Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 7.12.2010 17:52:51
|
|
|
|
jona klara
|
mela ctg, je okej, druga niso gledali, nasl. imam 14.12- pregled, ctg, mi pa moj ni nikoli omenil bris za streptokok, ker dela v bolnici in ga ni možno samopl, pobračunati, danes zvem za znanko, ki ima istega kot jaz, da so v lj na intenzivni ker je to imela in še na porodu v ce P so jo matrali 12 ur, niso naredili uz, mali ležal vb nemogoči pozi, sedaj se bori....mi je kr dol padlo in upam, da jutri najdem nekoga ki mi v roku dva dni vzame ta bris, lahko svetujete če koga poznate, sicer bom jutri poskusila v velenju, če ne bo možno pa kličem v ljublano. komaj čakam, da rodim, zle na koncu so pa res spet nore skrbi....sicer popadka še ni bilo zaznati, MV niso gledali, uz tudi ne, ne vem teže, upam, da je še navzdol obrnjen srček moj komaj ga čakam.
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 7.12.2010 20:20:04
|
|
|
|
KatyK79
|
joj Lidik, Jan držim pesti za vaju....vse bo ok, sigurno ste v dobrih rokah.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 7.12.2010 21:09:21
|
|
|
|
kepca
|
tudi iz moje strani za Lidik in malega Jana. Upam da ni nič preveč hudega! Imam pa vprašanje za tiste ki ste že doma iz porodnišnic. A je res potrebno imeti s seboj svoj rojstni list? sem zasledila na enem izmed seznamov za v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 7.12.2010 21:15:45
|
|
|
|
jona klara
|
lidik, jan- mislim na vaju, saj si borec
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 7.12.2010 21:28:46
|
|
|
|
Nina Nana 75
|
Hoj, hoj nosečke! Lidik & Jan - držim pesti za vaju! Verjamem, da sta v dobrih rokah in da bo vse dobro! Mora biti!!!! Jona Klara - tudi meni moj osebni G ne bo naredil testa za streptokok. Sem malo brskala po zdravniških odgovorih in se mnenja ginekologov kar razlikujejo - enim se tole sploh ne zdi smiselno delat pred rojstvom otroka, eni ga delajo. No, jaz sem se odločila, da sem raje pomirjena in da dam tistih 35 EUR za tale bris. Sem se prijavila kar na samoplačniško v Ljubljano Dravlje (http://www.noseca.com/cenik.html). Tam sicer piše, da delajo test to 37 tedna, jaz bom jutri, ko ga grem delat v 38 tednu - so rekli, da ni problema. Tudi vzeli so me kar hitro - sem se naročila prejšnji teden v četrtek. Glede na to, da nisi iz LJ, se ti splača še malo pošnofati naokrog, kdo dela tole samoplačniško v vaši okolici. Občinarka - joj, ti si pa res pridna! Najprej se skoraj razpočiš v službi, potem pa na polno garaš še doma. Pridna, pridna - samo vseeno pazi nase in še malo počivaj, ker potem spet ne boš . Jaz sem pa danes popedenala še novoletna darila. No, čaka me še zavijanje, ampak po trgovinah mi pa zaradi tega ni več treba letati. Sem za vsakega kupila nekaj malega, ampak luštkanega. Nič pretiravala. Nisem se pa mogla upret in bo pod smrekico tudi eno darilce za trenutno še ne rojenega člana . Sladko pančkajte in mislite na to, da samo še čisto čisto malo, pa boste pestovale svoje štručke. Sedaj pa že govorimo o dnevih!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 8:57:16
|
|
|
|
GITA14
|
mag3 a si bla ti na vseh predavanjih v NM? Jaz grem danes nanovorojenček in dojenje. Včeraj sem mela prvi CTG in se je naša punca skrivala ni hotla da ji merijo in smo jo kar lovili po trebuhu. Je pa na UZ lepo zrasla zdej ima cca 2900.
< Sporočilo je popravil GITA14 -- 8.12.2010 9:02:03 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 8:59:34
|
|
|
|
Frutiq
|
lidik in Jan, vse smo z vama!!! joj, niti predstavljati si ne moremo, kaj preživljaš lidik, vendar držimo pesti! Mag3, danes sem pa sanjala, da si ti rodila Jaz nimam še nobenih znakov. Saj ne da bi se mi ne vem kako mudilo, ampak pred prazniki bi bila pa rada doma. Če lahko zbiram, bi rodila tam nekje od 15.12. do 20.12. V vrtcu razsaja škrlatinka, zato imam tamalo zdaj doma, da mi ne kaj stakne ravno zdaj. Sem vseeno upala, da bom zadnje dneve pred porodom preživela malo bol umirjeno, tako pa.... Pa še zunaj tako zanič vreme
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 9:07:24
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14 mag3 a si bla ti na vseh predavanjih v NM? Jaz grem danes nanovorojenček in dojenje. Sem bila na vseh predavanjih, razen na EA, ker je ne mislim uporabit.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 9:09:08
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq Mag3, danes sem pa sanjala, da si ti rodila Joj Frutiq tudi ti. Že ena prijateljica mi je zjutraj poslala sms, da je sanjala, da sem rodila. Nekaj bo moralo bit na tem. Zdaj vas pa držim za besedo, oz. za "sanje".
