Nina33
|
Čer čveke ! Ko tkole berem vaše porodne izkušnje skoz bolj ugotavljam, de smo bli mi res ekspresni. Ob 20:00 sem med gledanjem Umorov na podeželju grickala vse živo in ugotavljala, de se neki dogaja vsakih 8 minut . No, poj ne vem al se je nehalo dogajat al je bil film tolk zanimiv, ampak okol 22:00 je spet neki začelo, pa sem šla pod tuš (in se "spedenala"), neki čez 23:00 sem šla torbo rihtat, ker je bilo že na 2-3 minute neki, kar ni bilo več "prijetno" , opolnoči sva/smo prišli v P - sem bila 7 cm odprta, rodila sem pa mal čez dve ponoč. Me je bilo najbolj strah tega, da bom prezgodaj v P prišla - zdej je pa mojega strah, de bomo prepozni . Dojenje: tut nama ni zalaufalo kar neki cajta (pa se je pravilno pristavil in vse), ni me neki grozno bolelo, čeprav so mi bradavice razpokale u nulo, ampak z lanolinom in unimi gelčki je blo super. Sem bila pa presrečna, ko se je ukinilo večerno dojenje/crkljanje (letos julija ), ker so me bradavice takooo bolele, da mi je šlo resno na jok vmes. Nastavki: ma ste me nasmejale, sploh Meta HB nisem rabila. Obleka za domov: meni je vse premajhno prinesel ... saj je blo smešn, priznam . Za sem imela pa naštimano v torbi in ni bilo težav . Spanje na trebuhu: PilotGirl svaka čast, jaz prav na trebuhu že dolgo ne morem - imam tak pola-pola položaj (pol na D boku, pol na trebuhu pa pol kovtra pod sabo ). Če se uležem na hrbet me pa zbrca, ja . S postelje se pa bolj zavalim kot vstanem . Po porodu sem mislila kako bom lahko na trebuhu ležala - takrat so pa res polna prsa "mal" u napoto . Akilene - pozdravljena! Aja - mi imamo pa jedilnico . Kolk je lepo za pogledat . Tak lep uvod v veseli december . Tudi ostalim želim čimhitrejšo realizacijo ... ahm... v glavnem - ne najdem besede- naj bo tko fajn kt pr nas, s čim manj čakanja ipd. Cukica, upam, de ti cukr neha nihat in de ti ne bo treba na inzulin . Ma, preveč napišete in imam poj zmeri občutek, da sem še neki hotla napisat... Kt drgač sem tko redkobesedna . Lepe sanje vsem! P.s. In vesel veseli december !