|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
4.12.2010 12:14:24   
gigi1
Oj pupike

Naša Aquica je v bolnici, ker je krvavela. Z bebiko je HB vse OK. Držimo pestke, da tako tudi ostane in da čimprej pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem od včeraj nekaj čudna. Upam, da se me ne loteva kaj, ker me čaka naporen vikend user posted image

Lupčke vsem

RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.12.2010 12:48:18   
mismis
Akvič, jaz tudi stiskam pestke do onemoglosti in HB da je s pikico vse ok user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.12.2010 12:49:39 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.12.2010 12:52:21   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič, jaz tudi stiskam pestke do onemoglosti in HB da je s pikico vse ok user posted image user posted image user posted image

user posted image

se pridružujem miški in žižetki v želji da Aquica in njen mali bejbek čimprej prideta na domačo razvojno terapijo ... naj gredo krvavitve ššššššcccccccc proč ...

go Aqui go

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.12.2010 12:55:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image

se pridružujem miški in žižetki v želji da Aquica in njen mali bejbek čimprej prideta na domačo razvojno terapijo ... naj gredo krvavitve ššššššcccccccc proč ...

go Aqui go

Jest tud!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
4.12.2010 13:41:51   
mismis
Žižek, čimprej se sestavi, pa pestke, da se te nič ne loteva user posted image user posted image

Teddy, kaj si pa kaj lepega kupila, zihr so padli novi škorenjčki user posted image

Sonya, pri nas nosi Miklavž za vse otroke (moji in njegovi nečaki), sicer bolj majhna darila, kakšne štunfke in sladkarije, potem pa nosi Božiček njegovim nečakom, Dedek mraz pa mojim.

Fidi, kaj novega?

Hermy, rokice kaj bolje?

Miklarom, komaj čakaš sredo?

Roži, kaj dogakja pri tebi, danes tudi kaj slabo?

vsem skupaj pa želim en prav lep vikend...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
4.12.2010 13:58:15   
gigi1
Miši hvala. Včeraj me je nekaj zvilo (verjetno zato ker sem en slanik iz bele moke pojedla v službi in mi je cuker padel). Potem sem mogla hitro nekaj sladkega pojest, da ne padem skup in mi je še danes slabo od sladkarij user posted image . Danes me pa za povrh še grlo boli user posted image . Pa zdej pridejo eni poslovni partnerji iz Italije in bom cel popoldan z njimi. Jutri pa...saj veš. Upam, da bom OK.
Kako si mi ti? Fino k je vikend, pa ti je manj dolgčaš in nimaš tolk časa razmišlat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
4.12.2010 14:18:56   
mismis
Žižek, jaz v redu, stanje nespremenjeno kot že ves čas moje nosečnosti user posted image user posted image . Vikend je pa res supe, ker je naš doma, pa mi je manj dolgčas, ok ne pusti mi toliko razmišljati user posted image

Upam, da ti bo popoldne čimprej minil, da se grlo ne bo do konca razbolelo, za jutri pa ... saj veš kaj ti želim

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
4.12.2010 14:52:43   
tassi1
taši se je pa cel life podrl!! user posted image user posted image user posted image
možek je našel moj telefon, ga dal odkodirat , prebral tisto kar ne bi smel,...user posted image user posted image Zdej sem itak jest tista tanajtaslabša, glavni krivec,.. Z ljubimcem sva prenehala, sicer je težko, ker sva si končno izpovedala svoja prava čustva- sam bo ostal z družino,..Mož me je okoli ušes, sem cela zatečena, sam sem mu povedala da stojim za svojimi dejanji, da priznavam svojo krivdo,..
Nč, je videt, da se bomo ločli , so padle hude besede,...
žalostna, jočem, sem izgubila vse,.. user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
4.12.2010 15:26:49   
sonya1
Tassika moja draga ! Ne vem kaj naj ti sploh rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče je pa to priložnost za nov začetek, s tvojim možekom ali pa te čaka sreča čisto nekje drugje. Verjamem, da je zdaj štala doma. Ko se bo pa vse skupaj malo umirilo, se poskusita pogovoriti. Ja pač ne mislim, da je krivda samo tvoja, in če tvoj ne bo dojel, kolkšen del krivde, da je do tega prišlo,  je na njegovi strani, potem žal najverjetneje iz tega ne bo nič. Vendar vedi, je že vsaka stvar za nekaj dobra. Mislim nate in ti želim vse, vse vse najboljše, da bo dobro zate in da se boš ti dobro počutila in bila srečnauser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
4.12.2010 15:28:43   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image

