Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:05:25
|
|
|
|
majakla
|
Daaan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:05:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI! meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis) Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca. kaka pa je varijanta da starega odjavimo... bi pol meli brezplačno al more bit kaki papir iz sodišča za vrtec.... jojjj sem naspidirana
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:05:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:06:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaka pa je varijanta da starega odjavimo... bi pol meli brezplačno al more bit kaki papir iz sodišča za vrtec.... jojjj sem naspidirana mi imamo vse preko sodišča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:06:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca. točno, če pa je partner prijavljen na istem naslovu pa ne dobiš nič zastonj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:07:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen) Tomaž ma Lijo ja, pa mu kar pr plači upoštevajo. TOREJ NE RABIŠ DAT NIČ... JAZ tAIA NIMAM ... ZATO ČEZ LETO DOBIM MANJŠO PLAČO (KER MI NE UPOŠTEVAJO OLAJŠAVE) DAM JO JANUARJA NASLEDNJE LETO IN DOBIM ZA CELO LETO VRNJENO OLAJŠAVO - ENKRATNI ZNESEK (SE MI JE NEKAKBOLJ SMISELNO ZDELO... VSAK MESEC PAČ 1/12 dobim manj ...zato pa dobim vseh teh 12 delov naenkrat skupaj-se pa mi pol bolj pozna) Jaz imam tudi tak, sicer lani 1. pa še to le 3 mesece, letos pa bo za dopust , mi je tak boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:07:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TOREJ NE RABIŠ DAT NIČ... JAZ tAIA NIMAM ... ZATO ČEZ LETO DOBIM MANJŠO PLAČO (KER MI NE UPOŠTEVAJO OLAJŠAVE) DAM JO JANUARJA NASLEDNJE LETO IN DOBIM ZA CELO LETO VRNJENO OLAJŠAVO - ENKRATNI ZNESEK (SE MI JE NEKAKBOLJ SMISELNO ZDELO... VSAK MESEC PAČ 1/12 dobim manj ...zato pa dobim vseh teh 12 delov naenkrat skupaj-se pa mi pol bolj pozna) Ja, saj midva sva to pogovarjala kak bi nardila pa sma rekla, da naj kuj v službi uveljabvlja, ker če bi dobil še manjšo plačo ol pa res ne vem kak bi... Dobil je samo 400€ tak da.. za bruhat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:07:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja za dohodnino 2010 ... olajšava... če pri plači ne upoštevajo olajšave za VDČ...jo moreš dat sam do konca januarja 2011 (še ni obrazec objavljen) Tomaž ma Lijo ja, pa mu kar pr plači upoštevajo. TOREJ NE RABIŠ DAT NIČ... JAZ tAIA NIMAM ... ZATO ČEZ LETO DOBIM MANJŠO PLAČO (KER MI NE UPOŠTEVAJO OLAJŠAVE) DAM JO JANUARJA NASLEDNJE LETO IN DOBIM ZA CELO LETO VRNJENO OLAJŠAVO - ENKRATNI ZNESEK (SE MI JE NEKAKBOLJ SMISELNO ZDELO... VSAK MESEC PAČ 1/12 dobim manj ...zato pa dobim vseh teh 12 delov naenkrat skupaj-se pa mi pol bolj pozna) jaz se opravičujem za velike črke-sem v naletu in mi ni za popravljat Jaz isto.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:08:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:08:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim Zaprosil te je?! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:09:34
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka škoda da si tako hitro odreagirala, pa ga kar izpisala mogoče pa obstaja kaka finta, da manj plačuješ...no ti veš kaj in kako samo predlagala sem . Sami0804 mi smo tudi 1.plačilni razred in plačujemo 10%. Koliko pa znaša vaša položnica? Kava: petek EP...ve pa povejte dop. pop. pa se prilagodimo ena drugi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:09:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca. točno, če pa je partner prijavljen na istem naslovu pa ne dobiš nič zastonj kaj pa če ga odjavim... al more bit tud iz sodišča o kaki preživnini al kaj papir polek? ker te kr zdaj letim preklicat izpis (isti dan še) pa starega odjavit iz naslova ... nja se pri mami prijavi
< Sporočilo je popravil elevitka -- 8.12.2010 12:10:22 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:09:48
