|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
30.11.2010 18:05:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka user posted image

Gretič a tudi tebi naročim Cell defence?

Lupčke vsem in lep dan user posted image

Ljubavi naroči, če jih pa slučajno neabomo rabli jih bova pa naprej zdilale user posted image user posted image user posted image

dilerke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
30.11.2010 18:06:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Danes na 10.dan je Endometrij 10mmuser posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek začnem z utropizderajom v sredo 8.12. pa gremo po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image
super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
30.11.2010 18:17:38   
zarja1
no, niti pozdravila vas nisem in to zato ker še vedno gulim v službi........kaos, ma saj nisem niti pričakovala kaj drugega. Se mi pa rit smeji, ko lahko predajam zadeve....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj malo delajo eni lenuhi, banda...user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi moj, sorry dans sem čist pozabla na tisto, ti jutri pošljem.user posted image

Mismisu vse bo ok. Slabosti še?

Fidolinca
jutri malo uživaj.user posted image

Mausi a tvoj je bil tud delaven dan po dolgem cajtu?user posted image

Loremi super, da si ok.user posted image

Pa Sonya se je javla po dolgem cajtu. Krekerji, ha? Naj le mine to počasi....user posted image

nič babe tolk sem lačna, da že vikinge vidim...letim domov......

Aja, jaz vas mam tud RADA...TANAJBULJ NA SVET...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
30.11.2010 18:35:37   
miklarom
Gigi - thanks, ti kar stiskaj naprej pestke, sej veš da to na mene dobro vplivauser posted image
mismis - jp , morma spet skupaj bit user posted image , samo tokrat bora iti vse kot je treba
Hermy - bom kar jaz nabavla pivo pa vas k meni povabila a pravuser posted image user posted image user posted image
Roži - a veš da sem ga res pozabla it vzeti in sem popoldan mogla nazaj v MB , evo sva glih zdaj prišla nazaj, če si blond pa še vesel po vrhu je res hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sonya - hvala , itak da mora ratat , ata božiček pa res lahk nam tastarim tud prinese kar si želimouser posted image user posted image user posted image user posted image
zarja - hvala , a ti si že kaj bolje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
30.11.2010 18:39:19   
hermy1

Hermy - bom kar jaz nabavla pivo pa vas k meni povabila a pravuser posted image user posted image user posted image

Jest sem za,... sem že priznala, da sem z gorenjske user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
30.11.2010 18:52:40   
alpog
Ljubice (in ljubček), samo da se javim! Redno vas prebiram, se veselim za vas in držim pesti za "ratanje", ampak pisat se mi bolj malo ljubi. Nov job me naredi takoooooooooo zmatrano!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
30.11.2010 18:54:20   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Jest sem za,... sem že priznala, da sem z gorenjske user posted image user posted image user posted image !!

ni panike sem imela 10.let šefico iz Gorenjke, in vem kak je user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne zamerit, mal se morem pohecat me hormoni dajejouser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
30.11.2010 19:44:53   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

ni panike sem imela 10.let šefico iz Gorenjke, in vem kak je user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne zamerit, mal se morem pohecat me hormoni dajejouser posted image user posted image

Kar je pa res, je pač res user posted image user posted image user posted image !!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
30.11.2010 20:50:36   
lana70
Čeeer, evo mene, zgubljene duše user posted image ..smo končno ozdraveli in sva danes že šli plavat. SNEG SE NAM POČASI TOPI, KOT KAŽE, PA SE NAM OBETAJO NOVE PADAVINE, ups, sorry, črke user posted image .

Nosečke, božajte bušije, kako lepo, da bo poletje polno malih ckrov user posted image , borke pa  - držim pesti in ima da sledite našim nosečkam! vse ostale  lepo pozdravljema, jutri začnemo z veselim decembrom..no, eni začnejo user posted image .

Žižet, sem ji poslala sms, pa mi ni odgovorila, sem si pa pomagala z linkom, ki ga je nalepila lana08 (thanks) in sem skalkulirala, da naj bi bil tretma okrog 120 eur, trajal pa naj bi 4 dni. Če sem prav razumela. Toliko. Vse lepo pozdravljam, bodite mi zdrave in naj vam dedek mraz, miklavž, božiček...prinese čim več lepih daril user posted image .
Aja, glede NS...moj rezultat je bil porazen, ampak sem že vnaprej vedela, da bo tako, zaradi let, čikov in vsega ostalega...šla sem pa zato, da sem videla našo liziko...itak bi visela vsak dan na UZ-ju user posted image user posted image .
šibam, ostanite mi v cvetju user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.11.2010 20:51:34   
lana70
AAA pa naši miklci bravo za pingota, lepo ga sprejmi,....itak da bo vse ok, pa sej sama veš, pingoti so borci!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
1.12.2010 6:54:59   
loremi
Dobro jutro! user posted image

aaaa zaspana sem bila že zvečer ful, spala slabo in zdej sem še bolj zaspana, pa dan se je konaj začel user posted image .

