|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
29.11.2010 10:53:14   
dramica
L.P.souser posted image !
Ste bile res pridne s pisanjemuser posted image .Pri nas je včeraj zmanjkalo el.pa me je nekajkrat špiknlo spodaj da sem kar poskočila(ne vem kaj bi to blo)mojuser posted image pa takoj...kaj je,mormo it?Potem se visti sapi spomne..še torbe nimaš pripravljene le kje bi zdaj s svečo tekal po stanovanju in vse iskaluser posted image in moram met ta ted. pripravljenouser posted image mi je bil tako smešenuser posted image ga že mal skrbi ni kaj.No smo pa odlično spal,zjuttraj je bil sonček ki se je zdaj skril je pa mrzlooo,sem hotla it ven pa sem se kar nazaj not obrnila.
Na soc. je nama rekla da za očetovskiga prinesemo v parih dneh izpolnjene pole ki nam jih je dala.
Kako se sicer počutite?Jaz sem danes po pošti dobila recept za tbl-za železo.Jaz sem sicer boljše,kakšen dan me res oreng dol tišči ampak sem dosti bolj pomirjena ker smo že kar daleč kajne?

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
29.11.2010 11:20:07   
*miška*
Lep snežni pozdrav vsem!

Počutje pri meni tudi vsak dan drugače..., ponoči hodim na wc res non stop, nekje 7x na noč, bolijo me boki, križ. Na sprehode sploh ne morem več daleč, ker me takoj začne tiščat dol v mehur in moram spet na wc, pa čeprav čisto malo. Res sem ful vesela, da sem vse šopinge opravila prej, ker zdajle je to bolj nemogoče, saj grem v recimo v 2 urah v nakupovalnem centru vsaj 3x na wc, tišči me pa skos.

Bejba je tudi zelo aktivna in prav vidi se, ko z nogicami drsi po trebuščku user posted image . Zdej sem pa zvedela še eno veselo novico, mlajša sestrica je tudi noseča user posted image jejjjj. Sem ful vesela in upam, da bo vse vredu.

Drugače pa, če v trebuhu zvija in boli oz. čudno črviči je velika možnost, da je to prebava, zato brez panike najprej popijte večjo količino donata ali toplega kamiličnega čaja in po opravljeni potrebi, ki bo user posted image konkretna, bo bolje. Se je meni zgodilo, da me je ponoči tako bolelo v trebuhu in križu, da nisem bila več prepričana kaj je to. No sem šla konkretno na wc in je vse minilo. Mislim, da teža že na črevesje pritiska in pride do prebavnih motenj, pa še plini se zadržujejo in raztegujejo, kar lahko zelo boli in špika.

Pa še prosila bi, če ste zato, da malo poveste ideje za božična darila, ker nimam pojma kaj bi kupila ali naredila....?

lep snežni pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 3352
29.11.2010 13:11:21   
dramica
Miška super za sestro,moji ni uspelo.
Glede dari-Mi ponavadi nabavimo kar se mi zdi da rabijo.Lani smmo za ženske nabavili lepe šale ali rute,za moške pa tople copate.Letos bomo to opravilo preskočili ker enostavno nimam energijeuser posted image .Za otroke kako sestavljanko, kopalni plašček,mobi kartico-za vsako nekaj pa kako sadje,orehe..
Mena pa daje slabost in spi se mi to mi je čudno ker se mi to v tej nos. še ni zgodilouser posted image

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
29.11.2010 13:24:13   
špica84
Draamica jaz imam tut s tem težave,sploh pa me daje zgaga.Pa celo nos. niti enkrat nisem imela s tem probleme,zdaj pa konstantno.

Mogoče pa bebika pritiska na želodec

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
29.11.2010 13:34:21   
rdečebela
uf ja, ta zgaga zna bit res nadležna stvar, kakšen dan je tko hudo, da mi skoraj že prav slabo dela in ponavadi je to bolj zvečer, tako da sploh ne morem zaspatiuser posted image pa si dam pod glavo 3 blazine, da spim skoraj sede. Sedaj sem brskala po internetu glede pralnih pleničk, ali ima katera Pop in ali GroVia? Zadnjič sem nekje zasledila, da je ena napisala, da je že dala vlogo na csd za enkratno pomoč države ob rojstvu otroka, a to pol dobiš lahko že pred rojstvom? Npr. že decembra? JOOOOJ, te papirje morva še vse zrihtatuser posted image user posted image user posted image katastrofa
Saj ne vem a sem omenila ali ne, pregled imam čez en teden user posted image 6.12. na miklavža user posted image

lp

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
29.11.2010 14:26:46   
glicinija
Ojla babnce!

