|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
30.11.2010 15:48:28   
cukica
SAm na hiter da se vam javim cuker je zaenkrat v redu,imam ponovni pregled 21.12.Verjeten bom dobila takrat inzulin,če mi bo sladkor tako nihal od 4.4. do 6.6. jutri imampregled v Lj samo,če bo sneg bom klicala,da mi dajonov datum.Zdajpa grem z d`ori v MŠ in se vam javim kaj jutri,...

Lp vsem in dobrodošlica novim,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.11.2010 15:55:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: kkb81

Tole mi pa ni ratal tko kot sem hotla. Kako napišeš tako, da je več ciatov in pod vsakim lepo komentar?

Vedno citiraš na novo (nov odgovor) in skopiraš (ctrl + c) v prvega. Tako jaz delam.

(odgovor članu kkb81)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.11.2010 15:56:27   
Anonimen
Ja mene je tudi meta21 prestrašila z bolečino. Moje so tudi nenormalno postale občutljive. Še spat ne morem na trebuhu pa samo tko lahko zaspim. Očitno bom mogla z nedrčkom spat. user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.11.2010 15:57:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

SAm na hiter da se vam javim cuker je zaenkrat v redu,imam ponovni pregled 21.12.Verjeten bom dobila takrat inzulin,če mi bo sladkor tako nihal od 4.4. do 6.6. jutri imampregled v Lj samo,če bo sneg bom klicala,da mi dajonov datum.Zdajpa grem z d`ori v MŠ in se vam javim kaj jutri,...
Lp vsem in dobrodošlica novim,...

Drži se, škoda da nimam jaz tudi jutri, da mam cukr test 2. 12. bi šli na pijačko.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.11.2010 16:05:01   
lil_
kkb81 ja moja mami je tut rekla, da so se ji zjutri zacel popadki, je sla se v trgovino, je bla baje ful lacna, je se skuhala, je oci prsov iz sluzbe, je pojedu sam, ker se ji je pol hrana zamerla, okrog 18, 19 sta sla v porodnisnico, rojena pa sem 22.20.
tko da res flegma.

meta ja ze ze, da morem delat pravilno, sam sej tut pravilno boliuser posted image po domace subler ja..drugac pa kljunasto merilouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.11.2010 16:05:39   
meta21
Tuširanje v LJ porodnišnici je problem samo zato, ker je tuš kabina pravzaprav zidana soba, ki ima poleg kvadratne banje zraven samo še kakih 30 cm prostora, ki ni pregrajen z ničemer in torej vse kar je v tej "tuš sobi" je mokro (če si predstavljate). KO pa stopiš skozi vrata ven iz te kabine, si pa že na prehodu iz obeh bolniških sob, torej se MORAŠ notri oblečt in obut. Jaz sem dala spalno srajco (žakeljuser posted image ) kar v PVC vrečko, da ni bla mokra, japonke pa pustila pred vratmi. Pa vedno sem eno brisačo kar na tla vrgla-saj itak vse prekuhajo pol. Vložke in gate sem si šla namestit v WC zraven, čeprav prve dni se ti zna zgodit, da ti do tam že kaj po nogah teče. Cimra si je kar papirčke za roke brisat vzela sabo, da jih je vtaknila med noge in odracala v WC. Mal se je treba znajt, ker tuš je res mal čudno zorganiziran za otročnice. Za v kakšen kamp bi bil čist OKuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.11.2010 16:08:49   
meta21
Jaz mam tudi ful občutljive bradavice in si prvič do poroda sploh nisem predstavljala, da bi jaz joško otroku dala v usta. Tko čudno neprijetno se mi je zdelo. Pol po porodu je pa to tko normalno kar naenkrat... Tud če mal boli...

