|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
4.12.2010 20:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Jutri pa vse dobro nastavite user posted image user posted image user posted image  

Če pa ne smem.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.12.2010 20:21:00   
miklarom
Aquica - naj se krvavitve hitro ustavijo , pa HB samo da je z bebiko vs vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tassi - uf tole pa ni dobro , srce upam da se vse uredi  , saj ti si močna oseba user posted image user posted image user posted image

gigi - madonca, da se te ne bo kaj primlo, hiter čajčka in tabletke user posted image user posted image user posted image

mismis - jaaaaaaaaaa, komaj čakam sredouser posted image user posted image user posted image , samo potem me pa čaka 14dni mučenja in trepetanje živcev, ali bo ali ne , upam pa vsekakor na vse dobro

zarja - ti pa si huda ženauser posted image user posted image user posted image , pa saj včasih je treba malo bituser posted image user posted image user posted image

Grethy - v ponedeljek popoldan bi priletela k vama a sta domauser posted image

juter je pa user posted image   pa drugo svečko bomo prižgali na user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.12.2010 20:39:18   
alpog
Tassi, zdaj je vsaj konec skrivanja. Kakšen mesec bo HUDO, potem pa bo vse OK! Čas je pač tisti, ki celi user posted image . Kolikor sem razbrala, tvoj zakon ni bil neki hudo pametnega. Če te je pa okol kepe tako, da si zatečena, pa bi mu po mojem lahko vrnila! Saj bo vse OK, verjemi! Če pa ljubimec noče resne zveze s tabo, pa tudi naj kar gre nekam! Mislim, da nobeden od tvojih moških ni vreden veliko trpljenja.
Aqua, držita se!
Sonya, imava podoben okus glede glasbe!
Gigi, kakega kratkega obrni, pa bo!

< Sporočilo je popravil alpog -- 4.12.2010 20:40:07 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
5.12.2010 0:06:14   
gigi1
Evo mene nazaj. Še živa in zaenkrat kar OK. Bomo vidli kaj noč prinese user posted image

Tassi srce user posted image user posted image user posted image  upam, da se mož zaveda svojega dela krivde za nastalo situacijo user posted image . Ti dobro premisli, če želiš ostati v tem zakonu.
Če misliš, da ja: potem se potuhni za nekaj dni. Nič razpravljat, nič poglabljat ran! Nič razlagat svojcem in prijateljem! Vzemi nekaj dni dopusta in bodi doma, da premisliš in prideš k sebi. Pa tudi ne bodi servilna zaradi občutka krivde!! Če ga boš sedaj začela strežt odspred in odzad zaradi občutka krivde, se ti bo v kratkem hudo maščevalo in bo kmalu stanje nevzdržno. Ko ga bo jeza minila, se pa pogovorita (v treznem stanju) in poiščita pot kako naprej. Enakovredno!
Če misliš, da ne: potem glavo pokonci! Ne se smilit sama sebi! Naj ti ne bo hudo za stvari, ki si jih naredila! Vsaka stvar je za nekaj dobra!

Na podpludbo pa mrzle obkladke! In to kar celo noč, drugače boš jutri kot E.T.

Osebno mislim, da je vaju velika želja po user posted image  pahnila v to situacijo. Njega v alko in tebe posledično v tuj objem. Če le gre in če ugotovita, da se je vredno boriti, najdita moč v sebi, da odpustita drug drugemu. Tisti, ki znajo odpuščati so sveta vladarji!
IN KAKORKOLI SE OBRNE NISI IZGUBILA VSEGA! IMAŠ SEBE,  IMAŠ NAS user posted image user posted image user posted image

Aquica je dobro. Krvavitve so se umirile in prešle v temnorjav izcedek. Je še vedno v B. na opazovanju. Pravijo, da je počila cista. Pestke pa niso odveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alpog hvala za idejo, evo grem prec enga takratkega ruknit user posted image

