|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
1.12.2010 23:25:21   
mismis
Loremi, poznam tvoje razloge zakaj vztrajaš pri TT, si jih že enkrat napisala, tudi ne morem reči, da jih ne razumem. Imam pa še eno idejo, kot možnost...sicer škoda, da se nisi prej omenila tega s hiperco, ampak kaj pa če ti ne bi delali ET-ja s svežimi zarodki, ampak  bi jih elegantno zamrznili ter ti jih kasneje vstavili na enak način kot zamrznjenčke. Samo razmišljam na glasuser posted image

Gretič, skoz v akciji in boju, saj je prav. Še ena ta udrarna zate: "Le vkup, le vkup uboga gmajna...."

Pikovit, prebrala na IVF, samo toliko da veš, da držim pestke

a ste porajtale kako me je poln forum danes user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
2.12.2010 7:29:30   
sonya1
Ne morem verjeti, napisala cel roman, pa sem si ga izbrisala.
Ker mi je slabo in ne morem še enkrat, samo to:
Loremi, super da se bo začelo dogajati in naj velja V tretje gre rado!
Vsem ostalim pa pozdravček, se bom javila kaj čez dan, danes moram namreč malo delatuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
2.12.2010 7:40:28   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo me nazaj da se na hitro javim k šibam dalje k zobarju. Danes na 10.dan je Endometrij 10mmuser posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek začnem z utropizderajom v sredo 8.12. pa gremo po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela k radiouser posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vsem za pestke mi je zeeeeelo pomagalo, zdaj pa šibam in se javim proti večeru, hvala vam še enkrat

Malo se bom vmešala, upam da ne boste hude!

Draga miklarom! Moram ti prenesti sporočilo od tvojih januark 2010 - vse, prav vse, močno stiskamo pesti in glasno navijamo zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You go girl!

Bomo še malo firbcale, če ne zameriš...user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
2.12.2010 7:41:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
a ste porajtale kako me je poln forum danes user posted image user posted image user posted image

vesel, vesel Teddy.......

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
2.12.2010 7:46:40   
zarja1
pa kaj je s tem forumom? Ne objavlja postov, prikriva določene sklope, in že ko vse spišem....me pa za nameček ven vrže.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
2.12.2010 7:54:37   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, poznam tvoje razloge zakaj vztrajaš pri TT, si jih že enkrat napisala, tudi ne morem reči, da jih ne razumem. Imam pa še eno idejo, kot možnost...sicer škoda, da se nisi prej omenila tega s hiperco, ampak kaj pa če ti ne bi delali ET-ja s svežimi zarodki, ampak  bi jih elegantno zamrznili ter ti jih kasneje vstavili na enak način kot zamrznjenčke. Samo razmišljam na glasuser posted image

Mismis točno takole sem jaz naglas razmišljala, ko mi je povedat dr. stanje glede moje maternice, če je možno, da bi vse zarodke zamrznili in mi potem prenašali zamrznjenčke. Pa je rekel, da glede na to, da bom zdej imela zmanjšano količino foliklov in celic, moramo počakat do samega postopka, da vidimo, koliko zarodkov sploh bo, da bi si lahko privoščili zamrznitev vsega, kar bi pridelala. Je pa rekel ... ja je tudi ta možnost, če bi se odločili za to, bi potem podaljševali Suprefact.
Hvala za mnenje!

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Žižetka osupla sem nad tvojim znanjem user posted image user posted image

Tudi jaz, kapo dol, res! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvalaaa Gigi! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Loremi ne vem kaj naj ti rečem.Te pa čisto razumem o menjanju centra.Po drugi strani,pa........Lubica moja vse najboljše in najlepše ti želim user posted image

Hvala in veš da tudi jaz tebi! Navijam zdaj zate, da se vse spelje, še predno zaprejo center v MB in da boš imela polepšano Silvestrovo! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja prekopiraj celotni post, ki ga napišeš in ko te vrže ven, spet odpreš post in besedilo prekopiraš vanj.
Zeza tale RR ja user posted image .

Jao kolk sem zaspana user posted image , pa kr neki zmatrana, jezi me, ker se zjutraj zbudim vsa prepotena user posted image . Eh, bo že. Pejmo še mal delat. Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
2.12.2010 8:05:22   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

ja jest sem tudi že pokonci, ne glede na to, da mi ni potrebno iti na šiht, ampak kaj čmo, naš ljubimec je še vedno zaljubljen in poje serenade, posledično s tem gazdarica ne spi.

