|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
30.11.2010 15:52:39   
mami411
vesna_b meni je všeč Nejc, Matic, Ela, Klemen, Ema, Meta, Hana, Urša

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
30.11.2010 20:52:42   
absolventka2
Če je katera izmed vas iz bele krajine potem najberš pozna mojo ginekologinjo dr. Melinček, ker je edina v Črnomlju pa še na zelo slabem glasu je. Pa me zanima če mi novomeščanke lahko malo pomagate in predlagate katera g bi v mestu mela še prosto pa da je vredi. Ker men je dr. Kostanjšek delala NS in sem bla fullll zadovoljna a ko sem jo vprašala če lahko zamenjam g mi je rekla naj tega ne počnem med nosečnostjo da ni priporočljivo, najberš zato ker je imela nabito polno čakalnicouser posted image .

vesna_b a si že gleda kej na netu za ime ker jih imaš malo morje. Jst bi ti predlagala kakšnega pa ne vem al so ti všeč stara  al nova al tradicionalna...

Kar se pa tiče pozornosti v drugi nosečnosti lahko rečem samo eno prvauser posted image je vedno prva in nobena več ni taka kot prvauser posted image .

Nočkouser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
30.11.2010 21:56:28   
ninasiki
absolventka dobrodošla na mojem dnevu veselja user posted image user posted image user posted image user posted image oz najinem po novem, bova skupi odštevale kar se pa tiče menjanjaG. mislm da lahko kdo lahko teb določa kirga G. boš ti mela in če ti je naredila tako štalo bi jo jst osebno takoooj zamenjala poleg teba pa bi jo šla pa nadrla k mačka kaj e gre itd tko da mislm da lahko in če se ne počutiš dobro pri njej zamenji jst morm trkat moja je ZAKOOOON naredila mi je popolnoma vse preiskave na kar je blo sum v prvi rundi in še v 22 tednu me bo poslala na test za sladkorno uglaunem ni da ni je bla tud prisotna pri porodu in ve kako težko mi je blo in pomoje zato dela te preiskave ker sm mela 1001 diagnozo postauleno v 4 nastropju na koncu pa ker ni blo nič dokazano so pa enostauno sprožili porod mah bomo že user posted image

tašča sej pravm nebi se spuščala v to ker vs šišnem 100000000% ker preseneča še lastnega sine tko da brezveze se ukvarjat z takimi ljudmi k niso vredni mojga dober dana ja za mene je duh v hiši je ni grem mim nje k da je duh uglaunem bljeeek

bolše polovice nimam problemou me še kr razvaja in m bo pomoje še naprej ker je taka oseba morm pa priznat da se pa več kregava ampak čist za brezveze ker sm pa to nosečnost mal tečna je zdj sicer malo bolje ampak vseeno je blo v prvo drugače oz sm bla jst bolj mila

jst se pa menim za zibelkooo in to bo prvi nakup za drugo štručko v naši hiši pol pa samo še voziček in je vse v hiši

nč grem k sončku je moj nočna pa skupi spiva user posted image nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
30.11.2010 22:56:38   
mami 27
Čveeeeeeeeeeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeee user posted image

Tok mam štalo v službi, doma pa nič cajta, pa še naporen vikend na cesti (sneg) user posted image

Skratka, bili na pregledu v PO, nov G mi je naredil UZ, menda je pupa!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Pa tako smo si jo želeli!
Upam da tko ostane tut na morfologiji user posted image

Pa danes sem dobila voziček, Chiccota (trio living), ker mislim da ga ceneje ne bom dobila. Kupila pa cel kmpl, voziček, košara, lupinica...

Naslednji pregled (morfologija) 24.12.

