|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
1.12.2010 15:36:22   
talika81
arwenko, zakaj pa tvoj ne dobi plačanih potnih stroškov?

a nimaš pa nobenih babic al pa tet, sester ipd., ki bi lahko hodili po otročka v vrtec?

midva bova verjetno tudi imela nekaj težav s tem. jaz delam v LJ in je malo verjetno, da bom pravočasno doma, moj pa ma tudi različen urnik. enkrat dela od 7-15, drugič od 8-16. tako da bom verjetno mogla tu pa tam aktivirat mojega očeta, da gre po otročka. vsaj dokler moj ne pride iz službe. moj ati dela skoz dopoldan, pa še vrtec mu bo spotoma. upam, da bo za. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.12.2010 17:10:16   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

arwenko, zakaj pa tvoj ne dobi plačanih potnih stroškov?

a nimaš pa nobenih babic al pa tet, sester ipd., ki bi lahko hodili po otročka v vrtec?

Moj ne dobi plačanih, ker ni redno zaposlen, ampak na avtorski pogodbi, tam mu pač ne pripadajo. Problem je, da midva stanujeva v okolici Celja, v službi sva v Mariboru. Moj je edinec, njegov oče je star 72 let, mame nima več, očetu ne moreš naprtit, da bi šel vsak dan po dojenčka, ne pri teh letih. Moji starši so ful mladi, vsi v službah, itak živijo v Mariboru, enako brat, ki je mlajši. Moje babice, se pravi otrokove prababice so pa tudi že vse med 75 in 80 stare in vse spet v Mariboru in nobena ne more skrbet za dojenčka, tudi ne za eno uro vsak dan, na žalost. Tako da smo čisto prepuščeni sami sebi.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 21:45:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.12.2010 9:01:35   
talika81
Arwenko, potem pa res ne moreš nobenega od tvojih sorodnikov prosit in bo res kar problem za vaju glede tega.
aja, če je z avtorsko pogodbo zaposlen, pol pa razumem, zakaj ni plačanih potnih stroškov.

uh, kako megleno jutro je pri nas. prav grozno je za ven pogledat. se odločam, če bi šla kej pokukat ven ali ne.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.12.2010 11:35:18   
bim*bam
joj kak ste se razpisale..meni hvalabogu varstvo ni problem..mi je ginekologinja že v začetku napisala da imam rizično nosečnost(ker sem bila v 12.tednu operirana na jajčniku(cista)),tak da sem že celo nosečnost doma in tudi pol mislim bit kak dolgo mi bo..po poklicu sem frizerka,doma imam "privatni"(na črno) salonuser posted image ..tak da kolko delam delam za sebe..partner ima dobro plačo,je pa veliko na poti.ker stanujema z njegovimi starši in je tašča tudi invalidsko upokojena,kar pomeni da je skoz doma,mislim da mi bo v veliko pomoč tudi po porodu..user posted image pa vsaka bo zrihtala tak kot treba,saj ženske smo navajene reševat probleme..(in to uspešno)hihi...user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.12.2010 12:43:30   
*miška*
Evo mene iz pregleda! Itak mi ni nič posebnega delala. Voda je vredu, pritisk zvišan 150/80, ampak ni komplicirala, ker si ga že skos doma merim in je normalen, še celo nižji. Rekla je, da glede na mojo nihanje teže otekam, ker prejšnjič sem se v 3 tednih zredila 4 kg, zdej pa v 3 tednih 2 kg. Sem pa na +15kg, kar je rekla, da je to povprečna top meja do katere naj bi se nosečnica zredila user posted image . No jst mam pa še en mesec pa bom že po porodu dol spravla. Ko pa je zmerila buši je pa rekla, da bo velka pupa, čeprav sem imela v 29. tednu kontrolo rasti in naj bi bila punčka še 3 dni pod povprečjem in je rekla, da ne bo prav velika, tam do 3300 g nekje??!! Ali je možno, da je velik buši in normalen otrok??!!
Tudi pljučka naj bi bila že razvita in je rekla, če se bi zdaj že rodila, da je popolnoma razvita, baje od 34. tedna dalje naj bi se pljučka dokončno razvila.

Pa vprašala sem jo o bakteriji steptokoka, če je smiselno test naredit in je rekla, da je, ker je to edina bakterija, ki lahko ubije otroka, je pa samoplačniško, ker zavarovalnica ne krije (50eur). Tako, da se bom na naslednjem pregledu 16.12. testirala, ker ziher je ziher.

