zaljubljena23
|
betricija, super da je bilo včeraj vse ok... mag, a pri tebi tudi ni bil miklavž radodaren občinarka, jaz sem čez tedne itak bolj doma, ker je moj v službi, čez vikende pa vse nadoknadim Imam plan še naslednji teden v CE, da se greva malo božička pri enih sorodnikih, ker kasneje ne vem kako bi tole speljali in sva se zmenila, da bova prej uredila te stvari...Mimogrede, jaz sem še vedno v enem kosu, kaj pa ti? Vidim, da tudi :) Moja noč je bila še katastrofalnejša od prejšne... Mogoče pa bova res skupaj predihavala popadke v porodni, ampak vsaka v svoji P Da še ti tole odgovorim...Imam namen naslednji teden iti k frizerju, plani so, bomo videli koliko uresničljivi Ker ne mislim ravno prvi mesec po porodu skakat še okrog frizerja, ki sem ga potrebna že zdaj... Nina Nana, masažo presredka jaz izvajam, ampak sem ta vikend olje pozabila pri meni doma, tako da sem ta teden brez vesega Kepca, jaz si ne zapisujem gibov...sem prelena za tole Izcedek iz prsi je prisoten, ampak le ob dotiku/stistku bradavice Mag3, pitje čaja za dojenje...Imam v mislih...Samo nabavit še ga je treba...Sem zadnjič v dm-u videla od tekane čaj za doječe matere, ampak ga pa nisme vzela... Ula, mi spola ne vemo (ok julija nam je G samo namignil, vendar ni bil prepričljiv), tako da bo pri nas presenečenje...Imena pa imava že izbrana... Ojoj, lidik stiskamo pestke... Zaščita jogija, razmišljam o tem že cel teden in včeraj sem končno tole uredila..Hvala Babykitty, da si me spomnila Moja noč je bila spet katastrofa, tiščanje, pol mehur, obiski wc-ja vsako uro, ker drugače so bolečine neznosne, me začne takoj vse tiščati v spodnjem delu (okrog in okrog)..Vglavnem upam, da bomo imeli tako pridno dete kot ga ima BabyKitty, da bomo lahko nadoknadili tole spanje