Zdaj grem pa mojga malčka zabavat (se je ravnokar zbudil), preden še katero prestrašim. Upam, da ne boste zarad tuša v Lj vse rodile v KRuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.11.2010 16:22:07   
lil_
tok ns pa nisi prestrasila...jst bom sla sigurno v lj, pa ce napises se kej zraven user posted image
no tko si jst zaenkrat se ne predstavljam dojenja...pol se kjub temu da...superuser posted image user posted image se mam moznostiuser posted image

"tus soba" najbols da se delam, da sem na morju v kampu in ne v porodnisnici user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.11.2010 16:28:46   
Akilene
Ojla punce,

vas redno berem, pa da ne bom samo vsiljivka, naj se predstavim. Sicer sem marčevka, rok imam 2.marca (po UZ par dni prej menda). Sem vseskozi v bolniški, tako, da imam dosti časa, pa pogledam tudi k vam.user posted image  

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.11.2010 17:10:40   
Anonimen
Akilene pozdravljena user posted image

(odgovor članu Akilene)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.11.2010 18:01:51   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Tuširanje v LJ porodnišnici je problem samo zato, ker je tuš kabina pravzaprav zidana soba, ki ima poleg kvadratne banje zraven samo še kakih 30 cm prostora, ki ni pregrajen z ničemer in torej vse kar je v tej "tuš sobi" je mokro (če si predstavljate). KO pa stopiš skozi vrata ven iz te kabine, si pa že na prehodu iz obeh bolniških sob, torej se MORAŠ notri oblečt in obut. Jaz sem dala spalno srajco (žakeljuser posted image ) kar v PVC vrečko, da ni bla mokra, japonke pa pustila pred vratmi. Pa vedno sem eno brisačo kar na tla vrgla-saj itak vse prekuhajo pol. 

Da ne bi mislila, da je v KR kaj boljše. Ista scena.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.11.2010 18:04:57   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

kkb81 ja moja mami je tut rekla, da so se ji zjutri zacel popadki, je sla se v trgovino, je bla baje ful lacna, je se skuhala, je oci prsov iz sluzbe, je pojedu sam, ker se ji je pol hrana zamerla, okrog 18, 19 sta sla v porodnisnico, rojena pa sem 22.20.
tko da res flegma.

Jaz sem s popadki še računalnik kupila v LJ v Harvey Normanu. user posted image Potem sva šla še v Interspar kao nekaj kupit za pojest, pa sem sredi trgovine medla, da mi dol visi, kaj je treba še kupit. Potem me je moj imel vrh glave in sva šla domov. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.11.2010 18:09:23   
trsica

Jaz mam tudi ful občutljive bradavice in si prvič do poroda sploh nisem predstavljala, da bi jaz joško otroku dala v usta. Tko čudno neprijetno se mi je zdelo. Pol po porodu je pa to tko normalno kar naenkrat... Tud če mal boli...

Jaz imam strašno nizek prag bolečine. Sem isto bila prestrašena glede dojenja, pa da me bo ugriznil ipd. No, samo, kot sem že prej napisala, brez teh nastavkov za dojenje ne bi zdržala več kot en teden. Tako pa otrok lahko zagrabi kar hoče, pa ti do bradavic sploh ne pride. Tudi ugriza ne čutiš. user posted image Aja, pa tudi, če se ti vnamejo, z nastavki elegantno prekineš stik kože na kožo in še bradavice si brez skrbi namažeš. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.11.2010 18:21:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ja mene je tudi meta21 prestrašila z bolečino. Moje so tudi nenormalno postale občutljive. Še spat ne morem na trebuhu pa samo tko lahko zaspim. Očitno bom mogla z nedrčkom spat. user posted image

user posted image  A na trebuhu ne moreš spat zarad prsi? Srečnica! Jaz se s trebuhom niti pulta v kuhinji ne smem dotaknit, tolk mam občutljivega, kaj šele da bi spala na njem. Spim lahko samo na levem boku, ker mi na desnem boku in na hrbtu tako brca, da je bolje met levi bok ožuljen, kot brce trpet. Ma ni mi jasno, kako lahko ta mala buba zdaj tako brca pol bo pa ležal na hrbtu pa tud roke ne bo mogel dvignit sam.

meta ja ze ze, da morem delat pravilno, sam sej tut pravilno boliuser posted image po domace subler ja..drugac pa kljunasto merilouser posted image

user posted image Mogoče pa majo v BC kakšnega za take primere kot sem jaz. Konec koncev majo v trgovini s čevlji tudi merilnik za nogeuser posted image

