|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
7.12.2010 9:58:19   
ula77
ja, jaz imam kar velik kup za zlikat, a se mi ne da pri luči.....

A že vse veste, katerega spola bo vaš user posted image ,  imate že izbrana imena????

Izgleda, da naše dete ve, da se  pogovarjamo o njem, ker vztrajno poskuša, če gre noga pod rebro, oz. če se da it skozi kožo ven.....auuuuuu, boli!

Upam,  da ga ni strah,  da ga bomo kar danes pustili v  porodnišnici...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
7.12.2010 10:01:09   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: ula77

A že vse veste, katerega spola bo vaš user posted image ,  imate že izbrana imena????

Nam je G napovedal punčko, rok sem imela včeraj, imena pa še ne 100%. Jih je še par v igri. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
7.12.2010 10:10:01   
ula77
mag3, nam je šele enkrat v 7. mesecu povedal, kaj naj bi menda bilo, a ne ziher in tam se je debata končala, tako da ......

Imamo eno  ime, možna sta oba spola.......ampak midva sva oba tako naivno prepričana v to, da ko bova vidla dete, da bova vedla, katero ime mu paše, da je kaj......upam, da  bo tako!!!!!!!!!!!!!! , ker drugače sva v  kaši...user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
7.12.2010 10:25:59   
BabyKitty
Jutro punce... se moram pohvalit da danes smo pa spali in spali user posted image od deset_ih zvečer do 10ih zjutraj z pol urno pavzico za previjanje in hranjenje user posted image joj kaj bi dala da bi tako ostalo user posted image user posted image user posted image sem imela tak naval mleka, da se je zgleda mali zelo dobro najedel in se mu ni dalo vstat user posted image

Glede plodovnice:
Mlečna plodovnica nam pove, da je otrok pripravljen na porod. Plodovnica postane mlečna, ker otroku odpada verinks, to je bela sirasta snov. Nosečnica lahko pričakuje porod v nekaj dneh.

Rumenkasta plodovnica je znak, da je plod še nezrel, zato se mora nosečnost nadaljevati. Rumenkasta plodovnica lahko tudi pomeni, da gre za anomalijo ploda.

Zelena plodovnica je znak, da je otrok prenošen in je porod nujen. Plodovnica se obarva zeleno, ker je otrok že izločil mekonij oziroma prvo blato. Plodovnica, ki vsebuje mekonij, pove, da posteljica že slabo deluje.

Rjava plodovnica pomeni, da je stanje nujno. Običajno gre za krvavitev v plodovnico, plod pa je v precej slabem stanju.

Pri nas je mali popil zeleno plodovnico in ni zadihal po porodu... je trajalo kakšne 30 sekund, da so mu spravili vodo ven... potem so ga pa odpeljali na oddelek na opazovanje, da ni slučajno prišlo do kakšne zastrupitve... je bilo kar grozno, ker skoraj 4 urce po porodu nisem vedela, kaj je z njim...

mag3 daj di duška z mandarinami in čokolado... ker potem k dojiš ni več tega user posted image glede čaja pa... jaz ga zdej pijem... če kej pomaga pojma nimam... ampak tako ali tako pijem samo nesladkan čaj... tako da pač 1x vmes nakuham tega a
za dojenje... je pa od teekane v filter vrečki...

obcinarka jaz sem šla k frizerju ene 3 tedne nazaj... in to iz Kranja v Celje user posted image in celo pot imela popadke... sem si misla hudiča, ne bom v Celju rodila user posted image ampak potem k te tm mal mrcvarjo te kr zrelaksira in nism nč misla na popadke ipd. je blo kr fino in mi ni žal... sploh ker sem imela zelo dolge lase in sem šla na malo manj dolge... je precej lažje vzdrževat...

