|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
2.12.2010 12:23:06   
Roži_
Sonya, ja sej se doma tudi kakšno delo najdeuser posted image , pa največ poležavanje pred računalnikom, mislim, da mi tu gre največ časa pa tudi hitro tako čas bežiuser posted image

SS, ne nisem še bruhala, sem se nekako kontrolirala, res nebi rada bruhala, po tem sem kot cunjauser posted image
Če ti povem po resnici, jaz sem šla v ta postopek tudi lih tako, brez obremenitve a bo ali ne, pač sem se prepustila vsemu, kar bo bo....
Tudi jaz nisem pričakovala +, čutila nisem nič, ko sem pa test naredila, še vedeno nisem verjelauser posted image
Bodi pomirjena in samo se prepusti, živi kot si do sedaj, to ti bo največ pomagalo, če si imela ET 3 dan, počakaj do nedelje ali ponedeljka, takrat bi lahko že vedela na čem si, jaz držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pupe moje jaz grem kuhat....danes bo porova omaka s tuno in pelati in rezanci, njamiiiii, se mi že cedijo slineuser posted image
Pa pa

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.12.2010 12:28:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

No pupe moje jaz grem kuhat....danes bo porova omaka s tuno in pelati in rezanci, njamiiiii, se mi že cedijo slineuser posted image

bere se zelo okusno, kako jo pa pripraviš?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.12.2010 12:38:39   
aqua77
Juhej, juhej!! user posted image

Zgubljena duša se javlja! user posted image  Morem priznat, da vas zapostavljam zadnje cajte, ampak sem tako utrujena, da se mi še do wc - ja ne ljubi... user posted image user posted image user posted image  Pa, da ne kmentiram bruhcev. user posted image  Skratka doletele so me vse tipične user posted image  težavice. Amak sem nekako kar pomirjena, ker si govorim, da to pomeni, da je vse ok... user posted image  Po moje sem ena redkih, ki z nasmehom leti objemat školko... user posted image user posted image user posted image user posted image  Izcedki so se za enkrat umirili. 09.12 sem naročena pri moji G, da me še enkrat pregleda in se še pomeniva o podaljšanju bolniške, potem pa ostane še čakanje do NS. user posted image

Lubice, sem vas prebrala, vsako posebaj. Žižek spet šarmira s svojim znanjem, mišmišek se prezgodaj zbuja zaradi pasje ljubavi, hermiča še bubajo tačke, nosečke so ok in jih tud mal matra, lanček se je pozdravil, loremi štarta novi sreči nasproti - navijamo mučo fejsr, isto tudi miklaromček in pikovitek, škuštranček je že tik pred pišanjem in vriskanjem, krucek nam je podal par nasvetov, gretek špila ata na mamo, tako da je vse kot more bit. Vsi ostali, ki jih nisem naštela ste bili tudi zajeti v moje misli in vsem skupaj pošiljam en objemček in pozdravček iz deževne obale.

Aja pa še za ZD vam dolgujem info: plačate enkratni znesek 36€ ko prvič pridete in to velja za 4 dni,tako da ni neki ful drago.

Ljubčka vsem....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.12.2010 12:41:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

bere se zelo okusno, kako jo pa pripraviš?

ojoj, jaz samo pomislim na kuhanje in vonjave pa me mine hrana... user posted image  jaz si lahko samo kaj zmrznjenega naredim, kar nima vonja, kakšni štruklji, njoki, knedelni... vse ostalo mi takoooo smrdi, da ni šans... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.12.2010 14:24:37   
Fidolina
user posted image  Elou (tako napišem zato, ker moji italjančki ne znajo H povedat - mi npr. rečejo, če lahko nardim Otel rezervejšen ipd.user posted image ).
Zdaj sem pa doma in je polovica domače dolenjske piške romala v velik pisker, skupaj z vsemi tistimi finami sestavinami (kot bi rekla Zarja) in bo danes kurja juhica za dušo. Grem še kakšnega krompirčka, za potem, poleg meska, nardituser posted image .
Lupčkeuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.12.2010 14:37:54   
Fidolina
Evo, kumpirček se kuha.
Aqua, če mi daš naslov, ti pošljem kakšno domačo prekajeno klobasouser posted image user posted image .
Vse bo vredu. Boš videla. user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.12.2010 14:44:58   
sonya1
Punce, konec je z mojo delovno storilnostjo za danes.
Predvčarajšnjim sem šla spat ob pol devetih zvečer, sem včeraj vstala ob šestih. Sem šla spat včeraj ob osmih zvečer, sem danes ob šestih vstala in sem zdajle že tako zaspana, da me že glava boli od same zaspanosti. Kot včasih, ko smo ga žurali tri dni skupajuser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.12.2010 14:59:59   
Fidolina
O Sonyica, sem te vesela, čeprav zaspane in zmatrane. Nosečnost je kar projekt - ne misli da se boš čisto na izi "zmazala". Vse lepote in tegobe capljajo s tabo. Ampak, ker imaš NAS, ti bo lepouser posted image .

