|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
1.12.2010 13:46:54   
absolventka2
Pozdravljene nosečkeuser posted image

bambika vidim da moja tašča sploh ni tako slaba če jo primerjam s tvojo. Moj predlog je ta da se ji ne pustiš, direktno ji povej in vstrajaj pri svojem.

lili8 in fluf zgleda da se nam ista imena dopadejo saj mi imamo doma že enega Lovrota.
Drgač se tudi nama dopadejo tradicionalna slovenska imena. Tako da če dobimo še enega fantka bo najberš Erazem ali Marcel, če bo pa punčka pa nimava pojma, zaenkrat nama je lepo ime Zarja.

vesna_b vaša tamala je pa res faca, kolk je pa stara?

Pa nas je res kr nekaj dolenjkuser posted image . Si mormo izmislit kakšen prepoznavni znak za v porodnišnico, da se bomo najdleuser posted image .

Zasledila sem da obstaja skupina majčic na FB in pa mail da maste pa me zanima a je to še aktualno? Pa kako si lahko zrihtam če smem sevedauser posted image user posted image

Uživejteuser posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
1.12.2010 14:14:09   
vesna_b
nitkica - super za seznam, user posted image user posted image user posted image
moj pregled pa je 16.12.2010

za mail pošlji iz svojega maila na majcice2011@gmail.com in v njem napiši svoj vzdevek
ena izmed nas ti takoj pošlje geslo, s katerim se prijavljaš na naš skupen mail in gledaš, kaj smo me poslale gor, pa tudi sama pošlješ kako slikco

FB skupino pa ne obvladam user posted image  ker tam pa res nisem tako domača. pošlji mi na ZS, kako te najdem, pa te probam dodat...

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
1.12.2010 17:09:00   
9janja
Pozdravljene majčice 2011. Berem vas že skoraj od začetka in si res želim, da bi prišle do 100. Na začetki se nisem javila malo iz vraževrenosti in strahu, da bi bilo kaj hitro kaj narobe, kasneje pa nisem nikoli prišla zraven, da bi se javila, prevelika utrujenost in po službi mi je ostalo zelo malčo časa. No da se malo predstavim, sem iz Celja, doma imam že 3 lete staro hčerko. Stara sem 30 let, naslednji pregled pa imam morfologijo 13.12.10, sem pozabila še pdp 10.05.. 

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
1.12.2010 18:47:17   
fluf
user posted image  pozitivna na tokso... naslednji teden dam še enkrat kri, da vidmo a je staro a novo user posted image

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
1.12.2010 19:46:30   
Luskica
Ojla čvekice!!!
Ste se pa res razpisale!
Glede tašč! Moja taščica je supeeer. Res, vsakič ko greva k njej na obisk se prav veselim, ko pa prideva, naju pa crklja na polno! Res jo imam ful rada in si ne bi mogla želeti boljše!!
V petek imam pa pregled.user posted image  Kako se je vleku ta mesec od nuhalne. Upam, da mi bo naredila ultrazvok, da vidim kok je najin dojenček že velikuser posted image
Fluf, upam, maš že od prejSej zihr jo tud imaš!! Potem si boš pa decembra lahko dala duška še s pršutomuser posted image  Tale december brez narezkov bo zame kar naporen, ker sem namreč utrgana na suhe salame in pršut!
Drugače pa sem zopet in še vedno prehlajena na polno! Če do pondeljka ne bom dobra, bom zagotovo drug teden doma, da se končno enkrat pocajtam!
Uživajte še naprej, pa upam, da me ne vrže ven!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2105
1.12.2010 19:46:57   
Luskica
Ni me vrgeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
1.12.2010 19:58:54   
Anonimen
čer čveke :)

fluf....sigurno je stara okužba,vsaj navijam...in pol boš lahko jedla pršut in suhe salame....njami, njami...meni pa letos te zadeve tako rajcajo kot še nikoli...očitno res velja, da tisto kar je prepovedano je še slajše....zdaj sem se že 3 odpovedala pršutu....pa tako dobro diši :( ...drugo leto dobivam še za nazaj hehehe...a če dojiš je tud ta hrana prepovadana al kako....