go Aqui go

Jest tud!!!

Aquica, se pridružujem vsem dobrim željamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
4.12.2010 15:30:48   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja - samo da so se ti krvavitve malo umirile. A greš miklavžeka nakupovat, boš kaj lepega kupilauser posted image
kupla, kupla....user posted image user posted image user posted image . Samo mož ne vem kako me bo gledal...user posted image user posted image user posted image

Ja, kaj češ, nekatere strvari za žensko dušo so pač nujneuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.12.2010 15:35:24   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jaz sem od včeraj nekaj čudna. Upam, da se me ne loteva kaj, ker me čaka naporen vikend user posted image

Deklica draga, pazi nase. Da nisi med tistimi, ki zna za vsakega najti dobro besedo ina pameten nasvet, nase pa bolj malo misliuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.12.2010 15:38:01   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

GRETI, na juriš, na juriš najuriš, na juriš juhej...
Jutri gremo v napad....
Nabrusimo koose.....

Se postavim v vrsto z udarnimi pesmimi. Fidi, Greti, GO, GO, GO....Fidi, Greti, GO, GO, GO....Fidi, Greti, GO, GO, GO....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
4.12.2010 16:44:50   
zarja1

user posted image
Aquica naša stiskam pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
4.12.2010 16:46:56   
zarja1
Teddy, kaj si pa kaj lepega kupila, zihr so padli novi škorenjčki user posted image

ne, samo eno hudo črno obleko.....Je še moj rekel.....DAMN mam hudo ženo....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
4.12.2010 16:47:42   
zarja1
Gigi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš čimprej fit.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
4.12.2010 16:49:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

taši se je pa cel life podrl!! user posted image user posted image user posted image
možek je našel moj telefon, ga dal odkodirat , prebral tisto kar ne bi smel,...user posted image user posted image Zdej sem itak jest tista tanajtaslabša, glavni krivec,.. Z ljubimcem sva prenehala, sicer je težko, ker sva si končno izpovedala svoja prava čustva- sam bo ostal z družino,..Mož me je okoli ušes, sem cela zatečena, sam sem mu povedala da stojim za svojimi dejanji, da priznavam svojo krivdo,..
Nč, je videt, da se bomo ločli , so padle hude besede,...
žalostna, jočem, sem izgubila vse,.. user posted image user posted image user posted image user posted image

uff Tassi, zdaj je čas da obrneš list. Predaleč je šlo tole. Sploh tisto okrog ušes se meni ne bere dobro. Oprosti, ampak nasilje je meni nedopustno.

Drži seuser posted image user posted image user posted image , in ne pozabi ni konc sveta. Stvari se obrnejo na dobro.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 4.12.2010 16:50:14 >

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.12.2010 16:54:46   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ne, samo eno hudo črno obleko.....Je še moj rekel.....DAMN mam hudo ženo....user posted image user posted image user posted image

