user posted image  kaj pa so to zaene primesi?
sfašta user posted image
in sploh ne pusti zbrisat :)

< Sporočilo je popravil borovnicica -- 10.12.2010 17:57:50 >

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.12.2010 18:56:51   
zaspana zvezdica
Tudi jaz hodim vsak dan s kurami spat... pa zjutraj še vseeno težko vstanem...

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.12.2010 19:14:57   
mami411
Čer!

Mi gremo pa na vikend, že dolg cajta nismo bili, upam da je še sneg, interneta pa ni, tko da se tipkamo v ponedeljek.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.12.2010 19:22:53   
rakica 2
pozdravljene čveke babje.user posted image ..dva dni rabla da sem vas prebrala...no moj ni plačal interneta in smo bli spet brez zunanjega svetauser posted image ...ah zguba
jst sm vsak dan boljše,vsaj jem lahko normalno,ne dabi se pol slabo počutila,user posted image tisto migetanje sem čutila med 12 in 14 tednom,pol pa tri tedne nič,zdej pa čutim bol konkretno
občina-to mi je pa čudno,jst sm lani spremenila naslov ko sem šla že čez rok in denar dobila,mogoče ker sem kraj zamenjala in ne občine?user posted image
ggggrrrr-me je skor kap zej,mi je tamala dala kačo v roke(plastično),vzamem,pogledam in seveda zavpijem in vržem stran,me je čudno gledla,ah še plastike se bojimuser posted image
se bližamo 100-ki,dajmo majčice javite seuser posted image

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.12.2010 19:28:30   
fluf
rakica 2 oooo kje je še moja stotka, ker sem med zadnjimi v maju...

punce a mamo tle kako pravnico al pa kir ki je ali še študira pravo? rabim kakšno pametno seminarsko/pomoč na temo delovnega prava v EU user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.12.2010 20:32:06   
ninasiki
ojla bejbike

evo da se še jst mal javim pr ns je vse ok najino nadstropje lepo napreduje so včeraj belili in je takoj toook lepši fealing zdej čakamo sam še centralno kar bo mal dl trajal sam do maja je pa upam da še šansa da pridemo gor in zaživimo na svojem uglaunem full sm vesela in mi sploh ni jasno

naša pikica me vsake tok časa mal popraska po prebuščku je prou dobr občutek in prou rada ga občutm kokr ve to je logično uglaunem happppyy

nč grem finale gledat papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.12.2010 8:07:48   
vesna_b
jutro, čveke moje

evo, vikend je minil in spet sem v gužvi... vsem želim en lep začetek delovnega tedna, pa se tipkamo.

aja, z zmagovalcem BB ste zadovoljne? jaz sem user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.12.2010 8:39:12   
hanna80
Dobila rezultata od horisonske biopsije: imamo  kromosomsko zdravo punčko!
Presrečna! :)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.12.2010 8:58:06   
bučkabb
hanna80 čestitam za zdravo punčkouser posted image user posted image user posted image

vesna dobrodošla v novem delovnem tednu, smo kr na istem, a ne?!!!
no naš teden bo zelo pester, ker smo tik pred selitvijo, v službi gužva, ker bomo kmalu 15. v mesecu, v vrtcu mamo popoldansko srečanje s starši, tak da se bo ta teden dogajalo, naslednji teden se mamo namen seliti, potem pa so že prazniki, juhuuuuuser posted image user posted image  uffffff pestro bo ta mesecuser posted image user posted image

no drgač sem pa jaz tud kr vredo, počutim se dobro, utrujenost me malo manj muči, tak da bo za zdržat user posted image

no grem zdaj mal delatuser posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.12.2010 8:59:07   
zmaja2
Ahoj Majčice!

Malo dolgo je trajalo, da sm se opogumila in sm se odločila, da se prijavim tudi js. Pr nas pričakujemo 12.5. user posted image . Sicer še nisem uspela vsega prebrat, kar ste že napisale, tko da se opravičujem, če bom slučajno sprašvala kaj, kar ste že obdelale. Tole bo najin prvi user posted image , sicer 2.user posted image , ampk kaj čmo. Važn, da bo zdaj vse ok. A ne? user posted image
Aja, pa mal me boste še mogle inštruirat, ker sm namreč čista začetnica v čvekanju na forumu. user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.12.2010 9:14:47   
ninasiki
dobro jutroo

REZULTALI BB zadovolna sm navijala sicer za oba ampak sm pa vedla da bo činč zmagu ker slovenija je pač cmerava kaj čmo uredu je dečko in zasluži si zmago

zmaja2 dobrodošla

hana80 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo pa nsalednji teden spet pregled in komaj čakam da ga slišim kako hitro bije srček user posted image

evo jst se prpraulam na za službo in želim vam uspešn začetk tedna

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.12.2010 9:56:48   
zmaja2
hana80 tudi js se pridružujem čestitkam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ni lepšga za slišat, k da je vs ok.