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 9:16:11
|
|
|
|
Dadi
|
Ojla...se še jaz javim malo..včeraj sem napisala mali roman, pa me je ven vrglo . Sem tudi še kar doma, uradno mam še 3 dni...torej res bi rodila v soboto ali v nedeljo ..Eh ja želje so, otroci pa pol po svoje naredijo. Prva dva sta oba zamujala, tako,da si želim tega vsaj prbl. na rok rodit.... Tudi pri nas smo zdej vse pripravilo, možek je še najino posteljo prešraufal, da sva v spalnico dala malo posteljico, tako, da zdaj pa res samo še čakamooooo... Mejte se...zanima še kako je kej z DeVillo???Katera kaj ve? Je kej v akciji? Uspešno čakanje vsem...mag3 tebi pa želim, da ne bi predolgo čakala..
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 9:24:45
|
|
|
|
GITA14
|
mag3 a je blo to o dojenju zanimivo? Nasledni teden grem pa še na handling in nega novorojenčka, seveda če bo naša beba zdržala še pr mamici. Kaj pa ta dva predavana? A dolgo trajajo?
< Sporočilo je popravil GITA14 -- 8.12.2010 9:25:28 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 9:31:36
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14 mag3 a je blo to o dojenju zanimivo? Nasledni teden grem pa še na handling in nega novorojenčka, seveda če bo naša beba zdržala še pr mamici. Kaj pa ta dva predavana? A dolgo trajajo? Meni so bla predavanje še kar zanimiva, edino ta handling mi ni bil, pa še celi 2 uri je trajal. Preveč podatkov. Pa itak pozabiš, ko tam našteva kako pri tem mesecu, kako pri drugem, kako ven iz posteljice kako to kako uno, .... V glavnem en kup podatkov, ki ti na koncu itak nič ne pomenijo, ker si ne moreš tega vse zapomnit, kaj šele izvajat v praksi. Zdaj se grem pa počasi rihtat, ker se moram it danes spet v P pokazat, pa na CTG. Upam na najboljše, ve pa mi držite pesti, da bomo kmalu zajokali, ... in pošljem kak sms o novem decemberčku.
< Sporočilo je popravil mag3 -- 8.12.2010 9:33:39 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 9:45:12
|
|
|
|
GITA14
|
mag3 srečno ti želim, verjetno je res zoprno čakanje po roku, da bi čim prej zagledala svojo bebico in seveda popestvala.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 10:04:43
|
|
|
|
obcinarka
|
pozdravljene... takšna pusta sivina zunaj, daaaaaaaaaa.. ehhhhhhh)) jaz sm s spancem potegnila, ker ga ponoč ni bloooo)) še bejbica naša v trebuhu bolj kot ne spi... kje je sonček?? mag, držim pestke, da pa..... ti čist verjamem, jaz bi tud raje prej kot potem... komi čakam petek in pregled, res... grem pod tuš, pa se tipkamo.. v pričakovanju novih novičkkk... mejte se
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 10:19:49
|
|
|
|
**NiNa**
|
Oj oj! Se samo na hitro oglasim in vam sporočam, da se je decemberčkom 2.12. pridružil Filip, velik 50 cm in 2960g težak. Rodila sem v KR. Včeraj sva končno prišla domov, ker je imel antibiotik in še pod lučko je bil. Nisem brala za nazaj, zato čestitke vsem mamicam in seveda pesti za lidik in malega Jana Kaj več napišem drugič, ko bom imela več časa. pa pa
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 10:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
vaše pikepoke so pomagale lidik in jan gresta domov sedaj pa jima želimo samo dosti zdravja ostalo pa že bo
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 10:30:28
|
|
|
|
ManUr
|
halo. ekola, sedaj smo tudi mi pripravljeni do potankosti :). Danes je prispel se vlažilec in ionizator zraka za otroke Lanaform Charly in stolcek PP Tatamia in sem kr eno uro studirala navodila, da vem za kaj se gre :). Imam še 6 dni do roka, ampak me ze 2 dni, sploh ponoči neumorno pika v spodnjem delu trebuha, trebuh je cel trd na case in križ me boli. Bibika se je ze tudi umirila, sicer nastejem gibe, ampak bistveno pocasneje kot sem jih pred kaksnim tednom dni. Upam da me preseneti do roka ali pa na rok, ne pa preko . Zdaj pa smo res že vse tako blizu, kar ne morem vrjeti kam je sel cas, kako hitro je minilo. Vceraj sem imela se zadnji CTG pri moji G, naslednji pregled imam v torek, na PDP v bolnisnici. CTG je risal popadke, ampak niso bili pravi, saj niso bili v casovnem sosledju. Aktivnost maternice pa se je tudi povecala od prejsnega tedna. Ve katera kaksen je povprecen trebuha od simfize do fundusa? Je katera kaj citala o tem? lepo bodite in komaj cakam na kaksno svezo novicko o !
