lottyka
|
Dobro jutro, dober dan, IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta punce kako pa kaj podirate kupccke? Pri Sari sploh ne gre - se matramo tud po eno uro pa veckrat ne uspe - pol je pa napenjanje in jok. Dejte nasvete in napotke prosim Meni je patronažna rekla, da če v 20 minutah ne podre, ga tudi ne bo, ker je že šlo naprej. Jaz ga dam prvo na ramo in ga trepljam po riti ali hrbtu, če to ne pomaga ga malo premetavam s spreminjanjem položajev, samo pazim da je glava višje od želodčka, če še to ne gre je pa zadnja varianta da ga dam na trebušček v položaj za pasenje kravic, to pa ponavadi vedno uspe, čeprav tu tudi malo bruhne ampak res malo. Se pa tud nam zgodi, da včasih pa pač ne uspemo podreti ampak redko. Ste me pa nasmejale z zgodbicami o letečem kakcu. Moram reči da upam da ne doživim to, me je pa Žan že večkrat polulal, nekako se mi ne uspe pravočasno umakniti . krči - tudi naš se napenja in napenja ter se matra kakat in prdkat ampak pravi krči to še niso. Mu pa občasno dajem kakšno kapljico ali dve na dudo vetrovnih kapljic. Imam pa kar namešane iz Lekarne, in sicer je notri olje kumine in pa sirup simplex. Se mi pa zdi, da ga vsak dan bolj matra, tako da upam da bo tu tudi ostalo. Se pa jaz pazim pri prehrani in sicer ne jem nobenega svežega sadja ali zelenjave. pike - no sedaj jih ima že malo manj, je pa dobil zelo suho kožo po lasišču in obrveh in se bojim, da bi dobili temence, tako da ga večkrat dnevno sedaj mažem z mandeljnivim oljem. Drugače pa imamo mi jutri prvi pregled in komaj čakam da mi ga zmerijo in zvagajo. Smo pa danes stari točno 1 mesec . Sem si pa včeraj malo privoščila in sem šla prvič v trgovino, pa še kavico sem si privoščila zunaj, Žan je pa počakal pri babici. Sem bila celo 2,5 ure v civilizaciji . Pa sploh ni bilo tako hudo brez njega, tako da bomo to še prakticirali. Že takoj jutri, ko moram v LJ, ker sem brez bunde in je treba v shoping. Evo, nekdo je lačen .
|