|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
1.12.2010 11:53:18   
gigi1
Evo nekaj smeha na račun ponedeljkovega El Clasika:

- vprašajo Ronalda: Kaj pa delaš tu v Barceloni? Ronaldo: Bog me je poslal?  vprašajo boga zakaj? - pravi Messi: Jaz nisem nikogar nikamor pošiljal!! - Vpraša Mourinho Casillasa: Pa kje je žoga??? Casillas: že 5x sem ti povedal, da je v mreži!! - Kako štejejo v Madridu do 5? Xavi, Pedro, Villa , Villa, Jeffren.

‎- Sinoć sam upoznao super perverznu djevojku u gradu...došli smo kod mene i rekla je: "Molim te, ponizi me"!...i ja sam joj dao dres Reala...

Če je med nami kakšna zelo zagreta navijačica Reala, se ji globoko opravičujem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.12.2010 14:24:34   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy si malo bolje, ko se več javljaš? Kako krčki?

Gigi, hvala na pitanju: boljš niso, mal gulfam user posted image !! Krčki so se premaknili na bolj "idealno" uro: od 23-1h user posted image user posted image user posted image !!
Loremi zdej si verjetno že opravla, upam, da dobro user posted image !
Fidika,
pridno čakamo user posted image ! Mogoče pa tko kida??
Me veseli, da je Aquica  dobrouser posted image !

Mejte se vsi lepo: user posted image in bodoče user posted image in seveda vse mamice tud user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.12.2010 15:48:39   
miklarom
loremi - kako si opravila danes, upam da vse dobro, čakamo na novičkeuser posted image

gigi - si me pa nasmejala s temi viciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.12.2010 16:53:57   
gigi1
Loremi??? Čakamo na dobre novičke user posted image

Hermi mirki nase!

Miklca si fraj?

Miši si pregnala dolgčas?

Fidi pa ni, pa ni.....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.12.2010 17:27:36   
mismis
Žižek, ekola, smo ravnokar z družinskega sprehoda user posted image , čim je dedc doma je prec manj dolgčas...Vici so pa hudi

Loremi, jaz tudi čakam novičke user posted image user posted image

Hermy, to pomeni, da uloviš vsaj malo spanja. Super, zdaj se morajo samo še rokice urediti, pa bo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.12.2010 17:34:51   
sonya1
Loremi, kje si ? Čakam novic in upam na vse najboljšeuser posted image . Javi se !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.12.2010 18:34:40   
loremi
Dan!

Lubice user posted image  hvala!

Evo raport
user posted image
Itak njegovi eni in isti stavki, kaj to, to ni nič user posted image  (glede odriranja maternice) in ga gledam pisano ... pa reče ja ja ok no gremo dalje, kaj nej zdej, januarja v nov postopek, če user posted image  zamuja, pa nazaj, da pogleda, kaj je na stvari. Pravi, da bomo rabli kar veliko zalogo sreče, da uspemo, ampak ne bomo pa še čist obupali. Sem rekla, da si želim zamrznjenčke, ker je to moje edino upanje, pa reče, da tokrat jh pa ne more obljubit user posted image . Je pa sam rekel, da bi sam spremljal potem postopka na UZ-jih, to mi je všeč, bom se ga pa spet načakal, da me pogleda, kaj čem. Predpisal mi je pa Puregon. Nisem še imela tega, pravi, da je to nekaj vmes med Menopurjem in Gonalom. Pozna katera?
Huh pa tole ... njegovo mnenje o Maci in Cell defence ... pa kje jih pobirate, kaj to berete, a zdej če boste pa to jemale, se bo pa kaj zgodil? A dej dej dej kaj boste še pogruntal. Sej zarad mene jeml, če ti paše, ampak za emne to ni nč. Sem pričakovala tak odgovor user posted image .
Čakala itak dolgo, naročena ob 12:30, na vrsto ob 15:30, aja pa tole je "samo" tri ure, no sej pol je blo pa še zgledno, enkrat sem čakala 7 ur, je dr.-ju sestra potem rekla, da nej nikar ne pričakuje, da punce dišimo po rožicah po tolikem času user posted image .

Itak sem šla pa potem še nekaj pojest, moj bo dans pozno doma in ne bom kuhala, grem pa zdej mal snega odkidat po dvorišču.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.12.2010 18:46:10   
pikovit
Loremi samo da se premika naprej.Sem fulll vesela zate.Ni hudič,da bodo kaj pogruntali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.12.2010 18:48:06   
pikovit

Miši si pregnala dolgčas?