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 10:31:42
|
|
|
|
GITA14
|
lidik in jan vse dobro vama želim, super ker gresta domov.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 11:16:41
|
|
|
|
Nincii
|
**NiNa** čestitke za Filipa! lepo se crkljajte! Jz sm bla pa danes, na rok, na CTGju in pregledu, pa ni še nič akcije, tko da so me poslali domov, pregled čez dva dni... :(( Treba še počakat, ni druge. Moj G se je hecal, da se mu še ne mudi v to grdo vreme, tko da je sigurn vreme krivo.... No, baje pa da se rojevanje deduje - moja mami je 4x rodila, vsakič vsaj 2 dni čez rok, moja tašča 2x, tudi obakrat čez rok... Se pravi da mene čaka podobno... No pa sej, kot je ena že napisala te dni: Noben še ni not ostal, pa verjetno tudi naše dete ne bo! Lepo se mejte v tem turobnem vremenu, pa fajn crkljajte svoje otročke oz. božajte bušije!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 11:16:59
|
|
|
|
jona klara
|
čestitam za Filipa!!!!!bravo mami in ati, da je vse ok.
< Sporočilo je popravil jona klara -- 8.12.2010 11:17:18 >
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 11:17:55
|
|
|
|
jona klara
|
jaz sem danes dala bris za streptokok b, rezultati naj bi bili jutri...
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 11:26:40
|
|
|
|
KatyK79
|
NiNa - čestitam za malega Filipa!!! in seveda super za Lidik in Jana ga gresta domov....sedaj pa veliko, veliko cartanje
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 11:35:47
|
|
|
|
BabyKitty
|
**NiNA** čestitam a potem sva pa skupaj rojevale jaz sem ob 4.22 rodila... Kdaj pa ti? Sva se v porodni zgleda lih zgrešile lidik sem vesela, da gresta že domov... Nincii rojevanje ni nč dedno k je otroček pripravljen se odloči iti ven... moja mami je 2x rodila več kot 14 dni pred rokom... jaz sem pa 3 dni prej... ne se zanašat na to ti pa želim, da čimprej pride... Naš polhek pa še vedno spi... čakam da se zbudi, da se gremo umit Pa se mu zgleda še ne da vstat, sam neki brunda sem pa začela dojit z nastavki, ki jih mogoče tudi priporočam, da jih nabavite oz. vsaj najdražjemu razložte kaj to je, da bo znal kupit če bo treba sama imam čisto normalne bradavice in vse... ampak ko sem imela naval mleka, so bile prsi tako polne, da se je mali tako mučil, da se je prisesal, da je trajalo tudi 10 minut, da je malo spraznil, da je lahko fejst zagrabil bradavico... že v porodnišnici so mi rekli, da naj to kar kupim in je ponoči zelo prav prišlo, saj je potem pil k direktor... in je takooooo olajšanje ko prsi niso več polne
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 12:17:14
|
|
|
|
Dadi
|
NiNa čestitke za sinka Filipa... Punce jaz pa mal sumim DeVillo, da nam je mal v P odpotovala , ker se nič ne javi. Jutri imam pa tudi jaz še zadnji pregled pri moji G, potem pa že v P, če ne bom rodila do sobote. Ker mam ravno v soboto rok. Super novičke od lidik in Jana , da gre mala štručka domov...Držite se lidik
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 8.12.2010 13:22:19
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Nina, iskrene čestitke Za lidik in jana pa sem že včeraj slišala lepe novičke in hura, da so pomagale naše pestke Zdaj pa brezskrbno uživajte doma... Ku-kuc mi smo še tudi v enem kosu
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?