"tus soba" najbols da se delam, da sem na morju v kampu in ne v porodnisnici user posted image

user posted image That's the spirit!user posted image

Drugač sem pa jaz ta teden (in vsak drugi teden) popoldne sama s tamalim, ker mož dela od 13h do 21h zato vam take romane pišem. Saj večino časa se res s tamalim kaj pogovarjava, bereva, zlagava ... ampak včasih pa obema paše, da vsak v svojem kotu sobe kaj počneva (kot zdele npr).

Akilene, pozdravljena!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.11.2010 18:23:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Jaz imam strašno nizek prag bolečine. Sem isto bila prestrašena glede dojenja, pa da me bo ugriznil ipd. No, samo, kot sem že prej napisala, brez teh nastavkov za dojenje ne bi zdržala več kot en teden. Tako pa otrok lahko zagrabi kar hoče, pa ti do bradavic sploh ne pride. Tudi ugriza ne čutiš. user posted image Aja, pa tudi, če se ti vnamejo, z nastavki elegantno prekineš stik kože na kožo in še bradavice si brez skrbi namažeš. user posted image

Ja, mene je samo kljunasto merilo ločilo od tegauser posted image user posted image user posted image . Bom zdaj za drugič vedla.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.11.2010 18:41:38   
trsica

user posted image  A na trebuhu ne moreš spat zarad prsi? Srečnica! Jaz se s trebuhom niti pulta v kuhinji ne smem dotaknit, tolk mam občutljivega, kaj šele da bi spala na njem. Spim lahko samo na levem boku, ker mi na desnem boku in na hrbtu tako brca, da je bolje met levi bok ožuljen, kot brce trpet. Ma ni mi jasno, kako lahko ta mala buba zdaj tako brca pol bo pa ležal na hrbtu pa tud roke ne bo mogel dvignit sam.

Spanje na trebuhu. Kaj je že to?
Jaz spim samo na desnem boku, ker na levem mi pritiskata na srce. Običajno spim brez modrčka, a sem tudi ugotovila, da je bolje da spim z modrčkom (brez kosti), ker mi vsaj loči obe lubenici. user posted image Imam že zdaj tako velike, da se mi vname koža vmes.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.11.2010 18:58:21   
Anonimen

U ja tudi moj je občutljiv pa trd ko kamen. Vendar na boku ne morem spat, ker mam užuljene pa še križ me tako začne boleti, da je joj. Mam ša isto težavo kot ti ni šans na boku pa na hrbtu spat, ker me križ boli, da ne rečem kako moja user posted image skaklja in brca. Prav nemiren rata in tako na polno brca, da tudi meni ni jasno, kako lahko tako močno brcne, da mi trebušček dvigne. Sem pa danes se brnila bolj na levo stran trebuščka, me je tako bolelo, da se nisem upala premaknit. Kaj šele vstato :( Samo na bušiju mi pomaga, da me neha križ bolet. Jaz se vedno pohecam, da je podvig tole spanje pri meni user posted image Postelje še vedno nimava postavljene, tako da leživa na tleh na jogiju. Komaj ustajam.
Sem hrošček user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.11.2010 19:32:54   
hayabusa

tko da res flegma.

Jaz tud nisem paničarla. So se ob2h ponoči začeli popadki. Do 4h sem probala še nekaj zaspat, ob4h se je moj zbudil za šiht, sem ga še v službo poslala. Šla sem pod tuš , se (na pamet) obrila in okrog 6h napotila prioti porodnišnici. Vmes sem se ustavila pri sosedih na par minutni čvek potm pa odpeketala dalje. Vporodnišnici sem bla nekaj pred 7uro. Okrog 8.30 so mi predrli plodovnico. Ker se nisem odpirala so mi našopali umetne popadke, takrat pa sem rekla da naj mojega pokličejo. Rodila sem 12.19.