Aja... glede modrčka še to... jaz sem kupila 85c... čeprav sem imela drugače 75-80 obseg... in zgodilo se je, da mi je v obsegu sedaj prevelik... v nosečnosti je blo ok, zdej k mam pa spet nazaj starga trebuščka user posted image je pa velik...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 7.12.2010 10:26:28 >

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.12.2010 10:29:45   
ula77
babyKitty, pripravljam si torbo....se splača vzet s sabo kako brisačo pa kopalni plašč? A si sama kaj pogrešala v svoji torbi?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
7.12.2010 10:40:07   
BabyKitty
ula77 vzemi svojo brisačo... kopalni plašč sem dobila v porodnišnici, ampak ga res nisem nosila... vzemi udoben modrček in blazinice za dojenje, ker boš imela občutljive bradavice in so blazinice kar fine... dobro je imeti sabo lanolin, da si kar malo preventivno namažeš... zelo fino je imeti tudi kakšne nedišeče robčke za obrisati pod pazduho... sama sem kar lepo švicala user posted image še od hormončkov zgleda in sem se potem pridno brisala, ker tuširanje v bolnici ni grozn luštno... pa imejte sabo svojo rolico wc papirja user posted image ker če boste imele šivan presredek, boste ugotovile kako zelo trd je bolnišnični papir... sedaj ko sem doma pa za presredek uporabljam še to-to vatke take, ki jih po vsakem lulanju zmočim v čisti vodi in se še s tistim obrišem, da je rana bolj čista...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
7.12.2010 10:44:44   
ula77
hvala za inf., so vse take dobrodošle. user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, higienskih robčkov še nimam in se res ne bi spomnila nanje,  čeprav se mi sedaj,  ko si to napisala, zdijo skoraj nujni user posted image user posted image ....Thanks!

Kaj si /ste si vse masirale presredek? Redno izvajale Keglove vaje????

Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.12.2010 10:57:26   
pinkalonca
BabyKitty super da se tako fajn rihtate user posted image user posted image user posted image pa miljonkrat hvala za vse informacije user posted image user posted image user posted image

Arwenko čestitkeeeeeee user posted image user posted image user posted image si nas vse po desni prehitela user posted image

jst grem k frizerju v četrtek user posted image user posted image user posted image potem pa lahko rodim user posted image
Keglove vaje delam že od začetka nosečnosti po malem vsak dan, ne pretiravam...
presredka si ne masiram user posted image sem sicer hotla masirat pa kar ne najdem časa, da bi šla po masažno olje user posted image
jutri imamo posvetovalnico, treuntno sem na +7kg, me zanima kolk bom še dobila do konca, ker največ sem dobila v zadnjih dveh tednih, ko sem non stop ležala user posted image

uglavnem pridne bodite in naj vas štručke pridno brcajo user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.12.2010 12:03:05   
obcinarka
evola, jaz pospravla sobico, pomila po tleh-s pavzami vmes, kosilo se kuha, bomo mel zrezke v omakci+pire+kislo repo+ćežano ( ulaaaaaaaaaaa.. pretlačene jabolke)user posted image user posted image user posted image user posted image
no pol bom pa še mal kopalnico pospravla in bo dost za danes!!!!!!!!! ker bi rada šla na en sprehodek še vmes.... ko je še svetlo..
no jaz keglove vaje-ne pretiravam glih, malinov čaj pijem... presredek ne masiram..
čak mal ula... ne boš še ti ostala v P...
a je še kej novga???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.12.2010 12:07:44   
nadka30
punce držte pesti za vaši lidik in malega jana, ki je včerajbil operiran v lj, zaenkrta še stanje ni čist ok tako da na polno prosimo za dobre želje ter veliko pikapok

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.12.2010 12:17:13   
mag3

Držim pesti za Jana in Lidik.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pa je točno blo?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.12.2010 12:18:47   
Nincii
Tud jaz stiskam pesti... kdo ve kaj se dogaja z njima?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.12.2010 12:19:20   
*Star*
Joj kok me je pr srčku stisnlouser posted image
Mene tudi zanima, kaj je blo....

