Klaraklara30
|
Jutro, majčice moje! Včeraj je bil en tako naporen dan, pa še vse je bilo tako čudno, da sem res komaj čakala, da grem spat. Spali smo dobro, moje psihično počutje je pa za malenkost bolje. Morda pa se mi le vrne energija in optimizem. Me je pa že čisto prevzel ta predbožični čas (HALO ), pa še december ni. Ne vem, kako to, samo vse mi je tako lepo, že razmišljam, kdaj bom pekla piškote in seveda katere, na vratih tudi že visi adventni venček...morda mi pa vse to daje energijo. V soboto sem bila v Lj (namesto nedelje, ker je bil sneg napovedat). Sem si kupila ene žametne hlače v HMju in eno krilo v La Vie. Uf, sem pomerila tudi kar nekaj kavboljk v La Vie in skoraj vse so bile prav super, potem sem pa ceno vidla, me je skoraj ven odneslo. 64 eur za kavbojke Ne, ne, ne, ne to pa ne. Že v HMju so se mi zdele drage, ampak vseeno bi dobila tam dvoje za ceno enih v La Vie. Ni šans!!! Že za krilo sem dala celo premoženje, ampak je bilo 30% znižano, pa sem se nekako odločila, da ga vzamem. No, in zdej Vam lahko povem, da zgledam vsaj malo bolj noseča, ko imam nosečniške hlače. Pa še trebuh malo ven potisnem, da se malo bolj vidi . Kaj smo smešne, skoz trebuh not tiščim, da bi zgledla čim bolj suha (kolikor je to pri meni sploh mogoče ), zdej ko sem pa noseča, ga pa ven tiščim...halo Nakup otroških oblačilc A se še kateri podobno dogaja? Jaz sem bila že v parih trgovinah in želela kupiti nekaj za malo pikico in nikakor nisem mogla. Ali mi ni všeč, kar imajo, ali ni številke ali pa si na koncu premislim in dam nazaj na polico. Mi je že prav čudno, ker enostavno ne morem kupiti...pa tako sem si želela. Drugače imam res vsega polno. Tudi kar se opreme tiče, imam vse. Še glede vozička sem si premislila, da bi imela novega. Je bila samo prehodna faza zgleda . Sem se pa odločila, da bom za kopalnico kupila ali pa bomo nekako naredili še tam previjalno mizico. Namreč dojenčka bi morala nostit čez hladen hodnik po kopanju in se bojim, da bi se prehladil. Pa mi je nekako bolje, da ga kar v kopalnici vse zrihtam. Mislim, da ostalih stvari ne bomo kupovali. Razen kakšno drobnarijo, pa itak še kdo kaj prinese in je potem vsega čez glavo. Uživajte punce, imejte se res krasno!!!!
|