Njeli
|
mami411 iii čestitke tudi z moje strani, res sem vesela zate in za tvojo princesko v trebuščku!!! Sporočam še ti, ker sem ugotovila, da imava približno enak okus za vozičke, da sva danes bila v Cityu, kjer je trgovina Lux4kids. Slučajno sva šla tja, žal je bila lih tisti čas trgovina zaprta, sva pa videla v izložbi od zeloooo blizu Viperja.. Vzamem nazaj, da ni šanse, da kupima tam.. Voziček je namreč božanski!!! Iskreno povedano, če bi imela na voljo Quinnya Buzza (ta mi je do zdaj bil zelo všeč), ki je 1x dražji, bi vseeno vzela tega! Črno ogrodje, črna kolesa, popolna jajčka, košara in športni del, poleg tega že teža samo 11kg.. V glavnem vzameš lahko vsak del očitno po svojem okusu, ampak meni je v oči padel ta razstavljen model! Midva sva navdušena in bova raje vzela tak, kot preko ebaya, se mi zdi, da če nekaj v živo ne vidiš, neveš kaj dobiš in ne bova tvegala, pa še cena je neverjetno ugodna. Edino kar sem prebrala na forumih je to, da se ga tudi po 2 meseca čaka, tak, da ga bova naročila raje malo prej! Glede hrane tudi jaz do zdaj nisem nič pazla, pa sem neg. na tokso in verjetno bo do konca ostalo tak, no razen pečeni kostanjčki so me izučili, ko sem pristala na infuziji.. Joj ja, imena, o lepih razmišljate.. Nama je všeč za punčko Alina, za fantka pa se še odločava ali bo Aljaž ali Timej. Verjetno bova bolj odločena, ko zveva spol Aja še za seznamček NP 7.12, že komaj čakam, da spet slišim bitje srčka svojega angelčka!!! Prijetno snežikasto popoldne, pri nas na štajerskem koncu ga ornk sipa!