dobrodošle nove čveke :)...zdaj nas je pa kar veliko a ne :)

(odgovor članu Luskica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
1.12.2010 20:15:06   
Pikca
Oj, na hitr; dobili izvide bhr, je vse OK in je punčkauser posted image

Imena; smo ravno danes začeli resneje izbirat. Hči predlaga Zala, tamau pa Eva (po prijateljici iz vrtca). Nama sta obe imeni všeč (Zala sicer malo bolj). Mogoče bo pa Eva Zala...

Tašča; se ne vidimo preveč pogosto in sva kar prijatleuser posted image  

Pozornost; sem se ravno zadnjič pritočila mojmu, da me nič ne crklja, ko bi me vsaj vprašal, kako sem kej. Pa prav, ja sej vidim, da si ureduuser posted image  Hja, to je pa tko v 3. nosečnosti... morm pa pohvalt sodelavce, sej ne, da bi kdo namest mene kej naredu, mi pa kej za posladkat prinesejo, pa povprašajo po počutju, pa tko.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
1.12.2010 21:02:06   
ninasiki
ojla punce jst sm pozabla napisat

NASLEDNJI PREGLED 20.11

drujače pa nič kaj fajn tamau je na anitbiotikih ker ma oba ušeska bolana in ga bom cepla za pnevmokoke bolezni ker jih mava vsak drug mesec in se mi ga ne fila skos z antibiotiki tko da smo doma no ja jst ne on pa kr naj bo ga bo prababi čuvala

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2109
1.12.2010 22:43:32   
fluf
Luskica in anonimna hvala user posted image tudi sama računam da je od prej (za kar bom večno hvaležna, ker suhe salame, pršut in biftek so ene izmed mojih najljubših stvari)... glede na moj življenski slog me niti ne preseneča, saj sem žee takoj vprašala kako hitro dobim rezultate za tokso, ker sem nekako predvidevala, da sem pozitivna user posted image nč, zaenkrat ostajamo pozitivni in vrjamemo, da je stara okužba. ČE bo nova, se bomo pa s tem ukvarjal pol, paniko zganjat za brezveze je  tud neumno user posted image

Punce mene tko zvija k pomislm finance po porodu... pa da bom jaz doma... pol mam pa take dneve, ker sm čist preč in ne vem kako bo šlo, pa spet dneve ko začnem računat pa rečem da bo šlo... ne na veliki nogi, ampak lih ful šparat nama nau treba...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
2.12.2010 7:30:28   
Klaraklara30
Dobro jutro,

samo na hitro vas pozdravim. Sem kar dobro, samo prehlajena sem. No, pravzaprav kar nekaj kašljam. Sploh proti jutru dobim ful napad kašlja. Upam, da se umiri.

9janja Dobrodošla in super, da si se oglasila. No, če se še kje kakšna skriva, naj se le javi. Zdej pa res ne manjka dosti, da bi nas bilo 100. user posted image user posted image user posted image

fluf Mene tudi vsake toliko skrbi, kako bomo finančno "preživeli". Potem pa računam in preštevam in nekako vedno pridem, da bo že nekako. Zdej bomo bolj na malo živeli, potem bo pa lažje. Tako se vsaj tolažim, ampak res verjamem, da bo vsako leto lažje.

Jaz sem pa dobila izvide DHT in se je možnost za DS še bolj zmanjšala user posted image user posted image user posted image . Sem bila tako vesela in srečna.

