|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
6.12.2010 22:02:43   
Tulipan12
BabyKitty kako kaj Tristan? Sta se ujela? Kako spite ponoči? Si se navadila? Povej malouser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.12.2010 22:45:01   
obcinarka
ula... jaz sem te tud vtipkala.. drgač pa sporočilo od arwenko.... so v topli posteljici za preventivo, ampak vse OK...
punce, zdej zdej smo pa menda res že na startu, ha?? jaz pa dans veselo šetam po trgovini, pa lol sploh neeeeeeeeee pomislim na kaj pa če?? a bi morala? povejte kako ste ve..
a se bolj doma držite, pa to?? in uh ah.. ko bomo doma iz P .. kaj boste pa imele oblečeno-mislim na tisti vsakdan.. mogoč res neumno sprašujem , ampak jaz kakšnih old cunj že ne bom gor spravila, ha???
zaljubljena... anako..  jaz ti povem da bova skup uštimale... sm non stop na wc dans, pa najina deteta sta tud bla drobižeka, zdej pa... hahahauser posted image user posted image user posted image
no, jaz mam v petek zjutri pregled pr mojem G pa CTG.. uha aha bo še dolga... user posted image user posted image user posted image
zdej pa že komi čakam, res...
počas grem probat spat, bomo vidli... nočko vsem skupaj,  v pričakovanju.. novih bejbijev..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.12.2010 22:57:24   
Nina Nana 75
ARWENKO - ČESTITAM!!!! Tole je pa res bilo presenečenje!!! Upam, da sta s punčko obe ok in se nam ob prvi priložnosti javita! Mislim, da smo kar vse zelo firbčne, kako se je tole tako na hitro zgodilo user posted image

Tulipan12: Si mislila mogoče tole knjigo? Gaskin, Ina May: Modrost rojevanja.

BabyKitty - super in hvala za napotke iz prve roke. Jaz bom upoštevala predvsem tistega o pregrinjanju vzmetnice - mi prej še na kraj pameti ni prišlo. Super ideja! Hvalauser posted image

Jaz sem danes končno do konca pripravila mojo torbo za v P, pa vrečo z oblačili za bejbija. Hmm, glede na to, da prevladuje roza barva, je moj komentiral, da upa, da se niso zmotili user posted image . Tudi jaz upam.

Me pa že nekaj dni zelo čudno špikne spodaj - taka pekoča, ostra ampak kratka bolečina. Ne mehur, ampak kaj pa jaz vem - ...okrog sečnice mogoče ?! Upam, da nismo z masiranjem presredka kaj uspeli zraven okužiti user posted image  A tole vse počnete? Moj dragi se je res zavzel za zadevo, je priden, ampak meni je pa tale masaža kar malo neprijetna. Pa še hemoroide sem fasala user posted image  - joj, kaj bo šele potem user posted image

Cmokce vsem

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.12.2010 23:05:41   
BabyKitty
Ravnokar sem se naučila še nekaj novega user posted image namreč imam tisti naval mleka in me je zelo skrbelo, da ne bi fasala kakšnega mastitisa, ker moj mali lepo je... ampak toliko pa spet ne kolikor imam jaz mleka user posted image in ker seveda nimam prsne črpalke sem ugotovila, da si lahko mleko črpam sama z masažo prsi... in tako paše, ko so malo bolj prazne user posted image boste videle kmalu user posted image

Tulipan12 drugače se imamo pa kar lepo... noči sicer niso prespane, ampak tega tud nisem pričakovala... spimo pa vsak dan vsaj od 5ih do 10ih dopoldne... do petih zjutraj pa bolj dremamo, ker se zbuja na tam okoli 2 urci, da greva papat... vglavnem ni kritično... pa še potem čez dan kakšno kitico oddremamuser posted image sem pa bolj ležeča, ker presredek boli k hudič, pa na splošno sem grozno utrujena... je porod zgleda res tak šok za telo, da rabi kar nekaj časa da si opomore...

(odgovor članu Nina Nana 75)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.12.2010 23:26:29   
kepca
lep pozdravček babike!!!