A ni lepo, ko je vse tak belo? Meni je ful všeč... Jaz pa delam samo še danes in jutri, potem pa nekaj dopusta in končno porodniškaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Sem takoj bolj spočita, ko se na to spomnim...

Putka, upam, da bo longeta šla dol ob predvidenem času... Boščica...

agataema, očetovskega bo moj urejal po porodu. Zdaj pa mu je delodajalec izpolnil samo tisti del, ki se nanaša na plačo.

rdečebela, malo večje pogloge za previjanje (saj misliš tisto, ki je notri pena) sem jaz kupila v baby centru. Imam previjalno Lana od Lip Poljčane, pa je celo malo prevelika. Saj gre gor, ampak ob strani se malo zvije... Pa ja, naročila sem sling, medium, v barvi Naibori in je res res lep. Barva res čudovita, taka lepa sončnauser posted image  Zavezovanje pa ni taka znanost, kot se sprva zdi, ko vidiš tisti kos blaga. Tisti osnovni način zavezovanja, ki je primeren za novorojenčka - spredaj - že obvladam. Priložena so res ful natančna navodila, vse prikazano tudi s slikami, pa na youtube sem še poiskala par filmčkov o zavezovanju in gre brez problemov... Ostale načine pa bom v osnovi naštudirala, bolj natančno pa sproti, ko bo dojenček rasel... Je pa baje za začetnice tufi zelo fajn elastični sling, ki ga tudi imajo v ponudbi. JAz sem vzela tega tkanega...

Za pokrivanje bom na začetku imela odejo, ko bo pa se začela malo premikati po postelji, bom pa po moje vpeljala kar spalno vrečo.

Mako majičk nimam in jih ne bom imela. Samo bodije na preklop, se mi zdijo dosti bolj praktično, pa tudi vse kolegice temu pritrjujejouser posted image .
*miška*, čestitke tvoji sestri za nosečnostuser posted image . Bo družba za tvojega bebijauser posted image

Darila: shopping bag (nakupovalna vrečka za večkratno uporabo), za otroke lego kocke ali knjigice, komplet pršut&merlot, ...

LP

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
29.11.2010 14:40:00   
mafika
pozdravljene moje souser posted image !
bolniška: najprej sem šla zaradi moje prveuser posted image , ki spet nekaj bruha in driska - tem virozicam ni videt konca. po tem sem pa jaz čisto uničena ker bedim z njo vse noči... pa sem šla kar k os. zdravnici kot ste mi predlagale in mi je odprla za cel mesec, čeprav rabim samo 1 teden, ker pol začnem z dopustom in porodniško. hvala vam za nasvet. zdravnica res ni nič komplicirala in tudi spraševala ni veliko. je pa super bit doma. se vsaj naspim! sicer se mi dec. pridruži moja punčica, da malo privarčujemo pri dragem privat varstvu.danes me na srečanje žal ne bo. bi bila pa za dop. druženje v decembru. samo bi prišla moja malčica zraven, če vam je prav, ker je takrat pač nimam kam dati.
glede privajanja na bratca: zadnje čase obiskujemo prijatelje z dojenčki in mislim, da ji je že jasno, kaj je dojenček, samo verjetno se še ne zaveda, da bo mela doma kmalu enga takega. upam, da ne bo prehudega ljubosumja in da se ji bo takrat že dalo kaj dopovedati okoli dojenčka - stara bo 21 m.

punce uživajte max. danes na srečanju in pofotkajte kaj za nas, ki bomo izostale.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
29.11.2010 15:51:21   
Anonimen
Hej hoj so user posted image   Mene danes ne bo, ker me je sestra zaradi odpovedanega pregleda prejšnji teden naročila danes ob pol petih... Drugič!!! user posted image