No v vsakem primeru, res ogromno pikapok in lepih misli za lidik in njenega Janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.12.2010 12:20:45   
ula77
občinarka, pridna.....a jaz sem že 2 stroja zlikala.....Hecam  te, samo pazi nase!

Hja, mi zagotovo danes ne bomo ostali notri, kaj takega nam še na  misel ne pride, ker mami še ni pripravljena! greva pa na tisto predavanje o EA, da imam backup plan.

Evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za  lidik in Jana.

Če smem bit radovedna, kaj pa je narobe, na kakšni operaciji  je???

Ampak pri nas  imamo dobre zdravnike in zagovoto bo vse v redu. Srečno!!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.12.2010 12:51:19   
zaljubljena23
betricija, super da je bilo včeraj vse ok...

mag, a pri tebi tudi ni bil miklavž radodarenuser posted image

občinarka, jaz sem čez tedne itak bolj doma, ker je moj v službi, čez vikende pa vse nadoknadimuser posted image Imam plan še naslednji teden v CE, da se greva malo božička pri enih sorodnikih, ker kasneje ne vem kako bi tole speljali in sva se zmenila, da bova prej uredila te stvari...Mimogrede, jaz sem še vedno v enem kosu, kaj pa ti? Vidim, da tudi :) Moja noč je bila še katastrofalnejša od prejšne... Mogoče pa bova res skupaj predihavala popadke v porodni, ampak vsaka v svoji Puser posted image user posted image Da še ti tole odgovorim...Imam namen naslednji teden iti k frizerju, plani so, bomo videli koliko uresničljiviuser posted image user posted image Ker ne mislim ravno prvi mesec po porodu skakat še okrog frizerja, ki sem ga potrebna že zdaj...

Nina Nana, masažo presredka jaz izvajam, ampak sem ta vikend olje pozabila pri meni doma, tako da sem ta teden brez vesegauser posted image user posted image

Kepca, jaz si ne zapisujem gibov...sem prelena za toleuser posted image

Izcedek iz prsi je prisoten, ampak le ob dotiku/stistku bradavice

Mag3, pitje čaja za dojenje...Imam v mislih...Samo nabavit še ga je treba...Sem zadnjič v dm-u videla od tekane čaj za doječe matere, ampak ga pa nisme vzela...

Ula, mi spola ne vemo (ok julija nam je G samo namignil, vendar ni bil prepričljiv), tako da bo pri nas presenečenje...Imena pa imava že izbrana...

Ojoj, lidik stiskamo pestke...

Zaščita jogija, razmišljam o tem že cel teden in včeraj sem končno tole uredila..Hvala Babykitty, da si me spomnilauser posted image

Moja noč je bila spet katastrofa, tiščanje, pol mehur, obiski wc-ja vsako uro, ker drugače so bolečine neznosne, me začne takoj vse tiščati v spodnjem delu (okrog in okrog)..Vglavnem upam, da bomo imeli tako pridno dete kot ga ima BabyKitty, da bomo lahko nadoknadili tole spanjeuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.12.2010 13:02:02   
dramica
ula jaz tudi mislim da bom 100%za ime ko bom vidlauser posted image .
En kupuser posted image user posted image user posted image za lidik in Jana user posted image !Kaj se pa sploh dogaja??

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.12.2010 13:26:31   
betricija
tudi jaz držim pesti za lidik in Jana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.12.2010 13:45:45   
maya1505
držim pesti za malega Jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.12.2010 13:52:49   
BabyKitty
lidik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ravnokar videla, da je bila moja babica izbrana za najsrčenjšo babico user posted image sej je bila res super user posted image še slikca: http://www.zdravje.si/wp-content/uploads/2010/10/Babici.jpg

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 7.12.2010 14:03:48 >

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.12.2010 14:33:53   
sleepyhead

O boga lidik in jan, držimo pesti!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene prej ni nič skrbelo kako bo porod in zdravje in to, zdej ko se bliža datum me pa kr naenkrat vse skrbi.

