birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: birdy Škorpijonček, dej povej ko rečeš da nisi čutila gibov, kaj točno to pomeni? a si jih ampak bolj malo, a sploh nisi...? Mene mal matra ker že od petka dalje ful švoh čutim vragca, če ga ne bi požokala včas mal ne bi naštela tistih 10 gibov... pa ne vem a se čem it vseen pokazat al kaj? Ponavad jih enmal več, danes pa skor nč. Sam tak kao ko mi trebuh otrdi, pa ne vem al še mali zravn rito ven porine...prav tistih bulic od nog pa nisem čutila, kot ponavadi. Pa sem rekla, grem se rajš pokazat. In pol ko me oni prklopjo na CTG in UZ, mi rečejo, da full miga, da ga še zmerit ne more, tolk je živ, jst še vedno nč ne čutim . Sem imela pa spet med CTG take ostre bolečine spodaj, neko zategovanje, pa je pokazal ravn takrat en popadek do konca gor. Sam je rekla, da to niso popadki, ker ti mora trebuh otrdet + bolečina, jst sem pa skor umirala tam, tak je zvijalo. Za p.p.zdit je tole čakanje in sploh, če bom vedla kdaj moram it, če je rekla, da to ni to, mene pa bolelo ko sam vrag. Je rekla, da me lahk noter obdrži, če me je strah, pa sem rekla, da sem tolk blizu, da bom že pršla ko bo treba (je še rekla, da pr prvem ni tko hitro, da ne bi blo časa pridet). No, jutri imam spet CTG in potem vsak dan, jst pa srčno upam, da me res kaj ponoč štihne. Ni še blo čepa, ampak ok, sej ni nujno, da je. A ti pa že od petka slabo čutiš ali sploh ne? Ja punca...pojdi se pokazat, ziher je ziher...sej so full prjazni in OK, pa boš pomirjena. Sej se bom pomoje jutr pa res šla. mah, neki me skoz zvija pa sem misnla da bom šla v P... Pa še kr nisem šla Mam pa skoz trebuh trd, pol pa slabše čutim. Sej brca me, ampak res malo. Sej pravim, mal ga požokam da dosežem tistih 10 gibov, če ne pa bi jih verjetno manj. Za it v P pa ne vem... Se spomnim enkrat pri Kristi ko sem jo čutila samo dopoldne, pol pa do ponoči ubistvu ne, pa sem klicala če mi lahko svetujejo a nej pridem al ne... In me je tista babica v sprejemni mal manj kot nakurla da vse neki paničarimo, da naj pojem kej sladkega pa da bo otrok že zabrcu... Bolj sem govorila da sem že vse sprobala, bolj je ona tupila svoje In takrat je men vse skup dol padlo, skrbi me sam da nima slučajno kakih slabih pogojev v mojmu bušiju... Kar se pa tiče da ne bi vedla glede poroda... Boš vedla, sem skor ziher... Če boš že prej falila, boš pa tiste zadnje par popadkov točno vedla "kok je ura"... Jst teh popadkov pri Neli nisem mela, sam men so se čist nehal (kljub odteku vode in umetnim popadkom), pa je bil pol vakum, pri Kristi pa... Priznam, tista zadnja ura je bila pasja Ker tist pa tako šopa da ne moreš falit