matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To pač je tak,ko se organizira poroka,se skregaš pri vsaki malenkosti. Mi2 se nisva nič kregala, pa HB pri opremljanju stanovanja tudi ne. Oh, ko se spomnim na tisti dan, sem mislila, da pač rečem toti ja, pa je ... aha, me je stisnilo že ko sem si obleko oblačila, pa ko smo pred dvorano stali ... meni je to res nekaj lepega. Meni tudi. So mi živčki tak delali,da sem si celo poročno obleko z kafejem polila. Aaaaa... daj nehaj, kak si pa to rešila? Jaz sem bila tak živčna, da obleke sploh gor nisem spravila, pa avgust, pa hica (no, meni je tak celo nosečnost blo hot), pa sekica mi je na vsak način hotla neki cvet v lase vtaknit, frizura pa tak nasprejana, da ni šlo, joooj. Ko je mojemu čestitala, je rekla: "Pa dooosti živcev." Ja,čipko mi je mama takoj z radensko obdelala,spodaj pod čipko,pa je HB bil tak material,da je samo steklo,pa sem obrisala.Samo,videt bi me mogla,kak sem norela.Jao,bogi moj ded.