|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
6.12.2010 10:37:17   
Dadi
O ja ja ja...še 5 dni do uradnega day D, dogaja pa se še nič neuser posted image . No sej je prav, vsaj dokler ne pride tašča naj se nič ne dogaja, pol pa lahkouser posted image .

Nimam kam otrok dat, če se nam slučajno začne kaj dogajat. No ja sej back up plan ma človek zmeraj, sam je pa bolj komot, če maš kakšnega, ki je pri tebi in da ga ni treba čakat da se od kod pripelje.user posted image

mag3 pri vas pa praviš, da se nič ne dogaja....ja tudi jaz bom pomoje spet tak primer....Obakrat sem šla čez rok, prvič 7 dni, drugič pa 10 dni...pa ja me ne bo tole tretje dete tudi hecalo.
Mam trebuh še kar visoko, tako da zna biti, da bom res še čakala.

Pupe držte se....

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
6.12.2010 10:37:45   
ula77
ma sej  me  bo možek nagnal  s to torbo....
včeraj je naše dete skakalo kot ponorelo (  je končno ati prišel domav), pa še sramne kosti so me začele takooooooo bolet, da je sredi noči  spraševal, kje imama oblekce pripravljene....  Potem pa je še bušija poljubčkal, pa je rekel na glas tisto, kar je mene mučlo....Hja, buši se je pa spustil...
user posted image user posted image user posted image
Ej, naše dete  ima rito napopano nad popkom, je kot  lunca, včasih malo desno ali levo, odbisno če se mu uspe z nogami prekopicnt...potem  pa ugotavljamo, kako je spet obrnjen...user posted image user posted image user posted image  

Saj komaj čakam naše dete, ampak nosečnost je pa tako lep čas, a ne? Kar  pogrešala bom tega bušija.....user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
6.12.2010 10:49:57   
pinkalonca
da se malo javim...

danes sem imela ponovno kontrolo UZ in potem še CTG, štručka je zrastla ampak je še vedno premala user posted image tehtamo cca 2300g, obseg trebuščka se je sicer povečal ampak G hoče ponovno kontrolo UZ čez 2 tedna, v sredo imam posvetovalnico v petek ponovni CTG... očitno bom decembra skoz v P user posted image

buši - meni se zdi da je nižje kot je bil ja, ampak na dihanju se mi še ne pozna - še vedno težko diham če sedim...

čestitke vsem decemberčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vsem ki še čakate pa srečno user posted image se še kej javim, grem zdej počivat...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
6.12.2010 10:59:21   
ula77
pinkalonca, kar pogumno. Če se ne motim si deliva dan D in do takrat je še skoraj 3 tedne.bo že zrasla tvoja štručka....user posted image user posted image

Hja, koliko je za verjet tem meritvam glede  predvidene teže?
Tiste, ki so že rodile, so vam približno prav napovedali velikost baby?
Počivaj,pa držim pesti, da bo dete lepo napredovalo....
user posted image
mag3, čeprav sva "zmenjene" za tisti 10.12., ti žilim, da bi že danes dobila svoje dete v  naročje....a ni kul datum za roj. dan???user posted image user posted image

Joj, kako se danes nekdo kobaca v mojem trebuščkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
6.12.2010 11:59:47   
ManUr
halo...

da se se jaz po dolgem casu malo javim. pred mano je se 8 dni, trebuscek se je ze nekoliko spustil, trebuh mi otrdeva... upam da ju3 na pregledu pri G zw slisim, da se odpiram :).
vem da je bilo ze veliko povedanega na temo modercek za dojenje DA-DA. jaz bi si ga rada sedaj narocila, pa sem skepticna glede st. sem ravno na meji med L in XL. kako ste se ve odlocile glede stevilke?
katero stevilko oblacil za novorojencka iz porodnisnice nameravate imeti seboj?

