|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
3.12.2010 10:13:54   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Dobro jutro!

Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobekuser posted image .

Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič.
Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem...

sacherco kontaktiraj... je ona prilepla link na 15. delu, ker pa je rekla da bo to ona prakticirala... verjamem da še ima nekje na dohvat ruke zabeleženo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.12.2010 10:14:19   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemljiuser posted image

ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro  wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..?????????

A veš,da ne vemuser posted image ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hišiuser posted image

mislima da je EVA ..... ko ostane sam in jo išče, ona pa njega ... WALLY?....EVA??...WALLY.......EVAAAA???

Sem šla zdaj špijunirat...maš prav-Eva je!!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.12.2010 10:16:56   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vam tudi kaže napačen datum in urouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Prej vas sploh nisem našlauser posted image .

enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra user posted image

Si videla-pa pol metra snegauser posted image user posted image user posted image

to se še ni zgodlo! Očitno se nam res ledena doba bliža user posted image user posted image

Ampak pred šestimi leti je zapadel sneg oktobra-se spomnim,da je pri drevesih veje polomilo,ker je bilo še listje gori-ampak ga ni bilo pol metra.user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.12.2010 10:17:40   
elevitka

jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemljiuser posted image

ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro  wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..?????????

A veš,da ne vemuser posted image ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hišiuser posted image

mislima da je EVA ..... ko ostane sam in jo išče, ona pa njega ... WALLY?....EVA??...WALLY.......EVAAAA???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  FUL POCUKRANA STA ... mi je malo na otročje vdarlo

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.12.2010 10:17:42   
sami0804

LYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!

KDO SE ZDAJ KOGA IZOGIBA?????????????????

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.12.2010 10:18:36   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vam tudi kaže napačen datum in urouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Prej vas sploh nisem našlauser posted image .

enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra user posted image

Si videla-pa pol metra snegauser posted image user posted image user posted image

to se še ni zgodlo! Očitno se nam res ledena doba bliža user posted image user posted image

Ampak pred šestimi leti je zapadel sneg oktobra-se spomnim,da je pri drevesih veje polomilo,ker je bilo še listje gori-ampak ga ni bilo pol metra.user posted image

saj to je norooo! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.12.2010 10:19:02   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  FUL POCUKRANA STA ... mi je malo na otročje vdarlo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj je lepa risanka-in poučna,takšne so mi všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.12.2010 10:19:54   
Lenči_

Dobro jutro!

Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobekuser posted image .

Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič.
Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem...

sacherco kontaktiraj... je ona prilepla link na 15. delu, ker pa je rekla da bo to ona prakticirala... verjamem da še ima nekje na dohvat ruke zabeleženo user posted image

bom jo počakala tukaj v zasedi, da jo baram, ker na 15. se mi pa res ne ljubi it iskat!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.12.2010 10:20:17   
sami0804

Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za neprespano noč!

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.12.2010 10:22:46   
sami0804

Lenči...upam,da je to touser posted image

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31291

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.12.2010 10:22:54   
Lenči_

Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za neprespano noč!

hvala

Sami izogibajo se naju.. si vidla? Se mi je že parkrat zdelo! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.12.2010 10:24:34   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. user posted image

sma že dve ly user posted image

eh, kake te mata user posted image saj veta, da to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala user posted image

kolkrat na dan spi T:?   naš samo 1 x okoli 11,30  ali 12

Do zdaj je hodla tudi samo 1x, včeraj pa predvčerajšnjim pa je 2x spala, pa sem bila danes taki optimist, da bo spet, pa sem jo več ot 1 uro zdaj probala uspavat, pa ne gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.12.2010 10:25:05   
Lenči_

sami hvala. Je to to, samo je bil en recept z drugačnimi sestavinami, pa mi je bil bolj všeč

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.12.2010 10:26:38   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. user posted image

A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? user posted image user posted image user posted image

Drugace pa user posted image user posted image

kaj maš kako viška??user posted image user posted image user posted image

JAAAZZ BIII ... SAM VEM DA NEBO NIČ OKAZALO user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Deda posilit,pa bo...user posted image user posted image user posted image

eh...te izgubi vse svoj čar..... saj tunkal bi ne ... sam ....EHHHHHHHHHHHH... mislim da sem že 1 x govorila o tem  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa res ne vem, če bomo meli še enega. sicer pa, pustimo se presenetiti user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.12.2010 10:27:06   
sami0804

hvala

Sami izogibajo se naju.. si vidla? Se mi je že parkrat zdelo! user posted image

Kaj naj zdaj? V duetu user posted image user posted image user posted image ??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.12.2010 10:27:11   
rina22

podpis user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.12.2010 10:27:15   
Lenči_

eh, kake te mata user posted image saj veta, da to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala user posted image

Do zdaj je hodla tudi samo 1x, včeraj pa predvčerajšnjim pa je 2x spala, pa sem bila danes taki optimist, da bo spet, pa sem jo več ot 1 uro zdaj probala uspavat, pa ne gre user posted image user posted image user posted image

tak sem jaz M. včeraj uspavala, tudi eno uro, pa je bla pokakana user posted image sem pol ugotovila!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.12.2010 10:28:05   
elevitka

jaz pa ga raje malo potegnem... ga ne silim hitro spat, ker če potegnem ga hitro sfali, ker je bolj utrujen in zaspan, pa tud dlje spi sem pogruntala user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.12.2010 10:29:50   
rina22

tak sem jaz M. včeraj uspavala, tudi eno uro, pa je bla pokakana user posted image sem pol ugotovila!

T pa ni pokakana, ampak tečka 100 na uro user posted image tote trojkice jo matrajo pa še zaspana je, pa noče spat user posted image aaaaaaaaaaaaa, kak sem jezna user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.12.2010 10:30:52   
sami0804

sami hvala. Je to to, samo je bil en recept z drugačnimi sestavinami, pa mi je bil bolj všeč

Mislim,da boš tu našlauser posted image

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21786

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 3.12.2010 10:31:49 >

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.12.2010 10:31:15   
ly117

Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzz. user posted image

Se opravičujem ampak mi je vse zmrznilo za cca. 20 minut.
Pa prej mi je cuker pado, pa sem bla malo user posted image ampak sem hitro požrla vse ostanke in zaloge kaj jih je še bilo in sem zdaj boljše. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.12.2010 10:31:24   
rina22

jaz pa ga raje malo potegnem... ga ne silim hitro spat, ker če potegnem ga hitro sfali, ker je bolj utrujen in zaspan, pa tud dlje spi sem pogruntala user posted image

pri nas pa to ne pali user posted image lahko je ne vem kak utrujena, pa spi mogoče eno uro, ali pa še manj. včasih pa, ko ni ne vem kak utrujena, pa dolgo spi - ali pa tudi ne... ne vem, čist odvisno..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.12.2010 10:32:56   
sami0804

Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzz. user posted image

Se opravičujem ampak mi je vse zmrznilo za cca. 20 minut.
Pa prej mi je cuker pado, pa sem bla malo user posted image ampak sem hitro požrla vse ostanke in zaloge kaj jih je še bilo in sem zdaj boljše. user posted image

opica user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.12.2010 10:34:59   
sami0804

Nič,grem nekaj delat...v stanovanje nam je bomba vsekalauser posted image
grem rešit,kar se rešit dauser posted image user posted image ...se tipkamo...

Pa kje se koala potepa???????
Da ni kaj narobe,ve katera kajuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.12.2010 10:36:46   
arabela*
danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?