Pa še kej napišem, ko pridem mal k sebi od "laufanja" user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.12.2010 5:53:36   
lily32
absolventka2, lahko ti povem le lastno izkušnjo. Zamenjava ginekologa med nosečnostjo ni prav nič prijetna. user posted image V prejšnji nosečnosti je moja G odšla, ko sem bila v 8 mesecu. Pri tisti specializantki, ki jo je nadomestila, nisem hotela ostati, ker sem imela slabe izkušnje z njo, ko še asistirala moji G, zato sem se odločila, da si poiščem novo/novega. Preklicala sem celo Primorsko in nihče mi ni hotel vzeti, ker imajo vsi polno, še posebej pa, ko sem povedala, da sem noseča in so sestre govorile, v nosečnosti naj ne bi zamenjali G. Končno mi je uspelo, ko sem pri G, ki deluje v naši občini rekla, da mi po zakonu pripada, da imam G v svoji občini.

Zato ti želim vso srečo in oboroži se z zvrhano mero potrpežljivosti in vztrajnosti.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.12.2010 7:31:43   
Klaraklara30
absolventka2 Joj, kakšna štorija user posted image Mene bi kap!!!! Jaz bi sigurno menjala ginekologa. Jaz sem tudi namreč bila v NM pri dr. Kostanjšek. Meni je ona super, vse tako fajn pokaže, si vzame čas, da res dobro izmeri itd. Pa mislim, da ima še prosto. Ti se kar po telefonu zmeni, da bi rada menjala, povej, da si noseča. Če ne jih pa res lepo prosi in povej, kakšno izkušnjo imaš s svojo G. Drugače je pa še dr. Klarič (+ še en priimek ima, pa se ga ne spomnim). Ona je tudi ful fajn, poznam nekaj punc, ki so pri njej.
Če se pa odločiš za zamenjavo, te pa itak morjo vzet, če imajo še prostor. Kaj pa vem...jaz taki G ne bi več zaupala. To je samo moje mnenje.

Pa vse dobro do konca nosečnosti.
Aja, rok imava kar blizu, tako da se morda srečava v P (če seveda nameravaš v NM rodituser posted image ).

lili8 Pri meni je bilo tudi tako na začetku nosečnosti. Veliko jih je že vedelo, da sem noseča, le malokdo pa me je vprašal, kako se počutim. Še moj user posted image je bil bolj tako...čuden user posted image . Sicer se je sedaj to spremenilo in so bolj pozorni. Moj user posted image pa že itak ful boža trebušček in se stiska k pikici.
Hotla sem ti pa rečt to, da se ne oziraj na okolico, če se le da. Vem, da ni lahko, ampak se ne sekiraj. Sama si reci kakšno vzpodbudno besedo, se nasmej sama sebi v ogledalu, pa tudi kar sama sebe vprašaj, kako se pa danes počutiš? Ne hecam se, res to ful pomaga. Če bi mene kdo kdaj videl in slišal, bi sigurno mislil, da sem za kakšno norišnico, ampak jaz si kar povem, kar mi gre user posted image . Vse dobro, seveda!

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.12.2010 8:34:42   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

vesna_b meni je všeč Nejc, Matic, Ela, Klemen, Ema, Meta, Hana, Urša

zelo lepa imena, sam jih pol lahko črtam.
Nejca ima bratranec in sodelavka. Ela mojmu ni všeč, sem že predlagala. Emo ima prijateljica, Hano isto...

absolventka, všeč so mi bolj klasična imena, ne preveč sodobna, moderna...

no, meni je delala NS enkrat kostanjškova, enkrat pa klaričeva, obe so mi bile všeč. sama pa imam G v bolnici in sem tudi zelo zadovoljna. hodim pa k Simetinger Gabrieli. prej sem bila pri Gradeckijevi, pa je zmanjšala št pacientov, ker je postala vodja oddelka al neki tazga, pa sem menjala. če se le da, se drži ure, prijazna, vzame si čas in te posluša, že prvič me je dala na test za sladkor brez znakov kakih... pa tud tko, nežna je... če ima pa še prosto, pa ne vem...
mi je pa fajn, ker ne rabiš nikamor letat, ampak ti tam pri sestri vzamejo kri, čez hodnik imaš wc, da daš vodo. aja, je pa ena sestra mal zoprna, sam se ne dam motit. njej ne... user posted image
ej, mal pokliči, pa vprašaj...

