vesna_b
|
eeeeejjjjjjj!!!!!! napišem full, potem pa - če skopiram, mi vedno odda, če ne - we are sorry... gr... bom probala še enkrat... fluf - sem mal narobe napisala. najbolj tečni so mi bili nasveti po rojstvu. oz ne nasveti, ampak določene osebe, ki niso hotele razumet, da bom svojega otroka štimala po svoje. oz tole: jaz sem to tako delala. ej, pa kaj ti je, kaj delaš??? saj sem rekla, da sem JAZ to tako delala. ja, ti si, jaz bom pa po svoje. jaz itak pravim: vsak nasvet je dobrodošel. če ga bom upoštevala ali ne, pa je moja stvar, moja odločitev... al pa to, ja, anonimna. kaj lahk jem, kaj ne smem, pa kaj mi je, če ne vem, da je to in to za nosečnice prepovedano, pa kak bo dojenček, če bom to in to delala... kr neki rakica - upam, da se tvoja bejba čimprej pozdravi... no, kaj smo imeli in uporabljali prvič mi: - posteljico, kateri se prestavlja dno. sedaj imamo zibko, ampak sam zato, da bova tamali podaljšala čas spanja v posteljici, potem jo seliva na veliko posteljo in dojenčka v tamalo posteljico - previjalna podloga, katero sem imela kar na pralnem stroju v kopalnici, ko je bila večja, sem jo najlažje previla na kavču ali postelji s podlogo iz nivea nahrbtnika - nivea nahrbtnik - zakon, za na voziček, za kam jit, tud če smo šli hodit... - banjica za kopanje, 2* brisačo (to otroško, ki ima narejeno še za glavico na vogalu) - pa smo jih še dobil - avtosedež, voziček - prenosno posteljico - namesto stajice, dolgo itak ni bilo interesantno, in pa če smo kam šli - ležalnik - sva vzela tistega do 18 kg in se tamala še sedaj gor natika - stolček bumbo (al neki tazga, od 4. mesecev dalje) smo dobili, sam pri nas ni bil ravno interesanten... oz je kmalu ugotovila, kako se ritka privzdigne - odeje - ne kupovat preveč, ker se še kaka potem dobi ob rojstvu oz se potem dokupi, če je potreba, ker... jaz sem eno kupila, 2 sem dobila od prijateljice s posteljico, 2 pa še potem, tako da... jih imam še za tole bebico dost - cotke, št. 56 in 62, pa še to nam je bilo nekaj cotk 56 iz babycentra premajhnih, pa ni bila ravno velikan...najbolj so mi šle na živce tetra majčke, ker ji je vse ven lezlo, tako da smo kmalu šaltali na bodije aja, cotk tud ne preveč nabavljat, ker... vidiš, kaj ti paše, pa se sproti nabavi, nekaj dobiš, pa veliko ljudi vpraša, kaj rabiš, in ti prinesejo potem... ker drugače se hitro zgodi, da ne ponosiš vsega, ker prehitro prerastejo... no, nekak sem mela tole. če se kaj spomnim, dopišem...
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.11.2010 12:20:52 >
|