(odgovor članu bim*bam)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.12.2010 12:45:09   
briljantina
Po dolgem času pozdravljene! user posted image

Me še pomnite? user posted image  Nekatere najbrž ja, opazila sem, da je nekaj tudi novih user posted image . Dobrodošle! Toliko dela in uvajanja novozaposlene, da mi je zmanjkalo časa za RR, potem pa še dokončna selitev.user posted image  Uživam kot še nikoli. user posted image

Opažam, da poteka vse po redu user posted image . Papirje sva tudi midva že oddala in dobila odločbo za porodniški dopust, za starševsko nadomestilo so pa rekli, da pride nova odločba. Je pa treba menda res en kup papirja še izpolnit po rojstvu otroka (npr. pridobitev rojstnga lista, urediti zdravstveno zavarovanje, otroške doklade, za ostalo se bo treba še pozanimat, ker nimam blage).user posted image

Brije me dragi, drugače pa tudi sama na slepo, kolikor le gre. user posted image

darchy, kako kaj sladkor? Berem, da še vedno shajaš z dieto in prav je tako. Meni tudi zaenkrat še uspeva. Drugače pa poteka normalno, en dan edino da mi je cukr brez razloga poskočil, drugače pa ok. Naslednjo kontrolo imam 14.12., se kaj vidiva?

Težave imam z okornostjo, nočnimi obiski wc-ja, bolečinami v rebrah in križu - še vedno. No, naj se pohvalim, drug teden začnem z bolniško. user posted image Dost je blo! user posted image

Materinsko imam šele mesec dni pred PDP, upam, da me kaj ne prehiti. V tem času sem dobila voziček Fenixluxa, s katerim se zaenkrat zadovoljna, kolikor krogov je prevozil po stanovanju, pa posteljico, tako da zaenkrat imava načeloma skoraj vse - nekaj kozmetike še nabavim in je to to. Torbo še spakiram za v P, upam, da vse zajamem, drugače mi bodo pa doprinesli.

Nina 30 - prav tako držim pesti, pa mislim, da bo vse ok! Če ga čutiš je že dober znak! user posted image

A katera občuti v spodnjem delu (prav spodaj), kot da bi bilo vse zatečeno? user posted image  Hecno v glavnem...

Pozdravček!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.12.2010 13:04:46   
Nataliya
Pozdravljene nosečke!!

Dolgo se vam nisem javila, vidim da je tudi kar nekaj novih.. čestitke... Jaz pa sem končno dočakala konec del v stanovanju, opravila nekaj kolokvijev na faksu... Zdaj pa zadnji mesec upam, da se bom malo odpočila, čeprav mislim da mi ne bo uspelo, saj moj mali v trebuhu razgraja tako podnevi kot ponoči in mi ne pusti spati.. Potem pa še pogosti obiski wc ja pa smo tam.

Včeraj sem imela pregled in z malim je vse super, tehta 2400g in je že pridno obrnjen na glavico in čaka da pride... Upam da se bo spomnil priti kaj prej ven saj sm že kar malo naveličana... No pa še za seznamček, naslednji pregled 15.12. 

Uživajte še v tem mesecu user posted image

Nik 25.12.2010
8.1.2013

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.12.2010 13:17:22   
mafika
ojla punce!
miška: jst mislim, da je možno imeti velik trebuh in normalno velikega otroka pač odvisno kje je postlca in kako leži. vsaj mislim , da je tako, ker sem jst v 1.user posted image tud mela ogromen trebuh, pa smo vsi čakali velikana in se je rodila punčka 3360g in 51 cm povprečna pač.
briljantina: glede otečenosti pa ja itak vse se razrahlja in oteče tam spodaj in sploh povsod vsaj pri meni, tako se mi zdi.
za britje bom morala pa res user posted image aktivirat, ker sem se že parkrat urezala.user posted image

drugače pa pri meni nič novega razen tile krčki in špikanja zvečer v spodnjem delu trebuha so zoprni...pa kaj čmo še mesec in pol pa bo bolje.
ampak meni je toooliko bolje zdaj ko sem doma, čeprav imam prvorojenko zraven , se lahko vsaj spočijem. je pa tudi zabavno - danes sva krasili stanovanje in me je čisto prevzelo praznično vzdušje. prav vesela sem , da sem lahko doma v decembru, če že kar se vrtca tiče ni najboljši čas za rojevanje, lahko pa vsaj veseli december uživamo doma.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.12.2010 13:19:41   
darchy82
Dan!
Dons sem pa jst tok slabo spala kot že dolgo ne. Me je včeraj cel dan in še ponoči mučil grozen glavobol user posted image zaradi nizkega pritiska. HB je zdej že ok, ampak si ne upam preveč kakih zdravil jemat, ker nisem ziher, kaj je v user posted image sploh dovoljeno. Tko da sem vzela samo en Lekadol.