Iskrene čestitke vsem novopecenim starsem, upam da se vam tudi druge pridruzimo cimprej user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
6.12.2010 12:12:02   
jona klara
občinarka-v provitalisu sem jaz bila na akupunkturi pri dr. ocvirk, saj samo ona to dela, oz. je priznana za nosečnice, zdej jo pa ni do 13.12, takrat imam jaz datum, če ne rodimo prej, zdej sem bila dvakrat, pa upam, da še pridemo skozi tisi teden 3 krat, da bo na mizi lažje, najbolje, da se kr naročiš za tisti datum oz. teden

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
6.12.2010 12:12:55   
alma82
Manur jaz bi si raje naročila potem L, ker punce pravijo, da so full elastični oz. prilagodljivi....
jaz sem ga naročila, dobila ga pa še nisem, tako da ne govorim glih iz izkušenj user posted image
Je pa kar nekaj uporabnic tukaj gor, ti bodo že znale svetovati user posted image

Glede oblekice za našo princesko sem jaz pripravila en kompletek št.56 (bel) in en 62 (moder). Če si pa premislim bom pa itak še  pravi čas svojmu povedala, da kaj druzga da v torbo. Oblekice za dojenčka itak (baje) s seboj prinese očka, ko pride po vaju user posted image

Se mi pa zdi, da bo premalo samo tale oblekica št.56.... je kot nek pajacek (tanek pliš), spodaj bi imela žabice, nogavičke in majčko na preklop. A je to dovolj? Pa seveda zimski pajac za ven pa dekica. Pa sej ubistvu se mi kompletek št.62 tud ne razlikuje preveč user posted image  user posted image
Bo to premalo? Kaj boste ve oblekle? user posted image  Koliko majčk, nogavičk in ostalega boste oblekle za odhod domov? user posted image

Jaz sem pa spet zaspana... grem še mal ležat.
Mene tele neprespane noči ubijajo.... kako šele bo user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 6.12.2010 12:14:23 >

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
6.12.2010 12:14:23   
betricija
dan
pri nas tamala tudi razbija kakor se ji zazdi. včeraj je bila kar pridna glede na soboto. danes je spet mirna, sam ko se premaknem ali obrnem položaj, pomiga. je pa ponoči bolj aktivna..in včeraj, ko smo imeli doma miklavžka, je prav veselo premikala noge, da je kar bolelo..po mojem res nima več toliko prostora in se s težavo premika notri..upam, da jo ne boli. še zmeraj pa vsak večer obožuje moj mehur..tudi prav.

meni se je moj trebuh spustil že kake 2t nazaj, pa imam tudi uradno za božič rok. samo jaz mislim,da bom v petek kar notri ostala. drugače bom pa prosila, da me obrdžijo notri. se bolje počutim, da me imajo na očeh.pa naj mi vsak dan ctg naredijo. bolj kot pa da sem v skrbeh a ne...saj jih plačujemo.pa še postelja je čisto drugačna kot je bila v ljubljanski porodnišnici...boljša.pa raje sem notri, bolj mirujem, tukaj kar ne morem bit na miru...tam pa nimaš kaj delat in si notri.
bom pa klicala danes svojo G, ker moram dobiti novo napotnico za uz, pa bomo videli kaj bo rekla...

no vse ki že cartate, upam, da se tudi uspešno dojite...lepo se imejte in čimveč veselih novičk

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
6.12.2010 12:19:02   
nadka30
Samo v vednost vaša punca ARWENKO je rodila ima punčko ALEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
6.12.2010 12:20:15   
alma82
Betricija važno da se ti premika. Če pa se boš pa boljše počutila, pa itak naredi malo ''panike'' in povej, da bi bila raje notri, ker doma nimaš možnosti počivanja. Kaj te briga. Tko kot praviš - sej jih plačujemo .... tam so da nam pomagajo in pika, ne pa da so nam pametni, kako naj mi delamo s svojo nosečnostjo in našimi pikicami - doma.
Raje naredi malo panike in rahlo pretiravaj .... te bodo prej obdržali. Nič te ne stane...

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
6.12.2010 12:20:34   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Samo v vednost vaša punca ARWENKO je rodila ima punčko ALEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ostali podatki

06.12.2010      Arwenko          ALEX (2630g, 47cm)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
6.12.2010 12:22:11   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Sem kar kurjo polt dobila od veselja user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke Arwenko za princesko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Samo da bo z obema vse ok user posted image  user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
6.12.2010 12:25:51   
alma82
Me pa rabimo novo ''RR obveščevalko'' user posted image  user posted image
A se katera javi? Jaz se lahko javim, ampak sem v upanju, da grem kmalu rodit....
a je mogoče katera, ki upa da bo zdržala nekoliko dlje - vsaj do božiča user posted image  user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
6.12.2010 12:27:02   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