Glede zmagovalca BBS zadovolna, nism pa zadovolna s komentatorji k so bli tko pocukrani s Sandro. user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.12.2010 10:02:01   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: hanna80

jeeeeeee!!!!! čestitke. sicer ajd, saj smo vedle, da bo vse ok, a ne? no, in čestitke za pupo user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: zmaja2
Malo dolgo je trajalo, da sm se opogumila in sm se odločila, da se prijavim tudi js. Pr nas pričakujemo 12.5. user posted image .

dobrodošla med nami. ej, verjemi, še kak dan ali dva, pa ne boš rabila inštrukcij. ti kar piši in vprašaj, kar te zanima.

ninasiki - ma kaj pa vem, cmerava al pa ne... recimo, da sem navijala za njega oz po moje sta prava dva ostala za finalista... sandra mi je na konc že preveč utrujala, mišo... ma saj ne rečem, da ni fajn, al pa kaj, sam je pa mal preveč jambral. ko je blo za delat.

ah, se vidi, da se mi ne da še delat, po malci bom pa norela spet. hudo. o lenoba jaz... user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.12.2010 10:02:50   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: zmaja2

Glede zmagovalca BBS zadovolna, nism pa zadovolna s komentatorji k so bli tko pocukrani s Sandro. user posted image

e, točno to user posted image user posted image user posted image

pa tista snubitev, no... kr neki... user posted image

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.12.2010 10:05:35   
kokapoka
Ojla punce...že doooolg se nism oglasila vas pa berm skoraj redno...ni časa za kej napisat, ker se bomo tudi mi selili čez en tedn,dva...vidm da nas je kr nekaj takih!!!tko da mamo dela čez glavo!!

Naša pikica raste in tud js že čutm nežno božanje vsake toliko časa...bla pr G prejšni tedn smo slišali srčka in je vse ok...komi čakam 6.1. ko nas čaka morfologija in bomo tud za spol vprašali;)))smo zlo firbčniuser posted image vsi mi govorijo da bo punčka ampak se mi zdi da to zato ker fantka že mamouser posted image kar bo bo...le da bo zdrav otročiček...v petek bo že 18 teden moje nosečnosti!!!!a gre vam tudi tko hitro...meni se zdi da se mi je v prvi bol vleklo vse skup...res pa je da zdj ni več tok časa razmišlat o tem k nam naš žan krajša dopoldneve:))star bo 20mescev in se veseli da bo dobil sestrco al pa bratca...ko ga vprašam kje je dojenček prav da v bušiju in da brca:))ko ga pa vprašam kako mu bo ime pa prav Ana:))tko da ne vem a to kej pomen heheheuser posted image uglavnm pazite nase in na svoje pikice...lp

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.12.2010 10:23:20   
bučkabb
ja naša mala tudi reče da ma mami v bušijo dojenka , ki aja in raste, ko bo pa dovol velik pa bo prišo ven pa bo njenuser posted image user posted image user posted image  ja pa ona ga ma tud v bušijuuser posted image user posted image

posrečeni so ti naši mali nadobudnežiuser posted image user posted image user posted image

ma sem jaz tud lena ko f..., pol po 12 uri bom pa tud jaz norela ja, zdaj pa kr kukam na net, kaj se kaj dogaja
glede BBS pa sem tud jaz zadovoljna z končnim rezultatom, čeprav po TV nisem spremljala, kaj veliko , samo tuki na slpetu kolker sem prebrala.

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.12.2010 10:57:04   
zvezdica1980
Čestitke hanna80 user posted image user posted image user posted image !!!!!

Pa vidim da imave na isti dan PDP!!!!! Juhuuuuuuuuuuuuu.....bove skupi dihale!!!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hanna80

< Sporočilo je popravil zvezdica1980 -- 13.12.2010 10:58:47 >

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.12.2010 11:03:01   
mami411
Hanna80 user posted image user posted image user posted image čestitke za zdravo punco.

Vsem ki se selite, štimate stanovanja...želim da vam čimhitreje to uspe.

Zmaja2 dobrodošla!!!

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.12.2010 11:39:18   
RAKICA2007
Dober dan, čvekice user posted image

kako smo kaj? Jaz sem v totalni gužvi, z polnim nosom in slabim želodcem user posted image  ampak bo, nekako se moram prisiliti in kaj spraviti vase, če ne bo grozaaa

Hanna80 user posted image user posted image user posted image  za zdravo pupiko, sem kar solzne učke dobila in user posted image

zmaja2 W E L C O M E - ti kar brez strahu vprašaj karkoli, ti bomo z veseljem pomagale...

Hmmm grem še kaj za nazaj prebrati - da vas lahko komentiram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.12.2010 12:31:40   
zmaja2
Mene pa zanima kok se vam že kaj pozanjo bušiji. Moj je že parkrat pokomentiral, da se minč ne pozna, vsaj ne tolk, da bi drugi opazil, ampk prav, da pa zna bit ta mesec napredek. user posted image  K da bi bil že ne vem kakšn stručko glede bušijev. user posted image  

Pa zdi se mi, da ta mali čudež že čutim zlasti zjutraj al pa zvečer k ležim, ne pa čez dan. A je to možno?

No, zdaj upam, da mi bo to ratal poslat. Sm se že dvakrat začela matrat, pa me je vsakič vn zabrisal. user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.12.2010 13:02:56   
vesna_b
ja, RR občasno nagaja. kr neki, ampak kaj čmo...

no, men se precej pozna, tud nosim bolj spredaj, tako kot prvič, in že sedaj vem, da bom zelooooo OkrOgla user posted image
hja, prvič se mal kasneje pozna, drugič je pa kmalu bolj očitno. boš videla naslednjič... user posted image

tud to, da že čutiš otroka, je sicer možno, čeprav v prvi nosečnosti običajno čutimo gibe mal kasneje. čeprav, ajd, če imaš rok 12.5., si že v 19. tednu in bi blo čist možno, da že čutiš, ko te poboža.

rakica 2 - tudi pri meni so se gibi umirili v zadnjem tednu, ampak zvečer, ko ležim, in če imam roke na trebuhu, čutim, kako se premika notri. kako se premika kepica po mojem trebuhu. nebeško...

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.12.2010 13:16:05   
absolventka2
hanna80 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni lepše novice kot je tvoja....prav polepšala si mi dan...

Ja tele prvi gibi so res fenomenalni tudi jaz jih čutim že kakšen dober teden ko se umirim pa pikica začne noret user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam po tamalega v vrtec, lp

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.