vesna_b
|
dobro jutro, čveke sem včeraj napisala, pa mi je ven vrglo... grrr... sem samo ugasnila, pa sedaj poskusimo še enkrat: IZVIRNO SPOROČILO: absolventka2 vesna_b vaša tamala je pa res faca, kolk je pa stara? Pa nas je res kr nekaj dolenjk . Si mormo izmislit kakšen prepoznavni znak za v porodnišnico, da se bomo najdle . tamala je stara 2,5 let oz rok imam natanko na njen 3. rd (sej ni čudn, da govori, da je njen dojenček in da bo pri njej spal, ker misli, da bo za darilo ) ja za porodnišnico pa - nič, enkrat se bomo mogle dobit, da se bomo vidle, a ne? drugač si bomo dale delat pa kake priponke - RR 9janja - dobrodošla med nami... ja, pa nas bo res 100 fluf - vse bo ok, boš vidla. je stara toksa in tako ti, kot jaz, se bomo konec meseca mastile s pršuti... (sicer s pršutom bi se jaz v vsakem primeru pregrešila... ups... ) punce, sej bomo tud za vas malcale, obljubimo... glede financ se pa ne sekiraj. vse bo šlo čez... anonimna - in ja, dokler dojiš, naj ne bi jedel suhomesnatih izdelkov, ker napenjajo male miške... luskica - ja, če vidiš taščo občasno, je to zakon!!! se ti pa pridružujem s prehladom. na žalost (tako zate, kot zame, seveda...) včeraj me je bolelo grlo in mela sem bolj poln nos, tako da sem včerajšnji dan preživela s šalom, in je pomagalo, grlo me ne boli več - sem pa danes v pletenem puliju seveda, da me greje naprej nos imam pa takoooo zabit, da spet nisem spala nič oz sem se zbujala na dobro uro, porabila vsakič kake pol paketka robčkov, potem pa sem zaspala nazaj. katastrofa. od zamašenih sinusov me že začenja glava bolet... pikca - super za rezultate in za pupo ninasiki - bogi tvoj mišek. upam, da bo po cepljenju boljše
|