mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes sem pa resnično vesela, da mi ni treba iti nikamor in da lahko mirno doma kavčam. Loremi, vozi previdno, današnje stanje na cestah ni prav super, še sploh ker nič ne kaže, da se bo tole kaj umirilo Maussi, med temi ta seksimi moškimi je tudi moj Gerry , pa si me postimulirala. Miklarom, držimo pestke, ti 8.12. dobiš deco na čuvanje, jaz jih grem pa gledati Žižek, kako je šlo v službo, ali imaš delo od doma? Ti danes pošljem tisto Fida, javi se, si rekla, da boš danes doma in nam boš pisala Alpog, lepo da se javiš, upam da te nova služba vseeno ne obrememnuje preveč. Sonya, na kakšne hude podvige glede zob v nosečnosti kar pozabi, ok lahko si daš zob popraviti ali novo plombo, ne vem pa če se splača delati sedaj novi zob. Koliko si sedaj noseča? Daj si naredi tikerček, da bomo na tekočem Zarja, teddy moj, kako si srce, vidim da imaš polne roke dela s primopredajo. Kdaj pa nastopiš na novo delovno mesto? Lani, kako sta mala Ž. in K.? Gretka, a gresta v boje ekola, itak vem, da sem kakšno spustila, pa mi ne zameriti