že dolgo se nisem nič oglasila. In je res super videt vsak dan novičke o novih bebicah tu gor. ČESTITKE VSEM DECEMBERKAM KI STE ŽE MAMICE!!! Jaz tudi upam, da bomo me iz spodnje polovice seznamčka čim prej na vrsti.

Vprašala bi vas, če si vse štejete gibe in sproti zapisujete. Meni se zdi da cel dan čutim bebico, včasih je tako živa da boli, drugače pa normalno, pač se zvija noter. In prve dni sem si še zapisovala tiste križce, zdaj pa se mi zdi malo brezveze. A ste vse pridne pa to delate sproti?

Zdaj pa počasi v posteljo, ker je treba izkoristit, dokler še lahko... Aja pa hvala za nasvet, saj nevem katera ga je napisala, za podlogo nad jogi, da se ne umaže, če slučajno odteče voda med spanjemuser posted image , sem danes že napenjala tisto zaščitno rjuho na posteljo user posted image

pa pa!!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
7.12.2010 1:21:17   
Eveeleen
Drage moje decembrske nosečke in mamice ... jaz se vam po izredno dooooolgem času spet oglašam. Redno vas prebiram, ko ne morem spat ponoči, zdaj pa sem se odločla, da se pridružim debati in čestitkam vsem, ki ste že mamice.

Vaše izkušnje in mnenja ogromno pomagajo in res je lepo, da si stojimo ob strani v najlepšem obdobju. Vidim, da potrebujete novo PR-ovko ... se z veseljem javim, da to postanem jaz. Itak cele dneve ždim doma in gledam v luft, si tako ali tako nimam kaj začet. Naš fantič pa zgleda še niti malo pripravljen ni na prihod na ta svet ...

Res bi bila vesela, da nekaj prispevam še na našem forumu ... če ste za, mi prosim pošiljajte sporočila na: 070 633 636, bom objavila v najkrajšem možnem času. Ne pozabit pripisat vašega nicka in podatkov o vašem sončku.

Lep pozdravček in miren spanec vsem bodočim in novopečenim mamicam ter sončkom!

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
7.12.2010 7:42:05   
maca81
Jaz imam pa vprašanje za vse, ki ste že mamice. Ali so protibolečinska sredstva plačljiva v LJ P?
Kakšne barve je voda, ki odteče? Jaz sem bila na AC in je bila svetlo rumena, tukaj pa berem da je zelena al rjavkasta? Ali je lahko pri vsaki drugačna?

(odgovor članu Eveeleen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
7.12.2010 8:24:36   
ula77
dobro  jutro!

Kdo bo danes dobil  v roke svoj zaklad???user posted image user posted image

maca,  čao, se mi zdi, da imas glede barve čisto prav, zelenkasta naj bi bila, če je otrok malce nagajiv, pa se pokaka že v trebuščku, je zaradi mekonija take barve.....Hja, BabyKitty, sem si dobro zapomnila????

Evo, mi gremo danes  poiskat porodnišnico, da se ne bova v tisti paniki zgubila, pa jo iskala na načrtu mesta (nm), a sem vznemirjena, kot da gre zares....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste zaspanke, vas še ni premamila jutranja kavica??user posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
7.12.2010 8:40:24   
Nincii
Ula77 če iščeš porodnišnico v NM, ti povem, da se drži splošne bolnišnice (iz ceste gledano je za bolnico) in je takoj čez cesto od zdravstvenega doma - se pravi če greš iz centra čez novi most, greš zdaj po novem naravnost in potem na levo pri želežniški postaji Kandija, verjetno je kej označeno, k je zdej nova cesta... :D Ti povem da po novi cesti še nisem šla... :D Uglavnem čez parking maš pot do porodnišnice čist do vhoda, za parkirat je precej, ne vem pa če je plačljivo, nisem bla že dolgo (sem se preselila na Primorsko)... Upam, da sem ti kej pomagala...