Lepo se imejte, srečno vsem, ki imate ta teden še preglede in držim pesti za vse, ki še čakate na kakšne izvide.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
2.12.2010 7:31:27   
vesna_b
dobro jutro, čveke user posted image    sem včeraj napisala, pa mi je ven vrglo... grrr... user posted image
sem samo ugasnila, pa sedaj poskusimo še enkrat:

IZVIRNO SPOROČILO: absolventka2

vesna_b vaša tamala je pa res faca, kolk je pa stara?

Pa nas je res kr nekaj dolenjkuser posted image . Si mormo izmislit kakšen prepoznavni znak za v porodnišnico, da se bomo najdleuser posted image .

tamala je stara 2,5 let oz rok imam natanko na njen 3. rd user posted image  (sej ni čudn, da govori, da je njen dojenček in da bo pri njej spal, ker misli, da bo za darilo user posted image )

ja za porodnišnico pa - nič, enkrat se bomo mogle dobit, da se bomo vidle, a ne? user posted image  drugač si bomo dale delat pa kake priponke - RR user posted image

9janja - dobrodošla med nami... ja, pa nas bo res 100 user posted image user posted image user posted image

fluf - vse bo ok, boš vidla. je stara toksa in tako ti, kot jaz, se bomo konec meseca mastile s pršuti... user posted image  (sicer s pršutom bi se jaz v vsakem primeru pregrešila... ups... user posted image ) punce, sej bomo tud za vas malcale, obljubimo... glede financ se pa ne sekiraj. vse bo šlo čez...

anonimna - in ja, dokler dojiš, naj ne bi jedel suhomesnatih izdelkov, ker napenjajo male miške...

luskica - ja, če vidiš taščo občasno, je to zakon!!! se ti pa pridružujem s prehladom. na žalost (tako zate, kot zame, seveda...)
včeraj me je bolelo grlo in mela sem bolj poln nos, tako da sem včerajšnji dan preživela s šalom, in je pomagalo, grlo me ne boli več - sem pa danes v pletenem puliju seveda, da me greje naprej user posted image
nos imam pa takoooo zabit, da spet nisem spala nič oz sem se zbujala na dobro uro, porabila vsakič kake pol paketka robčkov, potem pa sem zaspala nazaj. katastrofa. od zamašenih sinusov me že začenja glava bolet...user posted image

pikca - super za rezultate in za pupo user posted image user posted image user posted image

ninasiki - bogi tvoj mišek. upam, da bo po cepljenju boljše

Neposredna povezava do sporočila: 2112
2.12.2010 7:42:18   
Dada2
No pa še mene dajte na seznam rok 21.5.2011 to je moj drugi otrok. Lep dan vsem!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
2.12.2010 8:04:42   
fluf
Uuu vesna_b ma ja sej mislm da je stara okužba, ampak vseen te mal »stisne« … kar se pa tiče financ… itak da te mal stisne, ampak bomo že, folk s precej manj denarja in istimi stroški preživi… Ravno razmetavati ne bova mogla, ampak kaj hudemu se pa tudi ne bova odpovedala pomoje… če ne bi blo najemnine bi blo super fino fajn… ampak pol bi bil pa kredit… tko da isto sranje (kar se tiče odhodkov) … mi je rekla ena sošolka na faksu: ne morš vrjet, pol se kr vse poštima J  

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
2.12.2010 8:10:41   
bučkabb
doborodošle nove user posted image , no pa se nas bo res kr nekaj nabralouser posted image user posted image

men so pa za tokso pogledal izvid iz prve nosečnosti in ker sem bila prekužena, mi ni bilo potrebno ponovno dat tega pregleda skoz

no tud mene lahka date na seznam za pregled, ki ga imam 23.12., ampak verjetno še ne bo mor., bom mogla na ta dogodek počakat na drug letuser posted image

glede pršuta in suhih salam, jaz nič ne šparam, res da ne jem vsak dan ampak občasno sem si pa že privoščla in si tudi še bom.  sem v prvi nosečnosti vse jedla in ni bilo težav in tud zdaj neki ne pazim user posted image

no morem it mal delat tisto za kar sem plačana user posted image
LP

(odgovor članu Dada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
2.12.2010 8:25:08   
lili8
O Pikca, vidva imata pa isti okus za imenauser posted image . Midva sva se potem v porodni sobi odločila za Zalo.