Zdej pa šibam na pregled user posted image

(odgovor članu mafika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
29.11.2010 17:07:58   
Nina 30
evo tudi mene po doooooooollllllllgem času vrejetno ste me že pozable?
no jaz sem pred 3 dnevi prišla iz bolnice,mela sem nesrečo in sicer regal v dnevni sobi je pado na mene.ko sem želela neka papirje ven vzet se je vse sesulo na mene in trebušček,že zdaj z mojim ne morema vrjet kako so tak šravfi popustili ,no sem šla takoj v bolnico in tisti dan sma bla oba z bebico v slabem stanju njemu je fejst prehitro bil srček seveda če se je ustrašil ,kot tudi jaz no zdaj pa je blo vse ok,kar se vseh izvidov tiče,edino kar so mi rekli včeraj na ultra zvoku da 100%pa mi ne morejo zagarantirat da to ni pustilo kakih posledic ,tak da vete kako mi je hudo samo upam,na najboljše!!! drugače sem pa v 32 tednu mali pa ima 2200g,pa brca tud lepo vsak dan,drugače pa mam strogo mirovanje in bolniško! nič se pišemo bom se probala bolj pogosto javit,čuvajte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 17:33:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina 30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
29.11.2010 18:00:03   
maggie27
Ojla nosečke!!!

Uf, me neki cajta ni bilo pa vidim da ste se načvekale, pridne pridne!user posted image

15.11. (v 32.tem tednu) sem imela UZ in je ta mali user posted image  velik že 2030 g user posted image , in je že obrnjen na glavo!! Menda bo imel na koncu okoli 3500 g, no ja...bomo videli.. Drugače je z njim vse v redu, samo z mano je bolj tko tko....
Sem bila v 30.-tem tednu že v porodnišnici zaradi močnih krčev (isto kot pri menstruaciji), ki so se pojavljali ene 10x/dan in noč, ponoči je bilo najhujše in ker moja G ni delala sem šla kar direkt v P, ker nisem več zdržala. So mi naredili CTG (hvalabogu nisem imela popadkov), UZ in cel pregled, ter ugotovili da je MV lepo zaprt tako da me niso obdržali noter;
diagnoza pa: zelo močni lažni popadki user posted image
ukrepi: magnesol in buscopan, ter počitek; tako da sem sedaj že cel mesec na buscopanih in se je stanje malo umirilo; v glavnem komi čakam da bo konc user posted image  ker sem kot en user posted image , še dobr da me na vsake tolk časa moj user posted image in user posted image  spravita na sprehod!!

Naslednji pregled (za seznamček): 16.12.

Prejšnji teden se nama je zaključila šola za starše v Lj., in je blo res fajn in poučno in bi mi bilo žal če ne bi šla na vsa predavanja. Sedaj pa sem začela hodit še na dekompresijo.

Končno imam (skoraj) vse nakupljeno; previjalno mizo, vso posteljnino, brisačke, dekice, prešito odejo, stol za hranjenje in jogi sva kupila v Ikei - fuuulll zadovoljna tko z artikli kot s ceno, sploh previjalna je fajn: ima veliko površino (snemljivo), dva predala in dve polički, podlogo za previjanje sem pa kupila v Baby centru in direkt gor paše pa še ni draga, evo link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160600
Aja, tam sem kupila tudi nepremočljivo podlogo za na jogi.
Posteljico sem si sposodila, dokupila sem samo jogi, pa tudi banjico s stojalom sem si sposodila, je pa tista iz zavitka za pomoč novorojenčkom; midva imava ful veliko kopalnico ampak imava še vseen tolk preglavic kako bova kopala in previjala otroka v kopalnici; no kopanje sem rešila s to banjico na stojalu, še previjanje morava rešit; najprej sem mislila da bi naredila iz lesa podlogo in jo dala gor na banjo samo je problem ker je banja kotna in velika in bi porabila ful preveč lesa in bi bila zato še težka za dvignit, pa še v sključenem položaju bi bila pri previjanju - torej je to načeloma odpadlo, na pralnem stroju tud odpade ker je s treh strani zazidan in še zelo ozko je tam.
No, sam zdej sem se pa spomnila da bi lahko uporabila enako stojalo kot je za banjico in gor montirala eno previjalno podlogo iz lesa, se mi zdi ful praktično ker je prenosljiva in še zložit bi se jo dalo. user posted image  Upam, da nama bo ratal to mojo mojstrovino tud v realnost spravit.user posted image