Mišmiš samo zate in za preganjanje dolgočasja user posted image

http://www.ehd.org/prenatal-images-index.php

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.12.2010 19:02:29   
lana08
imam še jaz enega:
Kdaj je Real dal zadnjič gol Barceloni? V reklami za Coca Colo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.12.2010 19:46:20   
miklarom
loremi - samo da greš čimprej spet v postopek, samo ne razumem pa kako se lahko dohter tako flemga meni s tabo glede na vse to kar si prestala bi moral biti malo bolj obziren in se tudi malo bolj poglobiti v te zadeve , da bi naredil vse kar bi se dalo, in kako lahko reče da na zamrznjenčke pa ne more obljubit, saj niti še ne ve kako boš reagirala v tem postopku in koliko  celic boš imela, ne vem to se mi zdi vse tak čuden odziv doktorja, ne zameri ampak tako je moje mnenje.
verjemi pa da ti bo ratalo, bo,bo in bo, ker mora v to ne dvomim, sem začela že kar držati pestke na rokah in nogah zate in tudi za tvoje pingoteuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.12.2010 19:48:34   
miklarom
GIGI - jaz sem na dopustu se mal doma razvajam, user posted image user posted image user posted image , pa ti si delovno, zdravje služi, lepo piješ čajčkeuser posted image

mismis - a ti je še kr dolg cajt, sej čez nekaj mesecev ti pa ne bo večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.12.2010 19:54:54   
Anonimen
loremi, če ti kaj pomaga - jaz sem najboljše odreagirala na puregon. Z menopurjem ni do 5 dne prišla nobena celica, z gonalom blastocista in morula, s puregonom pa 4 blastociste - 2 so vstavili, 2 niso bile za zamrznit. Ampak vseeno - takrat sem imela tudi največ celic, največ oplojenih.. meni je bil zakon. Tako, da kar pozitivno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.12.2010 19:55:03   
mismis
Loremi, ta pristop ki ga je ubral TT pa tudi meni ni všeč. Ravno zaradi takšnega odnosa sem jaz menjala kliniko. Edino dobra stvar, ki jo je rekel, je bila ta da te bpo on spremljal skozi ves postopek. Ne me narobe razumeti, jaz nikakor ne očitam TT ne strokovnost, vem da je eden izmed najbolj priznanih strokovnjakov na tem področju, vendar sem dobila pri njemu občutek, da se mu ne da več prav dosti. Kateri pa je to tvoj postopek?
No vsekakor bomo močno stiskale pestke, da bo postopek uspešen in da bodo tudi zamrznjenčki, ti si 2x zanosila z njimi a ne, mogoče zato toliko staviš na njih.

Miklarom, saj veš kako je to, dva tedna dopusta paše, potem je pa že malo dolgčas. Glede na to, da se pa zadnje čase težko zberem, le zakaj user posted image ,  tudi ne berem nobene knjige, sem že štiri začela brati, pa se nekako nikamor ne premaknem. Eh saj bo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.12.2010 20:31:07   
lana08
Loremi upam da bo tokrat zmagovalna kombinacija. Odnos dr tudi meni ni všeč, čeprav smo navajeni direktnosti pri njem.

