Putka
|
Mafika, pri meni je bilo podobno, diagnoza sicer intoleranca na glukozo, dieto naj bi imela (je nisem glih ). Še par tednov, pa bo mimo, ne se preveč sekirat. rdečačebela, jaz poznam mamico 5-ih, ki je zelo aktivno pri Štorklji, vse naravno, ena prvih uporabnic racmank, dojenje do 3+, tudi lulanje v školjko so sprobali. Baje funkcionira, maoja mami je videla v živo par mesečnega fanzka, meni odkrito se pri teh malih ne da. Mislim, baje ujameš ritem lulanja, ampak glede na moje izkušnje z dojenčki itak lulajo ves čas. Potem si na pol ure nad wc-jem, al kaj Jaz sem danes 3 ure čakala, da me je dr na hitro pretipal, pa naročil čez 14 dni, torej 14.12. No, se moram jutri naročit, ker so sestre ki naročaje že nehale delat.. Je pa mal čudno gledal, ko sem rekla še 8 tednov (tako mi ticker pravi ), če imam 25.1. rok. Ja saj dr, danes smo 30., čez 8 tednov ja.. Aja, no potem pa vas moram za pripravo na cr naročit... Tako da se čez 14 dni naprej pogovarjava. Pa tako sem bila že naveličana, da sem ga itak za dekompresijo pa javno banko matičnih celic pozabila vprašat. Kje se je treba dogovarjat? Jaz sem že prejšnjo nosečnost pozabila, saj mogoče jih pa itak vzamejo? Sem pa danes iskala v BTC flanelo (blago na m, za zašit posteljnino), pa sem na koncu v Jysku za 5€ kupila ta velik komplet, je dovolj materiala za dva kompletka
|