Briljantina
, lepo da si zrihtala službo in ostale stvari. Jst na srečo še folgam z dieto, čeprav sem imela kak teden ali dva kar mal krizo. Sem bila v pon. na Polikliniki, ker sem bila skor ziher, da me bodo dali na inzulin, ampak še ni nič kritičnega. Očitno se bova pa na kontroli za en dan zgrešile, ker grem jst tja naslednjič 13.12.

Putka svaka čast za magisterij user posted image .

(odgovor članu Nataliya)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.12.2010 14:23:33   
Lu
Jaz iz pregleda. Vse ok. Dete obrnjeno že na glavo. Kg so še kar solidni.

NP 23.12.2010 in takrat imam tudi ctg. Dete naj bi bilo pa težko 2400g user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
2.12.2010 15:14:59   
baby1978
Pozdravljene.Včeraj smo imeli pregled in suho vajo, kako priti do porodnišnice v takem vremenu, pa je kr šlo, sav v 1.15h prispela na cilj.user posted image je ok, za Streptokoke so mi vzeli briz- to gre pri nas avtomatsko. Papirologijo smo uredili, tako, da ko pridemo, gremo samo rodit. Ctg- smo tudi imeli 20 min- je vmes bebica malo zaspala, smo ga mogli kr zbujat.
Težav nekih nimam, razen, zgaga, ki me peče po vsem. Z pritiskom je tudi OK, se veliko kopam in vsak dan spijem 1-2 skodelici kave, da mi ga malo dvigne, in se mi zdi, da se mi je kr izboljšala kvaliteta življenja, nisem več tako zaspana. Naslednji pregled imam 20.12.2010.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
2.12.2010 15:27:08   
jakobinka
hojla nosečke

Jaz sem koooončno na dopustu in lahko malo uživam. V službi sem delala do konca kolkor je le šlo. Imam res korektnega delodajalca in sem se potrudila. Sedaj pa zaslužen dopust in potem porodniška. Čeprav še vedno nimam urejenih papirjev. Jao mene. Jutri grem in si to uredim . Ne vem zakaj sem toliko odlašala, pa sploh ni priblem tisto eno polo izpolnit.

Ne vem točno katera je spraševala, mislim da rdečebela za slinge. Tudi jaz že imam tega elastičnega v bež barvi

http://www.da-da.si./node/16    ki je prav posebno primeren za najmlajše. Planiram ga lepo nositi v tem tudi po stanovanju. Baje da se zelo priporoča. Sem ga pa nabavila že pred tem znižanjem user posted image
Se hecam, nikakor mi ni žal, ker že vidim našega mladička kako bo užival v tem user posted image user posted image user posted image

Kasneje pa, seveda če bo malčku všeč, bom naročila še tistega za malce večje dojenčke. Za te reči mi nikakor ni žal denarja, ker se dajo kasneje tudi dobro prodati user posted image

Drugače mi trebuh zelo otrdeva, nasploh pa se počutim odlično. Naslednji teden z dragim planirava odhod v Ikeo.

Britje je res posebno poglavje. Do sedaj sem to področje veselo zanemarjala, sedaj pa sem se odločila da začnem lepo redno da me ne preseneti kaj. Noge enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Začnem s ponedeljkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
2.12.2010 16:26:28   
glicinija
O januarke!

Kidate kaj sneguser posted image ? Pri nas je prava zimska pravljica..