Glede LJ pa žal vedno bolj poslušam kakor da se jim ne da več ukvarjati s posameznico ampak kar predpišejo enotno terapijo za vse. Ali pa imajo punce napotnico za eno terapijo, potem pa dr, ki je na UZ spremeni npr. iz Gonala v Menopur itd. Prijateljica je šla k dr.D s konkretnimi predlogi kaj ona meni, da bi njej bolj ustrezalo, jo je odpikal, da tega pa se že ne bodo šli, da pol bi morali vsaki ugoditi, da to pa nikamor ne pelje in ji dal enako terapijo kot že dve prej in seveda je bilo zopet neuspešno. Nikoli ni prišlo niti do ET. Ima samo en jajčnik, endometriozo, ampak v treh postopkih se nikomur ni zdelo pomembno da bi jo kakorkoli pregledali. Sedaj po tretjem neuspehu so ji rekli da mogoče bi morali pa res še vas pogledati. Na srečo sedaj menja center. Nočem nikogar šinfati ampak kakor berem zadnje čase je MB veliko bolj pacientkam prijazen. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.12.2010 20:47:27   
loremi
Dekleta vsaki hvala za vsakršno mnenje in ga tud sprejemam takšnega, kot ga izrazite. user posted image
Zakaj vztajam pri dr.TT? Pred skoraj 10 leti ssem do njega prišla preko ene gospe, ki je včasih celo z njim delala in se občasno še vedno sliši z njim, nazadnje pa ga je poklicala (glede mene), ko sem zgubila moja sinka. Kaj in kako sta se menla, niti ne vem, ni nič rekla, le to jepovedala, da ji je rekel, da dvakrat zanosit z dvema ob enem prenešenem zarodku je fenomen, bila pa je za vse potem kriva smola.
In če menjam kliniko, če dr.TT rečem, a bi šla na postopek v MB, se bojim oz. že skoraj vem, da bo zamera, na strani obeh. Češrav pa se po drugi strani zavedam, da o sebi lahko (upam9 odločam sama in menjam kliniko, v kar, priznam, počasi tudi kdaj zaide moja misel. Mismis res čisto vse upe polagam na zamrznjenčka, res iz razloga, ker sem obakrat zanosila z zamrznjenčkom. Menda (mi je potrdil tudi TT), hiperstimulacija po ivf-ju zmanjša možnost vgnezditve, če se pojavi pred ET-jem, če pa pa po ET-ju, je pa to dobrodošel znak. In meni se hperca pojavi takoj, že prvo uro po punkciji se začnejo bolečine in rajajo vse do dneva ET, potem prav tisti dan ponehajo. In menda se zaradi PCO-ja hiperci ne bom izognila, od tu potem vso upanje v zamrznjenčke. Je pa bil pri obeh transferjih zamrznjenčkov dr.TT tisti, ki je rekel, kdaj, kateri dan se da stop injekcijo in sem potem tudi zanosila, ostali dr.-ji so hoteli še malo podaljšati stimulacijo, ena dr.celo prekiniti postopek, pa je dr.TT rekel ne in sem zanosila. Danes si mislim, žal, ker sem doživela dosedaj največjo izgubo. Ampak stvari se žal ne da vnaprej napovedat in predvidevat. user posted image

Bi pa tudi sama rekla, da on ni več najmlajši in da se mu verjetno ne da več ukvarjati z vsako posameznico. Ko je pripravil napotnico za nov IVF, sem mu rekla, naj mi da Gonal in ne Menopurja, se je pa namrdnil kakor hočeš, zakaj pa to? Sem pa rekla, ker imam pač tako željo. Pa je rekel, no prav no pa Gonal. Ampak se je potem obločil za Puregon z utemeljitvijo, da poizkusimo pač s tem, ker rabim dost stimulacije, drugač ne bo nič, hiperci se pa žal ne mormo izognit, edino če zmanjšamo dozo, ampak potem bo tud rezuktat vse skup en nič in je potem to samo poizkus, po njegovih besedah ... jah probamo, pa gre v nič.

Glede na njegov odnos do mene dan po operaciji, ko je bil tak, da sem samo gledala, če je to ista oseba, in danes, je bistvena razlika. je bil danes spet "tisti stari on". Pa tudi jaz nič ne govorim nad njegovo strokovnostjo, ker ne dvomim vanjo, vse skup dokazuje tudi to, koliko deklet se postavlja v vrsto zanj, le odnos je tisti. Ta bi moral bit, glede na to, kaj prestajamo, drugačen.

Takole, mal sem se razgovorila, hvala vsaki posebej za izražen komentar in želje ter možnost, da vse skupaj lahko delim z vami user posted image .
Danes sem si zaradi pregleda vzela dopust, zdej sem še skidala dvorišče, evo enga "takratkega" sem si privoščla in zdej si bom še vroč kakav, še malo pocrkljam kužiko in kočno na kauč.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.12.2010 20:54:47   
loremi
Bom pa šla sedaj v 3. IVF postopek.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.12.2010 21:17:22   
zarja1
Ljubice samo, da vas pozdravim.Šele zdaj prišla domov, zbita v nuloooooo. Grem pod tuš in kr ninat.
Rada vas mam.

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.12.2010 21:18:07   
gigi1
Loremi draga kljub vsemu se tole veliko lepše bere kot zadnjič user posted image . Se strinjam z Mišo in Lano.
Glede Puregona. Ne vem, če je med Menopurjem in Gonalom user posted image . Menopur je menopavzni gonadotropin, ki se pridobiva iz urina nun, ki so v menopavzi (torej vsebuje človeški FSH in LH - razmerje 50:50), Gonal in Puregon sta folitropina, ki oponašata človeške hormone. Vsebujeta le hormon FSH, ki je skoraj enak človeškemu. Gonal spada v skupino alfa, Puregon pa v skupino beta. Zadnje klinične raziskave so pokazale, da Puregon zvišuje nivo Estradiola in še bolje oponaša človeški hormon kot Gonal, to pa naj bi bila edina razlika med njima. Čisti Fsh se priporoča predvsem starejšim ženskam in tistim, ki imajo PCO. Ta komentar mi sploh ne gre v račun user posted image . Edini, ki bi bil lahko med Menopurjem in Gonalom je Bravelle, ki se prav tako pridobiva iz urina, vendar je bolj prečiščen in vsebuje veliko manj LH, kot Menopur (razmerje pri Bravelle cca 98:2). To so podatki iz Wikipedie in ni na mojem zeljniku zraslo user posted image
Ostalo sem ti na ZS napisala.