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.12.2010 15:06:48   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretič, skoz v akciji in boju, saj je prav. Še ena ta udrarna zate: "Le vkup, le vkup uboga gmajna...."

Tukaj se pa jaz prilepim zraven total...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.12.2010 15:10:46   
Fidolina
Jst mam pa 5 zvezdic. A je to legalno?? Kako sem lahko preskočila četrto???user posted image Facauser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.12.2010 15:26:15   
Roži_
O Aquič se je oglasiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga ti meni, meni pa vse dišiiiiuser posted image

Eko moj recept:

POROVA OMAKA S TUNO:

1 POR
2 MANJŠE ČEBULE
PELATI Z OMAKICO
DOSTI ČESNA
BELO VINO
2 TUNI

Priprava:

Čebulici drobno nasekljaš in jo dušiš 5 minut na olivnem olju+olju od tune, pazite da ne bo preveč olja! Ko se čebula duši, očistiš por, ga zrežeš na kolobarčke in dodaš k čebuli. Pustite 15 minut, da se por lepo omehča. Začinite: sol-vegeta, lahko kakšna kocka ali pa skuhan doma jušni koncetrat-po želji in okusu. Za tem daš notri obe tuni, najboljše da so lepo drobno nasekane, da se lepo razporedi po omaki, daš pelate z omakico, čim več česna, jaz ga zmeljem na drobno okrog 6 strokov, zaliješ z belim vinom in kuhaš 20 minut!
Lahko jeste z rezanci ali pa rižo!!!
DOBER TEKuser posted image user posted image

Jaz sem že sitauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.12.2010 15:28:23   
Roži_
Fidolina, jaz sem si tudi prislužila 5 zvezdicuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa lahko tudi meni pošlješ kakšno dimljeno klobasouser posted image vse mi pašeuser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.12.2010 15:41:26   
Fidolina

Fidolina, jaz sem si tudi prislužila 5 zvezdicuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa lahko tudi meni pošlješ kakšno dimljeno klobasouser posted image vse mi pašeuser posted image

Požrešen nosečkouser posted image user posted image user posted image . Dober znakuser posted image .

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.12.2010 16:04:51   
mismis
Roži hvala, ampak moja različica testenin s porom in pelati je že dve uri na varnem v mojem želodčku user posted image user posted image

Fida, meni tudi baso prosim, meni tudi ni nič slabo, niti me ne motijo vonjaveuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.12.2010 16:45:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

pikovit, držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi zate user posted image user posted image user posted image .Še malo,še malo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.12.2010 16:46:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jst mam pa 5 zvezdic. A je to legalno?? Kako sem lahko preskočila četrto???user posted image Facauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.12.2010 17:33:49   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Fidi, jaz sem preskočila tretjo in četrtouser posted image Najbrž zato, ker sem pridnauser posted image

Klobaso lahko meni tudi pošlješ kakšno...ali pa kar kilo...ali pa deset kil....
Meni je sicer slabo, vendar popolnoma nič na škodo apetitauser posted image . Debela bom kot en pujsuser posted image , sm na zelo dobri poti. Če pomislim, kako sem vedno gledala, da ja ne bi bilo kje kakšnega špeha pa celulita, to je pa ja tako nemarno... pa me poglejte zdaj... bom vsak čas en strašno, strašno zadovoljen pujs. Bejbe, včasih (redko sicer) je svet enostavno popolnuser posted image