Tudi jaz sem danes spala z nepremočljivo podlago, pa mi je bilo ful vroče in nisem dobro spala, sam bom vztrajala še teh par dni, ker mam nov jogiuser posted image .
Sam to vreme res mori, sploh ne grem nikamor ven na kak sprehod, ker sem malo prehlajena in samo doma tičim al pa v kako trgovino še grem. Ful pogrešam kak sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.12.2010 14:53:06   
obcinarka
a ma ktera še tak apetit k slon??? jaz sm kosilala normalno ob 12.30, pa lepo porcijo... zdej sm pa skoz na mandarinah, pa ene polnozrnate-s čokolado oblite kekse meljem, pa o kakavu se mi že bliska, pa kar bi še, bi še....
uffffffffffff.. drgač sm pa zaključila za danes z aktivnostmi... sobica od naše princeske pospravljena, kopalnica tud... jutr je na vrsti dnevna z jedilnico... no do naslednjega tedna bom že končala ne, po celi hišiuser posted image user posted image user posted image .. v soboto bi rada kekse pekla, in ne pospravljala...
a veste da moja tašča je pa prava zvitorepka???- neki novga, a?? skoz je njena relacija kavč+tv+časopis.. cele dneve... včeri sm vidla da je spet nastlala 9 rož ( lepo vas prosim) na okensko polico v kuhinjo, krasne orhideje, ne ( pa nimam osebno nč proti njim) ki se fino limajo na steklo... šipo, mislim... odkar sem pri njih je še nisem vidla da bi slučajno spucala šipo-pa bo 1let pa pol... in dans je dopoldne priropotala v spodnji štuk ( HB da mava svojo kuhno) kar neki bluzila, vmes pa kontrolirala in špegala le kaj kuham??' sej njej itak na kraj pameti ne pade da bi kdaj skuhala kosilo, jaz sm pa s tem tud zaključila in se 20 dni pred rokom res ne ubadam še s tem da bi ji pa kosilo gor nesla... no, tolk se pa imam rada.. user posted image user posted image  in ko sm zunaj pobrisala tla-vhod ( pazi pazljivo, brez sklanjanja), ker je bilo nastopinjajo od blata in snega na polno, je pa me lepo gledala, češ kk sm pridna... user posted image user posted image  komi čakam no, da gre čez vikend k sorodnikom, res... mal sm se spucala, pa nč slabega mislila, ampak mi je pa zdej user posted image user posted image user posted image
o jaz pa bom šla čez ene pol urce na sprehod... zdej grem pa mal na kavč..user posted image

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.12.2010 15:02:20   
Mjavmjav
lidik in jan držita se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
poročajte kaj se dogaja z njima!

Arwenko ČESTITKE!! Madonca... to pa je res presenečenje user posted image

tulipan ja to je ta knjiga Modrost rojevanja.. Je pa čisto nova, zato je verjetno še ni v knjižnicah. Jaz sem jo kupila dva dni preden sem šla rodit, tako da je nisem niti uspela do konca prebrati.. Lahko jo pa posodim, če želiš

