Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:06:44
|
|
|
|
majakla
|
Jaz še tu skačem, dokler Nik spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:07:16
|
|
|
|
marta82
|
Poroka bo...iiiiiii. Midva sva se poročila pred petimi leti. Vse je bilo super, razen glasbenika (par) - on je bil že ob 22-ih nažgan in je vse mimo sekal in se komaj prizibal na oder. Drugače smo se imeli pa res lepo, poročila sva se na gradu Bogenšperk, od čage so si vsi najbolj zapomnili, da sta se moja babica (ki je drugače precej resna) in njena sestra skupaj z maminim partnerjem oblekli v Atomik harmonik in s svojim besedilom (namenjenim nama) zapeli Brizglano brizgo. Imela sva okrog 100 ljudi. Bila je ta sreča, da so večino plačali starši (vsak nekaj), midva sva imela samo "dnevni del", prstane ipd., oni pa vse kar se tiče čage. Še boljše je bilo poročno potovanje...nepozabno, čarobno,...ahhhhh...sem čisto odplavala. Bila sva na Koh Samui (Tajska). Bilo je pa skupno poročno darilo, vsakemu, ki je vprašal kaj si želiva sva rekla, da bome za konkretno turistično agencijo, to je šlo naprej in na koncu sva zbrala toliko bonov in denarja, da sva si res lahko privoščila konkretno potovanje, ki si ga drugače verjetno nikoli ne bi. Aja pa album imava res tako lep...še zdaj mi je ful všeč - priporočam foto Tatjana, naredijo tako fotoknjigo in je super, res pa da je drago ko žafran.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:32:11
|
|
|
|
majakla
|
Jan vse najboljšeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:35:18
|
|
|
|
elevitka
|
kaka lepa pkp (beri pikapoka-tak moj sonček reče pikapolonici)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:45:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaka lepa pkp (beri pikapoka-tak moj sonček reče pikapolonici) Je, ne? Jaz bi jo takoj male.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:46:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaka lepa pkp (beri pikapoka-tak moj sonček reče pikapolonici) Je, ne? Jaz bi jo takoj male. JOJ ... mela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:46:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:49:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:51:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:53:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti. zato pa bi midva mela bolj nenavaden obred v bolj sproščenem duhu ... ker bi to bil res samo najin dan....nekje daleč stran ...ob morju soncu,...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:53:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti. Mi2 se nisva nič kregala, pa HB pri opremljanju stanovanja tudi ne. Oh, ko se spomnim na tisti dan, sem mislila, da pač rečem toti ja, pa je ... aha, me je stisnilo že ko sem si obleko oblačila, pa ko smo pred dvorano stali ... meni je to res nekaj lepega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:54:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Podpis! jaz pa nikjer ne nadem denarja
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 13:59:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti. zato pa bi midva mela bolj nenavaden obred v bolj sproščenem duhu ... ker bi to bil res samo najin dan....nekje daleč stran ...ob morju soncu,... Jaz pa glih tega nisem htela met,sem bolj tradicionalne sorte zgleda. Sma pa vsakemu,ko so sparševali,kaj bi rada za poročno darilo,rekla da dnar,ker sma vse imela(živela skupaj 3,5 lete že),na potovanje tudi nisma šla,ker sem jaz bla z Maksom,tak da sem imela dobro polovico poroke pokrite.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 14:00:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti. Mi2 se nisva nič kregala, pa HB pri opremljanju stanovanja tudi ne. Oh, ko se spomnim na tisti dan, sem mislila, da pač rečem toti ja, pa je ... aha, me je stisnilo že ko sem si obleko oblačila, pa ko smo pred dvorano stali ... meni je to res nekaj lepega. Meni tudi. So mi živčki tak delali,da sem si celo poročno obleko z kafejem polila.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 14:02:47
|
|
|
|
elevitka
|
kak smo si ljudje različni meni pa več pomenijo potovanja kot čage ...meni tud to veliko pomeni... itak da če sva skupaj že tak dolgo.... sam te tisti trenutek stisne ker se zaveš vsake podrobnosti, in pomena vsega...vsa čustva... ahjoj ...komj čakam da to doživim (če bog da srečo)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 14:07:56
