mismis
|
Dober dan vsem skupaj, mi smo bili zgleda čez leto pridni, ker nam je Miklavž prinesel sadje in sladkiše, pa še puding nam je skuhal . Priden, priden Miklavž Skuštranka, zelo mi je hudo, da vama zopet ni uspelo točno vem kako se počutiš. V petek pojdi prosim na krvnega in se dogovori za naprej, če bo treba na operacijo pa pojdi tudi na operacijo. Po drugi strani ti pa svetujem še, da si tokrat vzameš malo večjo pavzo med postopki, ter si v tem času vzameta čas samo drug za drugega. Verjemi, to je veliko bolj pomembno, kot drvenje iz postopka v postopek. Nama je zelo prav prišel čas, ko sva preveksalal iz LJ v MB in potem čakanje na operacijo, tako da smo šli v postopek po enoletni pavzi. V tem času se je telo popolnoma očistilo hormonov, midva pa sva vmes živela kot midva (no ok kot mi trije s )., Sonya, saj ne vem, ali si mi ti spraševala za materinsko? No za vsak slučaj, v MB še ne dobiš materinske, to dobiš šele pri prvem pregledu pri svoji G, ki ga imamo v sredo. Tassi, sploh ne vem kaj naj ti napišem, upam samo da se vse dobro izide Teddy, kako si mi ti, a buško še buba? To, da si hudo zgledala v novi črni oblekici pa sploh ne dvomim , si te kar predstavljam Žižek, zdravje? Ste včeraj preživeli lep dan? Akvič, upam da si danes že doma in da je stanje boljše Hermy, kako rokice? Kaj pa krči male B. je kaj bolje? Lana08, me veseli, da ste se imeli lepo na snegu, pestke da se učke čimprej pocajtajo. Kako si pa ti, ti je še slabo? Miklarom, ma mora biti, sploh ne dvomi o tem, da ne bo Alpog, kako ste vi? Kaj te pa tako matra v novi službi? tudi vsem ostalim želim prav lep dan