Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:27:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde in na koliko sta prišla pri cifri? Saj tu je problem, ker on bi bol najožje jaz pa bi šla kar do nekaj kolegic. Ja, tam 100 po tamalem. Ampak ko bo tak daleč, bo res max. številka 100, pa je ak je. Zamera gor al dol , bom zato dekliščino mela bolj obilno. ja, to je kr težko Midva se še kr ne moreva odločit al bo poroka tak kot treba (okoli 70 ljudi) ali pa samo midva, priče, starši in svakinja. Tote zamere mene kr mučijo...ker imam par takih okoli sebe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:27:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tud midva sva se mislila poročit... še ko sem bila noseča... pa je najprej ostal on brez službe..... potem sem rodila.... sva mislila malo bomo počakali da dete zraste (shodi) in potem naj bi se naslednje leto poleti... pa sem zdaj jaz ostala brez.... očitno se nema nikoli ženla mogoče se pa morata poročit, pa bo potem vse tako kot treba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:30:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tud midva sva se mislila poročit... še ko sem bila noseča... pa je najprej ostal on brez službe..... potem sem rodila.... sva mislila malo bomo počakali da dete zraste (shodi) in potem naj bi se naslednje leto poleti... pa sem zdaj jaz ostala brez.... očitno se nema nikoli ženla Saj veš kak pravi Sandra Auer: vse slabo je za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:32:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Itak. je pa odvisno kako poroko si želita. Ker lahko se poročita v roku par mescev ( ne vem kaka je čakalna doba ), edino svadba ali kako se že reče požrtiji stane. Čuj Ly, on bi se najraje v sredo Moj če bi se že midva poročila bi se tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:35:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde in na koliko sta prišla pri cifri? Saj tu je problem, ker on bi bol najožje jaz pa bi šla kar do nekaj kolegic. Ja, tam 100 po tamalem. Ampak ko bo tak daleč, bo res max. številka 100, pa je ak je. Zamera gor al dol , bom zato dekliščino mela bolj obilno. ja, to je kr težko Midva se še kr ne moreva odločit al bo poroka tak kot treba (okoli 70 ljudi) ali pa samo midva, priče, starši in svakinja. Tote zamere mene kr mučijo...ker imam par takih okoli sebe. Rešitev za take primere. Se poročiš in imaš najbljižje za vse ostale pa narediš en oreng piknik. Vsi srečni, vsi zadovoljni.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:36:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde in na koliko sta prišla pri cifri? Saj tu je problem, ker on bi bol najožje jaz pa bi šla kar do nekaj kolegic. Ja, tam 100 po tamalem. Ampak ko bo tak daleč, bo res max. številka 100, pa je ak je. Zamera gor al dol , bom zato dekliščino mela bolj obilno. ja, to je kr težko Midva se še kr ne moreva odločit al bo poroka tak kot treba (okoli 70 ljudi) ali pa samo midva, priče, starši in svakinja. Tote zamere mene kr mučijo...ker imam par takih okoli sebe. Rešitev za take primere. Se poročiš in imaš najbljižje za vse ostale pa narediš en oreng piknik. Vsi srečni, vsi zadovoljni. ja, to pa je vmesna opcija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:37:25
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, včeraj smo sprobali voziček...super je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:41:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša evo moj je bil odsoten 17 dni (od 21) in so mi odšteli 6,80 eura...za plačilo pa imam 99 € Sem šla gledat, manjkal 14 dni odšteli 9,43 €.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:43:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, včeraj smo sprobali voziček...super je Me veseli. Me je vedno strah, ko vmes posredujem. Če pa slučajno do česa pride, pa veš kje smo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:45:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša evo moj je bil odsoten 17 dni (od 21) in so mi odšteli 6,80 eura...za plačilo pa imam 99 € Sem šla gledat, manjkal 14 dni odšteli 9,43 €. zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? meni so rekli da je prehrana 0,40 € dnevno... mojega ni blo 17 dni pa so mi odbili (6,80) maj kot tebi ki ga ni bilo 14 dni (odbili pa več 9,43 )