Omakca s porom in tuno mora biti pa svetovna. A bi si šla še testenine kuhat, ali bi ali ne bi, ali bi ali ne bi...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.12.2010 18:54:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Omakca s porom in tuno mora biti pa svetovna. A bi si šla še testenine kuhat, ali bi ali ne bi, ali bi ali ne bi...

no to pri nas ni bilo vprašanje, ko sem prebrala Rožin jedilnik so padle testenine. V bistvu že cel teden jem testenine, mi nenormalno pašejo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.12.2010 19:02:03   
tassi1
Dober večer!
Vidim, da uživate v snegecu. Nosečke, kar imejte težave, to pomeni, da je vsev redu!! Me zelo veseli!!user posted image user posted image
Vidim, da bomo vsak čas zagledali še en plusek, pa videli novega srčeka,..user posted image
Dogaja, dogaja!!
Tapridne - nahajte dajat recepte sem gor, ker sem že itak preveč rejena, ve mi pa delate lušte,.. user posted image user posted image
Jest pa imam en problem:
po neuspešnem postopku v septembru se je moji user posted image  čisto zmešaloi. Prej sem imela cikle dolge od 28 dni pa do največ 35, zdaj pa sem zakrvavela že na 24 dan po zadnji user posted image - in to prvi dan samo kot krvav izcedek, drug kot huda krvavitev, zdaj pa traja že četrti dan in me počasi že skrbi, da je kaj narobe.
kakšna ideja?? MOj ljubimec je čist paf, če sem slučajno zanosila in ga nekeko ne morem prepričat, da itak pri meni to ne gre pa še test je negativen,..
Imejte se lepo, grem kavčat

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.12.2010 19:08:44   
mismis
Tassi, hormoni komot lahko vplivajo na spremembe v ciklu, po drugi strani si pa tudi rekla, da si izgubila kar nekaj kg, da ne govorimo o tvojem stresnem življenju (mož in ljubimec), mislim da sploh ni čudno, da te je prehitela. Saj 24. dan niti ni tako zelo prej od 28. dne. Mislim, da ni nič hujšega pri tebi in da je vse tole posledica stresnega življenja in pa seveda ostanek hormonov od postopka.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.12.2010 19:55:03   
mausikaa
Tassi po vsej verjetnosti je to res zaradi stresa in vseh teh hormonov s katerimi smo nafilane...
jaz sem ta teden nenormalno utrujena, spi se mi 24 ur na dan...madoniš se mi pozna da sem bila 14 dni doma...zdaj pa sploh ne vem kdaj bom spet kaj doma, mogoče med zimskimi počitnicami kakšen dan, cel teden itak ne, ker bo moja zamenjava za ziher tudi kaj hotel dopustovati...
punce jaz imam v pisarni 27 stopinj, noro vroče, prvo ko pridem v službo slečem spodnjo majico, pa resno razmišljam, da bi ju3 imela kratke rokave...

a ve pa o klobasah? hmm, jaz bi tudi eno tako fajno prekajeno hi hi hi
Roži tale tvoj recept je pa špica, ga moram sprobat, bom tuno zamenjala z piščančkom, moj ni glih ljubitelj tune, no razen une v konzervi...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.12.2010 20:25:32   
Fidolina
Ups, jst 5 klobas v frižiderju ...  in cel kup kandidatovuser posted image .
Sem mislila, da se bo nosečkam želodček dvigovaluser posted image .
Najbolj pošteno bo, da vse sama pojem - da potem ne bo kakšne zamereuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.12.2010 20:29:12   
Fidolina
Gigi lubek, s tvojimi vici zažigam. Me vsi moški gledajo z večjim spoštovanjem user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.12.2010 22:29:54   
gigi1
Oj srčice

Se mal švercam med košarko user posted image . Vam povem, da ni več tolk zanimiva odkar so jim hlače podaljšal user posted image
Itak je pa trenutno štala in sploh ne morem gledat user posted image

Tanelegalna Fidi (user posted image )super, da je delo user posted image  user posted image  user posted image . Vici...hi hi vsi, ki me poznajo, mi jih kar pošiljajo user posted image

Mam še dva na to temo:
Kdaj je Real nazadnje premagal Barcelono? V reklami za Coca Colo!
Dolazi Ronaldo kuci i place. Pita ga mama: šta je sine, opet Barcelona a?

