Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2010 14:12:27
|
|
|
|
benika
|
Pety, ja, kr čokoladno višnjevo
< Sporočilo je popravil benika -- 3.12.2010 14:13:54 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2010 14:50:44
|
|
|
|
pety78
|
A ti pa men eno flaško, da izberem, al kako?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2010 9:17:12
|
|
|
|
benika
|
Za trenutek naj odloži delo draga hči, sestra in teta špelka, saj bo čez dobre pol ure že leto starejša Draga moja lubika, želim ti, da bi se pingvinčki varno vgnezdili, pa mirnih 9 mesecev, pa zdravjas, pa uspešno selitev, pa da bi Oskar mal več spal, pa....ah, samo srečna bodi VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2010 11:15:37
|
|
|
|
2ursae
|
špelka naša eh, sneg pada ... mi pa že par dni načrtujemo sankanje za danes. ja nič, šli bomo
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2010 21:31:21
|
|
|
|
spelka12
|
Iiiiiiii kakšna lepa voščila. HVALA!!! Evo od danes dalje grejem 2 pingvinčka. Naju sploh ni vprašal al bi enega al dva in je mojega skor kap, ko je prišel z iglo, notri pa kar 2. Revež bogi . Meni je vseeno, samo da se bo prijelo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2010 22:53:04
|
|
|
|
pety78
|
OMG, Špelka, kako sem se nasmejala. Si kar predstavljam obraz od tvojega. Ti bi morala tam reči zdravniku, naj da kar tri za ziher. Sicer pa, vse najboljše! Sploh nisem vedela, da si tudi strelka. Držim pesti zate in tvoja dva pingvina. Da se OBA primeta. Stanovanje imate tako dovolj veliko.
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2010 9:13:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.12.2010 7:51:53
|
|
|
|
Pia67
|
Splet datumov je res posrečen Spelka . Vse najboljše, za pingvinčka, naj rasteta. Hm, pijačke vabljive zgledajo . Jaz naredim kar sproti domačo grenčico (nabiramo zeli in dajemo v šnopec), ponudba je na dolenjskem precejšnja, tako, da probam, kaj drugega naredit. Še vedno razbijam glavo . Danes je Nina odnesla medene angele za vzgojiteljici. Okrasila jih je sama, limonin led in raznobarvne kroglice. Danes gremo takoj po službi na smučišče, vso robo imamo kar v avtu-6 parov smuči in 6 parov čevljev . Smo kar pustili v avtu, ker potem samo nosimo v in iz avta. Ne vemo kaj bomo počeli, ker je vremenska tako spremenljiva. Imamo pa v bližini doma progo za alpsko smučanje in celo za tek na smučeh. Pa še osvetljeno je vse skupaj. Skratka, je kar kičasto. Le odjuga me moti, šmrk. Pa dajem za mašo, da bo Nina imela smučarski tečaj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.12.2010 21:46:49
|
|
|
|
pety78
|
Benika, če tvoj fotr nima brk, si jih naj ta teden kar pušča.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.12.2010 22:15:51
|
|
|
|
ninocka
|
Dober večer, jst sem od cetrtka naprej spet doma, kafana pri Mami na bolniski spet obratuje, ce si katera zeli kave? :) sploh ne vem, kaj naj napisem, mi mozgani totalno ne delajo... Spelka, vse najboljse za RD!!!! Iskrene cestitke za stanovanje in za pingvincka! Eh, sori,danessem cist nedruzabna,grem raje dol.... A srecanjeje ze kaj bolj doreceno? A gremo na kuhancke al spet standardna varianta?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.12.2010 8:35:20