Me pa rabimo novo ''RR obveščevalko'' user posted image  user posted image
A se katera javi? Jaz se lahko javim, ampak sem v upanju, da grem kmalu rodit....
a je mogoče katera, ki upa da bo zdržala nekoliko dlje - vsaj do božiča user posted image  user posted image

Ej ti, si name čist pozabila? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
6.12.2010 12:31:22   
betricija
arwenko je rodila?????čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image
uf, pa ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala, da je fino, da imamo eno punco na rr, ki se je javila, da ji pošiljamo svoje vesele novice...pa nas je prehitela čisto vse...superca, samo da sta v redu.jupiii

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
6.12.2010 12:32:37   
jona klara
amo v vednost vaša punca ARWENKO je rodila ima punčko ALEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

arwenko- čestitke za ALEX PUNČKO, TO PA JE PRESENEČENJE, PA TAKO NA HITRO? je hotela videti miklavža!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jona klara -- 6.12.2010 12:33:32 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
6.12.2010 12:32:57   
zaljubljena23
Hej...

Sem ravno prej dobila sms od arwenko in kar z debelimi okicami pogledam...Sem bila čist šokirana, pa tako se je tolažila, da bo rodila proti koncu in zdaj je pristali med prvimi mamicamiuser posted image user posted image user posted image Arwenko iskrene čestitke še tukaj...
Zdaj pa res rabimo nekoga novega za obveščanje....Hitro, ena se naj javiuser posted image user posted image   če želite, lahko tudi jaz

Meritve UZ...Hmmm sem obupala nad njimi..Predzadnja dva UZ je naše dete zaostajalo 14 dni v rasti (oktobra in novembra), v roku 14. dneh pa naj bi kar nadoknadilo vse in pridobilo 800g...Vglavnem, čist sem zmedena..Bomo videli ob rojstvu...

Alma, jaz tudi fejst razmišljam kako obleči našega škratka za domovuser posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 6.12.2010 12:34:24 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
6.12.2010 12:42:11   
maca81
Arwenko, čestitke ob rojstvu male princeske!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
6.12.2010 12:59:22   
obcinarka
user posted image jona klara.. pol je tak isto k na dobrni.. tam je tud ona, pa je zdej ni.. ahaaaaaaaaaaaaaaaa)9 jaz pa sm tud upala da bom še kaj šla tja, se bom vseeno naročila, no..
ula... meritve .. jaz nč več ne verjamem .. ravno zaradi deljenih mnenj sm bl v P en dan, nooo.. kao premalo, potem dovolj.. sm pa slišala da če imaš veliko plodovnice, pol je težje določit težo.. no jaz je mam menda še zlo dovolj.. on 14 uri morm poklicat G da se zmeniva za pregled ta teden..
čakte mal-arwenko je rodila?????????????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je kar zmrazilo, nooooooooooooooo) ja lepšega darila kot pa miklavža pa res ne)) bravo!!!!
jona klara, a sva na ce koncu zdej pa midve na vrsti al kako???????????????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
6.12.2010 13:32:35   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Nimam kam otrok dat, če se nam slučajno začne kaj dogajat. No ja sej back up plan ma človek zmeraj, sam je pa bolj komot, če maš kakšnega, ki je pri tebi in da ga ni treba čakat da se od kod pripelje.user posted image  

Dadi, pri nas imamo ene tri scenarije, kdo bo otroke pazil oz. pripeljal iz šole in vrtca... user posted image

Arwenko - čestitke! To pa je presenečenje!!! user posted image

Glede oblačilc iz porodnišnice - jaz sem v dojenčkovo torbo nametala vse možne kombinacije, da ga bom v plasteh - čebulno oblekla. Itak pa mislim, da bo moj moj ljubi najprej prišel v sobo z lupinco, da brckota namontiramo notr, gremo skupaj z dvigalom do vhoda, jaz počakam notr, on gre po avto pa pred vhod, tako da mi2 pol samo notr skočva... In prav zarad tega ne mislim brckota oblačit v kakšen prov topel pajacek, ker se bojim, da se mi bo skuhal...  user posted image  

Katera bo potem obveščevalna? Če ne drugače, bomo pa pač z mal zamude sporočale novice... user posted image  

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
6.12.2010 13:40:24   
BabyKitty
arwenko čestitke user posted image user posted image user posted image upam, da je vse super glede na to da je mala prehitevalauser posted image

enček nisem našla senenega drobirja in ga nisem uporabila... ubistvu nisem potem nobene naravne metode uporabljala, razen malinov čaj... če je pomagal nevem... sem pa rodila relativno hitro za prvi porod, torej od takrat ko mi je odtekla voda, do poroda je minilo malo manj kot 5 ur...

ula77 meritve so bile pri meni kar točne... v petek so namerili cca. 3800g v četrtek naslednji teden sem rodila fantka z 3840g... s tem, da je bila moja posteljica že brez funkcije nekaj dni... kar pomeni, da verjetno ni več rastel, ker ni dobil od mene prav veliko...

