|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
28.11.2010 16:21:15   
D0aisy
Ojla!

Evo mi smo prišli iz bolnice. Ful nimam časa, drugič kaj več napišem. Hvala za čestitke, sem zelo nahitro preletela in vidim ,da nekatere (škorpijonček, aleksa,..) še vedno čakate upam da ne boste več dolgo. Jaz pa zdaj letim dojit z zelo bolečimi bradavicami, jao meni!
Pa, pa

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.11.2010 17:08:19   
majabar
En soncen pozdravcek!
D0aisy, mene so tudi bradavice noro bolele, zdaj pa je vedno boljse. Kaksna 2 tedna je bilo zelo hudo, zdaj pri enem mesecu pa je ze dobro. Tudi pri tebi bo, zdrzi!
Me zanima, koliko upostevate handling? Kako dvigujete otroka, nosite, kako ga dvignete, da ga date cez ramo, da podre kupcek? Vedno lezijo na ravni podlagi? Moj mora imeti zaradi polivanja mlega dvignjen zgornji del in me malo skrbi, da ni prevec skljucen v krizu ali da ni prevec pritiska na medenico. Seveda ne sedi, ampak za kaksnih 20 ali 30 stopinj pa je nagnjen.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.11.2010 17:17:37   
nov2010
Hej,

no najprej naj se zahvalim za čestitke.

mi smo včeraj prispeli iz P. Se javljam samo na hitro, kaj več napišem v prihodnjih dneh in pa tudi P zgodbo vam obljubim.

Drugače imam še šive od CR in mi jih jutri poberejo ven. Upam da se je vse lepo zacelilo in bo vse OK.

naš mali Rokec je pa pravi cukerček, se ga z mojim kar ne moreva nagledatiuser posted image

No je že alarm v hiši šibam.

Se slišimo in uživajte v sneženem večeru!

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 28.11.2010 17:18:38 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.11.2010 17:22:15   
november2010
doaisy - jaz sem imela čist vnete bradavice, sem najprej mazala z bepantenom ni nč pomagal, potem sem pa kupila od multimam LANOLIN in ta je pa zakon!!! tskoj pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Ojla!

Evo mi smo prišli iz bolnice. Ful nimam časa, drugič kaj več napišem. Hvala za čestitke, sem zelo nahitro preletela in vidim ,da nekatere (škorpijonček, aleksa,..) še vedno čakate upam da ne boste več dolgo. Jaz pa zdaj letim dojit z zelo bolečimi bradavicami, jao meni!
Pa, pa

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.11.2010 17:46:59   
Eruvande
Midve imava pa zadnje dni bolj problem s pristavljanjem. Ponoči sva za to porabili skoraj po ure. Že zagrabi pa spusti...ene 100x...sem bila že čisto obupana. Potem pa kr naenkrat zagrabi in je mir do konca...razen, če se ji vmes zaleti ali pa začne vmes sesati zrak. Včasih pa zagrabi v prvem ali drugem poskusu. Ni mi jasno v čem je fora. Mogoče, koliko so polne prsi al kaj. user posted image

No, je pa res, da se ti zdi ponači vsaka taka stvar še 10x hujša, ko bi rad šel čimprej nazaj spat user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.11.2010 18:26:02   
tejci1981
Večer!

Upam, da vas ni zamedlo user posted image !

D0aisy in nov2010 dobrodošli doma!!!!

Majabar - handling - jaz probavam dvigat,nosit, pri previjanju obračat po handlingu. Dviganje in polaganje v zibko je težje izvedljivo, ker je v postavljena ravno pod mansardo, tak da je manj prostora user posted image .
Podiranje kupčka - včasih na rami, včasih preko kolen,....
Tudi mi imamo dvignjeno ležišče, sam se mi zdi, da ne toliko da bi bil kakorkoli sključen.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.11.2010 18:27:34   
tejci1981
Škorpijonček si šla????

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.11.2010 18:42:33   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Škorpijonček si šla????

Ne še. Prevč študiram, kdaj bodo prišli popadki, pa nočejouser posted image .

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.11.2010 19:47:08   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Škorpijonček si šla????

Ne še. Prevč študiram, kdaj bodo prišli popadki, pa nočejouser posted image .