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pozdravček še od enih bubančkov! Sicer še zdaleč ni tako hudo kot pri tebi, Ninočka, ampak tudi tole naše smrkanje, kihanje, kašljanje je hudo tečno. Nika je doma že od prejšnje srede, sicer je vmes šla na plavanja in 2 praznovanji RD, ampak se ji kar vleče. Ta četrtek na plavanje ne gre, bomo šli raje na predstavo in obdarovanje za Dedka Mraza v našo OŠ. Časti MOL. Jaz sem se prejšnji konec tedna potepala po Dunaju in Nitri, na povratku pa evrčke zapravljala v outletu Parndorf. Špelka, še tukaj z zamudo - čestitke, čestitke! Za RD, za stanovanje, za pingvinčka. Pa kar dva! A to se je kar dr. odločil al' kako? Ninočka, T. malce nagaja displej na njegovi Nokii. Kako je z uveljavljanjem garancije? A dobi nadomestni telefon za čas popravila? Posebej se težave kažejo med slikanjem, je vse zelenkasto obarvano. A ste že imeli kakšnep podobne reklamacije? Srečanje - še vedno se niste zjasnile, ali bi 17. ali 18.12. In kdo sploh pride?! Meni sicer bolj sede petek, ampak se prilagodim večini. Kuhanega vina sicer ne maram, ampak tudi čaj se da dobit. Sem za to, da bi se mogoče res dobile kje v mestu, da okusimo malce prazničnega vzdušja, potem pa tudi če na koncu pristanemo na standardni lokaciji...
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.12.2010 9:22:43
|
|
|
|
pety78
|
Ok, sem tudi jaz za petek, če mi lahko katera dela družbo že po 16:30? No, kako urco ali pa dve si sama vzamem za mal firbce past. Bi se pa najraje ne peljala domov in potem nazaj in bi kar počakala v LJ. Imam sicer delo doma, peko, ofkors, ampak bom probala prej poštimat vsaj figurice. A bi bilo možno torej nekje okoli 19. ure ali pa še prej?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.12.2010 9:23:23
|
|
|
|
pety78
|
Kuhanega vina sicer ne maram, ampak tudi čaj se da dobit. Sem za to, da bi se mogoče res dobile kje v mestu, da okusimo malce prazničnega vzdušja, potem pa tudi če na koncu pristanemo na standardni lokaciji... Sem ZA.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.12.2010 11:10:45
|
|
|
|
Pia67
|
Enako tudi mene matra, ura, ko bi se dobili. Bi se pridružila Pety-jevi urici, okol 19.ure, zaradi mene lahko že prej. Čakat se mi ne da do kake 21. Ekstra zaradi samega srečanja se mi ne zdi modro (stroški) vozit tako daleč, bi združila popoldanske opravke v LJ in večerno srečanje z vami. Mogoče gresta tudi moja dva z mano, potem pa jaz kako urco poklepetam z vami, moja dva bosta ziher našla kaj zabavnega, potem pa grem domov. Verjamem pa, da bo večini težje izvedljivo, ker imate majhne otroke in je zgodnja večerna ura namenjena ... No, samo predlagala sem. Če bo šlo, fajn. Če pa ne, pa drugič.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:09:40
|
|
|
|
2ursae
|
punce, kaj za Božička? Morda bo šel danes v nabavo pa sploh nimam pojma, kaj naj mu naročim, naj prinese za moje mulce ...