Kdor je hud, je pač huduser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.12.2010 17:10:46   
lana70
oh akvič, držim pesti da bo vse v redu in da boste čimprej doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Tassi...mogoče je čas za nov list.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
4.12.2010 17:18:36   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Tassika moja draga ! Ne vem kaj naj ti sploh rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče je pa to priložnost za nov začetek, s tvojim možekom ali pa te čaka sreča čisto nekje drugje. Verjamem, da je zdaj štala doma. Ko se bo pa vse skupaj malo umirilo, se poskusita pogovoriti. Ja pač ne mislim, da je krivda samo tvoja, in če tvoj ne bo dojel, kolkšen del krivde, da je do tega prišlo,  je na njegovi strani, potem žal najverjetneje iz tega ne bo nič. Vendar vedi, je že vsaka stvar za nekaj dobra. Mislim nate in ti želim vse, vse vse najboljše, da bo dobro zate in da se boš ti dobro počutila in bila srečnauser posted image

Evo Tassi, se pridružujem Sonyinim mislim in ti želim, da se čimprej postaviš na nožice, odmakneš od slabih stvari in narediš veliko prostora okrog sebe, kjer se bodo začele nabirati dobre stvari, zdaj je prišel njihov čas, le ti še moraš stopiti v svoj svet in "dvignit gradbeno dovoljenje" pa si naredit svoje malo mesto ... od tu naprej boš tako zmogla več, kot si zmogla do sedaj, ker zdaj si še enkrat močnejša !!!!!!!!

SREČNO mala!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
4.12.2010 17:19:50   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

GRETI, na juriš, na juriš najuriš, na juriš juhej...
Jutri gremo v napad....
Nabrusimo koose.....

Se postavim v vrsto z udarnimi pesmimi. Fidi, Greti, GO, GO, GO....Fidi, Greti, GO, GO, GO....Fidi, Greti, GO, GO, GO....

Sonyica hvala za tako huronsko navijanje .... matr paše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.12.2010 17:55:35   
sonya1
Sem danes v mestu kupila darilo za Miklavža tudi sebi. Komplet 3 CD jev od Toma Jonesauser posted image Ja. vem, 50 let za leseno žlico semuser posted image ampak zame je Tomi pač car. 
Samo eno za pokušino
http://www.youtube.com/watch?v=ze_l2O0wAR0&feature=related

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.12.2010 18:04:50   
sonya1
Pa samo še eno klasiko s Tomčijem:
http://www.youtube.com/watch?v=sJt3wHuM2po

Sem se morala popraviti, Over the rainbow je tale najboljša, gledam ga pa ne rada

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&feature=related

Over the ranibow rada poslušam v vseh izvedbah.
Tale pa paše samo njemu

http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE

Kdor je seksi, je pač seksiuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 4.12.2010 18:10:55 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.12.2010 19:23:58   
Anonimen
aqua, stiskam pesti, da je vse ok!!!! naj krvavitve prenehajo in naj se user posted image lepo razvija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi, pa kako ti je lahko slabo od sladkarij?? user posted image user posted image

mismis, kako je s tvojimi izcedki? So prenehali po krvnem ali si jih še imela?

tassi, tole se pa ne sliši lepo.. ne poznam cele zgodbe, ampak kolikor se spomnim, je bilo to počasi celo pričakovano. user posted image user posted image Počakaj malo, prespita zadeve, pogovorita se.. če se stanje z njegove strani ne bo spremenilo, potem sama veš, da je škoda karkoli nadaljevat.  Srečno!!!

Evo, mi2 pa niti za miklavža nisva šla kupit. user posted image Sva hotla it popoldne, pa je prišel centraler in z mojim še sedajle delata. Tako, da bo pri nas samo kakšne čokolade prinesel..

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.12.2010 19:58:15   
lana08
Aqua držim pestke da bo vse tako kot mora bit.

Gigi pazi nase, da ne boš čisto zbolela. Novo frizurco moraš delit s svetom, ne pa je skrivat doma v postelji.

Tassi user posted image user posted image  da se stvari uredijo najbolje zate.

Zarja hudooo, da ne bo tvoj parkelj dons user posted image .

Mi smo pa preživeli super dan na snegu s sankami danes. Kašelj bolje, K. ima vnete učke, imamo antibiotične kapljice, vendar gremo kao lahko ven.

Jutri pa vse dobro nastavite user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?