Škoda, jaz pa sem že mislila, da predihavaš popadke!user posted image
Saj bo!
Držim pesti da čimprej!!!user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.11.2010 21:10:55   
zori82

Zori82 - koliko kumine in janeža daš? Sem že slišala za tako varianto, samo se bojim, da nebi dala preveč, da nebi bil čajek premočan (če je to sploh mogoče ).

evo sm vidla tvoj post in ti bom kr tuki odgovorila, če mogoče še katero zanima

v 1 deci vode dam recimo 10-15 zrnc kumine in janeža (kao naj bi dal 5, ampak se men to zdi mal) in pustim da vre 5 min...potem ji dam 5 malih žličk večkrat na dan...v primeru da Leon ne bo hotu pit mu lahko malo sladkaš, al pa daš not koroške kapljice (js jih dam tud sam 5)
priporočam vsaki da proba...nam full pomaga za prdkanje in kakanje

današnja prigoda oz. zdjšnja
malo prej smo kopali Nijo in na previjalni mizi ko sem jo že obrisala in namazala rito začne Nija na vlko kakat...no ko zaključla sm malo počakala, obrisala, namazala in se ona odloči da se še enkrat pokaka... jo spet pustim vidim da nič ne bo več in jo še enkrat obrišem namažem in glej ga zlomka Nija se spet pokaka ...tako da smo meli danes najdaljše previjanje, ki je trajalo 1h ...no na koncu je med oblačenjem zaspala, da je nisem mogla zbudit za zizo...in zdj spi ko top

je pa res da je drekec bil zelen in fulll tekoč....a to kaj pomeni

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.11.2010 21:19:42   
Majchi
Ječi, Tanjuši, hvala za info glede kapljic. Jih bom kar takoj jutri naročila.

Saj ne vem, kaj je zdaj res. A moja prehrana vpliva na njegovo zvijanje al ne? V Krči to še ne morejo bit, je star 10 dni in ga isto matra vse od prvega dne. V porodnišnici pravijo, da naj jemo vsega po malo. Na začetku naj morda izpustimo stvari, ki zares napenjajo, npr. stročnice. Vse to upoštevam, malega pa čez cel dan zvija. Zvečer in ponoči pa je vse ok. Sem pa opazila, da praktično nič ne prdi. Se spomnim Lane, da je to skoz streljalo v plenici. Luka pa nič, zato ga pa boli verjetno.

Škorpionček in ostale, upam, da šibnete v Rim čimprej.

Handling: jaz ga probam dvigovat in spuščat po handlingu, čeprav se mi kar nazaj zateguje in ga ob nošenju ful težko v "lunco" zvijem. To je tud patronažna opazila. Pa tudi na previjalni mi kar gre in skušam upoštevat handling.

Eruvande, pri nas je podobno s pristavljanjem. Ponoči včasih že oba čist živčna ratavauser posted image . Pa da ne govorim o trpečih bradavicahuser posted image . Jaz mu kar probam malo še glavo porinit istočasno. Lahko so pa včasih problem preveč polne dojke. Ampak kdo ma pa cajt ponoč najprej mal ven iztisnit, ko se dojenček zbudi laaaačeeeen kot user posted image user posted image .

Nov2010 in D0aisy, welcome home!user posted image  Ujemite ritem, potem nam pa povejte kako je blo.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
28.11.2010 21:25:29   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: zori82
malo prej smo kopali Nijo in na previjalni mizi ko sem jo že obrisala in namazala rito začne Nija na vlko kakat...no ko zaključla sm malo počakala, obrisala, namazala in se ona odloči da se še enkrat pokaka... jo spet pustim vidim da nič ne bo več in jo še enkrat obrišem namažem in glej ga zlomka Nija se spet pokaka ...

user posted image user posted image user posted image  Mislim, da sem glih včer razlagala, kako je Luka ponoč izsterlil drekec mimo mene po stranišču. No, naj povem, da je danes ob 6ih zjutraj ponovil vajo, s tem, da je poleg wc-ja naciljal še bide, steno in ploščice po tleh.user posted image  Itak, da spet nisem vedla, kje naj začnemuser posted image . Mislim ej...Lana je to enkrat samkrat naredila, tamau pa že 2x v prvih 10-ih dneh svojga življenja. Pa da o tem pimpeku, ki je kot fontana, zmer glih takrat ko ni treba, sploh ne govorimuser posted image . Ojoj, se navajam na lulčkeuser posted image .