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:15:13
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae punce, kaj za Božička? Morda bo šel danes v nabavo pa sploh nimam pojma, kaj naj mu naročim, naj prinese za moje mulce ... Pri nas jima bo prinesel...posteljnino, Alladin flaške, kakšno igračo... Ti, kaj se pa na oktoberkah dogaja Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju? In moram priznat, da sem se zjokala, ko sem prebrala tvoj odgovor na njejo pisanje. Res boljšega citata si ne bi mogla izbrat. Upam, da se bo gospodična malce zamislila ob tem.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:29:11
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pri nas nosi predvsem Miklavž, tako da česa posebnega za Božička ne predvidevamo. Mogoče bo Nika dobila kakšno Winxico (te so zdaj hit - ima Bloom, Stello in Muso, manjka jih še kar nekaj) ali posteljnino Hello Kitty, ki si jo že nekaj časa želi. Sicer pa midva staršem za Božič podarjava vinjeto, ampak to ravno ni uporabna ideja za tvoje mulce. Iskreno povedano, meni vsa ta gonja okrog daril že preseda in tudi Niki je postalo kar malo odveč. Vsega je preprosto preveč. Je včeraj namreč prijavila, da ne bo šla na DM jutri, ker je že vse Miklavž prinesel. Čaka jo še darilo od Miklavža v vrtcu, pa praznovanje DM pri Tomažu, tako da je tega res ogromno in povsod nekaj dobi. Meni je res vse skupaj postalo že čisto pretiravanje. Uporabna darila se meni zdijo prav fajn - mi smo Manci in Sari nakupili žabice, najlonke, Nutello, prtičke, robčke, rokavičke... enako za ostale v Depali vasi (dobrine, ki jih sicer bolj poredko kupijo, pa tople brezrokavnike, itd.).
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:30:17
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti, kaj se pa na oktoberkah dogaja Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju? In moram priznat, da sem se zjokala, ko sem prebrala tvoj odgovor na njejo pisanje. Res boljšega citata si ne bi mogla izbrat. Upam, da se bo gospodična malce zamislila ob tem. Me firbec matra - kak link mogoče?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:35:04
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti, kaj se pa na oktoberkah dogaja Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju? ma ja, celo štalo imamo. Ne, ne dam ji prav, sploh ne (mislim, da tudi ostale ne), ampak hočem, da sama o tem razmisli in se sama odloči kako in kaj. Takile napadi mene prav pogrejejo, pa čeprav je v njih veliko resnice. Me, ki jo poznamo, smo bolj nežne z njo , od zunaj so pa priletele prave bombe. darila: se strinjam, vsega je preveč!! Ampak naš Anže tako težko čaka na darila, pa čeprav se konec noncev igra le z Lego kockami in kabli . Mi je pa že jasno povedal, da obleka, hrana, posteljnina ... niso darilo .
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:35:20
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti, kaj se pa na oktoberkah dogaja Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju? In moram priznat, da sem se zjokala, ko sem prebrala tvoj odgovor na njejo pisanje. Res boljšega citata si ne bi mogla izbrat. Upam, da se bo gospodična malce zamislila ob tem. Me firbec matra - kak link mogoče? http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm Ursa, ne bit huda, ker sem tole prilepila, ampak jaz bi resno 2x premislila, če bi zagovarjala to osebo. Ti bom enkrat osebno povedala zakaj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:36:35
|
|
|
|
2ursae
|
nika, tule: http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm poglej na stran 40, prispevek od MissD
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:37:42
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti bom enkrat osebno povedala zakaj. ooo, kul, sem že vsa firbčna .Sem jo že osebno spoznala na eni kavi, se mi zdi taka nežna osebica.
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 8.12.2010 10:38:09 >
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:57:59
|
|
|
|
Nika v službi
|
O, hudo! Preveč hudo, res. Ne poznam zgodovine (če res gre za neko bolno osebo, ki se je že prej oglašala pod drugimi nicki), ampak tale izolacija 2-mesečnih dvojčkov in snemanje je meni čisto nepredstavljivo. Pa veste, da nisem mama, ki bi skočila na prvi otrokov jok in sem daleč od podobe klasične matere, ki se daruje in žrtvuje za svoje otroke... Ampak tole je res čisto preveč. Se strinjam z Beniko, da je jaz vsekakor ne bi takole zagovarjala....
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 10:58:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: benika Ti bom enkrat osebno povedala zakaj. ooo, kul, sem že vsa firbčna .Sem jo že osebno spoznala na eni kavi, se mi zdi taka nežna osebica. Nežna osebica?!?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.12.2010 11:03:49
|
|
|
|
2ursae
|
ja, taka drobna, dolgi lasje, lušten obrazek
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.