jej, pol nas je nekaj dolenjk, ki se mogoče vidimo... he he he

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.12.2010 8:56:19   
bučkabb
sneženo jutroooo čvekice!

ste se kr razpisale zadnje ndi, sem vas brala, za pisanje pa ni bilo časauser posted image

vse nove dobrodošleuser posted image

te štorije z gin. so res nekaj neverjetnega, kako se lahko strokovna oseba tako obnaša, če bi jaz imela takšno iskušnjo z gin. verjetno tudi ne bi več hotela iti k njej na pregled in bi iskala drugo pa če sem noseča al pa ne. verjetno se bo našel kje kakšen ki te bo vzel, a nimaš nikjer nobenih poznanstev, da bi te kdo kam spravo, ker zasedeni so pa res ti naši gin.

glede tašče imam jaz načelo manj jo vidim rajši jo imamuser posted image user posted image user posted image
jaz z njo nisem imela konfliktov, se pa kr naprej z mamo krega moj user posted image , moja mama pa je povsem druga in se oba z mojim zastopma z njo, čeprav je njemu taščauser posted image user posted image

glede imen so meni tudi bolj všeč krajša imena in ker smo prvi izbral ime s 3 črkami bomo tud drugo ime iskali kratko, tako da z predlogi na plano
sicer so meni všeč za punčko: Ema , Pia, Gaja, Karin, Hana, Eva, Zala, Nika, Ana, Neža, Ajda, Mia, Manja,
za fantke pa: Gal, Jan, Žan, Patrik, Filip, Sven, Alen, Vid, ....
no za punčke mam kr nekaj na zalogi, za fantke mal škripauser posted image user posted image , čeprav jaz točno vem kaj bo če bo fant, za punčko pa še nisem izbrala

no lap zasnežen dan in čim več cartanja z vašimi sončki, tiste ki ste prvorodke pa se pustite razvajati, ker v drugo te dobeden več ne ujčka takouser posted image user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.12.2010 8:57:39   
Anonimen
dobro jutro punce....

a še katera sovraži sneg...sej je fajn ga gledat čez oken, samo tko ga pa res sovražim...pri nas ni nič spluženo, kaj šele za pešce, to je že čudež, da bi bil...in očitno je pes po meni, tudi ne mara snega.....sva prišla domov čisto mokra, ko avti tolk pošpricajo :( :(...mah jaz komaj čakam, da je konec te zime.....

imena-midva si vsak teden zmišljujeva...upam, da prideva na enega, ki nama bo obema všeč
za fanta:patrik, filip, gael, lars, jonathan...
za punce:zoja, zara, ulla, enja....

lep dan pa fajn bodite

anonimna:)

(odgovor članu mami411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.12.2010 9:01:22   
Anonimen
aja glede ginekologa, jaz upam, da ti uspe zamenjati....jaz sem zamenjala svojo gin, samo sem potrebovala eno leto, da sem našla zamenjavo potem mi pa kartona ni hotela dati :(...mojo štorijo imate pa itak na gmailu....jaz sem mislila da bom prejšnjo zadavila...so pa zaščiteni ko naši medvedi...nič jim ne moreš...

veliko sreče :)

bučkabb...vidim, da imamo podoben seznam pri imenih :)

lep dan
anonimna:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.12.2010 9:11:44   
fluf
Majčice moje :)

Jest sem z G super zadovoljna… pa je ne bom menjala.

K smo še zmer pri taščah in pri imenih: včeraj je moj mal »potipala« kaj je pa meni všeč in mislim, da je bila zadovoljna z mojim naštevanjem, ker mam rada bolj slovenska, klasična imena J Pol pa tast prvleče knjižico z imeni (YES!) in reče tašča: »dej to men, bom jest povedala ime!«… valjda men naraste pritisk… in pol začne s takimi butastimi imeni pa se zravn reži k pečen mačk… in na koncu sledi stvak: »no sam da nau Hulio, pa bomo prežvel« J