ManUr glede modrčka... na srce ti polagam da kupi takega iz 100% bombaža in ne tiste plastike... sama sedaj vidim kako je tista grda plahta, ki sem jo kupila v DM-u praktična... v poliestru se ti bodo dojke skuhale, vnele... bradavičke morajo dihati skozi modrček... poliestrski se mi zdi bolj uporaben za nosečnost... sama sem si včeraj za 2 urci oblekla en poliestrski modrček in me je takoj začelo vse pečt...

Punce glede spuščanja bušija... jaz sem mislila, da se mi je spustil, ker je bil kar precej nižje kot prej... ampak ko je šlo zares je bil pa še 3x nižje in to kar naenkrat... tako da to ni znak... prav tako ni znak, da se mali umiri... ker moj je skalal še ene 2 uri ko sem bila že v porodni user posted image dan pred porodom je imel pa tako ali tako žurke po trebuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
6.12.2010 13:55:40   
enamimi
hihi.... par dni vas ne preberem pa same lepe novičke
čestitke vsem novim mamicam in očijem pa bebicam

Arwenko???..... to je pa presenečenje, čestitke tudi vam user posted image

ManUr jst mam ta modrček res je dober pa full prilagodljiv, če misliš da te bo okoli tiščal, brez skrbi zraven dobiš tisti dodaten podaljšek pri zapenjanju. Ma, ko ga oblečeš zgleda kot nek športni modrček in tudi jst sm bla v dvomih ali M ali L, pa sm kr manjšega vzela, dobiš ga pa v parih dneh. Samo barve niso imeli tisto, ki sem jo jst hotla, pa sm kr rdečga naročila... ni slab, zeeeeeelo priporočam user posted image

Moj bebi tudi ne bo tako veliko oblečen, saj pride očka pred vhod z ogrevanim avtom. Mislim pa da bo imel bodi z dolgimi rokavi, žabice, majčko z dolgimi rokavi, spodnji del trenerkice, sopergice in pa zimski pajacek, o pa obvezno kapico.

Jooooj še 2 tedna do PDP.... jst ne morem več čakat..... ma midva sva se že zmenila da prideva za očijev rojstni dan 12.12.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
6.12.2010 13:59:31   
aischa1
Arwenko čestitke pa je Miklavž prinesel lepo darilo.No sedaj pa morem tudi jaz pripravit torbo saj je imela Arwenko rok 2 dni pred mano.Jaz pa upam,da počaka moja pikica do Božička,da pridemo do 37 tedna.Danes me kar nekaj špika tako,da upam da gre mimo.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
6.12.2010 13:59:41   
enamimi

ManUr glede modrčka... na srce ti polagam da kupi takega iz 100% bombaža in ne tiste plastike... sama sedaj vidim kako je tista grda plahta, ki sem jo kupila v DM-u praktična... v poliestru se ti bodo dojke skuhale, vnele... bradavičke morajo dihati skozi modrček... poliestrski se mi zdi bolj uporaben za nosečnost... sama sem si včeraj za 2 urci oblekla en poliestrski modrček in me je takoj začelo vse pečt...

ups to pa nisem vedla, pa vedno prisegam na bombaž  user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
6.12.2010 14:09:56   
Rosi*
Arwenko čestitke. user posted image

Jaz pa sem s pregleda. Pravi, da je naša beba prava špehica. Bomo videli. Jutri moram na ctg v bolnišnico, ker otrok bolj malo giblje, pa plodovnice mam baje nekam veliko - ne vem kaj bi naj to pomenilo. Sem že razmišljala, če ni hotela rečt, nekaj malo plodovnice. Bomo videli jutri. Ima pa naša beba že cca 3500g. user posted image

(odgovor članu enamimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?