gigi1
|
Oj srčice Se mal švercam med košarko . Vam povem, da ni več tolk zanimiva odkar so jim hlače podaljšal Itak je pa trenutno štala in sploh ne morem gledat Tanelegalna Fidi ( )super, da je delo . Vici...hi hi vsi, ki me poznajo, mi jih kar pošiljajo Mam še dva na to temo: Kdaj je Real nazadnje premagal Barcelono? V reklami za Coca Colo! Dolazi Ronaldo kuci i place. Pita ga mama: šta je sine, opet Barcelona a? Nosečke kar pozabite na base! Tole čist resno! Suho meso ni toplotno obdelano in obstaja (sicer majhna) nevarnost okužbe z bakterijami. Sorči...pri nečem morte bit tud ve nam fouš . No...brez heca. To je hrana, ki je toliko nezaželjena v nosečnosti, kot taplesnivi siri, krvavi bifteki, tatarc... Če si zaželite pršuta, špehija, base, salame...prekuhat ali prepečt...torej-toplotno obdelat zadevo (najmanj na +60). Mislim, da tud zamrzovanje na -30 pomaga . Sam najdte mi skrinjo, ki tolk globok zamrzuje? Moja je fensi šmensi pa je max -24. Nič vam nisem fouš slabosti upam, da se kmalu nehajo Zarči kako je bilo danes? Roži res se dobro bere tale tvoj recept. Naš ni ljubitelj tunine pašte, ampak se zna zgodit, da mu uvalim . Pri nas je danes za večerjico padel biftek iz pljučne na posteljici iz radiča in špargeljni z Briem na maslu. Je bilo fertik v 20 min. Manj ko imam časa, dražje meso kupujem Tassi meni se tole zdi bolj povezano s stresom kot s hormonsko terapijo (mogoče tudi to malo). Bom probala na kratko razložit: stres zvišuje prolaktin (ki debeli sluznico), ko se prolaktin dviguje, pada LH. Z upadom LH se rumeno telesce (ta nastane ob pokanju vodilnega folikla) degenerira in začne propadati. Ta propad sproži višanje nivoja estrogena, ki fipofizi naroči, da zviša FSH, ki spoži menstruacijo. Zato tudi krajši ciklusi. Jaz sem jih v nekem obdobju svojega življenja imela konstantno na 20-21 dni. Če bi si šla meriti prolaktin 3x v enem dnevu, bi verjetno ugotovila, da je stres tvoj problem. Žal ti moram povedati tudi to, da je v stresnih situacijah skoraj nemogoče zanositi ravno zaradi progesterona (tudi tistim, ki nasplošno nimajo problemov zanositi). To govorim za sedanji čas! Sedaj pa nekaj tednov nazaj: obstaja velika verjetnost, da bi kljub vsem težavam zanosila ravno zato, ker si bila zaljubljena in te je "luna nosila" in se ti je rahlo j.bal za cel svet . Vse je torej možno Aja! Še neki sem zvohala . Baje je za nas tastare (oz za nižanje FSH) naslednji natur recept zelo uspešen: Suhe fige za 40 dni namočimo v olivno olje. Na tešče pojemo 2 figi vsako jutro. Glede na to, da se nam mudi...pa v en kozarc naložimo, kot omenjeno v drugega pa isto in vsak dan sproti jemljemo ven po 2 figi. Učinek je sicer boljši pri tistem 40 dni, ampak tudi ta tasproten ni zanemarljiv . Baje pomaga tudi za PCO. No škodva sigurno ne