|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
2.12.2010 14:36:03   
mami411
Mene so včeraj poklicali zaradi izvidov ac, 16 dan in imamo zdravo punčko

Morfologija se ne plačuje.

Pri nas v Šempetru pa lahko pridejo na obisk v sobo samo očetje in otroci.

Kombinezone sem vidla pa v Sparu kar ugodno.

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.12.2010 14:46:07   
Babuška84
ja, kombinezoni se dobijo ali v sparu, v C&A, v Harvisu tud.. odvisn, za kolk ga hočeš. aja, pa v Mani baje se dobijo zimske hlače na haftre. kombiniraš z bundico če jo že maš - je bolj poceni varianta...

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.12.2010 14:52:05   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

čestitke za zdravo pupo!!! zelo sem vesela, da je vse, kot mora biti oz kot smo vedele, da bo, a ne?

super, resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.12.2010 14:56:13   
Babuška84
MAMI 411 - SUPEEER, ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI!!!!!!!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.12.2010 14:58:13   
mami411
Smo vedli ja do vse ok user posted image . Samo pri srednji punci je bila kar žalost, ona si tako želi bratca. Sem rekla da pa lahko ime izbere, pa baje ne sme biti na M. Je pa tudi meni všeč Eva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.12.2010 15:04:55   
coris

mami 411user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo juhuhuuser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.12.2010 15:48:16   
zvezdica1980
Čestitke mami411 za super izvid AC in seveda za pupo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.12.2010 16:29:17   
Njeli
mami411 iii čestitke tudi z moje strani, res sem vesela zate in za tvojo princesko v trebuščku!!! user posted image user posted image user posted image

Sporočam še ti, ker sem ugotovila, da imava približno enak okus za vozičke, da sva danes bila v Cityu, kjer je trgovina Lux4kids. Slučajno sva šla tja, žal je bila lih tisti čas trgovina zaprta, sva pa videla v izložbi od zeloooo blizu Viperja.. Vzamem nazaj, da ni šanse, da kupima tam.. user posted image Voziček je namreč božanski!!! user posted image Iskreno povedano, če bi imela na voljo Quinnya Buzza (ta mi je do zdaj bil zelo všeč), ki je 1x dražji, bi vseeno vzela tega! Črno ogrodje, črna kolesa, popolna jajčka, košara in športni del, poleg tega že teža samo 11kg.. V glavnem vzameš lahko vsak del očitno po svojem okusu, ampak meni je v oči padel ta razstavljen model! user posted image Midva sva navdušena in bova raje vzela tak, kot preko ebaya, se mi zdi, da če nekaj v živo ne vidiš, neveš kaj dobiš in ne bova tvegala, pa še cena je neverjetno ugodna. Edino kar sem prebrala na forumih je to, da se ga tudi po 2 meseca čaka, tak, da ga bova naročila raje malo prej!

Glede hrane tudi jaz do zdaj nisem nič pazla, pa sem neg. na tokso in verjetno bo do konca ostalo tak, no razen pečeni kostanjčki so me izučili, ko sem pristala na infuziji.. user posted image

Joj ja, imena, o lepih razmišljate.. Nama je všeč za punčko Alina, za fantka pa se še odločava ali bo Aljaž ali Timej. Verjetno bova bolj odločena, ko zveva spol user posted image

Aja še za seznamček NP 7.12, že komaj čakam, da spet slišim bitje srčka svojega angelčka!!! user posted image

Prijetno snežikasto popoldne, pri nas na štajerskem koncu ga ornk sipa! user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.12.2010 16:58:50   
fluf
ja punce sej se kr ok držim, včeraj me je mal pretreslo, ampak nekak sem po tihem pričakovala pozitven rezultat... damo v torek še enkrat kri, da vidmo a je novo a je staro... pol bomo pa naprej vidl kaj bo :) mi še ne vemo kaj bo, tko da zbiramo 2 imena, pa še zmeri nism zih a bom vprašala za spol a ne... ooo moja morfologija je še DELEEEEČ :) 12.01. šeleeeeeee... no sej VD je zaštartal, bo hitro tudi mimo se mi zdi...
mami411: user posted image

njeli: men je po opisu, pa po slikah viper res všeč... samo sem gorenjka, pa bom sla v MB po novem letu, pa da se mal tale sneg umiri :) sej tko mudi se pa ne... sem pa gledala, če se ga splača naročiti v avstrijo... pa kolk ceneje me pride, ker imam km do prve avstrijske pošte precej manj kot do MB :) enkrat ga bom pa itak mogla it pogledat tja, ker tudi sama sem se odločila da ne bom kupovala, če ne vidim prej zadeve.