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:46:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, včeraj smo sprobali voziček...super je Me veseli. Me je vedno strah, ko vmes posredujem. Če pa slučajno do česa pride, pa veš kje smo. jaz sem tudi taka, da ko kaj posredujem me je strah, kaj če sem koga napiz...dla ja, vem kje ste, ampak upam, da bo ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:46:52
|
|
|
|
majakla
|
Mi2 sva se poročila dober mesec "pred Nikom", tak da ga čagat itak nisem mogla, smo se pa do amena nažrli v kitajski, bilo nas je le 14 (najožji), zato pa je bila le civilna, oba pa si želiva še prave čage, zato Ko bo dnar, bo pa še cerkvena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:47:18
|
|
|
|
elevitka
|
mah midva če se bova se bova nekje na maldivih... sama priče kr tam neke zahaklava ... podaljšava kr dopust- medene tedne tam ko pa se vrneva pa samo kosilo za najožje ker mi ni všeč standardna poroka ...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:47:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša evo moj je bil odsoten 17 dni (od 21) in so mi odšteli 6,80 eura...za plačilo pa imam 99 € Sem šla gledat, manjkal 14 dni odšteli 9,43 €. zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? meni so rekli da je prehrana 0,40 € dnevno... mojega ni blo 17 dni pa so mi odbili (6,80) maj kot tebi ki ga ni bilo 14 dni (odbili pa več 9,43 ) pomoje je od vrtca odvisno ker pri nas cela cena vrtca pride 340€, ponekod pa tudi 400€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:48:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša evo moj je bil odsoten 17 dni (od 21) in so mi odšteli 6,80 eura...za plačilo pa imam 99 € Sem šla gledat, manjkal 14 dni odšteli 9,43 €. zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? meni so rekli da je prehrana 0,40 € dnevno... mojega ni blo 17 dni pa so mi odbili (6,80) maj kot tebi ki ga ni bilo 14 dni (odbili pa več 9,43 ) Pojma nimam . Morda pa če več plačuješ, se potem tudi več odšteva. ?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:49:52
|
|
|
|
katy83
|
iiiiii, dragi je prišel domov prej grem...potem pa tak gremo na posvetovalnico čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:49:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? odvisno od v katerem razedu si.. V višjem razredu si več odbijejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:50:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rešitev za take primere. Se poročiš in imaš najbljižje za vse ostale pa narediš en oreng piknik. Vsi srečni, vsi zadovoljni. Do danes sva bila midva tako naperjena, zdaj pa sem si jaz malo spremenila plane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:51:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, greva kosilo natret pa pol po Lijico Čao bao.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:51:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? odvisno od v katerem razedu si.. V višjem razredu si več odbijejo krneki kot da tisti otroci, čigar starši imajo višje prejemke... tudi več pojedo... zgrešena logika (odbija se namreč samo prehrana) gnide lopovske
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:52:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša evo moj je bil odsoten 17 dni (od 21) in so mi odšteli 6,80 eura...za plačilo pa imam 99 € Sem šla gledat, manjkal 14 dni odšteli 9,43 €. zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? meni so rekli da je prehrana 0,40 € dnevno... mojega ni blo 17 dni pa so mi odbili (6,80) maj kot tebi ki ga ni bilo 14 dni (odbili pa več 9,43 ) pomoje je od vrtca odvisno ker pri nas cela cena vrtca pride 340€, ponekod pa tudi 400€ Za nas bi bila polna cena 440 €, pol pa da občina 50 %, pa je 220 €, pol pa še znižanje, pa je skoraj 200 €. Vrtec Tezno, Maribor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:54:05
|
|
|
|
majakla
|
Katy, Tasa: UŽIVAJTA. pA pAaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:58:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, greva kosilo natret pa pol po Lijico Čao bao. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:59:26
|
|
|
|
ly117
|
Grem se jaz tudi do konca zrihtat, pa na šiht. Se tipkamo zvečer. Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:00:46
|
|
|
|
elevitka
|
papa vsem ki ste šle... ... spet sama
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......