sonya1
|
Takole, evo mene. Danes sem celo že nekaj naredilaJ Loremi, iskreno upam, da bo tokratna varianta zmagovalna. Ko se bo enkrat začelo in to bo kmalu, saj potem gre kar hitro, čeprav saj vemo, kako se vlečejo dnevi čakanja in negotovosti. Gigi, ti pa res veliko veš. Me veseli, da si tako vedoželjna in svoje znanje deliš z nami. Pa res upam, da se bo tvoja teorija izkazala za pravilno in v praksi že kar pri tebi pokazala svojo uspešnost. Bi bilo fino, ko bi bilo to precej hitro, da bomo imele otroke vse nekako iste starosti, da se bodo mogoče pa še kdaj skupaj igrali. Kar se tiče vsadkov, so mi pa včeraj na Stomatološki kliniki povedali,da naj se oglasim drugo leto, ko bo vesel dogodek za nami, ta čas pa naj mi moj zobar poskuša obdržati stanje kot je. Absolutno ne priporočajo brušenje dodatnega zoba, vsadek je najprimernejša rešitev, seveda pa ne sedaj. Iščemo pa zobarja tudi zato, ker zobarja precej nujno rabi bodoči ata. Njemu pa bo najbrž tudi treba kakšen vsadek. Prebrskala sem vse živo strani tujih zobozdravnikov, na Hrvaškem in Madžarskem. Vsekakor mora biti tako blizu, da če gre kaj narobe, da sedeš v avto in se pelješ k njemu. Cene so pa polovične našim. Ko bomo našli kaj res zanimivega in to preizkusili, bom sporočila, pa mogoče še komu prav pride. Slabo mi je res, vendar ne bruham. Ne bi šla na bolniško, ker se mi zdi, da bi prav izzivala usodo. Da če bi šla na bolniško,da bi se pa na koncu zgodilo, da bi jo pa res rabila. Sem malo vraževerna. Jutri imam UZ pri Voglerju. Pa kri moram dati, tešča moram biti. To bo tudi tapravi izzivJ Zdaj imam že materinsko knjižico, tako da zdaj pa že gre zaresJ . Je pa rekel Vogler, ko sem prišla k njemu noseča, da je tako vedel, da bo uspeloJ Ja, seveda je vedel. Ko sem rekla, naj malo pogleda, kakšni so izvidi hormonskih testov in HSG-ja, je pogledal in rekel, da so čisto normalni. Nisem več dosti spraševala, sem pa poškilila in videla da je bil FSH malo pod 7. Tako, da mogoče pa še nismo končaliJ Fidika je obljubila, da se bo javila, pa nič. Fidi, kje si ? Naske in Tassi tudi ni blizu. Aqua, dokler bo pomeni, da nobenih novic je dobro, pol pa že v redu. Mikli, tokrat pa v nizki štart in srečno do konca. Greti, komu boš pa razložila kaj se dogaja, če ne tu, kjer te konzervice razumemo in podpiramo. Me veseli, da sta tudi Mausi in Zarja optimistično razpoloženi. Pikovit, tudi zateJ Sem malo pogledala sosednjo temo. Vse dobro. Lana in Hermy, pazita nase, punci in pocajtajte se. Miši, ti pa uživaj na polno. Pa naša Roži seveda tudiJ
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 2.12.2010 10:39:17 >
|