Mene pa zanima, tiste, ki ste že rodile, a je bila kateri v porodnišnici sama v sobi in koliko to stane (predvsem me zanima za ljubljansko porodnišnico)? Jaz se malo k temu nagibam, da bi se za to odločila. Ker prvič sem imela eno cimro, ki tudi ene besede ni spregovorila, ta druga je imela pa v času obiskov celo razširjeno žlahto tam, ki pa tudi slučajno niso bili uvidevniuser posted image . Otroci so skoz luči prižigal, ta stari so se na ves glas pogovarjal, pa otročka sem pa tja po sobi nosil, mislim obup.

fluf držim pesti, da je stara okužbauser posted image . Kar se pa financ tiče, pa boš videla, da se bo vse uredilo. Verjetno se ne bi odločila za otročka, če bi bila v resni stiskiuser posted image .

Za vse bolne user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
2.12.2010 8:48:33   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Mene pa zanima, tiste, ki ste že rodile, a je bila kateri v porodnišnici sama v sobi in koliko to stane (predvsem me zanima za ljubljansko porodnišnico)? Jaz se malo k temu nagibam, da bi se za to odločila. Ker prvič sem imela eno cimro, ki tudi ene besede ni spregovorila, ta druga je imela pa v času obiskov celo razširjeno žlahto tam, ki pa tudi slučajno niso bili uvidevniuser posted image . Otroci so skoz luči prižigal, ta stari so se na ves glas pogovarjal, pa otročka sem pa tja po sobi nosil, mislim obup.

Jaz sicer nisem bila v svoji sobi, sem se pa slučajno zadnjič z eno pogovarjala, kako je s tem. Je rekla, da si plačuje še neko dodatno zavarovanje, ki znese 7 eur na mesec. Res da si potem menda 4 leta vezan, da moraš to plačevat. Ti pa to zavarovanje krije možnost, da si v svoji sobi, tudi če je tvoj otrok v bolnici, imaš zraven njega svojo posteljo in ti pripadajo vsi obroki...ne vem, kaj vse še krije zo zavarovanje, samo za to dvoje. Če pa slučajno bolnišnica/porodnišnica nima trenutnih zmožnosti, da ti nudi svojo sobo (kar se lahko zgodi, če je velika gužva), ti zavarovalnica povrne določeno vsoto denarja.
Pozanimaj se, katere zavarovalnice nudijo to vrsto zavarovanja.
Če je pa možno plačati samo samsko sobo za čas, ko si v P, pa ti ne znam povedati, oz. tudi ne vem, kako se to ureja.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
2.12.2010 8:57:53   
Ikelc
Dobro jutro čvekaste majčiceuser posted image !
En dan nisem bila na forumu, pa sem vas komaj utegnila prebrat, pridne ste,
ni kaj.user posted image
Jaz sem včeraj bila na pregledu pri ginekologinji in je zuser posted image vse OK, raste...je pa fora, da tudi meni javlja RR koliko tednov sem noseča in mi je javil v ponedeljek, da sem 17.tednov, gin pa je včeraj mi rekla 16/17tednov- očitno ti javi št. tednov nosečnosti, ko začneš s tekočim tednom.
Aja pa še to- sem včeraj vprašala gin za morfologijo, če se lahka počasi naročim, pa mi je kar ona napisala napotnico, da mi jo v porodnišnici naredijo brezplačno-zakon!user posted image Tako, da se danes naročim za morfologijo in naslednji pregled imam 5.1.2011.
Pa lep dan in pazite, ker je poledica(vsaj pri nas na štajerskem)- sem preizkusila zjutraj na lastni ritiuser posted image .