Glede na to, da imam take krče bi si človek mislil, da imam za v porodnišnico že vse spakirano - jah čist nič, še torbe nisem iz podstrešja prinesla!! user posted image  Ta teden bom pa res, samo še v Tosamo moram po par stvari....user posted image  So nam v šoli za starše rekli, naj vzamemo dovolj vložkov in hlačk za enkratno uporabo s seboj, ker jim jih primanjkuje, tko da se mislim maksimalno oborožit s temi stvarmi, da mi ja ne bi kej zmanjkalo tam.
Me zanima kakšno milo oz. tuš gel boste vzele s seboj v porodnišnico; a tist kar že doma uporabljate ali kaj brez vonja, da ne bi motilo dojenčka?

Majčke, bodije, žabice,...v glavnem vse sem nakupila kar v Baby centru od Clar-a, tam sem kupila tudi komplet za iz porodnišnice (fuuuulll lep zelen user posted image ) pa plišaste pajacke, nogavičke, kapice, ... zapravila in nakupila sem 3x preveč user posted image , ah kaj čem....Sem bila pa pridna, vsaj vse oprano imam že, pa polovico vsega tudi zlikano!!user posted image  20 tetra plenic sem kupila v Tosami, 20 pa v Hoferju in so ful fajn, ker niso čist bele ampak imajo zelene potiske npr.: dinozavrčke, ladjice in avtočke, mi je fajn da niso čist dolgočasne.

Ta mesec sem bila na CSD-ju, sem vložila tisto vlogo za pomoč ob rojstvu otroka, sem se odločila kar za denar - a katera ve kdaj se to nakazuje? Neki sem brala, da 15.-tega v naslednjem mesecu po prejemu odločbe.

To bo to zaenkrat, lepo se mejte!!!

Aja, sem šele danes videla da ste menile za user posted image , uživajte pa poročajte kako je bilo!!!

papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
29.11.2010 18:46:10   
špica84
ŽIvjo

Izplačila v decembru so 13.12 user posted image user posted image

Na kafetku je bilo pa prav fajn,škoda da nas ni bilo več

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
29.11.2010 18:49:24   
_CiCika_

user posted image   

NOVEMBER
30.11. - talika81, Putka, Arwenko, špica84

DECEMBER
01.12. - baby1978
02.12. - Lu, Inčika2, *miška*, pika27, Nina30
06.12. - bambina, _CiCika_, rdečebela
07.12. - roža03
09.12. - mafika, gaya24
10.12. - anny_, Tanchi, br27
16.12. - *tajda*, matejas, maggie27
17.12. - lorch

user posted image

NOVEMBER
30.11. - špica84 uz+ctg

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
29.11.2010 18:51:22   
_CiCika_

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 27 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image   lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image   BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image    

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image     

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image    maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 771 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    fabula

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 2user posted image  , 1 user posted image

31.01.2011

X.01.2011
user posted image  eminna
user posted image    Tanchi, 3 user posted image , 2 user posted image

03.02.2011
user posted image  rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 91

Pričakujemo:
user posted image  - 27
user posted image  - 10
user posted image - 7

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE Z DRUGO BARVO,
DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
29.11.2010 18:58:37   
Putka
Z veseljem naslednjič pridem na kavo, lahko se že naslednji teden zmenimo, mogoče dopoldne, ker nas je zdaj že precej doma?

Izplačilo za CSD pa jaz mogoče dobim že ta mesec, če bo referentka 1.12. uspela mojo vlogo obdelat in jo takoj poslat naprej kolegici (ki dela izplačila). Sem namreč prehitela, pa bi morala decembra oddat (ker imam novembersko plačo malo boljšouser posted image ), pa mi je vseeno vzela in dala drug datum gor. Tiste, ki ste novembra oddale, dobite ta mesec.

Gre mogoče še katera jutri v Leonišče na pregled? Bom morala malo na UZ in CTG spomnit, moj gin je zgleda že malo pozabljiv, tik pred penzijo..

Sicer se moram pa jaz tudi na dekompresijo naročit, sem pri obeh hodila, mogoče sta zato tako živahniuser posted image . Jaz, no moja mami noseča z mano, pa je bila med poskusnimi zajčki, ko so metodo vpeljevali. Razen zamenjanih cevi za sesalec in vreč, je še vedno ista naprava v uporabiuser posted image .