Sicer pa za fantka mamo ime, za punčko pa… nja moj bi Zojo, sam se mi zdi da jih je zdej fuuuuul… V ožjem izboru še: Julija, Janja, Anja, Ana, Petja … Za fantka pa ne povem, če se nam vmes še premislila, pa obema nama je všeč :) Sicer v štartu sem imela zbrano drugo ime za fantka, samo je za slovensko okolje mal nenavadno… pa ne vem… bojim se kako ga bi sprejela okolica

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.12.2010 9:26:37   
bambika
Dobro jutro majčice!
Se še jaz malo javim po dolgem času,prebrati še vas utegnem,za pisat si pa moram prav čas najti,da me tamala ne cuka ali pa tipka po računalniko.Jaz sem zbolela pa tamala tudi,zdaj je ona že boljše jaz pa sem še prehlajena pa bo že boljše.
Moja tašča je sicer super, vendar ne pozna meje.Se ne zaveda,da je ona babica in ne mama.Tamala bi morala biti skoz pri njej,ko hoče k meni(živimo v isti hiši)ji reče da nikogar ni zgoraj,da sem nekam šla tamala pa joka ,pa pravi da hoče k mami,ampak ne mora biti pri njej.
Pa zdaj ko bo drugi je rekla,bomo pa vsak enega meli,ja pa kaj še.
Zdaj pa grem dol po tamalo,jo čujem da joka pa je spet ne spusti gor.user posted image
Pri nas sneži,mamo pa že 50 cm snega, tako da upam da počasi neha.

Lep sneženi pozdrav.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
1.12.2010 9:30:13   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Moja tašča je sicer super, vendar ne pozna meje.Se ne zaveda,da je ona babica in ne mama.Tamala bi morala biti skoz pri njej,ko hoče k meni(živimo v isti hiši)ji reče da nikogar ni zgoraj,da sem nekam šla tamala pa joka ,pa pravi da hoče k mami,ampak ne mora biti pri njej.
Pa zdaj ko bo drugi je rekla,bomo pa vsak enega meli,ja pa kaj še.
Zdaj pa grem dol po tamalo,jo čujem da joka pa je spet ne spusti gor.user posted image  

ej... a so moja pa tvoja tašča kaj v žlahti???

ja, to bi pr nas blo, če bi bla jaz tiho. pa nisem.... in ne bom...

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
1.12.2010 9:39:57   
lili8
mami 27, čestitam za punčko user posted image !

vesna_b pri nas smo tudi še brez imena. Mislim, da bomo to kar proti koncu bolj izbirali. No, upam, da ne ravno v porodniuser posted image . Midva sva oba taka neodločna, pri taki stvari kot je pa ime, se je pa sploh težko odločit. No, edino to vem, da mi niso všeč kakšna moderna imena. Meni je bilo v prvi za fantka všeč Lovro, za punčko pa sva se odločala med Zalo in Evo in sva se potem odločila za Zalo. Všeč mi je bilo pa tudi Zoja. Se mi zdi, da je za punčko vseeno lažje izbratuser posted image .

bambika mi živimo v isti hiši z mojimi starši. Hčerka se pri njih pazi vsak drug teden. Vmes pa je tako, da če gremo dol, greva pač skupaj, nikoli sama ne hodi gor pa dol, ker vem, če bi to prakticirali, bi bilo kar naprej eno letanje po hiši. Mi smo pač svoja družina, pa tudi, če smo v isti hiši. Tudi gospodinjstvo imamo vsak zase, občasno skupaj kosimo, bolj za kake rojstne dneve. 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
1.12.2010 9:53:57   
fluf
lili8: pri nama je tud Lovro v ožjem izboru :)

Midva sva se lotila izbire imena že zdej, da mal premečeva ideje, pa si jih zapiševa... dokončna odločitev bo padla pri koncu.