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.12.2010 18:20:39   
mami411
Njeli hvala, kake barve si pa gledala? Jaz mam eno znanko tam v MB pa mi bo tudi šla pogledat, pol vam bom pa zaupala, sam pomoje da bom potem z Nemčije naročila, ker mislim da je hitrejša dobava. Ja men je ful všeč ker je črno ogrodje.

Fluf upam da je stara okužba, no pa še pazit se ti ne bo treba več.

< Sporočilo je popravil mami411 -- 2.12.2010 18:21:25 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.12.2010 18:58:39   
ovnica7
mami411user posted image . Jaz sem bila pa ta teden na AC v LJ in so mi rekli, da bodo izvidi v 4 tednihuser posted image . Dolga bo..

Na tokso sem tudi jaz pozitivna, ampak so mi pa že pri prvem odvzemu krvi napisali, da gre verjetno za staro okužbo in da kontrola ni potrebna. Sem pa bila na zavodu za transfuzijo. Tako, da ne vem zakaj dajo nekatere na dodaten pregled.

Punce, a hodite kaj na telovadbo, ali pa plavat in kam? Jaz zaenkrat še ne, ampak se mi zdi, da bi bilo treba nekaj začet delat na tem, da ne bodo mišice pozable kaj je njihov namen..

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.12.2010 19:19:23   
fluf
ovnica7 koliko sem jaz danes uspela izvedeti... predvideva se, da je stara okužba, kar sem sumila že sama, vendar ne morejo trditi zagotovo. Zato se test ponovi, da se potrdi ali ovrže nova/stara okužba ... Baje v 3-4 tednih vrednost protitelesc naraste, če je okužba nova in to testirajo. Men so rekl: Brez panike, Šejk, vse bo ok user posted image hecam se... to sama pravim user posted image

wiiiii smučarska sezona se je začelaaaa user posted image

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.12.2010 21:07:24   
ninasiki
ikelc sej morfologija se ne plačuje user posted image nevem zakaj ti je napotnico pisala ker se definitivno to ne plačuje

buška84 nč ga ne bom filala z drugo kemijo še že te natibiotiki mi grejo na žiuce če se lepo izrazim in ne mislm še kaj dodajat

mami411 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

obiski v porodnišnici so v ljubljani bli samo očetje in noben drug no ja tko je blo lansko leto od junija ker je pršla vn una gripa in ni nobenga druzga varnostnik spustu gor kokr očkate sm pa mela jst full dobro cimro smo na fbju kolegice in jeprou lepo gledat kako rasteta je pa res da sva ble same v sobi ker so naju prestavl iz intenziune sam dve sobe proti izhodu uglaunem prvo rundo je bo super v drugo bomo pa vidl

hrana zdej jem vse popolnoma vse no edino tatarca k mi že od prve nosečnosti diši ampak pol nism k sm dojila no zdej pa spet ne smem pa mam isto tokso še iz prve runde mah bomo že pršle na svoj račun ko bo čas

telovadba nč sam v pojstli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image

mene je pa glava boli upam sam da ne bo tko k v prvo k sm misnla da bom znorela skooos glavoboli sam kokr se pa spomnm pa ni blo tko pozn user posted image

nč grem spat ker mi bo glavo raznesl lahko noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.12.2010 21:14:16   
borovnicica
Pozdravljene!

Železo je primlo user posted image . Se počutim veliko boljše.
Jaz pa zadnje čase kar prekipevam od dobre volje, verjetno tudi mene trže decembersko vzdušje user posted image . Sem prava navihanka. Joj, kakšen bo šele naš user posted image , če je že mama taka user posted image .

