briljantina
|
Po dolgem času pozdravljene! Me še pomnite? Nekatere najbrž ja, opazila sem, da je nekaj tudi novih . Dobrodošle! Toliko dela in uvajanja novozaposlene, da mi je zmanjkalo časa za RR, potem pa še dokončna selitev. Uživam kot še nikoli. Opažam, da poteka vse po redu . Papirje sva tudi midva že oddala in dobila odločbo za porodniški dopust, za starševsko nadomestilo so pa rekli, da pride nova odločba. Je pa treba menda res en kup papirja še izpolnit po rojstvu otroka (npr. pridobitev rojstnga lista, urediti zdravstveno zavarovanje, otroške doklade, za ostalo se bo treba še pozanimat, ker nimam blage). Brije me dragi, drugače pa tudi sama na slepo, kolikor le gre. darchy, kako kaj sladkor? Berem, da še vedno shajaš z dieto in prav je tako. Meni tudi zaenkrat še uspeva. Drugače pa poteka normalno, en dan edino da mi je cukr brez razloga poskočil, drugače pa ok. Naslednjo kontrolo imam 14.12., se kaj vidiva? Težave imam z okornostjo, nočnimi obiski wc-ja, bolečinami v rebrah in križu - še vedno. No, naj se pohvalim, drug teden začnem z bolniško. Dost je blo! Materinsko imam šele mesec dni pred PDP, upam, da me kaj ne prehiti. V tem času sem dobila voziček Fenixluxa, s katerim se zaenkrat zadovoljna, kolikor krogov je prevozil po stanovanju, pa posteljico, tako da zaenkrat imava načeloma skoraj vse - nekaj kozmetike še nabavim in je to to. Torbo še spakiram za v P, upam, da vse zajamem, drugače mi bodo pa doprinesli. Nina 30 - prav tako držim pesti, pa mislim, da bo vse ok! Če ga čutiš je že dober znak! A katera občuti v spodnjem delu (prav spodaj), kot da bi bilo vse zatečeno? Hecno v glavnem... Pozdravček!
|