Teddy, še malo pa se greš posvetovati, upam da danes ne bo take gužve v službi

Loremi, hvala za kavico

sonya, copy paste user posted image  to rešuje poste in živce

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
2.12.2010 9:10:54   
gigi1
Sonček je user posted image

Roži user posted image  si malo predolgo kuhala? Kako si? Še malo pa UZ user posted image  user posted image  user posted image

Aquica super, da si dobro user posted image

Miklca, ja to kar imaš ti je štiftek user posted image .Ta se namontira v korenino, če je zdrava. Če se zob izpuli, je treba dati vsadek. Tega se pa da direktno v kost.  Jaz še kar pridno čajčkam in odganjam viruske user posted image . Ti pa uživaj v dopustu. Res si zaslužiš počitek user posted image

Lana08 je mužič pomagal kidat user posted image . A ta tvoj kašelj pa kar noče stran user posted image . To so te trdovratni virusi ali bakterije, ki se jih sploh ne losaš user posted image . Jaz sem par let nazaj kašljala kar nekaj mesecev in sem bila že čisto na koncu z živci...pa so mi po nekaj mesecih zruvali zob in sem dobila antibiotik. No...potem je pa kašelj izginil. Moj osebni dr. pa ni niti pomislil, da bi mi za kašelj napisal antibiotik user posted image . Vem, da se sedaj izogibaš antibiotikom...ampak če ne bo bolje..je treba razmisliti o tem. Bakterij se ne da pregnati s čajčki user posted image

Pikovitek v akciji? Naaavijaaaam in ti želim, da bo tokrat uspešno do konca user posted image user posted image user posted image user posted image . Res si zaslužita!!

Sonya slabosti nič bolje? Kaj pa če bi ti ostala na bolniški nekaj časa?

Fidiiiiiii kje si???

Miši a je dons spet una frflja okol hodila user posted image . Matr bi jaz te lastnike user posted image

Loremi malenkost user posted image . Če karkoli pomaga.... Saj veš,...pestke so močno stisnjene!

Zarči naj bo danes v službi bolj umirjen dan!

Lupčke vsem in lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.12.2010 9:12:24 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
2.12.2010 9:13:54   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo me nazaj da se na hitro javim k šibam dalje k zobarju. Danes na 10.dan je Endometrij 10mmuser posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek začnem z utropizderajom v sredo 8.12. pa gremo po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela k radiouser posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vsem za pestke mi je zeeeeelo pomagalo, zdaj pa šibam in se javim proti večeru, hvala vam še enkrat

Malo se bom vmešala, upam da ne boste hude!

Draga miklarom! Moram ti prenesti sporočilo od tvojih januark 2010 - vse, prav vse, močno stiskamo pesti in glasno navijamo zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You go girl!

Bomo še malo firbcale, če ne zameriš...user posted image

oo, kak lepo hvala vam vsem v januarkah 2010 sem tolk vesela ko mislite name in navijate zame, lepo prav vse pozdravljam in še enkrat hvala , rada vas imam vse , ti kar firbcaj nič ne bom zamerilauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
2.12.2010 9:20:15   
miklarom
loremi - thanks za kavico, kako si danes
mismis - jutro ste lepo spali, a ti bo danes tudi dolg cajtuser posted image
gigi - ja pol je to štiftek ja, a da vsdek tolk stane, pa kaj so nori, pol bom jaz ti dve lukni kar obdrzala ne bomo nič gor sadiliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Roži - kje se spet skrivaš si vredu, te misam
zarja - meni je to delalo včeraj zvečer mi je vse v belo prekrivalo, pol pa naj vidim kaj če lahkouser posted image , a si danes tudi v gužvi, a ti to menjaš sedaj službo

no mi smo si pa danes začeli vstaljati utropizderajuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
2.12.2010 9:22:18   
gigi1
Mausika sem nekaj razmišljala o Puregonu in Dhea. Če Puregon zvišuje estradiol, Dhea pa pretvarja  testosteron v estradiol (sploh pri starejših)...potem je verjetno nivo estradiola previsok in ta kombinacija ni bila posrečena user posted image . Mogoče bi bil za starejše v tem primeru Gonal boljša izbira. Dhea pa meni na splošno ni preveč všeč user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
2.12.2010 9:25:01   
gigi1
Miklca user posted image  user posted image  user posted image  za Utropizderaj user posted image . Pa smo štartali user posted image  user posted image  user posted image
Jaz bi rabila 2 vsadka, pa že eno leto nabiram denar in se kar nekako ne morem odločiti user posted image . Baje je to tudi kar boleča zadeva user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
2.12.2010 9:27:40   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miklca user posted image  user posted image  user posted image  za Utropizderaj user posted image . Pa smo štartali user posted image  user posted image  user posted image
Jaz bi rabila 2 vsadka, pa že eno leto nabiram denar in se kar nekako ne morem odločiti user posted image . Baje je to tudi kar boleča zadeva user posted image

ti verjamem vedno ja ta dnar kriv nikoli ga ni , pa še boleče praviš da je, no potem bomo res kar pri luknah vstaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
2.12.2010 10:11:09   
Roži_
Kaj je zdej, a boste kaj delale ali samo klepetaleuser posted image