Mi2 še vztrajava 2v1, zgleda da kljub pomanjkanju prostora če vedno uživa noter in se mu/ji ne mudi ven... :D

uživajte pa se tipkamo!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
7.12.2010 8:40:37   
obcinarka
ooooooo dan... že obesila en stroj cunj, zdej papcam... pol bo kavica... bom pa dans posesala in pomila sobico od naše bejbice, pa kopalnico mam še v planu spucat... no nič pretiranega.. se mi zdi da je boljš če vsak dan čist enmal naredim..
spanec soliden, tam do petih, pol pa konec...
jaz gibov ravno neee štejem, jo čutim čez cel dan, sm pa bolj pozorna, no...
oblačilca za iz P... hja jaz sm mela še kar ene ideje, pa to, zdej sm pa skombinirala iz cunjic ki sem jih sproti kupovala kompletek, ker se mi itak zdi da ima mala cunj eno tonouser posted image user posted image user posted image
sm pa bla včeri en mal v hm, pa vam povem da majo take kombinacije, daaaaaaa.. štrample, pa gegice, pa pončote volnene, pa bol ski buce-ehhhhhhhhhh te čist premami.. user posted image
verjemte, da me ni moglo, k sm ugotovila, da sm denarnico doma pozabla, k sm menjala torbico...user posted image user posted image user posted image user posted image  se vidi da sm skleroza..
no, se tipkamo..user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
7.12.2010 8:48:46   
ula77
nincii,  hvala za napotke, jaz  sem se  pa preselila iz Primorske....user posted image user posted image . V glavnem me je za parkplac zanimalo, ker stavbo bomo vejretno prepoznali, vsaj dragi....Kam greš ti rodit, Po?

Občinarka, ti pa ne  počivaš: user posted image user posted image .Jaz sem imela  prejšnji teden eno malo  generalko, pa sem bila potem tako zmatrana, da mi je šlo na bruhanje.....brrrrr.

Kakšno turobno jutro,....

Neposredna povezava do sporočila: 3811
7.12.2010 8:53:37   
Nincii
Kje pa živita z dragijem? Lepo da sva se zamenjali - ti iz primorske na dolenjsko, jaz iz dolenjske na primorsko... :D
Rodit pa grem v Izolo, mam tud ginekologa tam, tko da upam, da bo vse ok... :D

Pucanje pa res po koščkih, punce... da ne bo kakšne nehotene nesreče... Jz vsak dan en prostor mal osvežim, pa probam, da mi dragi čimveč pomaga, zdej se itak kar sam ponuja... :D treba izkoristit! user posted image user posted image user posted image user posted image

Je tud na celini dež, al mate sneg?

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
7.12.2010 8:55:55   
Frutiq
Jutro zaspanke!

Kar se tiče plodovnice, je ta, če je vse OK prozorna ali pa malo bolj mlečna. Meni je v prvo odtekla doma in je bilo kot da bi zlil eno flašo malo motne vode ven iz mene. Če je že zelena ni najboljše, ker pomeni, da se je user posted image  že pokakal ini se lahko tudi zastrupi, če to vdihne. Ko je ena prvič z mano rodila, je tudi imela zeleno plodovnico, pa je potem zaradi tega mali dobil neko kožno vnetje al izpuščaje in je moral bit en teden na pediatriji.

Drugače je bilo pa meni fajn, da mi je najprej odtekla voda, sem vsaj vedela, da se je porod začel in me ni matralo, če bom prepoznala popadkeuser posted image . So pa bile ene na oddelku, ki jim je voda odtekla že par dni nazaj, pa ni bilo nobenega sledu o popadkih. Tega pa jaz raje ne bi probala....

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
7.12.2010 9:02:54   
ula77
nincii, okolica KK. Ja, sam da je izravnano, čeprav mene vsi sprašujejo, s čim me je prepričal, da  pridem sem.....user posted image user posted image user posted image

Dež, dež, duhamorno vreme.....

Jaz čakam na vse možne znake, ki bi me pripravli, da bi vedela, da je to to,a ni nobenega!!!!  0!
Bomo res  božičkovi....