Kakšno vreme, poročajo od poledic, jz pa moram v Ljubljano, mam pa tud srečo. user posted image

Eva kavica za prijeten začetek dneva ...

user posted image

... tiste pa ki imate pa še za kidat zjutraj, je pa že zgodnja jutanja telovadba user posted image ,

Lep dan želim vsem in brez nevšečnosti na cestah!

Sonya ti pa ne hodi dans od doma oz. takoj gume zamenjat!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
1.12.2010 8:01:20   
Grethy
Jutro

go Mikla go user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
1.12.2010 8:23:51   
sonya1
Dobro jutro deklice !

Evo, pa je zima tu. Kar se mene tiče, bi jo bilo za letos kar dovoljuser posted image .
Sedim v skužbi, prva sem, po obvoznice sem se peljala 10km/ uro, vendar prišla cela, kar je glavno.
Slabo mi je kot pri norcih, se mi vseskozi zdi, da bom vsak čas bruhala. Krekerji ne pomagajouser posted image

Sredi noči sem se zbudila in tuhtala neumnosti. Vam povem, da ob treh zjutraj ni najbolj pametno razmišljati o prihodnostiuser posted image

Ob desetij sem naročena na stomatološki kliniki. Kaže, da si bom morala dati vsaditi en zob. Leto in pol so mi zdravili en zob, na koncu so mi ga pozdravili, propadel pa je zob zraven, ki je bil na začetku tega zdravljenja popolnoma zdrav, se je pa v tem času zaradi preobremenjenosti popolnoma uničila kost okoli tega zoba. Pa ko bi mi kdo rekle, da se to lahko zgodi!!!! Edino, kar znajo sedaj povedati je to, da ga je sedaj pač potrebno izpuliti. Ali pozna katera kakšnega dobrga zobarja, ki dela vsadke? Mogoče celo kje na Hrvaškem ali Madžarskem, kjer je to ceneje. Vsadek in par prevlek je namreč pri nas pri zasebnikih kar precejšna cifra.

Loremi, drži se danes in sporoči, kako si se zmenila.

Zdaj grem pa spet jamrat, kako mi je slabouser posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
1.12.2010 8:47:59   
miklarom
jutro, kako spet pri nas fajn sneži jest sem pa že celo dvorišče doma user posted image   , zdej pa grem malo v shoping, se po snegecu peljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
1.12.2010 8:49:05   
miklarom
lana70- hvala , ja pingoti so res pravi borci, bom dala vse od sebe da bo vstal v meniuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
1.12.2010 8:51:51   
miklarom
sonya - jaz hodim k zobarju v Velenje in mi je glih včeraj dala gor eno prevleko na vsadek, zoba skoraj nisem več imela in mi je napravila vsadek za katerega sem plačala 20evro za prevleko pa nič. Upam da ti bodo dobro zrihtali zobuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
1.12.2010 8:54:41   
miklarom
naj vam še jaz postrežem z enim čajčkom da se malo ogrejeteuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
1.12.2010 8:58:02   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

danes sem pa resnično vesela, da mi ni treba iti nikamor user posted image  in da lahko mirno doma kavčam.

Loremi, vozi previdno, današnje stanje na cestah ni prav super, še sploh ker nič ne kaže, da se bo tole kaj umirilo

Maussi, med temi ta seksimi moškimi je tudi moj Gerry user posted image , pa si me postimulirala.

Miklarom, držimo pestke, ti 8.12. dobiš deco na čuvanje, jaz jih grem pa gledati user posted image

Žižek, kako je šlo v službo, ali imaš delo od doma? Ti danes pošljem tistouser posted image

Fida, javi se, si rekla, da boš danes doma in nam boš pisala user posted image

Alpog, lepo da se javiš, upam da te nova služba vseeno ne obrememnuje preveč.