Mikla tu sem tu sem, če me ni gor, sem od zadaj, zato me ne viditeuser posted image Drugače sem vredu jauser posted image

Gigi, mislim, da sem preveč ješprenja dala notuser posted image

Loremi, upam, da se zmenite za pravo kombinacijo zdravil, mislim pa da po vsem tem, bi jaz poslušala sebe in ne Dr., jaz sem vedno trdila da mi Menopur pomaga in mi je res, ko sem jemala Puregon je bilo katastrofauser posted image , vsako telo reagira drugače na zdravila, tako da mislim, da veš ti najboljše katero zdravilo ti odgovarja. Malo sem zblodlauser posted image
Drži se in držim močno pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček za vseuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
2.12.2010 10:18:16   
Anonimen
loremi, jaz se strinjam z mismis.. po eni strani te razumem zakaj vztrajaš, po drugi strani pa mogoče ne bi bilo vsaj razmišljati o spremembi centra.. Pa na polno držim pesti zate!!!!!

gigi, ti si pa prava zakladnica znanja. user posted image user posted image user posted image   Si kar kopiram tvoje poste in jih shranjujem. Nikoli ne veš kdaj pridejo prav. user posted image

mismis, a takole pestro je pri vas?? user posted image user posted image   Jaz sem ravno zadnjič razmišljala, da je z našim kužonom kaj narobe. Zdajle bo star 2 leti in ga psičke nič ne zanimajo (pa psi tudi ne, da ne bo pomoteuser posted image ). Edino kar dela je to, da vohlja po tleh kjer so bile psice in začne šklepetat z zobmi, pa kar v curkih mu teče iz gobca.

pikovit, držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
2.12.2010 10:35:17   
sonya1

Takole, evo mene. Danes sem celo že nekaj naredilaJ
Loremi, iskreno upam, da bo tokratna varianta zmagovalna. Ko se bo enkrat začelo in to bo kmalu, saj potem gre kar hitro, čeprav saj vemo, kako se vlečejo dnevi čakanja in negotovosti.
Gigi, ti pa res veliko veš. Me veseli, da si tako vedoželjna in svoje znanje deliš z nami. Pa res upam, da se bo tvoja teorija izkazala za pravilno in v praksi že kar pri tebi pokazala svojo uspešnost. Bi bilo fino, ko bi bilo to precej hitro, da bomo imele otroke vse nekako iste starosti, da se bodo mogoče pa še kdaj skupaj igrali.
Kar se tiče vsadkov, so mi pa včeraj na Stomatološki kliniki povedali,da naj se oglasim drugo leto, ko bo vesel dogodek za nami, ta čas pa naj mi moj zobar poskuša obdržati stanje kot je. Absolutno ne priporočajo brušenje dodatnega zoba, vsadek je najprimernejša rešitev, seveda pa ne sedaj. Iščemo pa zobarja tudi zato, ker zobarja precej nujno rabi bodoči ata. Njemu pa bo najbrž tudi treba kakšen vsadek. Prebrskala sem vse živo strani tujih zobozdravnikov, na Hrvaškem in Madžarskem. Vsekakor mora biti tako blizu, da če gre kaj narobe, da sedeš v avto in se pelješ k njemu. Cene so pa polovične našim. Ko bomo našli kaj res zanimivega in to preizkusili, bom sporočila, pa mogoče še komu prav pride.
Slabo mi je res, vendar ne bruham. Ne bi šla na bolniško, ker se mi zdi, da bi prav izzivala usodo. Da če bi šla na bolniško,da bi se pa na koncu zgodilo, da bi jo pa res rabila. Sem malo vraževerna.
Jutri imam UZ pri Voglerju. Pa kri moram dati,  tešča moram biti. To bo tudi tapravi izzivJ
Zdaj imam že materinsko knjižico, tako da zdaj pa že gre zaresJ . Je pa rekel Vogler, ko sem prišla k njemu noseča, da je tako vedel, da bo uspeloJ Ja, seveda je vedel. Ko sem rekla, naj malo pogleda, kakšni so izvidi hormonskih testov in HSG-ja, je pogledal in rekel, da so čisto normalni. Nisem več dosti spraševala, sem pa poškilila in videla da je bil FSH malo pod 7. Tako, da mogoče pa še nismo končaliJ
Fidika je obljubila, da se bo javila, pa nič. Fidi, kje si ?
Naske in Tassi tudi ni blizu.
Aqua, dokler bo pomeni, da nobenih novic je dobro, pol pa že v redu.
Mikli, tokrat pa v nizki štart in srečno do konca.
Greti, komu boš pa razložila kaj se dogaja, če ne tu, kjer te konzervice razumemo in podpiramo.
Me veseli, da sta tudi Mausi in Zarja optimistično razpoloženi.
Pikovit, tudi zateJ Sem malo pogledala sosednjo temo. Vse dobro.
Lana in Hermy, pazita nase, punci in pocajtajte se.
Miši, ti pa uživaj na polno. Pa naša Roži seveda tudiJ

