|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
6.12.2010 12:24:37   
Anonimen
gigi, za laparoskopijo se bom poskusila zmenit. Ker sedaj bo že 2 leti odkar sem bila operirana. No, za tale CD bi pa res prosila. V naslednjem postopku bom jemala samo to, pa maco in Q10. Zakaj točno pa DHEA ni pa PCO?  Ja, pa montija bo treba spet začet prakticirat.user posted image   Je še kaj za izboljšanje celic?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.12.2010 13:44:33   
Roži_
Ciaouser posted image

Na hitro, ker čistim stanovanje in delam še zraven en kup stvari....bom brala zvečer za nazaj..
Suzi, joooj zelo mi je žal, da ti spet ni uspelo, jaz ti svetujem, da narediš malo daljšo pavzo, ker res se mora telo spucat od vseh teh hormonov in vsega napora, jaz sem si dala pol leta pavze in ko sem začela s postopkom nisem nič jemala kakšnih dodatkov, vitaminov, enostavno sem šla v postopek sproščena in živela kot živim, enako svetujem tudi tebi.
Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še to: prisluhni svojemu telesu!

Upam, da ste ostale vredu, pa pa!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.12.2010 13:53:36   
gigi1
SS tukaj je nekaj napisanega o DHEA:
http://haveababy.blogspot.com/2007/09/dhea-supplementationhelpful-or.htmlNi nujno, da vse drži, vendar sem že prej brala, da je Dhea predkurzor za testosteron. Pri PCO je testosteron že tako ponavadi povišan...nekaj je tudi v povezavi s holesterolom, le da tega še nisem raziskala.Predvsem ti polagam na srce, da ne uživaj slabih OH! Torej nič bele moke in predvsem nič sladkorja! Za razgradnjo sladkorja telo porabi enormne količine C vitamina in še nekaterih drugih vitaminov in mineralov. Tudi, če boš jemala CD, jih ne bo dovolj v organizmu, ker jih bo sladkor uničil. Torej: lahko piješ nevemkolk vitaminov in mineralov - ne bo nič iz tega dokler se ne discipliniraš glede hrane. Po mojih info je veliko puncam s PCO ratalo po naravni poti, ko so se nekaj mesecev prehranjevale po Montiju.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.12.2010 15:29:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič, jaz tudi stiskam pestke do onemoglosti in HB da je s pikico vse ok user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo še mene

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.12.2010 17:01:12   
gigi1
Aquica je imela danes spet UZ in so ugotovili, da je en del maternice zadebeljen. Sumijo, da gre za pregrado. K sreči je ta zadebelitev na drugi strani maternice in ne tam, kjer se je zarodek vgnezdil. Prognoze so zelo dobre user posted image  user posted image  user posted image . Žal pa ne izključujejo možnosti, da bi ponovno zakrvavela Jutri gre verjetno domov.
Zahvaljuje se vsem za pestke in vas lepo pozdravlja.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.12.2010 18:15:44   
miklarom
aquica - hvala bogu da je vse vredu in naj ta pregrada ostane daleč stran od zarodka in da po potekalo vse dobro naprej, še naprej stiskam pestke in pika poke ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.12.2010 18:19:50   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy - v ponedeljek popoldan bi priletela k vama a sta domauser posted image

miklica draga, čez teden sva midva doma en dopoldan, drug pa popoldan ... na kontra izmeni sva tk da ... sma doma in nisma doma user posted image user posted image user posted image

srce moje zlato mah se boma oglasila nekje proti koncu leta takrat bosta pa sigurno že oba doma, k moj bi rad mal podebatirla s tvojim, saj veš kak so dedciuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.12.2010 18:21:42   
miklarom
Roži - srečno jutri na UZ -ju in da vidiš dva zeeeeeeeeeelo lepa user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.12.2010 19:11:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquica je imela danes spet UZ in so ugotovili, da je en del maternice zadebeljen. Sumijo, da gre za pregrado. K sreči je ta zadebelitev na drugi strani maternice in ne tam, kjer se je zarodek vgnezdil. Prognoze so zelo dobre user posted image  user posted image  user posted image . Žal pa ne izključujejo možnosti, da bi ponovno zakrvavela Jutri gre verjetno domov.
samo, da so progmoze super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud ne škodijo.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.12.2010 19:12:35   
zarja1