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
2.12.2010 9:15:39   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

Jaz sicer nisem bila v svoji sobi, sem se pa slučajno zadnjič z eno pogovarjala, kako je s tem. Je rekla, da si plačuje še neko dodatno zavarovanje, ki znese 7 eur na mesec. Res da si potem menda 4 leta vezan, da moraš to plačevat. Ti pa to zavarovanje krije možnost, da si v svoji sobi, tudi če je tvoj otrok v bolnici, imaš zraven njega svojo posteljo in ti pripadajo vsi obroki...ne vem, kaj vse še krije zo zavarovanje, samo za to dvoje. Če pa slučajno bolnišnica/porodnišnica nima trenutnih zmožnosti, da ti nudi svojo sobo (kar se lahko zgodi, če je velika gužva), ti zavarovalnica povrne določeno vsoto denarja.
Pozanimaj se, katere zavarovalnice nudijo to vrsto zavarovanja.
Če je pa možno plačati samo samsko sobo za čas, ko si v P, pa ti ne znam povedati, oz. tudi ne vem, kako se to ureja.

ja, plačuješ dodatno vsak mesec, samo... ne vem kako je pri nosečnosti, pri boleznih je tako, da če imaš diagnozo preden skleneš polico, se ti za to bolezen ne šteje - kar je po eni strani logično, saj bi ravno takrat vsi sklepali to polico, ko jo potrebujejo(-mo) več si za vzajemno lahko prebereš TUKAJ

drugače pa ne vem, kako je s tem. pokliči v porodnišnico, pa vprašaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2119
2.12.2010 9:37:59   
Klaraklara30
Ja, ta, s katero sem se jaz pogovarjala, je v času nosečnosti to sklenila. Vsaj tako je meni rekla. Ampak zato pa moraš potem 4 leta plačevat. Si vezan. Ker potem bi res lahko, ko rodiš, nehal plačevat. To pa glih ne bi blo ok. No, pozanimat se je treba, najboljše pri zavarovalnici.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
2.12.2010 9:50:03   
vesna_b
no, možno. saj pravim, za bolezen vem, ker je ena naša zaposlena hotla sklent, sam je že mela diagnozo in je pričakovala par operacij, pa ji je lepo povedal predstavnik, ko je prišel potem kar v firmo, da pregledajo karton al da dajo zdravniku za izpolnit, kaj imaš, in da za že znane bolezni ne upoštevajo. no lahko povem, da sodelavka ni sklenila...

sam pismo, 4 leta po 7 eur mesečno... to je 336€... me zanima, koliko je za doplačat soba, če jo seveda lahko doplačaš... 

Neposredna povezava do sporočila: 2121
2.12.2010 10:56:34   
cowgirl
jaz sem bila v nadstandardni sobi v celju. je bilo doplačilo 12 evrov na dan... se mi zdi. nisem ziher. ampak je bilo res super. lahko sem naga letala po sobi, se preoblačila tam, zobe umivala tam, res uživala z malo pikico. ko so bili obiski je bilo tudi ful lepo, ker je bilo bolj intimno...
nadstandardna je bila ravno frej, drugje pa gužva. tako, da je bilo to res super.
ampak itak ne veš, kdaj boš rodil, tako da z rezervacijo nič ne narediš, razen če si naročen na CR ali na porod z umetnimi popadki.

za seznam: meni so rok popravili iz 26. na 16.5.
morfologijo in pregled imam pa 3.1. 2011

eeem,,, pa še popravila bi mojo starost, ker zdej pa res ne vem, če bom že 32 ko bom rodila. trenutno sem 31.
dvaitrideseti r.d. imam pa 15.5. Mogoče bom za rojstni dan dobila najlepše darilo na svetu. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
2.12.2010 13:06:38   
bučkabb
IZVIRNO SPOROČILO: Ikelc