Hvala vsem za lepe želje user posted image   RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
5.12.2010 11:04:17   
Grethy
Gigek, kaj se dogaja pr tebi, kaj so pa delal s tabo*** ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
5.12.2010 11:48:20   
Fidolina
Lupčke vsemuser posted image

Bom eno resnično zgodbo povedala, za Taši.
Še v šolskih dneh, sem imela fanta, ki je izhajal iz precej problematične družine (oče -alkohol, tepež, metanje iz hiše sredi noči - tudi jaz sem bila deležna tega -no samo poslušala sem). Najina zveza je bila iz vseh strani požegnana - on je spal pri mojih, jaz pri njih. On je hodil z mojo družino na morje.....Ker sva se precej razlikovala v veliko pogledih, sem ga tudi prevarala. Prepričana sem, (vem)da me je tudi on.
Udaril me sicer ni - me je pa enkrat zagrabil za vrat, ko sem ga (rekel mi je naj ga zbudim ob tej in tej uri) zbudila. In to močno. Seveda je bil pijan....kot velikokrat. Bil je zelooo lep šank boy. Priljubljen in punce so mi ga zavidale. Navkljub temu, da sem se imela za pametno punco, sem kar visela ob njem. Zveza pa ni vodila NIKAMOR. Nekakšna čudna odvisnost je postala med nama. Oba nesrečna drug ob drugem, oba nesposobna biti drug brez drugega. Začaran krog. Poln prepirov, grdih besed, ignoriranja...
In potem se je - v enem najinih "razhodov" zgodilo, da je našel dekle, ki ga je osvojila in me je dal na čevelj. 2 tedna sem jokala - zdaj se pa 20 let smejim in bi ji, kot papežu, vsakič ko jo vidim umila noge, ker me je osvobodila te moje butaste odvisnosti od neke nesrečne zveze.  In vse, kar je njegov oče bil, je pokasirala tudi ona.
Hočem rečti, da se včasih mora zgodit tudi kaj izven tvojega nadzora, da te osvobodi. Najbrž nekdo pazi nateuser posted image .

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 5.12.2010 11:59:40 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
5.12.2010 11:56:49   
Fidolina
Pestke za Akvico, miljon, miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Suzi naj še malo potrpiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Hermi lubek upam, da ste vredu.
Gigi bo pa v glavco zeblo, ko se je pošišalauser posted image user posted image . Moraš bit tudi huda, kot Zarjica v svoji seksi črni oblekci.
Jaz sem pa huda user posted image , tudi v zguljeni trenirki in z mokrim čopom, ko kidam.user posted image
Kar se pa nastavljanja tiče, je pri nas glede tega kar suša. Vsak na svojem koncu pojstle nekaj tuhtauser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
5.12.2010 20:17:19   
mismis
A ste nastavile? user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
5.12.2010 21:55:48   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lupčke vsemuser posted image

Bom eno resnično zgodbo povedala, za Taši.
Še v šolskih dneh, sem imela fanta, ki je izhajal iz precej problematične družine (oče -alkohol, tepež, metanje iz hiše sredi noči - tudi jaz sem bila deležna tega -no samo poslušala sem). Najina zveza je bila iz vseh strani požegnana - on je spal pri mojih, jaz pri njih. On je hodil z mojo družino na morje.....Ker sva se precej razlikovala v veliko pogledih, sem ga tudi prevarala. Prepričana sem, (vem)da me je tudi on.
Udaril me sicer ni - me je pa enkrat zagrabil za vrat, ko sem ga (rekel mi je naj ga zbudim ob tej in tej uri) zbudila. In to močno. Seveda je bil pijan....kot velikokrat. Bil je zelooo lep šank boy. Priljubljen in punce so mi ga zavidale. Navkljub temu, da sem se imela za pametno punco, sem kar visela ob njem. Zveza pa ni vodila NIKAMOR. Nekakšna čudna odvisnost je postala med nama. Oba nesrečna drug ob drugem, oba nesposobna biti drug brez drugega. Začaran krog. Poln prepirov, grdih besed, ignoriranja...
In potem se je - v enem najinih "razhodov" zgodilo, da je našel dekle, ki ga je osvojila in me je dal na čevelj. 2 tedna sem jokala - zdaj se pa 20 let smejim in bi ji, kot papežu, vsakič ko jo vidim umila noge, ker me je osvobodila te moje butaste odvisnosti od neke nesrečne zveze.  In vse, kar je njegov oče bil, je pokasirala tudi ona.
Hočem rečti, da se včasih mora zgodit tudi kaj izven tvojega nadzora, da te osvobodi. Najbrž nekdo pazi nateuser posted image .