Jest bi mela za fantka Bartoš - to je poljska različica imena Jernej oz. Bartolomej (poljsko pravilo je zapis: Bartosz). 1. razlog - ime najinega resnično dobrega prijatelja, ki ga vidiva ko ga pač lahko; 2. razlog - štuca je bla dana v pečico točno na Poljskem user posted image Sam k je mal nenavadno, pa se bojim kako bi okolica reagirala user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
1.12.2010 10:08:25   
vesna_b
ma glej, na okolico se jaz ravno ne bi ozirala oz je že toliko nenavadnih imen, da  bi sicer vaju kdo vprašal, kje sta ime našla, kaj več pa po moje ne bi bilo od reakcij...
mah ne vem... imena... prvič nama je bolj šlo od rok...

ej, sem dala včeraj mojmu pomembno nalogo... jaz sem svoji mami kar povedala, kaj bi tamala mela (za miklavža bo), sem pa rekla mojmu, naj tudi svoji mami omeni, če še ni nič kupila, da si tamala blazno želi ene igrače (pri njej bo božiček). je bil zadnjič jok s solzami v trgovini skor, sam vsega ne more vsakič dobit, ker potem bom kmalu kapitulirala... je v BC v akciji, blagajna, za 13€ - oz naj da, kolikor hoče, ostalo dodamo midva, pa naj ima nekaj, kar si želi. sem nesramna?
ma ker mamo ogromno igrač, ki jih niti povoha ne... pa so nove...

pri nas so aktualne knjige (jih imamo malo morje), kuhinja, dojenčki (z vso opremo seveda), tabla piši - briši in pa sestavljanka (lesena tabla, kamor daje like na pravo mesto - me šiša user posted image  tamala)
no, in sedaj si je zaželela vlak in blagajno...

no, da še mal pohvalim taščo user posted image
včeraj je tudi za nas kuhala kosilo, in ker ne maram repe, je zarad mene skuhala poleg krvavic zelje.
saj pravim, punce. povejte, da boste delale po svoje. saj bo zamera. nekaj časa. potem pa se začnejo tud tašče mal nazaj vlečt. no, edin to ne more prebolet, da sem debela user posted image  joj, men se pa kar še fučka... user posted image
no, in sedaj se moram tud jaz mal nazaj vlečt. sicer priznam, da je večkrat težko, še vedno, ker marsikaj še vedno boli, sam če se bomo obe potrudile, ne bomo več tak zmaj od tašče in zmaj od tamlade user posted image

no, sedaj je tamala pogruntala, da tale NJEN dojenček, ki ga imam jaz v trebuhu, bo spal v zibki, NJEN dojenček iz njenega trebuščka bo spal pa pri njej. pa tašča pravi - ne, ti nimaš dojenčka. tamala pa - ja mam, mejhenga. pa tašča spet - nimaš ti, mami ma. ti ga še ne boš mela
pa se jaz oglasim - pa puste jo no. ma dojenčka. pa naj ga ma, sam da bo lažje sprejela. ko da je kaj takega... no, je odnehala tašča, tamala ji je pa še enkrat povedala, da ima tudi ona dojenčka, in mami user posted image

ej, punce, danes sem pa tako slabo spala... od dveh do pol petih sem na uro gledala, zjutraj sem pa zaspala in sem v službo namesto ob sedmih prišla ob osmih... groza...
še zdaj sem ko mesečnik...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 1.12.2010 10:09:37 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
1.12.2010 11:09:25   
hijenca
Dober dan iz zasnežene Štajerske.

Da se še jaz malo oglasim.

V petek imam končno NS, mislim ne, je končno blizu ta dan.

Glede imen, pa vam lahko povem, kako je bilo pri meni v prvi user posted image . Ker so mi na morfologiji rekli, da bo punčka, smo si izbrali ime za punčko. En dan pred CR pa smo izvedli, da bo fantek in še na dan rojstva nismo imeli imena. In moj bogi otročiček je bil en dan deček, potem pa je postal Vid. Če bi pa bila deklica, pa bi bila Ana in to ime je še sedaj zelo aktualno. Ker pa bomo dobili dvojčke, pa rabimo še eno ime za deklico in dva za fantka. In se mi niti najmanj ne sanja.

O taščah. Na začetku je bilo to veliko sovraštvo z obeh straneh, no sedaj se pa še kar razumema. Imam pa super tastauser posted image user posted image .