Nosečke kar pozabite na base! Tole čist resno! Suho meso ni toplotno obdelano in obstaja (sicer majhna) nevarnost okužbe z bakterijami.
Sorči...pri nečem morte bit tud ve nam fouš user posted image .
No...brez heca. To je hrana, ki je toliko nezaželjena v nosečnosti, kot taplesnivi siri, krvavi bifteki, tatarc...
Če si zaželite pršuta, špehija, base, salame...prekuhat ali prepečt...torej-toplotno obdelat zadevo (najmanj na +60). Mislim, da tud zamrzovanje na -30 pomaga user posted image . Sam najdte mi skrinjo, ki tolk globok zamrzuje? Moja je fensi šmensi pa je max -24.

Nič vam nisem fouš slabosti user posted image  upam, da se kmalu nehajo user posted image user posted image

Zarči kako je bilo danes?

Roži res se dobro bere tale tvoj recept. Naš ni ljubitelj tunine pašte, ampak se zna zgodit, da mu uvalim user posted image .
Pri nas je danes za večerjico padel biftek iz pljučne na posteljici iz radiča in špargeljni z Briem na maslu. Je bilo fertik v 20 min. Manj ko imam časa, dražje meso kupujem user posted image

Tassi meni se tole zdi bolj povezano s stresom kot s hormonsko terapijo (mogoče tudi to malo). Bom probala na kratko razložit: stres zvišuje prolaktin (ki debeli sluznico), ko se prolaktin dviguje, pada LH. Z upadom LH se rumeno telesce (ta nastane ob pokanju vodilnega folikla) degenerira in začne propadati. Ta propad sproži višanje nivoja estrogena, ki fipofizi naroči, da zviša FSH, ki spoži menstruacijo. Zato tudi krajši ciklusi. Jaz sem jih v nekem obdobju svojega življenja imela konstantno na 20-21 dni. Če bi si šla meriti prolaktin 3x v enem dnevu, bi verjetno ugotovila, da je stres tvoj problem. Žal ti moram povedati tudi to, da je v stresnih situacijah skoraj nemogoče zanositi ravno zaradi progesterona (tudi tistim, ki nasplošno nimajo problemov zanositi). To govorim za sedanji čas! Sedaj pa nekaj tednov nazaj: obstaja velika verjetnost, da bi kljub vsem težavam zanosila ravno zato, ker si bila zaljubljena in te je "luna nosila" in se ti je rahlo j.bal za cel svet user posted image . Vse je torej možno user posted image

Aja! Še neki sem zvohala user posted image . Baje je za nas tastare (oz za nižanje FSH) naslednji natur recept zelo uspešen:
Suhe fige za 40 dni namočimo v olivno olje. Na tešče pojemo 2 figi vsako jutro. Glede na to, da se nam mudi...pa v en kozarc naložimo, kot omenjeno v drugega pa isto in vsak dan sproti jemljemo ven po 2 figi. Učinek je sicer boljši pri tistem 40 dni, ampak tudi ta tasproten ni zanemarljiv user posted image . Baje pomaga tudi za PCO. No škodva sigurno ne user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.12.2010 22:56:27   
gigi1
Huuuh pa smo le zmagal user posted image

Fidi tista s Coca Colo ni čist res. Ko sem bila na El Clasicu 4 leta nazaj v Barci je Real zmagal 0:1. Takrat je barca od kakšne 20 min igrala le z 10igralci. Sedela sem pa ob strani v 2 vrsti in čvekala s Kataloncem, ki je komajkaj znal angleško, pa sva se vse zastopila user posted image . No...veliko sva mahala user posted image

Smajli od Urške Čepin poznate? :(|)
To je zdej itak pase, ker baje v "hišo slavnih" prihaja user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?