Tako...samo za pozdravit user posted image . V soboto greva na ogled po trgovinah z otroško opremo v IT. Bom poročala, če bo kaj pametnega. Aja, mi živimo v "kaliforniji", nimamo snega...imamo pa hektolitre dežja. Včasih bi kar menjali, ker je vlage za prodajat.
LP 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.12.2010 21:24:09   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: ovnica7

mami411user posted image . Jaz sem bila pa ta teden na AC v LJ in so mi rekli, da bodo izvidi v 4 tednihuser posted image . Dolga bo..

Ja v LJ se kar načakaš user posted image . Iz Postojne te pa pokličejo takoj ko izvejo rezultate user posted image .

Jaz sem pred ac še tekla, zdaj trenutno samo hodim, bom pa tudi počasi začela nazaj tečt, upam da vsaj še ena 2 meseca.

Nočko!!!!

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.12.2010 21:28:56   
bella_isabella
Jooooojjjjjjj kakšne čveke ste... vas sploh ne dohajam. Upam, da mi rata med porodniško biti bolj pridna s pisanjem, ker zdaj ogromno zamujam. No... moje počutje je hvala bogu boljše, slabo mi je še vedno zvečer, bruham redko kdaj. Pregled imam šele 04.01., na tokso sem bila že v prvo pozitivna. Opažam pa, da sem veliko bolj nedisciplinirana pri hrani kot sem bila prvič. Zdaj mi prav pašejo salame, zaseka, pašteta in ostal junk food, ki ga prvič sploh povohat nisem mogla. Imam kar slabo vest, da preveč kozlarij pojemuser posted image . Kg se mi na srečo še ne nabirajo preveč, do sedaj 1 kg. Sam če bom tako nadaljevala se bodo na hitro začeli nabirati.

Glede imen še ni nič izbrano. Za punčko mi je všeč Izabela, za fantka pa Patrik... ampak to ni še nič dokončnega. So mi pa všeč imena s pomenom, ne pa ta novodobna imena, ki bodo kmalu sestavljena samo še iz dveh črkuser posted image .

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.12.2010 22:38:53   
ninasiki
Punce pomoc prosm zanima me ali se podpise kaka posebna pogodba za mamice ki so do otrokovega 3leta frej nedelj in praznike ali to po zakonu pripada

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.12.2010 23:45:20   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

Punce pomoc prosm zanima me ali se podpise kaka posebna pogodba za mamice ki so do otrokovega 3leta frej nedelj in praznike ali to po zakonu pripada

PO zakonu mamice ne smejo (razen če ne želiš sama) delati NADURNEGA DELA in NEDELJE in PRAZNIKE...do otrokovega 3.leta. To je tvoja pravica

Pri meni je bilo tako da sem nevede podpisala papir da se odrekam tej pravici in da bom z veseljem delala nedelje in praznike user posted image ..ko sem prišla na podpis pogodbe v Celje TUŠ so nam samo dali liste in pokazala kje podpisati in to je bilo to. In ko sem pričela z delom sem rekla da imam punčko 2 leti staro(takrat je bila dve leti) pa so mi rekli da sem podpisala da bom tudi nedelje in praznike delala. in to je bilo to.

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 2.12.2010 23:46:05 >

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.12.2010 9:00:00   
Anonimen
dobro jutro punce.....

mami411 čestitke za punčko :) :) :)...ostalim pa za preglede...

borovnicica ti kar poročaj kakšno je stanje...domnevam, da si iz s primorske, greš v staro gorico mogoče....tam sva bila tudi midva, samo ni dosti izbire oz nisva nič našla...dve trgovinici z otroškimi stvarmi in to je to...v eni je je prodajalka znala slovensko in je čisto notri padla, celo trgovino nama je razkazala (od vozickov, posteljc, bajnic, cunj, res si je vzela čas)....
drugače pa tole pride v poštev za severne primorke, katera študira o tem

http://www.primorski.it/stories/gorica/162028_rojstvo_v_gorici_prilonost_za_prihranek/

bomo kar lepo poskrbeli za narod, tudi stanovnajski kredit je lažje dobit kot pri nas :( in ti dajo še celo subvencijo, če vzameš pri njih....

meni pa salame niti ne dišijo, mi včasih pršut pod nos zadiši, drugače sem pa nora na makarone, smoki in čips...tisto kar prej vidt nisem mogla.....

