Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:15:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala carica si res ...samo veš, da meni to ni nič takega... ...hudič bi bil, če se ne bi hotel...ali pa ti cela nora pa ga zaprosiš on te pa odbije Bi ga tepla do kri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:15:27
|
|
|
|
botrca
|
Kak je pa meni danes lepo....jaz za računalnikom, Jan se igra z dirkalno stezo Rori ki je dobil od naju za r.d....moj možek pa kuha kosilo .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:15:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi jasli plačujemo skoraj 200 €, pa sem se sama zaj...., ker sem si plačo dvignila, da je bila lepša porodniška, evo zaj pa mam in že vračam. Je !!! Ma ja, če pa po eni strani misliš da bš nekaj proftiral, te po drugi strani vdarijo Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:15:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo ne vem če bo do poroke prišlo ker se že pr povabljenih skregama Edino pr prstanih sva enotna. To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:15:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa sem mogla mojega, ker če bi njega čakala carica si res ...samo veš, da meni to ni nič takega... ...hudič bi bil, če se ne bi hotel...ali pa ti cela nora pa ga zaprosiš on te pa odbije Bi ga tepla do kri. joj neeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:16:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moja diploma - Pa saj ne morem v istem letu postat mamica, pa še učiteljica Sami izgovori! bb - tota naloga pa mi je zakon Če bo BB strogi, so nalogo že zaj..., al' ne? ja, pri iskanju izgovorov sem tak taboljša BB . pomoje ja, ampak saj ne moreš bit resn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:16:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je pa meni danes lepo....jaz za računalnikom, Jan se igra z dirkalno stezo Rori ki je dobil od naju za r.d....moj možek pa kuha kosilo . še za več takšnih dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:16:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi jasli plačujemo skoraj 200 €, pa sem se sama zaj...., ker sem si plačo dvignila, da je bila lepša porodniška, evo zaj pa mam in že vračam. Je !!! Ma ja, če pa po eni strani misliš da bš nekaj proftiral, te po drugi strani vdarijo Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:17:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je pa meni danes lepo....jaz za računalnikom, Jan se igra z dirkalno stezo Rori ki je dobil od naju za r.d....moj možek pa kuha kosilo . še za več takšnih dni naj se tvoje besede pozlatijo...jaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:17:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:18:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je pa meni danes lepo....jaz za računalnikom, Jan se igra z dirkalno stezo Rori ki je dobil od naju za r.d....moj možek pa kuha kosilo . še za več takšnih dni ... komu lepše ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:18:24
|
|
|
|
katy83
|
joj, ko pišete o teh težavah z vrtci...me kr strah postane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:19:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde točno tako
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:19:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde in na koliko sta prišla pri cifri?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:19:55
|
|
|
|
botrca
|
Joj kaki bizgo sem, tukaj sem se začvekala pa pozabila, da moram na pošto . Pridem nazaj šibam .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:20:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 joj, ko pišete o teh težavah z vrtci...me kr strah postane zakaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:20:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Itak. je pa odvisno kako poroko si želita. Ker lahko se poročita v roku par mescev ( ne vem kaka je čakalna doba ), edino svadba ali kako se že reče požrtiji stane.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:20:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi jasli plačujemo skoraj 200 €, pa sem se sama zaj...., ker sem si plačo dvignila, da je bila lepša porodniška, evo zaj pa mam in že vračam. Je !!! no to je fajn če si lahko sam pčlačo dvigneš
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:20:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je pa meni danes lepo....jaz za računalnikom, Jan se igra z dirkalno stezo Rori ki je dobil od naju za r.d....moj možek pa kuha kosilo . še za več takšnih dni ... komu lepše ... ja ne
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:22:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 joj, ko pišete o teh težavah z vrtci...me kr strah postane zakaj tak...jaz sem nekak optimistka, da bom službo dobila , pol pa ko vidim koliko so otročki doma...kak te naj bom toliko doma z njim, pa nova služba...kdo me bo te hotel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:22:29
|
|
|
|
ly117
|
Nažla sem se pizze, zdaj pa grem za sabo pospravit.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:22:51
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi jasli plačujemo skoraj 200 €, pa sem se sama zaj...., ker sem si plačo dvignila, da je bila lepša porodniška, evo zaj pa mam in že vračam. Je !!! Ma ja, če pa po eni strani misliš da bš nekaj proftiral, te po drugi strani vdarijo Jaz plačujem vtrca točno 70€. Za 15dni ko je manjkala so odšteli 4,14€, pa e vedno imam za plačat 65,80€. ja tako je to, Jan je tudi že skoraj 2 meseca doma pa je položnica za nekje 4€ manjša evo moj je bil odsoten 17 dni (od 21) in so mi odšteli 6,80 eura...za plačilo pa imam 99 €
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde in na koliko sta prišla pri cifri? Saj tu je problem, ker on bi bol najožje jaz pa bi šla kar do nekaj kolegic. Ja, tam 100 po tamalem. Ampak ko bo tak daleč, bo res max. številka 100, pa je ak je. Zamera gor al dol , bom zato dekliščino mela bolj obilno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:24:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se menita takrat ko bosta vedla pri čem sta. Ja, tak sma malo štela kolk bi jih blo. Sicer pa je reko, ko sem rekla da trenutno nimama še za poroko, da za tak dogodek se denar stalno najde Itak. je pa odvisno kako poroko si želita. Ker lahko se poročita v roku par mescev ( ne vem kaka je čakalna doba ), edino svadba ali kako se že reče požrtiji stane. Čuj Ly, on bi se najraje v sredo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 8.12.2010 12:25:36
|
|
|
|
elevitka
|
tud midva sva se mislila poročit... še ko sem bila noseča... pa je najprej ostal on brez službe..... potem sem rodila.... sva mislila malo bomo počakali da dete zraste (shodi) in potem naj bi se naslednje leto poleti... pa sem zdaj jaz ostala brez.... očitno se nema nikoli ženla
|
Ime za punčko?SAFIRAMia (
41%)
Mija (
11%)
Maša (
43%)
Mia Maša (
3%)
Mija Maša (
2%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!