Lana08 dober user posted image . Kašelj kaj bolje?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.12.2010 21:22:41   
gigi1
Loremi aha...si napisala roman medtem user posted image . Vse to vem in zastopim zakaj ti je tako težko menjati center. Upam, da se bo TT res zavzel user posted image user posted image user posted image

Zarči helou in nočka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.12.2010 21:25:59   
lana08

Ne še, sem pa danes opustila vse čaje, materino dušico, smrekove vršičke,... itak nič ni bolje, pa da vidimo kako bo brez tega. Pa ti, si se nakidala snega?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.12.2010 22:07:20   
loremi
Čisti Fsh se priporoča predvsem starejšim ženskam in tistim, ki imajo PCO.

No potem je pa dobro, da mi je Puregon napisal. Če bojo pa sestre hotle kaj po svoje mi dodelit zdravila, vztrajam pri tem, kar je napisal TT user posted image . Ne vem, kako si lahko dovolijo spreminjat na lastno pest.

Ta komentar mi sploh ne gre v račun user posted image .

Se mi zdi, da TT govori in komentira zadeve tako, kot si želi, da bi pacientka vedela o določeni stvari in stanju. Hočem rečt, da je meni pač rekel nek komentar samo zat, a je nekaj pač rekel in ker se jaz itak ne spoznam na te zadve, bo meni to čist zadostovalo in bom verjela zadevi.
Je pa tudi v moji drugi nsoečnosti ves čas povdarjal, da nl ne krvavim da kaj sem tečna, no na koncu je pa rekel, da vsi ti izcedki in krvavitve niso kazali na dobro ampak da ker sem prišla tako daleč, si je tudi sam mislil, da bom zmagala.
In na podlagi vsega skup si msilim, da komentira, ko si želi, da bi pacientka "mogla" slišat oz. te odpravi s tem, itak pa sam ve, kako je na stvari. Mal nefer ja.

Gigi hvalaaa ti, love you mučo fejst! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.12.2010 22:29:46   
pikovit

Loremi draga kljub vsemu se tole veliko lepše bere kot zadnjič user posted image . Se strinjam z Mišo in Lano.
Glede Puregona. Ne vem, če je med Menopurjem in Gonalom user posted image . Menopur je menopavzni gonadotropin, ki se pridobiva iz urina nun, ki so v menopavzi (torej vsebuje človeški FSH in LH - razmerje 50:50), Gonal in Puregon sta folitropina, ki oponašata človeške hormone. Vsebujeta le hormon FSH, ki je skoraj enak človeškemu. Gonal spada v skupino alfa, Puregon pa v skupino beta. Zadnje klinične raziskave so pokazale, da Puregon zvišuje nivo Estradiola in še bolje oponaša človeški hormon kot Gonal, to pa naj bi bila edina razlika med njima. Čisti Fsh se priporoča predvsem starejšim ženskam in tistim, ki imajo PCO. Ta komentar mi sploh ne gre v račun user posted image . Edini, ki bi bil lahko med Menopurjem in Gonalom je Bravelle, ki se prav tako pridobiva iz urina, vendar je bolj prečiščen in vsebuje veliko manj LH, kot Menopur (razmerje pri Bravelle cca 98:2). To so podatki iz Wikipedie in ni na mojem zeljniku zraslo user posted image
Ostalo sem ti na ZS napisala.

Žižetka osupla sem nad tvojim znanjem user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.12.2010 22:32:12   
pikovit
Loremi ne vem kaj naj ti rečem.Te pa čisto razumem o menjanju centra.Po drugi strani,pa........Lubica moja vse najboljše in najlepše ti želim user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.12.2010 23:18:45   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretka, a gresta v boje user posted image user posted image user posted image

Jao mišu moj, jz sem skoz v boju, sam gre vsak mesec vse u maloro, pa ne javljam slabih rezultatov, da ne zbijam morale tle user posted image user posted image user posted image , borbena pa ja, to pa user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?