Sonya, na kakšne hude podvige glede zob v nosečnosti kar pozabi, ok lahko si daš zob popraviti ali novo plombo, ne vem pa če se splača delati sedaj novi zob. Koliko si sedaj noseča? Daj si naredi tikerček, da bomo na tekočem

Zarja, teddy moj, kako si srce, vidim da imaš polne roke dela s primopredajo. Kdaj pa nastopiš na novo delovno mesto?

Lani, kako sta mala Ž. in K.?

Gretka, a gresta v boje user posted image user posted image user posted image

ekola, itak vem, da sem kakšno spustila, pa mi ne zameriti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
1.12.2010 9:02:03   
miklarom
mismis - hvala ti kar drži pestke jaz bom pa zate za pregled da bo vse kot mora biti, pa itak da bo v to ne dvomimuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
1.12.2010 9:29:07   
gigi1
Jutrčka user posted image

Loremi dobro se zmeni danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonya user posted image  user posted image  user posted image  za gume. Kako bi šele danes vozila, če jih ne bi včeraj zamenjala. Nič fajn za slabosti in zobka user posted image . Slabosti naj čimprej minejo, za zob ti je pa že Miši napisala. V nosečnosti se delajo samo nujne stvari. Nobenih velikih posegov. To je velik stres za telo in ni fajn za user posted image . Ko boš mamica user posted image  bomo pa zrihtali zobarja user posted image

Mikli že pridna? user posted image  user posted image  user posted image  Za vsadek pa ne vem če prav misliš? Cene se gibajo okoli 1000 EUR. Mogoče je bil tisto štiftek?

Zarči upam, da bo danes kaj bolje v službi. Tisto bi ti bila hvaležna, če rata do konca tedna user posted image

Alpog kaj je tako drugače kot prej? Te turnusi tako matrajo ali so vam naložili tolk več dela? Slabi odnosi? To tudi človeka zmatra user posted image . Upam, da se obrne na bolje user posted image user posted image . Ti se pa večkrat oglasi, če le moreš. Saj veš, da nam še kako prav pride navijanje trojne mamice user posted image user posted image user posted image

Gretič ti pošljem mail.

Lana70 sem tudi jaz pokukala na tisti link in prišla do zaključka, da je bila tisto verjetno cena za en tretma user posted image . Super, da ste bolje in že plavate user posted image

Aquica kako si? Držim pestke, da so se izcedki dokončno prenehali user posted image user posted image user posted image

Hermy si malo bolje, ko se več javljaš? Kako krčki?

Miši hvala user posted image . Jaz se ravno v rit brcam, da grem odkidat...se bojim, da danes ne bo ratalo delat od doma user posted image . Kako kužon? Je že kaj pojedel?

Fidika kako danes kaže? Bomo uživale v tvoji družbi?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
1.12.2010 9:42:32   
mismis
kje sploh je Aqua, zadnje čase se nič ne javlja tukaj ???

na zdaj me pa še to skrbi user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
1.12.2010 9:50:01   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kje sploh je Aqua, zadnje čase se nič ne javlja tukaj ???

na zdaj me pa še to skrbi user posted image user posted image

Srce jaz se vedno držim tistega: No news is good news! Verjetno se privaja na dobro novico user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
1.12.2010 10:54:47   
miklarom
gigi - možno da je štiftekuser posted image  ak pa to zgleda moj je bil tak srebrni nanj je pa dala zdaj prevleko

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
1.12.2010 10:55:03   
Roži_
Danuser posted image

Lana70, prvo da te fejstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej veš zakaj, RADA TE IMAMuser posted image

Punce naša Aquica je super in počivauser posted image

No kar se pa tiče včerajšnjega Ričeta, se mi je prvič zgodilo, da je prišla ven ko maltauser posted image user posted image user posted image user posted image , no saj jo bomo jedli par dni, ker jo bom razrečilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklca, pa ne mi reč, da si tudi ti pozabila, aaaa vidiš kaj delajo ti vaši dohtarjiuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.12.2010 11:05:30   
miklarom
Roži - jp pozabla ja, sem bla k zmešana kurauser posted image user posted image user posted image , no zdaj jih pa imam že doma, šla z mojim včeraj popoldan po njihuser posted image , kako si počutje o.k. vse vredu, še malo pa boš vidla svoji dve pikiciuser posted image user posted image , in če bosta lahko se le oglasita pri meni, sej sem doma, kdaj pa imaš uro za UZ

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?