fajn bodite pa spet je sneg na sporedu :(

lep pozdrav
anonimna:)

(odgovor članu mami411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

obiski v porodnišnici so v ljubljani bli samo očetje in noben drug no ja tko je blo lansko leto od junija ker je pršla vn una gripa in ni nobenga druzga varnostnik spustu gor kokr očkate

joj, sam men se resnično zmeša, da tamale ne vidim 4 dni... user posted image  ne ne, to se bomo pa že zmenil, čeprav sem pa res proti gužvi v sobi med obiski.

borovnica - super za boljše počutje...

bella_isabella - joj a ti še kar bruhaš? naj že mine, no. boga...

ninasiki - kot je že hillmagic napisala, ni nobene pogodbe, to je zakonsko urejeno, razen če nisi kaj podpisala že. nova pogodba pa je potrebna, če boš npr delala skrajšani delovni čas do otrokovega 3. rojstnega dneva, kar ima en od staršev pravico, za manjkajoče ure ti socialna plačuje prispevke, da imaš zavarovanje za cel čas...

no, pri nas spet sneži in je prav lepa idila. samo upam, da bo med božičem in novim letom še snega.... ker takrat mi je najlepše...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
lili8
mami411 čestitam za dobre rezultate in za punčkouser posted image !

Pri nas smo tudi danes dobili novo pošiljko snega. Drug teden naj bi bil pa dežuser posted image .

Mene je tale december orenk zagrabil. Včeraj sva z Zalo medenjake delali, pa prejšnji dan voščilnice delali...

ninasiki, glede glavobola se spomnim, da je meni v prvi  user posted image G svetovala Mg in mi je res pomagalo. Zdaj pa kar kakšen Lekadol vzamem (v vsem času mislim, da je bilo to 2x). V prvi user posted image  si ga nisem upala.

Jaz sem se pa danes že pred 5 zbudila. Potem sem vstala ob 5.40 in šla jest. Dva toasta, pa dva kozarca soka, potem pa še kakavuser posted image . Če bo večkrat tako, bom še več kot 17kg pridelala kot sem jih prvič user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
Luskica
Ojla!
Mami411 superuser posted image user posted image user posted image
Evo mene s pregleda! Vidla sem dojenčija, mi je spet naredila ultrazvokuser posted image . Sem bla full vesela. Drugače je pa vse ok, od temena do trtice je velik 10 cm, pol pa še nogice, sam si nekak ne predstavljam kok je pol to velikuser posted image user posted image
Naslednji pregled imam 6.1.2011, ampak mi zdaj nekaj ni jasno. Glede na to, da sem vključena v BUM raziskavo imam morfologijo v porodnišnici. A mi jo potem moja ginekologinja tudi naredi? A to ginelkologinje same izvajajo, ker sem prebrala, da je ena dobila napotnico za v porodnišnico? V katerem tednu pa naj bi bila morfologija? kdaj se gre pa lahko na tisti 3d?
Jaz sem danes vstopila v 18-ti teden. Čas tok hiti, komaj čakam, da bom začutila dojenčka!
Uživajte v snegu...V Ljubljani ga je spet ogromno padel!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
mami 27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, čestitke!

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.12.2010 9:54:07   
TreeGirl
Čestitke tudi od mene, Mami411 user posted image user posted image user posted image
Pa tudi vsem ostalim, ki ste te dni izvedele kakršnokoli dobro novico, spol, ali morda začutile premike user posted image
Meni se včasih zdi, kot da bi se premaknil z enega mesta na drugega, ni pa to podobno ne metuljčkom, ne brcam in ne utripom, kot nekatere opisujete... tako da prav ne vem. Ko bo sigurno, bomo že čutili...
Hm, kaj vse pa na morfologiji lahko povejo? Saj vem da bi lahko pogooglala ma je lepše tukaj čvekat user posted image
Lep vikend želim vsem!!!

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.12.2010 10:08:58   
vesna_b
morfologija je mal bolj podroben pregled dojenčka z UZ. pač, če vseh organov (želodček, srček, možgančki....), potem pogleda hrbteničko, pa štele smo prstke user posted image , dokaj sigurno ti lahko napove spol, potem pogleda lego otročka, izmeri obseg glavice, trebuščka in prsni obseg...

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.