Občinarka, kaj  pomagaš modnemu telebanu, pa poveš, kaj so strample pa gegice????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
7.12.2010 9:07:30   
obcinarka
jah sm ravno ugotovila da sm napisala oboje, praktično je pa eno, ne?? volnene gege-nogavice iz celega, popisane, črtaste, enobarvne, z vzorčki, al pa karkol... ))
je blo telebansko napisano kaj vse sm vidla!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
7.12.2010 9:09:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Nincii

Ula77 če iščeš porodnišnico v NM, ti povem, da se drži splošne bolnišnice (iz ceste gledano je za bolnico) in je takoj čez cesto od zdravstvenega doma - se pravi če greš iz centra čez novi most, greš zdaj po novem naravnost in potem na levo pri želežniški postaji Kandija, verjetno je kej označeno, k je zdej nova cesta... :D Ti povem da po novi cesti še nisem šla... :D Uglavnem čez parking maš pot do porodnišnice čist do vhoda, za parkirat je precej, ne vem pa če je plačljivo, nisem bla že dolgo (sem se preselila na Primorsko)... Upam, da sem ti kej pomagala...

Da ti še jaz malo pomagam, ker sem iz NM. Je res kot je rekla Nincii, po novem mostu, greš sedaj naravnost čez križišče...prideš do krožišča in greš na mislim da 3 odcepu dol (piše tabla BOLNIŠNICA) in potem 100m do glavne ceste, potem levo, in potem prec desno na parkplac, je rampa in hiška za plačevat zravn, ne moreš zgrešit. Je pa za plačat, plačaš ob izhodu, imej seboj drobiž.

Pa srečno user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 7.12.2010 9:10:14 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
7.12.2010 9:22:24   
ula77
hvala za inf.,so zelo dragocene. Sem bla le 2x v nm, se ponavadi kar znajdem, a s tem trebuščkom in ob takem vremenu se mi pa res ne da odkrivat tople vode....Hvala.

Ampak danes gremo le pogledat in na  posvet glede EA, se razume!!!!!!user posted image

5tra, kdaj je tvoj datum?

Občinarka, sedaj me je še bolj sram (2 iste stvari, jaz  pa nisem nobene razumela!!!!) a sem sedaj poučena. Hja, SLO je velika, kar se tiče narecij....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
7.12.2010 9:23:03   
mag3
Dobro jutro user posted image .

Pr nas še vedno vse po starem. 2v1. Spanja bolj malo, ker smo ene 5x na noč na wc-ju, pol pa vmes pade še kaka mandarinca, pa čokoladica, ... Pa zgaga me ponoči zadnje dni spet peče za p.... In še vedno čajčkam, ker kašljam, da se mi zdi, da se bom zad.... user posted image

Ula77, P v Nm ne moreš zgrešit. Zdaj je celo nova cesta, da je še lažje. V glavnem ko prideš čez novi most, ne stari Kandijski, greš naravnost čez semaforizirano križičše, pol pa pri železniški postaji NM Kandija, kjer je novo krožišče, slediš tablo Hospita. Pol je pa že takoj na desno rampa za parking. Plačljivo parkirišče, ampak poceni za moje pojme. In P je ozadaj, tisti del SB Novo mesto, ki je novejše dozidan. Upam, da ti nisem zakomplicirala. user posted image

Maca81, barva plodovnice je pa res lahko različna, odvisno od stanja. Če je zelenkasta, pomeni, da se je otroček že pokakal in pol mu vzamejo tud kri, da vidijo, da se ni kaj okužil. Če je še vse ok, je taka bela. Lahko pa je tud krvavkasta, sem pa pozabla v katerem primeru. To vse so nam povedali v MŠ. Je pa pomembno, da si zapomniš kakšne barve je in ob kateri uri ti je odtekla.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.12.2010 9:25:39   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

5tra, kdaj je tvoj datum?