Zori, kje pa kupiš ta čaj v zrncih? A sicer polno dojiš?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.11.2010 21:41:30   
zori82
Majchi čajček sama kuham...kupla sm kumino in janež od Maestro (te rumene flaške-začimbe)

ravno to sem ti hotla napisat, da Nija nima prav krčev ampak jo napenja ker ne more prdkat in kakat...no ta čajek ji pomaga (vsaj tk mislim) in ko se sprdka je bolje...lahko probaš mogoče bo tudi Luki pomagal da se lažje sprdka
drugače pa zdj polno dojim, prej (10dni) sm pa dodajala

user posted image user posted image user posted image Luka pa rad nagaja mamici

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.11.2010 21:56:59   
Majchi

Vidim, da tud Nija.user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.11.2010 22:04:08   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Vidim, da tud Nija.user posted image

tud ja, ampak mami je čist ponosna in vesela ko pride do tega user posted image user posted image user posted image ... si ne bi nikol misla da bom za prdeke in kakce vesela in da bom zraven ploskala ko pride do tega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.11.2010 22:10:53   
Majchi
Ja, sej ga tud jaz pohvalim, če ostane na previjalni. Ko gre pa ob 3 ponoči ali ob 6 zjutraj po polovici kopalnice, pa ostanem speechlessuser posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.11.2010 23:54:02   
kapesanta
punce kako pa kaj podirate kupccke? Pri Sari sploh ne gre - se matramo tud po eno uro pa veckrat ne uspe - pol je pa napenjanje in jok. Dejte nasvete in napotke prosim user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
29.11.2010 10:18:47   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

malo prej smo kopali Nijo in na previjalni mizi ko sem jo že obrisala in namazala rito začne Nija na vlko kakat...no ko zaključla sm malo počakala, obrisala, namazala in se ona odloči da se še enkrat pokaka... jo spet pustim vidim da nič ne bo več in jo še enkrat obrišem namažem in glej ga zlomka Nija se spet pokaka ...

user posted image user posted image user posted image  Mislim, da sem glih včer razlagala, kako je Luka ponoč izsterlil drekec mimo mene po stranišču. No, naj povem, da je danes ob 6ih zjutraj ponovil vajo, s tem, da je poleg wc-ja naciljal še bide, steno in ploščice po tleh.user posted image  Itak, da spet nisem vedla, kje naj začnemuser posted image . Mislim ej...Lana je to enkrat samkrat naredila, tamau pa že 2x v prvih 10-ih dneh svojga življenja. Pa da o tem pimpeku, ki je kot fontana, zmer glih takrat ko ni treba, sploh ne govorimuser posted image . Ojoj, se navajam na lulčkeuser posted image .

Zori, kje pa kupiš ta čaj v zrncih? A sicer polno dojiš?

majchi že učeri sm se režala k nora tistmu zenfu user posted image
a niso lušne te prigode no..k se režiš k druzga itak nimaš kej :) ampak smo tko vesele k kakajo k vemo da jim je bolš:)

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
29.11.2010 10:21:09   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

punce kako pa kaj podirate kupccke? Pri Sari sploh ne gre - se matramo tud po eno uro pa veckrat ne uspe - pol je pa napenjanje in jok. Dejte nasvete in napotke prosim user posted image

naš je kr profesor riganja...rigne ko en mali pujsek in sm prou vesela. samo čez ramo ga dam pa malo po hrbtu pobožam ali potapkam. učasih tut to ni treba pa že kr prej spusti kšn lep zvok.
masiranje hrbta al pa tapkanje če jo daš na kolena al pa na trebušček na roko,pa jo tko nosiš? al pa čez ramo,tko da ti res fino čez visi in maš praktično njen trebušček na svoji rami?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
29.11.2010 10:54:14   
lottyka
Dobro jutro, dober dan,

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Meni je patronažna rekla, da če v 20 minutah ne podre, ga tudi ne bo, ker je že šlo naprej. Jaz ga dam prvo na ramo in ga trepljam po riti ali hrbtu, če to ne pomaga ga malo premetavam s spreminjanjem položajev, samo pazim da je glava višje od želodčka, če še to ne gre je pa zadnja varianta da ga dam na trebušček v položaj za pasenje kravic, to pa ponavadi vedno uspe, čeprav tu tudi malo bruhne ampak res malo. Se pa tud nam zgodi, da včasih pa pač ne uspemo podreti ampak redko.