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem zaj vmes domu priletela,pol ap šibam nazaj.Maks tak spi,pa mi je brezveze tam sedet pa vluft gledat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 15:12:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 mi smo tudi 1.plačilni razred in plačujemo 10%. Koliko pa znaša vaša položnica? Položnica je nekaj malega čez 42€,ker je moja skoraj 3-letna hčera še vedno v jaslični skupini
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 15:18:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim Zaprosil te je?! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala Podobno pri meni...sicer sva se prej zmenila,da se boma poročila,ko bom zanosila,ampak potem je pa začel nekaj cincat-pa sem ga kuj za vrat zgrabila ...bogi revež,še danes ga je strah Drugače pa podpis pod iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 15:21:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi2 se nisva nič kregala, pa HB pri opremljanju stanovanja tudi ne. Oh, ko se spomnim na tisti dan, sem mislila, da pač rečem toti ja, pa je ... aha, me je stisnilo že ko sem si obleko oblačila, pa ko smo pred dvorano stali ... meni je to res nekaj lepega. So prav posebni občutki,ja Midva sva že prej dve leti skup živela in sem mislila,da je itak samo formalnost-sem se pa potem še par dni čudila sama sebi,sem se počutila čisto drug človek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 16:22:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zaj pa mi nič več ni jasno.... kako računico te majo to ???? odvisno od v katerem razedu si.. V višjem razredu si več odbijejo krneki kot da tisti otroci, čigar starši imajo višje prejemke... tudi več pojedo... zgrešena logika (odbija se namreč samo prehrana) gnide lopovske Odbija se res samo prehrana,je pa tudi ta odvisna od razreda v katerem si...na moji položnici namreč piše odsotnost:7 dni -1.27€ manj ,kar pomeni,da znaša v mojem primeru 0.18€/dan-potem pa samo pomnožiš s številko svojega razreda Aja,pa odstopanja so verjetno tudi glede na ceno varstva-v našem vrtcu je(polna) cena za jasli skoraj 424€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 16:40:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti. Mi2 se nisva nič kregala, pa HB pri opremljanju stanovanja tudi ne. Oh, ko se spomnim na tisti dan, sem mislila, da pač rečem toti ja, pa je ... aha, me je stisnilo že ko sem si obleko oblačila, pa ko smo pred dvorano stali ... meni je to res nekaj lepega. Meni tudi. So mi živčki tak delali,da sem si celo poročno obleko z kafejem polila. Aaaaa... daj nehaj, kak si pa to rešila? Jaz sem bila tak živčna, da obleke sploh gor nisem spravila, pa avgust, pa hica (no, meni je tak celo nosečnost blo hot), pa sekica mi je na vsak način hotla neki cvet v lase vtaknit, frizura pa tak nasprejana, da ni šlo, joooj. Ko je mojemu čestitala, je rekla: "Pa dooosti živcev."
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 16:42:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Podpis! jaz pa nikjer ne nadem denarja Jaz tud ne!!! Hb ga moja2, res ju že sumim, da čarata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 17:11:22
|
|
|
|
sami0804
|
Kuhinja pospravljena,sirova torta po majaklinem receptu pečena,preostane mi še samo,da našo Trnjulčico fliknem iz postelje,da vdarima eno rundo rokoborbe(beri:pitje AB )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 17:13:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Podpis! jaz pa nikjer ne nadem denarja Jaz tud ne!!! Hb ga moja2, res ju že sumim, da čarata. Saj smo vsi že pomalem čarovniki...vsaj kaj se dnarja tiče Sicer pa: DENARJA JE VEDNO DOVOLJ,EDINO ŽEPI SE MENJAJO!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 17:14:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kuhinja pospravljena,sirova torta po majaklinem receptu pečena,preostane mi še samo,da našo Trnjulčico fliknem iz postelje,da vdarima eno rundo rokoborbe(beri:pitje AB ) hihihi ... Sami, Sami, Sami - in kdo je zmagovalka? Sta bile pri P? Kaj pravi?
|
|
|
Ime za fantkacukr07Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?Voranc (
25%)
Erazem (
23%)
Matija (
51%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!