Ne moram bit tiho Taši zlata, ampak tepež je zame nekaj popolnoma nespremenljivega. Fidi je spoznala, toplo upam, da spoznaš tudi ti. user posted image user posted image user posted image  Vedi, da ti bomo vse stale ob strani . Uf, vem, da velikokrat to ni dovolj, ampak imej se rada.
Vse najlepše sončica user posted image  

< Sporočilo je popravil KT -- 5.12.2010 21:56:38 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
6.12.2010 4:45:14   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy - v ponedeljek popoldan bi priletela k vama a sta domauser posted image

miklica draga, čez teden sva midva doma en dopoldan, drug pa popoldan ... na kontra izmeni sva tk da ... sma doma in nisma doma user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
6.12.2010 6:00:19   
Anonimen
Jutro.

Evo, nama je miklavž prinesel en velik - in M.

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
6.12.2010 7:24:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jutro.

user posted image user posted image user posted image  Te popolnoma razumem - tudi mene tako znano navija dans zjutraj tako, da verjetno spet ne bo nič.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
6.12.2010 7:26:31   
sonya1
Čakaj, Suzi, samo - ali je prišla user posted image ? Nisem dobro razumela, ker če je samo -, veš, da je še zgodaj ?

Dobro jutro srčice, jaz že v službi. Danes me pa boli križ kot sto hudičev. V tej nosečnosti sem postala en kupček jamranjauser posted image . Upam, da bo kmalu bolje.
Pa upam, da je bil Miklavž  radodaren.

lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
6.12.2010 7:35:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A ste nastavile? user posted image
še ne smemo. Naju pa po dolgem cajtu fajn razganja, tak da bova do novega leta vse not spravla....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
6.12.2010 7:36:25   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
6.12.2010 7:40:24   
Anonimen
sonya, oboje. Včeraj sem cel dan po malem krvavela, zvečer je bilo že več, tako, da ko sem proti jutru delala test, sem itak vedela kaj me čaka.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.12.2010 8:00:54   
sonya1
Joj, draga Suzi ! Nimam beseduser posted image Pa tako smo vsi upali s teboj, da sedaj pa bo. Mislim nate, ti bodo pa druge punce, ki imajo s tem več izkušenj dale kakšen pameten nasvet kako in kaj naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
6.12.2010 9:22:36   
Anonimen
Punce, hvala.

A ste že naročile cell defence? Bi se pridružila, če lahko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
6.12.2010 10:31:03   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Joj, draga Suzi ! Nimam beseduser posted image Pa tako smo vsi upali s teboj, da sedaj pa bo. Mislim nate, ti bodo pa druge punce, ki imajo s tem več izkušenj dale kakšen pameten nasvet kako in kaj naprej.

Tudi jaz Suzi sem žalostna zate. Lepo, da si se takoj lotila nadalnjih planov. user posted image . Moji nasveti se pa bolj slabo obnesejouser posted image . Kar pogumno naprejuser posted image .

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.12.2010 10:51:03   
miklarom

Jutro.