Ste me pa nasmejale z zgodbicami o letečem kakcu. Moram reči da upam da ne doživim to, me je pa Žan že večkrat polulal, nekako se mi ne uspe pravočasno umakniti user posted image .

krči - tudi naš se napenja in napenja ter se matra kakat in prdkat ampak pravi krči to še niso. Mu pa občasno dajem kakšno kapljico ali dve na dudo vetrovnih kapljic. Imam pa kar namešane iz Lekarne, in sicer je notri olje kumine in pa sirup simplex. Se mi pa zdi, da ga vsak dan bolj matra, tako da upam da bo tu tudi ostalo. Se pa jaz pazim pri prehrani in sicer ne jem nobenega svežega sadja ali zelenjave.

pike - no sedaj jih ima že malo manj, je pa dobil zelo suho kožo po lasišču in obrveh in se bojim, da bi dobili temence, tako da ga večkrat dnevno sedaj mažem z mandeljnivim oljem.

Drugače pa imamo mi jutri prvi pregled in komaj čakam da mi ga zmerijo in zvagajo. Smo pa danes stari točno 1 mesec user posted image .

Sem si pa včeraj malo privoščila in sem šla prvič v trgovino, pa še kavico sem si privoščila zunaj, Žan je pa počakal pri babici. Sem bila celo 2,5 ure v civilizaciji user posted image . Pa sploh ni bilo tako hudo brez njega, tako da bomo to še prakticirali. Že takoj jutri, ko moram v LJ, ker sem brez bunde in je treba v shoping.

Evo, nekdo je lačen user posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
29.11.2010 11:23:25   
Eruvande
Škorpijonček?? user posted image Si že na poti?

Našo pa ponavadi zvija kmalu po podoju. Sem malo brala in piše, da je lahko zaradi tega, ker ima preveč zraka v trebušču ali pa alergije na kravje mleko. Hmm...zdej pa ne vem al bi za par dni ukinila izdelke iz kravjega mleka al kaj naj naredim. Sicer že nekaj časa ne pijem kravjega mleka, ostale izdlke pa normalno jem, tako da res ne vem...pravijo pa, da je treba bit strog in ukinit vse pa še veliko drugih izdelkov, kjer je noter kaka sirotka npr. Ker boga revca jokca in stokca po podoju podnevi ali ponoči.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.11.2010 12:07:36   
škorpijonček_
Še kr tu, tečna ko sam vrag...bogi moj user posted image .

Včeri zvečer me je parkrat zategnilo čisto spodaj...dajte mi povedat če je sploh to TO. Bilo je na 15 minut po par sekund, pa samo spodaj pod trebuhom kot neki krči so zategvali. Pol je pa minilo in sem zaspala kot ubita.
Dans pa nčuser posted image  in če ne bo kmal, bom živce zgubla.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.11.2010 12:25:16   
aleunam
Jaz pa malega obvezno previjem ponoči, ker kaka vedno (mogoče kdaj ne) in takega ga enostavno ne morem pustiti. user posted image

Za bradavice pa jaz prisegam na aventovo kremico. Si jih mažem od prvega dne, pa ni bilo prehudo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.11.2010 12:28:41   
aleunam

Včeri zvečer me je parkrat zategnilo čisto spodaj...dajte mi povedat če je sploh to TO. Bilo je na 15 minut po par sekund, pa samo spodaj pod trebuhom kot neki krči so zategvali. Pol je pa minilo in sem zaspala kot ubita.

user posted image user posted image user posted image

Prave popadke boš vsekakor čutila. Se spomnim sama sebe kako sem vsak dan na CTGju spraševala, če se že kaj vidi. Pa so babice rekle, da dokler ne čutim, ni to to. Ponavadi je bilo otrdevanje trebuha, kar oni rečejo, da so priprave, ni pa bilo to to. In če sedaj pomislim, ko sem preživela kar nekaj ur popadkov (od enajste do pol sedmih zvečer na minuto in pol!), pravih popadkov ne moreš zgrešiti. Pa naj ti čimprej mine oz. naj se že začne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.11.2010 12:33:32   
ječi12

sj max še ene par dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?