Kar se tiče nastavkov za bradavice pa je nam v MŠ babica rekla da jih ne priporočajo ker so nehigienske ker koža ne diha in otroci dobijo gljivice v ustih (jaz sem bla brez, sem preživela z lanolinom in bepantenom. Sem pa razmišljala ko je bila tema o bivacinu, morda pa ne bi bilo nič narobe če šive mažemo z bepanthen plus. Jaz sem bila lani tako malo šivana da sem lahko takoj sedela brez problema brez bolečin zato nisem nič uporabljala.

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 30.11.2010 19:38:40 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.11.2010 19:58:17   
sara1986
Čer.

Sam ste načvekale, vsaka vam čast :)) Sem rabila skor 1 uro, da sem vse prebrala.

Jst se pa bol kot dojenja bojim samega poroda. user posted image  Drugač pa ja, baje je bolje doma predihvat popadke, kot v porodnišnici tm ležat. (seveda ko še nisi tok hudi) Sam pomoje ko se enkrat začne in sploh prvorodnice, bomo pomoje kr takoj spičile na pot user posted image  Me pa res zanima, kera bo prva user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.11.2010 20:42:22   
lil_
trsica ja mogoce pa zdej to rundo spet dobis nov racunalnik...al pa kej druzga mogoceuser posted image
ce ne bo slo drugac in ce bo res ful bolece, pol bomo pa z nastvaki probal. sej pravm upam da nm uspe, kok bo pa bolel, bomo pa vidluser posted image

jst se prelagam iz enga boka na druzga, odvisno kam me miska brcata, pa kam se narineta, ker ni ful prijetno, tko da se obracam glede na njijuuser posted image

ja jst sm pa vec al manj doma, tko da mam tut cas pisat, sam je pa odvisno kok se mi da. pride kaksen dan, k sm cist brezvoljna in se mi ne da tuki gor visetuser posted image

sara ja brala si nas ze dolg, pol bi se pa se razpisala lahko maluser posted image ma jst se poroda ne bojim, sej sm ze rekla, da lih tko kt da bi sla v trgovino po kruh ni, sam jst sm si v glavo vbila da ne bo fuuul grozn. in ce prezivijo vse, bom jst tut user posted image se strinjam, da je bols bit doma kot v porodnisnici. sam sej a ne pravjo drugac, da je fajn hodt okol in ne pocivat? pomoje bom spancirila doma po stanovanju gor in dol in samo gledala na urouser posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.11.2010 21:00:33   
meta21

ja jst sm pa vec al manj doma, tko da mam tut cas pisat, sam je pa odvisno kok se mi da. pride kaksen dan, k sm cist brezvoljna in se mi ne da tuki gor visetuser posted image

Meni je pa boljše sproti, ker če se nabere 5 strani ali več, se mi sploh ne da več brat.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.11.2010 21:55:27   
Teyla
Živjo punce

Ste me tok nasmejale s temi flegma predporodnimi opravki, da mi gre še zdaj na smeh. user posted image
Pa tisto za nstavki in merjenjem tudi. user posted image Ja, kljunasto merilo bi bilo pravilno slovensko. user posted image   Aja, nam je pojasnila v materinski šoli, da je velikost glede na otrokova usta, tako da ti bradavičk vseeno ni treba merit, meta21user posted image S je za nedonošončke, M pa za "normalne" novorojenčke.

Joooj, moj že spi. Mislim, da mu ni uspelo niti enega dela Housa pogledati do konca z mano. Kaj do konca- večinoma je zaspal že prej ali pa v prvih 15ih minutah. Sem mu skuhala zeleni čaj, ga je že popil, pa je efekt ničen. user posted image Meni gre strašno na živce, če nekaj gledam z nekom, pa na polovici ugotovim, da mi sogledalec spi zraven bohve koliko časa že. Mi nekako ni jasno, ker sama nisem sposobna zaspat pred tvjem, če nekaj gledam. Tako da imam ničto toleranco do takih ljudi. user posted image user posted image

NIč, grem gledat Housa, pa mojga metat s kavča. Mirno noč vsem in lepe sanje. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.11.2010 22:32:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Pa tisto za nastavki in merjenjem tudi. user posted image Ja, kljunasto merilo bi bilo pravilno slovensko. user posted image   Aja, nam je pojasnila v materinski šoli, da je velikost glede na otrokova usta, tako da ti bradavičk vseeno ni treba merit, meta21user posted image S je za nedonošončke, M pa za "normalne" novorojenčke.