modrčki za dojenje jaz sem kupila v Mothercare... in so mi celo taki lepi, ne tisti preveč ogromni in lepo vzorčasti. Mi je pa prodajalka svetovala da vzamem 2 košarici večjo št. kot sem imela pred nosečnostjo, ker se dojke povečajo plus blazinico imaš notri, tako da je bolje malce večji.
Se pa pri nas sicer še kar borimo z dojenjem. Po CR namreč mleko zamuja in le z vztrajnostjo ga lahko pričakaš. Jaz sem zdaj sicer dobila tisti naval mleka... no, verjetno še ne pravi naval, ampak malce večjo količino... ampak žal še vedno ni to tisto pravo hranilno mleko. Je bolj vodeno, tisto prvo mlezivo, s katerim se mali le odžeja. Potem mu pa dam še dodatek, da se revež tudi nahrani. Ampak nisva še obupala. Pravijo, da slej ko prej bo. user posted image Teža mu pa lepo narašča tako da se ne sekiram.
BabyKitty v primeru navala so mi v P. rekli, da je ful dobro dojke greti (da se prepreči mastitis ipd.). Greješ jih pa pod toplim tušem in potem izstisneš ali pa daš gor termofor. Pa če po dojenju ostane mleko še v dojkah jih moraš obvezno izprazniti.
Kar se tiče okrevanja po porodu je tudi pri meni podobno. Jaz sem po posegu ful slabokrvna in več časa v horizontali kot vertikali. Telo res rabi da si opomore, čeprav jo pa nekatere zelo dobro odnesejo in so takoj kot rožice. Čisto odvisno.
Mene so popadki čist uničili, pa še kar nekaj krvi sem izgubila. Tako da sem zeeeloooo vesela, da je moj dragi doma in pomaga user posted image

plodovna voda... meni je začela odtekati doma. In nisem bila ravno prepričana da je to to, ker je šla počasi. Zato sem šla najprej na wc in probala zadržati, pa se ni dalo, potem sem klicala v P.. in tam niso nič v luft skakali da moram mirovati. Načeloma naj bi brez vode počakal leže, da vidijo če je otrok na pravi poti, ampak to je bolj v teoriji se mi zdi, v praksi pa ne komplicirajo...

kilogrami tu vas lahko pa potolažim.. jaz sem jih pridelala skoraj +15... in teden dni po porodu sem bila že na svoji stari teži. Ne vem sicer po kakšni logiki to gre, ampak zdaj mi je po dolgem času št. na tehtnici spet všeč. user posted image Pa buši je tudi že kar splahnel, samo vidi se da je koža raztegnjena in jo je preveč. Si kaj mažete še trebuščke s čim posebnim?

mag3 drži se.. imam občutek da boš ti naslednja user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.12.2010 15:57:09   
enček
Lidik in Jan ...........pošiljam vama kolikor se da VELIKOuser posted image

Hm...da še jaz neki vprašam, prej mi je na misel prišlo vprašanje, kaj pa dudo, je katera nesla zraven v porodnišnico?

Sedaj pa že nekaj časa zatišje glede novičk iz porodnišnic...mag3, kdaj je naslednji izbran datum user posted image ....moj PDP 10.12.10 če se ne motim user posted image al gremo prej? V mojem bosiju je danes bolj mir, sem si začela prav gibe zapisovat.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.12.2010 16:31:55   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

Me pa rabimo novo ''RR obveščevalko'' user posted image  user posted image
A se katera javi? Jaz se lahko javim, ampak sem v upanju, da grem kmalu rodit....
a je mogoče katera, ki upa da bo zdržala nekoliko dlje - vsaj do božiča user posted image  user posted image

Ej ti, si name čist pozabila? user posted image

joooooooj ah kje, veš da nisem user posted image

res full mislim nate (ok, vem da ni glih tko videt user posted image  ), ampak al pozabim, al ''nimam časa''... ah sej vem, sami izgovori user posted image

Zdej sem glih prišla s ctg-ja, sm full zmatrana, tko da grem mal ajat... ti pa obljubim, da se ti še danes javim user posted image
ci bom cel roman napisala user posted image

Ostalo nisem pa še čisto nič prebrala kar je napisanega, bom kasneje, pa še kj pokomentirala  user posted image
zdej sem samo na brzino odgovorila Petrci user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.12.2010 16:32:09   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

mag3 drži se.. imam občutek da boš ti naslednja user posted image

Mjavmjav, kot včasih pravijo, IZ TVOJIH UST, .... Saj ne vem kako se konča, ampak naj se ti besede pozlatijo.

Enček mi je že vseeno za datum, samo lepo se je slišalo, ker je bil moj PDP 6.12. user posted image  V vsakem primeru, upam, da bo čimprej, čeprav se še nič ne premika ..

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?