Mi opreme ne bomo kaj veliko kupovali vnaprej, ker pri dvojčkih se rado hitro kaj zakomplicira. O nakupih bom razmišljala po 30 tednu. Veliko stvari imam še od Vida, seveda pa potrebujemo voziček za dvojčke, še eno jajčko, še en ležalnik, še en kinderpet,.... sploh ne bom naštevala, bom raje kar šparat začela.

Pozornost pa je pri meni malo večja, ker nosim le dva, se mi že zelo vidi, pa nenormalno sem utrujena, zvečer sem tečna, da sama sebe ne morem prenašat. Pa ati vozi Vida v vrtec, sploh sedaj ko je zunaj sneg.

Mi pa smo se avgusta preselili v novo hišo, tako da je sedaj prostorska stiska malo manjša, pa čeprav smo trenutno samo v prvi etaži, mansarda pa še čaka končno obdelavo. Glede na to, da smo bili prej na 33 kvadratih, sedaj pa imamo v etaži 140 kvadratov. Razlika za pucanje, je pa tudi velika.

Sedaj pa grem kuhat, danes prvič sama kuham kislo repo, upam, da mi bo ratala.

LP

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.12.2010 11:23:22   
Babuška84
Živijo. no, meni ne rata vsak dan pokukat tule gor. vidim pa da imate v obdelavi tašče, imena in že darila od dobrih zimskih mož.

Tašče - mislim, da se v vsaki razširjeni familiji dogajajo razhajanja v mišljenju, sploh ko je v igri še otrok (vnuk). Kolko se dejansko vmešavajo tašče, pa je odraz njihovega IQ-ja. tiste, ki so tiho in se ne vmešavajo imajo kljub temu povsem svoje mišljenje, le drznejo si ne težit, ker vejo, da tudi same niso marale vsiljenih nasvetov svoje tašče. No, moja je HB ena izmed njih. Vem, da ima povsem drugačen pogled skoraj na vse stvari v življenju, sploh kar se tiče urejanja družinskega življenja, kakor jaz, ampak se RES nikoli noče vmešavati. Včasih samo previdno vpraša, kako pa to pri nas s tem,... al pa reče da je nekje slišala o tem pa je razmišljala če mogoče mi to rabimo.. ali kaj podobnega. No, za to sem ji resnično hvaležna. Kljub temu pa nebi nikoli živela pod isto streho z njo, kakor tudi s svojo čudovito mami ne. Mislim, da se je najbolje povsem ločiti in obdržati lepe odnose s tedenskimi obiski, če se to pač da....

No, imena pa: za punčko sva z možem kar enotna, da bo Ela, saj se nama nekako sklada z najino dvoletno Evito.
Za fantka, ki ga je pokazala nuhalna ( če mu le ne bo odpadel lulček do naslednjega pregleda :)  ) pa imava malo več težav. Jaz bi mu dala ime Bor, ali Patrik, Teo, tudi Adam mi je všeč (predvsem zaradi povezave Evita (izpeljanka od Eve) in Adam). No, moj je dolgo vztrajal pri Karliju (Karli). :) sicer mi ni tako šoh, ampak me je strah da ne bi bil pol kak Kuorl...:)
Mi je pa zelo všeč ideja o Bartošu, ker je zelo posebno ime malo me spominja na Jošta, ki je meni tudi super. No, ampak nazadnje svs z mojim možekom našla skupno ime : Oskar. zdi se nama da jih zadnje čase ni več tako veliko... če se ne bova še česa domislila.....

aha, za seznam moram baje še dodati par podatkov....
PDP 5.5.2011
naslednji pregled 13.12.2010 - morfologija
moja starost 26 let
druga nosečnost, drugi otrok....