Nina30, OMG... Glavno da sta zdaj z dojenčkom ok.

bambina, kdaj pa se bo ti lotila priprav? Pazi, da te bebi ne prehitiuser posted image

maggie27, dušgel bom jaz vzela tisti, ki ga tudi doma uporabljam, nič ekstra brez vonja. se bom pa odpovedala parfumom, za pod pazduho pa itak uporabljam enega z neutralnim vonjem... Pa user posted image  za likanje... A prideš še k meni?? Tega opravila pa res ne maram...

rdečebela, sem brala o tem nenavajanju dojenčka na pleničke, ampak če ti povem po pravici, mi je to kar nekaj... Enostavno mislim, da v današnjem tempu življenja to ni mogoče. Npr. kako boš ko boš na sprehodu dve tri ure, vmes dajala doječka lulat?? Pa ko spi?? Dojenčki pa itak lulajo tudi v spanju... Pač moje mnenjeuser posted image

Lu, kako je trebuh?

agataema, daj pliz še enkrat link od teh pralnih krogel... Sem si ga pozabila shraniti. Pa poročaj, kako si zadovoljna...
jadrnica, dobrodošlauser posted image

Britje pri meni: na otip, pred vsakim pregledom, vmes pa sem o naturelleuser posted image . Bom zdaj probala bolj redno, da me detece ne preseneti in naleti na mene celo kosmatouser posted image

Nadaljujem...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
2.12.2010 16:49:11   
Putka

user posted image   

DECEMBER
01.12. - baby1978
02.12. - Lu, Inčika2, *miška*, pika27, Nina30
06.12. - bambina, _CiCika_, rdečebela, špica 84
07.12. - roža03
08.12. - pinky86
09.12. - mafika, gaya24
10.12. - anny_, Tanchi, br27
13.12. - živa25, bim*bam
14.12. - Arwenko, Putka
15.12. - Nataliya
16.12. -
*tajda*, matejas, maggie27, *miška*

17.12. - lorch, talika 81
20.12. - agataema, aischa1, baby1978
21.12. - jadrnica
23.12. - darchy82, Lu

user posted image

DECEMBER

06.12. - špica84
08.12. - pinky86
23.12. - Lu

user posted image

DECEMBER

13.12. - bim*bam

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
2.12.2010 16:55:19   
Putka
Spet sem se potepala, delo pa doma čakauser posted image . Ampak sem razen nekaj kozmetike večino stvari nabavila, previjalno podlogo, male nogavičke.. Edino enega luštnega kompletka za domov iz porodnišnice še nimam, bom preprala kar imam, pa iz tega nekaj skombinirala.. Itak bo mraz, pa bo v kombinezonu, kot da se bo videlo, kaj ima spodaj oblečenouser posted image .

Glede tega britja, mene pa potem tako pika, da se bom kar na depilacijo odpravila, k sreči imam kozmetični salon v pritličju bloka..

Bo imela še katera napovedan CR?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.12.2010 18:55:26   
glicinija
VArstvo: HB na začetku je tu babi servisuser posted image

*miška*, ne sekiraj se glede kil... To rejenje je čisto odvisno od vsake posameznice in kaj dosti ne moreš vplivati... Bo pa itak vse šlo doluser posted image  In kolikor vem, velikost trebuha nima neke veze z velikostjo otroka.

jakobinka, le pot pod noge in si uredi vso papirologijo... Je kar nekaj dela s tem. Sling pa sem jaz naročila kar klasični tkani in mi je tudi super... Pa znižanje sem ujelauser posted image  Že obvladam tistim osnovni način zavezovanja - otrok spredaj, v ležečem položajuuser posted image . Ga pa prvo planiram ponucat še za kakšnega otrokauser posted image

Pa super za vse uspešne preglede...

LP

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.12.2010 19:22:57   
gaya24
IIII HATEEEEE RR!!!!!

Napišem pol strani in me vrže ven.... ne morem vsega napisat še enkrat, ker moram večerjo Maju nardit in potem pravljica in spanje.

Prosim samo, če ima katera hemeroide...kaj ji pomaga, če ji sploh kaj, ker jaz sem obupala nad vsem....user posted image

Lep večer.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
2.12.2010 20:00:02   
Arwenko
gaya24, sicer jih jaz nimam, jih je pa moj mož dobil pred kratkim in edino kar je pomagalo je bila krema HADENSA iz avstrijske lekarne, vse kaj ti pri nas prodajajo je metanje denarja stran. 

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
2.12.2010 20:09:09   
Inčika2
Pozdravljene!

Mene je že včeraj vrglo ven, danes pa spet, pa glih takrat ko se razpišem.
Zdaj bom pa sam na hitro povzetek naredila, če mi sploh uspe poslat!