Jaz še nimam torbe spakirane. Moram pa v Tosamo skočit, tudi po sanitetni material, sem praktično brez sterilnih gaz, povojev... sem ugotovila v paniki. Sem dobila bom za -10 %. A se mi splača v Domžale zato vozit? Ker če bom 2€ prihranila, grem raje v Sanolabor kupit. tetra plenice bom pa tudi jaz najbrž v Mullerju ali kje drugje vzela. Tiste Tosamine so tako slabo zarobljene, da sem pri prejšnjem nakupu ure porabila, da sem konce zavozlalauser posted image .

Katera ve, kje se odejico za zibko kupi? Sem imela en konec Odejinega kovtra (so mi namreč dvojnega v enojnega zastonj predelali, pa je nekaj ostalo), sem ga lepo zrezala, zarobila in dala prat. In se je hudir tako skrčil, da si nimam kaj pomagat...

Imajo v Emporiumu neko akcijo, drug kos oblačila je -50 %, grem jutri za kak lep kompletek za iz bolnice pogledat..

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.11.2010 8:42:38   
darchy82
Dobro jutro!
Nina 30 user posted image user posted image user posted image . Držim pesti da bosta oba z user posted image v redu.

Sicer sem imela pa jst včeraj 2 pregleda, najprej na diabetološki in potem še pri moji G in je bilo vse ok.
Trenutno še vedno samo z dieto shajam pa upam, da bom lahko še nekaj časa. Pri G mi je pa samo srček poslušala ampak mi bo na naslednjem pregledu delala UZ user posted image . Za seznamček imam pa naslednji pregled 23.12. in bom takrat ravno konec 36. tedna.

Glede izplačil od CSD-ja so pa meni rekli da so 15. v mesecu. Jst sem sicer odločbo za porodniško in enkratno denarno pomoč dobila že konec oktrobra, pa novembra še ni bilo izplačila. Mogoče dobim pa kakšen cekinček zdej decembrauser posted image .
Uživajte!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.11.2010 10:26:57   
Arwenko
Evo, da se javim s pregleda, vse ok, MV popolnoma zaprt, glavica že spuščena v kanal, zredila sem se ful in sem že na +15 kg  . Naslednji pregled imam 14.12., torej čez 14 dni user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.11.2010 10:41:12   
bim*bam
darchy82 verjetno nisi dobila nakazano še zaradi tega ker si prehitro oddala papirje.ker denarja ne nakažejo prej kot 60dni pred pdp-jem.
jaz sem prejšnji teden oddala papirje za enkratno pomoč ob rojstvu..pa mi je rekla da bo denar nakazan 13.12.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.11.2010 11:33:39   
rdečebela
arwenko - čestitke za uspešno opravljen pregleduser posted image
seveda jaz ne bi bila jaz, če se vsakič ne bi oglasila s kakšnim vprašanjem... včeraj sem se vrgla v raziskavo pralnih pleničk, potem ko sem se že odločila katere vzamem, sem naletela na članek oz. debato o nenavajanju dojenčka na pleničke. A je katera mogoče že kaj sprobala v tej smeri? Predvidevam, da ste že brale o tem, kaj se vam zdi?

lp

(odgovor članu bim*bam)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.11.2010 11:37:49   
Arwenko
Jaz sem že brala o tem ja, mi je v svojem smislu logično in naravno, funkcionira pravzaprav rečeno zelo podobno kot privajanje psov na čistost v stanovanju, vsaj meni kot kinologu - in iz tega vidika gledano, če smo sposobni psa to naučit, bomo pa otroka tudi, v teoriji. Ampak realno gledano pa ne vem, če bi s tem začela pri čisto malem otroku, enostavno se mi ne bi dalo. Se mi pa zdi smiselno za malo kasneje, da niso ravno v plenicah do 3. leta ali še dlje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.11.2010 12:40:53   
dramica
arwenko super za pregled.Zdaj si pa že čisto blizuuser posted image so user posted image kaj določili težo?
naš se pa odriva iz vseh koncevuser posted image .Kje pa ve čutite brcike?Jaz med popkom in prsmi oz. če 1dlan položim pod prsi.Sprašujem da primarjam kokiko je nizko,ker imam občutek da mi več ne tišči tolk dol-občasno no.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.11.2010 12:55:48   
Anonimen
Ojla januarčice...