Še kaj? :)
hvala in lep zasnežen dan vam želim...
p.s. jst namreč zelo uživam v sprehodih po snegu, sploh ko naletava snegec...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
1.12.2010 11:25:13   
vesna_b
a ni to hecno? toliko je lepih imen, ko pa iščemo zase... pa kar ne najdemo...
ampak Ana je pa lepo ime user posted image , naša je prav zadovoljna user posted image  z njim

no, meni je še lepo ime za punčko Neja, sam jo že mamo v bližnji okolici... pismo, pa sem res pozno začela z otroci, so mi vsa imena pokradli... user posted image

za vozičke pa še TUKAJ mal poglej - no tudi ostale, saj jih imajo kar nekaj na "zalogi" user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 1.12.2010 11:32:54 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
1.12.2010 12:11:21   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan iz zasnežene Štajerske.

Da se še jaz malo oglasim.

V petek imam končno NS, mislim ne, je končno blizu ta dan.

Glede imen, pa vam lahko povem, kako je bilo pri meni v prvi user posted image . Ker so mi na morfologiji rekli, da bo punčka, smo si izbrali ime za punčko. En dan pred CR pa smo izvedli, da bo fantek in še na dan rojstva nismo imeli imena. In moj bogi otročiček je bil en dan deček, potem pa je postal Vid. Če bi pa bila deklica, pa bi bila Ana in to ime je še sedaj zelo aktualno. Ker pa bomo dobili dvojčke, pa rabimo še eno ime za deklico in dva za fantka. In se mi niti najmanj ne sanja.

Jaz tudi ne verjamem 100% ultrazvoku. Tudi če pove ginekolog da je punčka ali fantek, je 100% šele takrat ko vidiš otroka. Koliko sem že slišala zgodb, ko so paru povedali na pregledu, da je fantek, potem je mogla pa prvo leto punčka nosit puloverčke z avioni in modrimi tovornjački. In obratno.
Meni je vseeno, če mi pove. Mogoče bi še lažje skozi prišla, če mi ne pove kaj je. Ampak je moj dragi zelo firbčen.

Imena... meni so všeč klasična, tradicionalna, ne prekratka. takale mi grejo pa na jetra: http://www.stat.si/imena_top_imena_nova.asp Mogoče za psa, konja al pa mačko so mi všeč...
Pa še to mi je pomembno, da ni teh tradicionalnih imen veliko. Zdaj vidim, da so popularne Zoje, Nejci, Eve, Ele, Lukati, Sare... In tudi v vrtcu pri moji hčerki jih je že kar nekaj s temi imeni. Jaz imam tako ime, da nas je bilo v šoli vedno veliko... potem smo imele pa izpeljanke, pa številke pred imenom, pa po priimku so nas potem največkrat klicali... PA bi se rada tega izognila pri svojem otroku.

Carpe diem

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
1.12.2010 12:20:47   
fluf
ja Zoj je res veliko, pa mojga prepričujem, da Zoje ravno zato ne bi imela :) da bo vsaka druga Zoja v vrtcu user posted image tudi meni je všeč klasika, pa ne preveč nevsakdanja...