Roži - srečno jutri na UZ -ju in da vidiš dva zeeeeeeeeeelo lepa user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz, še jaz......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.12.2010 19:40:38   
zarja1
Gigi si zdrava? user posted image Svetovni ti Cvitamini.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismisu
kako si ti, oz. vi? Počivate, pečete kekse, krasite bajto? Jaz že komaj čakam.....mi moj pravi, da sem hujša kot mali otroček....user posted image

Fidi
kaj oš govorila...jaz tvoje nasvete vedno z veliko navdušenja probam upoštevat. Konzerve ste zakon.user posted image

Naska
javi se....te missamo.user posted image user posted image user posted image

Miklica še malo.....uuu mi to diši po zmagi.user posted image user posted image user posted image

Roži za jutri še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy vem, da nas čitaš......upam, da so rokice boljše.user posted image

Sonya zakaj sem jaz mislila, da si ti zdaj na bolniški? V glavnem upam, da zimske gume lepo služijo.user posted image

Lanči kako si ti? Slabosti? Buši raste?user posted image

Lubice moje jaz kar prekipevam od veselja....tolk dobra energija okrog mene.user posted image user posted image user posted image ..

Trebušček je čist, ganz ravn, kg sem še nekaj zravn zgubila, krvavim po malem, krčki so ok.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.12.2010 20:09:58   
lana08
Skuštranka žal mi je, res si vzemita pavzo kot so ti že svetovale punce.

Zarja super za dobro počutje.

Gigi si dobro?

Mišmiš že težko čakaš na UZ.

Roži dobro opravi jutri.

Aqua vse je u redu, boš videla.

Pikovit kdaj ti začneš, ali si že v akciji?

Imejte se lepo, jaz grem spat.

Slabosti nimam več, trebuh raste (bolj zaradi nezdrave hrane zaenkrat še user posted image ), se mi malo vrti vsake toliko, drugače ok.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.12.2010 20:41:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

O superrr samo da gre na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.12.2010 20:42:36   
mismis
Roži, veliko sreče jutri, že sedaj pestkamo user posted image user posted image user posted image

Akvič, še sreča, da je pregrada na drugi strani, se mi zdi, da boš tudi ti celo nosečnost na bolniško. Pestke še naprej user posted image user posted image

Teddy, trenutno sem še nekako otopela, če pa bo vse v sredo v redu, bo pa tudi pri nas veselo za božič

Lana, res je, komaj čakam, da bo UZ za mano, samo toliko da se pomirimo. Super, da ni več slabosti.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.12.2010 20:43:06   
pikovit

še jaz,še jaz za 2 lepa,lepa user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.12.2010 20:44:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Trebušček je čist, ganz ravn, kg sem še nekaj zravn zgubila, krvavim po malem, krčki so ok.

Super Zarči da gre ta hudič nazaj in da je vse OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.12.2010 20:45:49   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pikovit kdaj ti začneš, ali si že v akciji?

Evo jutri delam test za O,pa bomo videli,ali bo kaj iz tega user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.12.2010 20:46:18   
pikovit
Mismis vse bo OK user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.12.2010 20:47:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis vse bo OK user posted image

upam, ti pa kdaj da boš jutri ali najkasneje v sredo nalulala ovulacijo user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.12.2010 21:21:39   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Hermy vem, da nas čitaš......upam, da so rokice boljše.user posted image

Hvala vsem za dobre želje user posted image ...in res Zarči vas večkrat čitam, da sem na tekočem...pišem pa ne, ker roke žal niso bolje in jih nočem obremnjevat...pol pa ne morem vsega pokomentirat user posted image .
Je pa rekla na FTH, da po nekaj terapijah je lahko slabše, preden bo bolje user posted image . Upam, da počasi bo.
Krčki so še,...včeraj smo pa imeli eno dobro izjemo...zdejle jo pa očka že pridno nosi.

