Nina33
|
Oj! Pr nas je pa "obsedeno" stanje , čakam, de pridejo še laminat položiz pa ne vem, al jih čem čimprej in upam, de mi malega ne zbudijo, al mal kasnej, de se naspi, ampak poj pa ne vem, kje bomo jedli (čeprav je že na tričetrt skuhano: bogo domači krompirjevi njoki in boranja z mesom, mljask). Crocsi so super za v P, sploh za v tuše pridejo prav. Nastavki: nimam pojma, HB. Baje pri ploski prav pridejo, ampak - res ne vem, baje pa niso glih neki prijetnega. No, saj dojenje na štartu običajno ni. Mišyka, se strinjam - lanolin in une gel kompresice al neki so zakon. Drage pa ko žafran, ja . Glede vratu: a se ti zdi, da že zatekaš? Jaz sem začela in od takrat imam spet večje probleme in z vratom in z občutkom v rokah. Noge so pa itak štorja zase . Vložki: ne vem, kera cifra so al so uni mrežasti - za pogledat grozni (kot gatke) ampak DIHAJO!!! Verjamem, de se grozno sliši, ampak če že drgač ne, je po porodu to RES pomembno. Mene sicer uni plastik-fantastik vložki itak ne ganejo. Pa še smrdijo mi . Muellerjevi nedrčki so iz 100% bombaža, tut jaz sem zadovoljne z njimi. Torba: mene moj neki prganja z njo, samo se ne dam. In ja, da se jo štimat tut med popadki . Samo zdej to pot mu ne bom dovolila cunj, v katerih sem/bom šla rodit, domov odnest in v koš za perilo vržt. Ker mi je prinesel za domov "lasten izbor" in sem bila ko en... ma,klošar Še dobr, de ni blo mraz . Tigrica, a ti si tut rada dolge pušaš . Sam teli modrci po večini res niso "user fiendly" . Maurica: hormoni, oziroma, de se lohk nanje sklicuješ, so pa itak zakon . Jaz dodam še luno, pa nizek pritisk, pa gnilo vreme, pa prevčdela/premalo cajta.... So lohk veseli, de so sploh še živi . Diane, ne sekiri se zarad kil, 7+ pa res ni nič, no. Pa naj ti ne zmanjka energije, poj, po iziptu pa le malo izpreži. No, v službi lohk že prej . PilotGirl, naj se ti noga čimprej in čimbolje porihta . Eko, mali spi že eno urco, še malo, pa bo dnevna kvota izpolnjena . Čeprav ne vem, do kdaj zjutraj spi: ob pol sedmih je bila v njegovi sobi luč že prižgana, on je pa knjigo komentiral Kolk časa je že to počel pa samo on in pa Boh vesta . Naj uni z laminatom še mal zamudijo (itak to obvladajo - zamujanje ), de se poba naspi in naje preden pridejo . Pa de je zrihtano pred šesto, de mi večernega rituala ne zjeb . Lep dan vsem! P.S. Ma kolk ste naklofale med mojim klofanjem