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 2.12.2010 10:39:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
2.12.2010 11:14:32   
Fidolina
user posted image
žal je res tako, da ko danes dobiš posel, ga z vsemi štirimi zagrabiš. Zadevo je pač treba speljat. Gre za kruh (kmalu, res le za kruh) zase in še za nekaj ljudi, ki smo povezani. Takrat moram vse vaše kjut karakterčke odmislit - in delatuser posted image .

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
2.12.2010 11:28:16   
Roži_
O SS, kako situacija?user posted image Si že kakšen testek polulalauser posted image
Itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonya, ti kr delaj,če lahko, meni je tako žal, da sem doma, ubijam se od dosadeuser posted image Jaz sem še pred kakšno uro govorila, da se ne počutim ničuser posted image , sem pa do sedaj skoraj 3 bruhalauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
2.12.2010 11:39:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

O SS, kako situacija?user posted image Si že kakšen testek polulalauser posted image

Nobenega še. user posted image Razmišljam o nedelji, sam me je strah, da je prehitro. To bi bilo 10 dan po ET (ET 3 dan), se pravi realno 8 dan če bi imela et 5 dan.

A ti pa praviš, da bruhaš?? user posted image   Boga, boga. Upam, da se ti slabosti umirijo. Kdaj imaš UZ? Drug teden, ne?

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
2.12.2010 11:41:59   
sonya1

Sonya, ti kr delaj,če lahko, meni je tako žal, da sem doma, ubijam se od dosadeuser posted image Jaz sem še pred kakšno uro govorila, da se ne počutim ničuser posted image , sem pa do sedaj skoraj 3 bruhalauser posted image

Doma je kul, če si zdrav. Malo bluziš, jz sem včasih, ko mi je postalo dolgčas tekla, pa v kakšen fitnes sem šla, pa kuhala za prijatelje, če mi je bilo pa dolgčas, sem pa še kam odpujsala. Saj delo se pa tudi vedno najde, če ga le vidiš. Najslabše ej tako, kot sem bila jaz sedaj 14 dni doma: bolelo me ni nič, rekli so, naj počivam oz. ležim, dolgčas za ****, sama sem bila, pol te pa še vse še bolj skrbi (kot da me že brezu tega ne dovolj).

Kdaj imaš UZ, da vidimo koliko jih je ?  Še vedno stavim na 2user posted image

Fidi, ja, cajti so taki, da je treba delat, če le delo je. In hvalabogu, da je.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
2.12.2010 11:43:09   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Nobenega še. user posted image Razmišljam o nedelji, sam me je strah, da je prehitro. To bi bilo 10 dan po ET (ET 3 dan), se pravi realno 8 dan če bi imela et 5 dan.

Komaj čakam še en plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
2.12.2010 11:44:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Komaj čakam še en plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje. user posted image user posted image user posted image user posted image   Tudi jaz komaj čakam, ampak imam nekako občutek, da to ne bo v tem postopku.

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
2.12.2010 11:57:00   
sonya1

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Hvala za lepe želje. user posted image user posted image user posted image user posted image   Tudi jaz komaj čakam, ampak imam nekako občutek, da to ne bo v tem postopku.

Niti slišat nočem kaj pesimističnega!!!v Kaj slišat, niti pomislit ne dovolim!!!!  Zakaj bi bilo pa samo meni in Roži slabouser posted image ?! Lepo si vizualiziraj kako kul bo in kako se celice lepo delijo in razvijajo in kako lep dojenček bo to. Za naprej pa raje ne razmišljaj, če si boš zamišljala pubertetnike, te bo mogoče minilouser posted image
Še  malo, pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
2.12.2010 12:03:28   
Anonimen
sonya, .. Ma, fora je, da v ta postopek itak nisem šla "prave volje". In tud sedaj se to kaže, ker prvič ne razmišljam o zarodkih, o tem kako se vgnezdujejo, kako bom nalulala +... sploh ne razmišljam o tem, čist "vseeno" mi je. Mogoče se smešno sliši, točno niti ne znam opisat. Itak bi bila najsrečnejša pod soncem, če bi videla +, ampak....

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
2.12.2010 12:08:17   
sonya1
Suzi, vem kaj misliš, poznam tak občutek. Ampak veš koliko punc je pisalo ravno o tem, da ravno v postopku, kjer si niso delale prevelikih upov, pa se je na koncu prijelo. Držim vse mogoče pesti, da bi bilo tudi pri tebi ravno tako in bo december tisti zmagovalenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?