11.3 user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.12.2010 9:28:37   
obcinarka
no men se zdi da bom dans cel dan neki sprašvala...
a boste šle še kej k frizerju?? no jaz sm kratkolaska, pa so moji prameni že nekam šli, kaj bo  šele čez??? pa niti ne poštudiram.. kaj pravte?? čeprav mi je muka da tam sedim in sedim..user posted image  
in zize.. hja avgusta ko sva bla na morju sem mela vse majčke popacane.. zdej pa dejansko ne sluha ne duha o izcedkih iz dojk... a ma še ktera kej poddobnega?? in ja moje prsi so itak majhne in drobneuser posted image
čakte da se še kaj spomnim...user posted image   

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.12.2010 9:32:47   
enček
Jutro,

mag3, kako je bilo na pregledu?

Moj je bil neprijeten, ampak ne zaradi novic o bejbiju, temveč zaradi tega, ker sem gin. povedala, da ne mislim rodit pri njih v CE. Se mi zdi da ni bilo hujšega!!!! Me je napizdevala.....jao, kako pa odreagirajo pri vas v takem primeru?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.12.2010 9:36:12   
ula77
evo, občinarka,super,  da je še ena taka radovednica.....

Izcedka iz prsi pa jaz  še nisem zasledila, se mi zdi, da so že kake 3 mesece enake, čeprav me je prav sram povedat, da sem prej kupovala nedrčke 75B, ta zadnji za dojenje je pa 85c!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Jaz sem se strigla prejšnji teden, pa se bom ta teden kar sama pobarvala doma, ker potem verjetno par mesecev ne bo časa, a ne?  

Vas kaj bolijo zize? mene čisto nič...

Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.12.2010 9:37:03   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

a boste šle še kej k frizerju?? no jaz sm kratkolaska, pa so moji prameni že nekam šli, kaj bo  šele čez??? pa niti ne poštudiram.. kaj pravte?? čeprav mi je muka da tam sedim in sedim..user posted image  
in zize.. hja avgusta ko sva bla na morju sem mela vse majčke popacane.. zdej pa dejansko ne sluha ne duha o izcedkih iz dojk... a ma še ktera kej poddobnega?? in ja moje prsi so itak majhne in drobneuser posted image
čakte da se še kaj spomnim...user posted image   

Ja, jaz mislim it še ta teden k frizerju, da bom vsaj malo urejena, ker potem res ne bo več časa....user posted image

Zize... meni ne teče nič ven še, niti v prvo mi ni. Je pa res, da sem tudi po porodu potem imela probleme s količino mleka. user posted image  Upam, da bo tokrat kaj bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.12.2010 9:41:48   
mag3
Enček na pregledu vse ok, ampak bolj ali manj še v stanju mirovanja. CTG lep, brez popadkov. Odprta samo 2cm. Je rekla, da lahko rodim jutr al pa čez teden dni. user posted image  Mi je pol še z UZ preverila koliko je plodovnice in jo je še čist zadosti, tako, da me je kr domov poslala, zdaj mam pa itak kontrole vsake dva dni, tako, da grem jutr spet, ker sem čez rok.

Tudi jaz nimam še nobenih izcedkov iz prsi.

Aha pa še eno vprašanje z moje strani. Ali boste pile kakšne čaje namenjene prav za doječe mamice? Mislite, da kaj pomaga?? user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 7.12.2010 9:43:19 >

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.12.2010 9:49:15   
Nincii
Ula77, 5tra ti je še bolj natančno napisala kako do porodnišnice, tko da se res ne bi smela zgubit... :D

Kar se tiče frizure, jz sm se strigla ene 14 dni nazaj, tko da je  še vedno urejena frizura, včeri pa me je še mami pobarvala in tko mam zdej za kakšen mesec sigurn mir in bom lepa na slikah, ki jih bo verjetno cel kup... :D

Kar pa se tiče prsi in izcedka - jaz ga mam čist malo, tko da mi rata kot kakšna skorjica na sredini bradavice in gre lepo dol samo z vodo pod tušem. Drugače sem nosla številko 85 D, zdej pa sem si vzela od lisce nosečniški 90 E, da sem bolj komot... Me pa nič ne bolijo al pa kej... Prve dva mesca je blo pa stanje "ne tikaj!", tko so bolele... :D

Danes pa kr pridno čvekamo.... se vidi, da je tak turoben dan in se nam ne da kej dosti počet... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?