Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:14:48
|
|
|
|
arabela*
|
Kaki mraz je zunaj, pa nič kaj sčiščeno po pločnikih ...sem tišala voz....ko zmešana Zdaj pa doma na toplem, bova zajtrkovale sendviče in smothija Pol pa tak imam en haufen nalog za naredit.....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:15:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Drugače mi smo bli ponoči spet kakih 5 x min. v motnjah spanja Z mojim sva taka zombija, da sploh ne veva več kolkokrat se zbudi. Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! kava-tole se je tudi meni že parkrat zgodilo, zato pa tega več ne prakticiram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:16:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning Jutro, kaj pa moraš danes spet vse naredit? al' boš malo počivala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:17:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaki mraz je zunaj, pa nič kaj sčiščeno po pločnikih ...sem tišala voz....ko zmešana Sma že dve.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:17:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Drugače mi smo bli ponoči spet kakih 5 x min. v motnjah spanja Z mojim sva taka zombija, da sploh ne veva več kolkokrat se zbudi. Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! kava-tole se je tudi meni že parkrat zgodilo, zato pa tega več ne prakticiram jaz pa še kr vztrajam, čeprav sem sama že večkrat polila Ly... hvala za nasvet... sam nem raje prakticirala (če se slućajno ki kaj zapiše v kake registre al na disk na PC-ju) mamo mahere na firmi- DR: računalništva- pa nebi rada mela težav
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:18:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pol pa tak imam en haufen nalog za naredit..... Spet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:21:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning Jutro, kaj pa moraš danes spet vse naredit? al' boš malo počivala? ne okol stanovanja ne bom nič.... bom pa delala naloge za informatiko....tu še bo le živcev šlo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pol pa tak imam en haufen nalog za naredit..... Spet? ja....imamo do jutri full vsega...ene tri vaje za rešit, pa en test, pa na neka vprašanja odgovorit, pa celo seminarsko popravit....to prek moodla vse...jutri pa še moram znat, ker bo spet test v šoli
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:24:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaki mraz je zunaj, pa nič kaj sčiščeno po pločnikih ...sem tišala voz....ko zmešana Sma že dve. saj potem sem jo prepričala, da je šla peški....Sta se z A za roke držale, jaz pa peljala voziček, nabasan z vrečkami
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:25:12
|
|
|
|
arabela*
|
grem dat francoza v pečico
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:25:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Drugače mi smo bli ponoči spet kakih 5 x min. v motnjah spanja Z mojim sva taka zombija, da sploh ne veva več kolkokrat se zbudi. Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! kava-tole se je tudi meni že parkrat zgodilo, zato pa tega več ne prakticiram jaz pa še kr vztrajam, čeprav sem sama že večkrat polila Ly... hvala za nasvet... sam nem raje prakticirala (če se slućajno ki kaj zapiše v kake registre al na disk na PC-ju) mamo mahere na firmi- DR: računalništva- pa nebi rada mela težav Ti že veš kaj lahko in kaj ne. Če ne ti bopa doma prav prišlo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:26:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja....imamo do jutri full vsega...ene tri vaje za rešit, pa en test, pa na neka vprašanja odgovorit, pa celo seminarsko popravit....to prek moodla vse...jutri pa še moram znat, ker bo spet test v šoli Ojoj. Želim ti pooolnooo živcev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:26:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaki mraz je zunaj, pa nič kaj sčiščeno po pločnikih ...sem tišala voz....ko zmešana Sma že dve. saj potem sem jo prepričala, da je šla peški....Sta se z A za roke držale, jaz pa peljala voziček, nabasan z vrečkami
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:28:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja....imamo do jutri full vsega...ene tri vaje za rešit, pa en test, pa na neka vprašanja odgovorit, pa celo seminarsko popravit....to prek moodla vse...jutri pa še moram znat, ker bo spet test v šoli Ojoj. Želim ti pooolnooo živcev. hvala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:29:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Vsak petek je zrebanje , vse pa pise tam,ko gres na to aplikacijo in imas zgoraj okenca Pravila in pogoji, pri nagradah in nagrajencih pa vidis kaksne so nagrade v teh petkovih zrebanjih...Pa ce zberes toliko tock,da si hedonist je na koncu zrebanje se na neka kolesa...Vse pise v glavnem pa tortica nena se zezaj, te morem brat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:30:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spala nič,vsega skupaj 1,5 ure,zob boli tak,da bom znorela.Ob pol 4-h sem obupala in vstala,pa na FB sem šla malo,ko mi je še pa slabo tak postalo,da sem laufala bruhat.Pol pa je blo ok,sem šla še nazaj za 1,5 ure spat,in to je vse,kar sem spala to noč.Zob pa še vedno boli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:31:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi imamo danes (pozno zvečer) že 14 m. Pa na žalost očko spet vneto. čestitke in obenem , da bo očka čimprej okej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:39:20
|
|
|
|
ly117
|
Nič babe grem jaz nekaj delat drugač nebo nič iz mene.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:40:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:40:30
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi imamo danes (pozno zvečer) že 14 m. Pa na žalost očko spet vneto. čestitke in obenem , da bo očka čimprej okej. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:41:17
|
|
|
|
Sacherca
|
Tu na ansem koncu so pa plocniki v nulo spucani,ue vecraj bili,ko sva sla z malim pes odmov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:41:40
|
|
|
|
elevitka
|
tasa.... ni te blo včeraj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:47:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa.... ni te blo včeraj mačka zaspala sem pa ti pol ko me je Lija zbudila, nisem upala niti smsa poslat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:48:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Elevitka, danes ti ko grem delat vržem v nabiralnik Linote. jutri pa ti prinesem še od torte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:54:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Elevitka, danes ti ko grem delat vržem v nabiralnik Linote. jutri pa ti prinesem še od torte. saj ni panike... če ti je lahko neseš k meni in pocinglaš... je deda doma
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?