Aja pa še to- sem včeraj vprašala gin za morfologijo, če se lahka počasi naročim, pa mi je kar ona napisala napotnico, da mi jo v porodnišnici naredijo brezplačno-zakon!user posted image Tako, da se danes naročim za morfologijo in naslednji pregled imam 5.1.2011.

kaj morfo moraš drgač plačat, iz kot pa si, da mate takšen režim?
pri nas je ni treba plačat in tijo naredi kr sama gin., tak da se ti ni treba nič naročat in met napotnice.

no pri nas pa spet sneži na polno
jaz bom mogla pa naši 2 letnici kupit en kombinizon za zimske radosti, pa ne vem kje še kaj imajouser posted image  a ve katera kje bi lahko iskala, da dobim poceni in pametno user posted image

(odgovor članu Ikelc)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
2.12.2010 13:37:18   
lili8
Pri nas pa dežuje. Sem mislila, da bova šli popoldan z Zalo ven kakšnega snežaka naredit, pa izgleda ne bo ničuser posted image . Bova pa piškote pekli.user posted image

bučkabb mi smo kombinezon lansko leto kar preko bolhe kupili. Smo dobili prav luškanega za 10€. V trgovini ga enostavno nismo dobili, tako da smo potem malo po bolhi pogledali. Letos pa je spet ista pesem. Smo zadnjič gledali, pa spet ni bilo številke. No, ene dva smo potem našli ampak 60€ se mi pa tudi preveč zdi za tistih parkrat, ko bo v njem. Tako, da sem ravno danes enega našla (na med.over) in čakam, da mi ga jutri pošljejo. Drugače pa vem, da so jih tudi v Hofru imeli, ampak tam moraš pa že pred odprtjem taborit, če hočeš kaj dobituser posted image .

Jaz tudi mislim, da se morfologija ne plača.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
2.12.2010 13:42:13   
Babuška84
9 janja - dobrodošla!!!! kulk nas je!!!!!
fluf - tud js držim pesti, da je staro. mene je strah, da bom izvedela pri naslednjem pregledu, da mi bojo kej takega povedal, ker sem mela zadnje čase prevečkrat opraviti s kakci zunaj, ker se moja bambina neprestano srečuje  s temi smrdlivčki, zgleda da so ji zelo zanimivi, js pa moram hitro posredovat, da ne bi  še kej v uste dala... bleeeek. Kar se tiče suhih zadev, pa jih js tut pogrešam, pa še huje bo med prazniki.....
Pikca, čestitke za pupiko, js navijam za Evo,,, :) glede pozornosti pa morm js tut kdaj mojmu namignit, da sem noseča, da dobim kak privilegij.. :)

ninasiki... če imate velikrat antib., priporočam da zraven uživa probiotike v obliki granul, ki jih dobiš v lekarni.

Dada2 - dobrodošlica še tebi!!!! :)

Bučkabb - ti si mi pa znana! Ne vem, ali sva med prvo nosečnostjo čvekali v kaki grupici, ali sem te kar tako prebirala.... kdaj si rodila prvič? si bla med Januarčicam2009? ne lub se mi it iskat, sm te rajš vprašala... ali si bla poleti 2008? :)

lili - čist razumem tvojo željo po svoji sobi, js sm mela pa izkušnjo, ko je ena mamica zbolela, pol smo se pa še vse ostale nalezle... pa še miru zaradi neprestanih glasnih obiskov... najbrž nikomur v sobi ne paše gužva....svojce preneseš, tujci so ti takrat zelo napoto... je ap res da 7 e na mesec na konc veliko znese... pr nas v celju mislim da je tak, da če je takrat soba prosta, jo lahk doplačaš, ampak ne vem kolk.

cowgirl, joj to bi blo pa res najlepše darilo!!!! Naj se ti posreči!!!

Pri nas v Celju pa sneži!!! Let it snow, let it snow, let it snow.... user posted image čeprav bom spet pucala, ko grem iz šihta!!! user posted image
lepo se imejte!!!!

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.