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
1.12.2010 12:37:56   
bambika
Saj imamo vrata nameščena,da tamala ne pade po stopnicah,ampak če jo tašča sliši da hodi po hodniku, jo že kliče pridi moja lubica si pa ja moja.user posted image Čeprav je pred 5min bila pri njej. Saj mi tud mamo svoje gospodinjstvo,imamo pa žal skupno kopalnico in vhod.Drugo leto bomo pa še to zrihtali,ker če ne se mi bo zmešalo.Če pa se ji po robu postavim,je pa seveda užaljena in ne govori z mano.V glavnem da moj drži z mano,v najem pa glih ne bi šli,jaz sem brez službe,moj ima pa tako plačo da bi se človek lahko kar zjokal,pa še kmetija je zdaj na njega pisana.
Bo drugo leto boljše,komaj čakam.
Imena:tu bo pa težka ,če bo punčka nama je trenutno všeč Leja,če bo fantek bi po moje bil Aleks,ampak se moj ne strinja.Lovro mi je tudi všeč,potem ga bi pa tast klical Voranc,kar mi pa tudi ni všeč.
Upam,da bo punčka bo odločitev veliko lažja.user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
1.12.2010 12:49:30   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli , 23 let 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image - MB
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image snežinka7
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image -LJ
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Tanja K , 26let 1 user posted image
04.05.2011
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image Babuška84, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
08.05.2011
user posted image Titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Baby 2011, 26let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image RAKICA2007, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - LJ
user posted image TreeGirl, 29let, 1user posted image user posted image - okolica Nove Gorice
09.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image - Ajdovščina
user posted image ribica85, 2user posted image ,user posted image , user posted image
10.05.2011
user posted image hillmagic , 29let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image BeliMedo, 35 let, 2 user posted image , 1 user posted image - okolica Maribora
12.05.2011
13.05.2011
user posted image ovnica7, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
user posted image kengurujček, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Luskica, 28let, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image - LJ
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Elizabeth
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
15.05.2011
user posted image Mishika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
16.05.2011
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image coris, 26let, 1 user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image , user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image kokapoka, 23let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image zaspana zvezdica, user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy , user posted image
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image Ninasiki , 2 user posted image , 1 user posted image - Litija
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image Angel miss , 33let, 4 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image absolventka, 26let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Bela krajina
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
user posted image Anonimna, 26 let, 1user posted image ,user posted image
24.05.2011
user posted image bellii, user posted image
user posted image bučkabb, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image lili8, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image natykaa, 22let, 1user posted image , user posted image
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Novo mesto
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
27.05.2011
user posted image Pikca , user posted image
28.05.2011
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Mežica (koroška)
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
user posted image hijenca, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image , user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image - okolica Gorice
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf, user posted image
user posted image Mishika,user posted image
user posted image Aprilski majček,user posted image
13.06.2011
user posted image K_a_t_j_auser posted image , 2user posted image , 1user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: ----89----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image
user posted image aap user posted image
user posted image majagrega user posted image
user posted image lisicamica user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu bambika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2098
    1.12.2010 12:50:03   
    Nitkica11
    user posted image

user posted image

DECEMBER
    3..12.
    user posted image Luskica
    6.12.
    user posted image  Lidii
    user posted image  hijenca
    7.12.
    user posted image  bambika
    user posted image  kokapoka
    user posted image  bobica
    8.12.
    user posted image  Angel miss
    10.12.
    user posted image  Anitka
    13.12.
    user posted image  lili82
    21.12.
    user posted image  rockstar

user posted image

DECEMBER
    15.12.
    user posted image  mami411
    23.12.
    user posted image  zvezdica1980
    user posted image  RAKICA2007
    24.12.
    user posted image  mami 27

JANUAR
    6.1.
    user posted image kokapoka
    10.1.
    user posted image Angel miss

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2099
    1.12.2010 13:05:09   
    Nitkica11
    No pa sem se koncno prebila skozi vse poste da sem malo posodobila seznamcek. Ste se kar razpisale v zadnjih dneh user posted image

Danes je spet grozno vreme ze cel dan tale sneg, zunaj pa nic fajn spluzeno. Vidim da ste se kar razpisala o stvareh ki se jih rabi za dojencka, jaz bom z nakupom pricela po novem letu. Prvo moram vse stvari dobiti da vidim kaj mi manjka potem pa akcija. Nakupe bom vrjetno uredila prek interneta oz. si bova privoscila kaksen izlet v italijo in avstrijo saj tam lahko dobis stvari zelo ugodno ne pa v Sloveniji kjer imajo res nabite cene.

Glede tasc ste se rez razpisale, jaz sploh nimam probleme midva ziviva na svojem in se kaksen teden ali dva sploh ne vidimo ne s tasco ne z mojimi starsi in smo res v dobrih odnosih, bomo pa videli kako bo ko pride user posted image .

Pri meni tudi nic govori o novem clanu ne v druzini ne med prijatelji pa ubistvu pricakujem prvega user posted image tko da nimam kotr prvorodka nobenih previlegij od drugorodk user posted image

Imena to je pa res tesko da se bova z mojim zedinila, meni so vsec predvsem kratka imena ampak je tezko najti tistega ki ti je res vsec no zaenkrat mamo se malo casa.

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?