Trepetam z vsemi v postopkih,... za vse, (ki jih potrebujejo), držim pesti,...vsem nosečkam želim krasne user posted image na UZ, in vsem ostalim konzervicam, mamicam,... velik user posted image .
Sem z vami, tud če (trenutno), ne pišem velik....pol me tkole zanese user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.12.2010 21:42:59   
Fidolina
Pupike moje,
jaz sem tako zmatrana od te zaje..ne situacije in moj tudi. Oba sva samo še senci sebe, a se imava vseeno rada. Za nekaj časa se umikam iz tega foruma. Res ga ne bom brala. Cele dneve samo meljem kako bi bilo, če bi...
Za vse vas miljon pestk, iz srca. Ampak res se moram umaknit zaradi svojega duševnega miru. To sem že dvakrat napisala in mi je moje sporočilo RR vedno vrgel ven kot error - zato sem še ostala. Zdaj pa res grem. Vam pridem voščit za novo leto.
Mi je težko in vem, da je sebično. Moram pa biti jaz sebi na prvem mestu. Poljubčke in še enkrat se opravičujem vsem.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.12.2010 21:46:07   
gigi1
Srčice moje, hvala, ker skrbite zame user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tko, tko..sploh ne znam povedat. Se stanje iz ure v uro spreminja. Enkrat čist OK, drugič pa za pop..it švoh user posted image . Pa mal sem prekurjena. Dela čez glavo, zvečer pa še pripravljam poslovna darila user posted image .

Roži jutri naj bo vsaj en user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Držim pestke in mi zastaja dih ob tem velikem dogodku user posted image

Piki pestke, da test jutri pokaže O in da gremo naprej do zmage user posted image  user posted image  user posted image .

Miši še 2 x spat, potem si pa že lahko oddahneš user posted image . Kako kužon?

Miklca ti tud še 2x spat pa po user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . O kako jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image

Mausi kje se ti skrivaš? Si OK?

Lana08 HB, da ste bolje user posted image  user posted image  user posted image

Naskič res te pogrešamo user posted image

Zarči je pa pri luftu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vesela, vesela Žiži user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Fidolin kako smo? RTI saj veš, a ne user posted image

Tassika upam, da je situacija kaj bolj znosna user posted image user posted image user posted image

Hermy pestke, da se rokice čimprej pozdravijo in krčki umirijo.

Kje je naša Lana70? Plavate?

Suzi kako se držiš?

KT lepo, da se oglasiš user posted image . Si v akciji ali natur poskušate? Pestke so v vsakem primeru stisnjene user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonya upam, da je križ bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretič saj veš...kopriva nikoli..pa to user posted image

A sem že rekla, da ste moje, moje?  user posted image user posted image user posted image  No sedaj sem user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.12.2010 21:50:17   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Pupike moje,
jaz sem tako zmatrana od te zaje..ne situacije in moj tudi. Oba sva samo še senci sebe, a se imava vseeno rada. Za nekaj časa se umikam iz tega foruma. Res ga ne bom brala. Cele dneve samo meljem kako bi bilo, če bi...
Za vse vas miljon pestk, iz srca. Ampak res se moram umaknit zaradi svojega duševnega miru. To sem že dvakrat napisala in mi je moje sporočilo RR vedno vrgel ven kot error - zato sem še ostala. Zdaj pa res grem. Vam pridem voščit za novo leto.
Mi je težko in vem, da je sebično. Moram pa biti jaz sebi na prvem mestu. Poljubčke in še enkrat se opravičujem vsem.
user posted image user posted image user posted image

Zlato moje...mi je skor user posted image , ko sem tole prebrala user posted image .
Vendar zastopim in ti stojim ob strani user posted image user posted image user posted image . RTI in upam, da se stvari porihtajo user posted image user posted image user posted image user posted image

In..če nas rabiš..VEŠ KJE SMO!!!

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.12.2010 21:51:12 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.12.2010 21:53:02   
lana08
Fidi vzemi si čas zase, kolikor ga potrebuješ. Posveti se sama sebi in dragemu. Ko boš pripravljena pa pridi nazaj, bomo mislile nate. user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.12.2010 22:28:02   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Fidi vzemi si čas zase, kolikor ga potrebuješ. Posveti se sama sebi in dragemu. Ko boš pripravljena pa pridi nazaj, bomo mislile nate. user posted image

Res je user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?