Jst sem danes imela še diabetologinjo in imam zdej popravljene zvišane doze inzulina.
Včeraj sem imela G in naslednji pregled imam 13.12., diabetologinjo pa 14.12, ki je hkrati tudi PRVI DAN PORODNIŠKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem že sita vsega... Bi najraje vidla, če bi lahko kr rodila user posted image Utrujena in zmozgana sem od vsega... Nažirat se morem, ker mam sicer ketone v urinu, inzulin si morem špikat, ker bom sicer pristala v P, išias me daje, diabetologinje, pa to, da sem se v 14 dnevih zredila 3kg, prej pa NIČ, sploh ne zanima... Važno, da je z njenega stališča vse OK. Je rekla, da važn da so cukri dobri... Tudi če na koncu ne bom mogla hodit, ker bom težo tako težko prenašala user posted image Kr neki...

Sploh se ne morem spravit, da bi cunce začela prat in pripravljat kako torbo za v P... MIslim, da sem prvič tak čas imela pripravljeno že torbo user posted image   Cunce še nič posortirane, torba ni pripravljena, vse kar sem naredila je, da sem postelco slekla iz Žigatove posteljnine in nakupila blazinice za dojenje, fiziološko, dudice in plenice. Manjkajo mi še tetra plenice, vložki,... nevem kaj še...

No grem solato strebit, da bomo lahko kosilo jedli, pol pa počasi po "mulca" v vrtec user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.11.2010 13:15:07   
Lu
Nina 30 tudi jaz držim pesti, da bo vse ok.

Putka naj se hčerki čimprej prstiki pozdravijo.

Vidim, da same nezgode... Tudi pri meni skoraj. Sem si včeraj poparila trebuh Ampak k sreči, sem takoj dala gor mrzle obkladke in se mi nič ne pozna. Mater sem pa štor. Ampak važno, da je konec dober.

Jaz načeloma tudi še nimam nič pripravljeno.

Konec se res že neizmerno približuje.

Mene tole dete pritiska iz vseh strani. Včeraj me je prav pošteno brcalo tja v rebra. ni luštno.

arwenko jaz sem s tabo pr kg. Kaj čmo. Se tolažim, da bo šlo pol po porodu kaj dol Če ne, pa kasnej telovadba. Kot vedno

Jaz moram pa na CSD odnesti izjavo, da preklicujem delovni čas za 4 ure, ker baje to ne gre skupaj, me je včeraj klicala iz centra. Tako, da še nisem konc z papirji

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.11.2010 13:21:54   
darchy82
Jst brce največ čutim tik pod rebri in nad popkom. Včasih se pa spravi in mi po mehurju skače, tako da nikoli ne vem, kdaj bom morala it na wc. Pa včasih mi mal po medenici pritiska. Sicer bo pa itak tole kmalu za nami in bomo držale naše user posted image v naročju. Januar se res nezadržno bliža user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.11.2010 13:45:02   
talika81
no, da še jaz poročam glede mojega pregleda ....
vse je okej, user posted image lepo raste (tako kot mora), težak naj bi bil nekje 2200 gramov, kar pomeni, da bi ob rojstvu lahko bil nekje 3,5 kg. čisto vredu.
edino, kar mi ni bilo všeč, je bilo to, da je spet na ritki in upam, da se bo kmalu obrnil nazaj na glavico. moja G mi je rekla, da glede na to, da ima pokrčene noge, da je še veliko možnosti, da se pravočasno obrne. bom sedaj probala ležati vsak dan nekaj časa v poziciji, ki naj bi nekak prisilila otročka, da se v maternici obrne na glavo.
dobila sem tudi napotnico za CTG, na katerega se moram naročit naslednji teden. prvi CTG je baje v 36. tednu. pa dobila sem že napotnico za porodnišnico in tabelo za registracijo gibov. s štetjem moram pričet naslednji teden, ko bom v 35. tednu.
aja, še glede kg - sem na +6, glede česar sem zelo zadovoljna. user posted image   user posted image
naslednji pregled imam 17.12.2010.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?