|
|
|
|
katy83
|
bom probala na kratko: Elevitka, verjamem, da ti je 100€ res dosti, če nimaš službe. Držim pesti za službo. Jan, vse najboljše. Maks, pošiljam pikepoke. kava - nič ne obljubim, ampak v petek sem fraj Saraya - za preselitev, upam, da ne bo veliko stroškov moja diploma - počiva ni mi Pa saj ne morem v istem letu postat mamica, pa še učiteljica bb - tota naloga pa mi je zakon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:10:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka KOLK BEREM.... NI ZASTONJ VRTEC... K VEČJEMU NESEŠ NA OBČINO POTRDILO IZ ZAVODA O BREZPOSELNOSTI IN OBRAČUNAJO PONOVNO TER IZDAJO NOVO ODLOČBO IN ZNIŽAJO PLAČILA-ZASTONJ PA NI! meni je takrat ko sem za lansko leto nesla na upravo vrtca rekla: če boste na borzi prinesite potrdilo, da ga boste imeli zastojn. Tak da... ne vem. Je pa res, da midve z L. sva sami, medtem ko imate vi skupaj še en dohodek (Denis) Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca. kaka pa je varijanta da starega odjavimo... bi pol meli brezplačno al more bit kaki papir iz sodišča za vrtec.... jojjj sem naspidirana Vidva bi morala uradno it narazen in na sodišče uredit preživnini. Najboljša varjanta ti je sporazumna. Pol pa priložiš zraven ko vlagaš zmanjšano plačilo vrtca.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:10:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:11:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim iiiiiiiiiiiiiiiii, kar kurjo kožo imam ko se spomnim kako je vse to potekalo pri nama....jeeeeeeeeeeeeeeeeeee ti privoščim in počasi dobrodošla v klub poročenih
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:11:14
|
|
|
|
majakla
|
Mi jasli plačujemo skoraj 200 €, pa sem se sama zaj...., ker sem si plačo dvignila, da je bila lepša porodniška, evo zaj pa mam in že vračam. Je !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:11:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bb - tota naloga pa mi je zakon kaj pa je naloga?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:12:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če si samohranilka oz. enostarševska družina in si nezaposlena si oproščena plačila vrtca. točno, če pa je partner prijavljen na istem naslovu pa ne dobiš nič zastonj kaj pa če ga odjavim... al more bit tud iz sodišča o kaki preživnini al kaj papir polek? ker te kr zdaj letim preklicat izpis (isti dan še) pa starega odjavit iz naslova ... nja se pri mami prijavi kolko vem jaz ni fora samo skupni naslov...bi se mogla še za preživnino dogovorit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:12:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala carica si res ...samo veš, da meni to ni nič takega... ...hudič bi bil, če se ne bi hotel...ali pa ti cela nora pa ga zaprosiš on te pa odbije
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.12.2010 12:13:33 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:12:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midva pa sva se danes zmenla, da se če bo vse okej (glede njegove službe) drugo leto poročiva No, vprašal me je če bi se hotela poročit z njim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak epo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:13:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:13:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moja diploma - Pa saj ne morem v istem letu postat mamica, pa še učiteljica Sami izgovori! bb - tota naloga pa mi je zakon Če bo BB strogi, so nalogo že zaj..., al' ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:14:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. počasi, počasi...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:14:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bb - tota naloga pa mi je zakon kaj pa je naloga? pa neki folk jim not hodi, pa jih morajo ignorirat
|
|
|
Vas skrbi recesijaksenija12Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati? ne, ne skrbi me (
39%)
ja, skrbi me (
61%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!