Skratka, pregled uspešno opravljen, potrjeno je da bomo imeli punčko. Bris za streptokok mi ne bo naredil, baje da ni potrebe, čeprav sem hotla da mi naredi samoplačniško. Sem imela pa pred dobrim mesecem eno drugo bakterijo, pa jo je »uničil« z izpiranjem materničnega vratu. Takrat pa sem bila tudi negativna na streptokok. To je bilo pri 29 tednih. Upam da bo vse ok.

Drugače pa imam skor vse nabavljeno, oprano pa še čisto nič. A boste ve oprale tudi obrobo za posteljico. Jaz jo bom samo preprala. Drugače bom pa vse ostale stvari prala z Persil senitive seveda brez mehčalca. Drug teden dobim pa še sušilni stroj.

Kaj pa glede kombinezonov? Katero št. boste ve kuple? Jz od kolegice dobim št. 56, potem bi pa najraje kupla št. 68, ker se mi zdi da bo 62 hiter premajhna. Sploh pa ko bomo spodaj še ful oblekle. Uporabljale jih pa bomo po moje tam do aprila. Takrat bojo naši otročki stari pa ravno 3 mesece.

Kaj pa glede modrčkov za dojenje? A ste ve vse kuple v Da Da ali je katera kupovala tud v H&M ali pa C&A?

Lep večer!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.12.2010 20:12:37   
Inčika2
Jaz sem kar v Wordu pisala, potem pa kopirala, zato take črkeuser posted image .

Pozabla sem napisat še da mam pregled šele drugo letouser posted image . Naročit se moram pa po 14.12.. Nisem imela pa še nič CTG, pa sem v 33 tednu.
Materinsko imam pa tud šele 22.12.

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.12.2010 20:38:20   
Nina 30
hey danes sem imela pregled in je vse ok sem vesela ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,drugače pa mi je dala že napotnico za porod in vse kaj spada zraven,čez dva tedna začnem s ctg,naslednji pregled pa mam 30.12. če ne bom ,ki prej šla v rim...no bomo videli,naslednji teden bom šla malo v šoping za dojenčka,komaj čakam! lp se pišemo

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.12.2010 20:51:32   
glicinija
Joj gaya24, ne omenjaj mi tega štekanja RR-jauser posted image . Me kar med pisanjem vem vrše, pa vaša imena imam včasih napisana z belo barvo, pa skoraj vedno, ko hočem oddati post se pojavi tisti slavni we are sorryuser posted image  Tako da zdaj avtomatsko preden stosnem ODDAJ stisnem CTRL+C, potem se še enkrat prijavim in skopiram odgovor. V glavnem, cela procedura.....
Glede hemeroidov pa ti na žalost ne znam svetovati....

Inčika2, obrobo za posteljo bom oprala, tudi s Persil sensitive, razen če se pred končnim pranjem ne bom odločila za tiste pralne krogle... Kombinezon sem kupila v št. 56, v h&m, bež barve, spodaj je kot spalna vreča... Mi je ful lep, kupljen pa je že pred časom. Potem pa bom videla; čeprav močno dvomim, da bo kombinezon v uporabi do aprila. Bom po moje potem kar kakšno jaknico nabavila, v košari pa bo itak potem še zadekana s koco in po moje ne bo potrebe po kombinezonu. Čeprav pri današnjem vremenu se nikoli ne ve.... V bistvu se bom sproti odločalauser posted image  Modrčka za dojenje iz da-da pa ne zamenjam za noben denaruser posted image  Je že aktialen in res zelo zelo udoben. Če bom rabila še kakšnega, definitivno vzamem pri njih...

LP

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.12.2010 21:52:07   
jakobinka
jaz imam za iz porodnišnice oz nasploh zimsko vrečko številko 50/56 oziroma 0-2M. iMam iz HM in je zelo lepa user posted image

Sem se pa spomnila da mi manjka od potrebščin še samo tisti koš za pleničke z antibakterijskimi kasetami. Boste imele to ??

Ja, glede modrčkov sem jaz že ogromno napisala in nijker videla boljšega kot je ta od Da da. Nosim samo to že ne vem koliko mesecev in so kot novi. Poznam pa tudi tiste cunje iz Hm oz C&A.  Res ni niti za primerjati.

Ja. glicinija, imaš prav, v teh dneh si uredim vse. Me je že prav malo strah da me kje ne zavrnejo.

lp

Hemeroidov za čuda nimam, kajti moja prebava je grozna.

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 22:35:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jakobinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?