žal mi je , user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.12.2010 10:56:11   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

mi smo bili zgleda čez leto pridni, ker nam je Miklavž prinesel sadje in sladkiše, pa še puding nam je skuhal user posted image . Priden, priden Miklavž

Skuštranka, zelo mi je hudo, da vama zopet ni uspelo user posted image user posted image  točno vem kako se počutiš. V petek pojdi prosim na krvnega in se dogovori za naprej, če bo treba na operacijo pa pojdi tudi na operacijo. Po drugi strani ti pa svetujem še, da si tokrat vzameš malo večjo pavzo med postopki, ter si v tem času vzameta čas samo drug za drugega. Verjemi, to je veliko bolj pomembno, kot drvenje iz postopka v postopek. Nama je zelo prav prišel čas, ko sva preveksalal iz LJ v MB in potem čakanje na operacijo, tako da smo šli v postopek po enoletni pavzi. V tem času se je telo popolnoma očistilo hormonov, midva pa sva vmes živela kot midva (no ok kot mi trije s user posted image ).,

Sonya, saj  ne vem, ali si mi ti spraševala za materinsko? No za vsak slučaj, v MB še ne dobiš materinske, to dobiš šele pri prvem pregledu pri svoji G, ki ga imamo v sredo. 

Tassi, sploh ne vem kaj naj ti napišem, upam samo da se vse dobro izide user posted image user posted image

Teddy, kako si mi ti, a buško še buba? To, da si hudo zgledala v novi črni oblekici pa sploh ne dvomim user posted image , si te kar predstavljam

Žižek, zdravje? Ste včeraj preživeli lep dan?

Akvič, upam da si danes že doma in da je stanje boljše user posted image

Hermy, kako rokice? Kaj pa krči male B. je kaj bolje?

Lana08, me veseli, da ste se imeli lepo na snegu, pestke da se učke čimprej pocajtajo. Kako si pa ti, ti je še slabo?

Miklarom, ma mora biti, sploh ne dvomi o tem, da ne bo

Alpog, kako ste vi? Kaj te pa tako matra v novi službi?

tudi vsem ostalim želim prav lep dan user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.12.2010 11:54:44   
Anonimen
mismis, kar se tiče operacije ji bom tako sama predlagala - mam raje, da me še 1x pogledajo, kot pa da nadaljujem v tem stilu. Pa za avtoimune bolezni naj me da na preiskave.  Kar se tiče pavze - mi je ravnokar sestra svetovala, ker ji ni bilo jasno, da sem tako mlada in imam za sabo že 4 postopke. In je rekla, da mogoče "še ni moj čas". Kao, da vsaka ženska ima "določen čas, da zanosi". V tem smislu.. In ja, itak bo večja pavza, glede na to, da bom sedaj (upam) čakala na operacijo, pa potem spet postopek.. nekje konec pomladi/začetek poletja lahko pričakujem, da grem v postopek.  Eno takšno dolgo pavzo sem itak že imela med  in  postopkom (prvi je bil aprila/maja), naslednji pa potem januar/februar.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.12.2010 12:00:39   
mismis
Že, že ampak potem si imela letos 3. postopke, ali sem jaz kaj pomešala user posted image user posted image user posted image

Za pavzo nisem mislila zato, da si še mlada in imaš dovolj časa, mislila sem bolj, da telo potrebuje počitek od vseh teh hormonov, ker kljub vsemu tole špikanje ni tako nadolžno kot si mislimo.

Za avtoimune bolezni naj te pa kar da na pregled, naju je Reljič oba poslala, pa mene še na pregled ščitnice

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.12.2010 12:18:57   
gigi1
Dan

SS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je. Poslušaj Mišin nasvet in res naredita daljšo pavzo. Žal smo CD že naročile. Naslednjo rundo bomo naročala čez kakšne 3-4 mesece (čeprav upam, da ne bomo rabile). Če boš ti naredila pavzo vsaj pol leta, pa tako ali tako še ne rabiš CD. To začneš jemati 3 mesece pred postopkom. Predvsem pa ves ta čas bodi pridna in se prehranjuj po Monrignacu. To je ena od stvari, ki zanesljivo pomaga pri PCO. Kakšna operacije te čaka?

Vsem ostalim pozdravček. Upam, da ste dobro? Moram delat..

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.12.2010 12:22:07   
Anonimen
Ja, letos sem bila v postopku januarja, julija in sedaj. 

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?