Joooj, moj že spi.

Aha, torej bi jaz rabila L, ker je bil čez rokuser posted image user posted image user posted image . Hecam se ampak mi je bla res fora, ko me je pri pultu vprašala, katero velikost rabim. Pomen oznak ji je najbrž pomenil pa še manj kot meni.

Mojega pa še ni iz službeuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
1.12.2010 0:24:00   
Nina33
Čer čveke user posted image !
Ko tkole berem vaše porodne izkušnje skoz bolj ugotavljam, de smo bli mi res ekspresni. Ob 20:00 sem med gledanjem Umorov na podeželju grickala vse živo in ugotavljala, de se neki dogaja vsakih 8 minut user posted image . No, poj ne vem al se je nehalo dogajat al je bil film tolk zanimiv, ampak okol 22:00 je spet neki začelo, pa sem šla pod tuš (in se "spedenala"), neki čez 23:00 sem šla torbo rihtat, ker je bilo že na 2-3 minute neki, kar ni bilo več "prijetno" , opolnoči sva/smo prišli v P - sem bila 7 cm odprta, rodila sem pa mal čez dve ponoč. Me je bilo najbolj strah tega, da bom prezgodaj v P prišla - zdej je pa mojega strah, de bomo prepozni user posted image .
Dojenje: tut nama ni zalaufalo kar neki cajta (pa se je pravilno pristavil in vse), ni me neki grozno bolelo, čeprav so mi bradavice razpokale u nulo, ampak z lanolinom in unimi gelčki je blo super. Sem bila pa presrečna, ko se je ukinilo večerno dojenje/crkljanje (letos julija user posted image ), ker so me bradavice takooo bolele, da mi je šlo resno na jok vmes.
Nastavki: ma ste me nasmejale, sploh Meta user posted image HB nisem rabila.
Obleka za domov: meni je vse premajhno prinesel user posted image ... saj je blo smešn, priznam user posted image . Za user posted image sem imela pa naštimano v torbi in ni bilo težav user posted image .
Spanje na trebuhu: PilotGirl svaka čast, jaz prav na trebuhu že dolgo ne morem - imam tak pola-pola položaj (pol na D boku, pol na trebuhu pa pol kovtra pod sabo user posted image ). Če se uležem na hrbet me pa zbrca, ja user posted image . S postelje se pa bolj zavalim kot vstanem user posted image . Po porodu sem mislila kako bom lahko na trebuhu ležala - takrat so pa res polna prsa "mal" u napoto user posted image .
Akilene - pozdravljena!
Aja - mi imamo pa jedilnico user posted image user posted image user posted image . Kolk je lepo za pogledat user posted image . Tak lep uvod v veseli december user posted image . Tudi ostalim želim čimhitrejšo realizacijo ... ahm... v glavnem - ne najdem besede- naj bo tko fajn kt pr nas, s čim manj čakanja ipd. user posted image
Cukica, upam, de ti cukr neha nihat in de ti ne bo treba na inzulin user posted image user posted image user posted image .
Ma, preveč napišete in imam poj zmeri občutek, da sem še neki hotla napisat... Kt drgač sem tko redkobesedna user posted image .
Lepe sanje vsem!
P.s. In vesel veseli december user posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
1.12.2010 7:43:51   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Obleka za domov: meni je vse premajhno prinesel user posted image ... saj je blo smešn, priznam user posted image . Za user posted image sem imela pa naštimano v torbi in ni bilo težav user posted image .
Spanje na trebuhu: PilotGirl svaka čast, jaz prav na trebuhu že dolgo ne morem - imam tak pola-pola položaj (pol na D boku, pol na trebuhu pa pol kovtra pod sabo user posted image ). Če se uležem na hrbet me pa zbrca, ja user posted image . S postelje se pa bolj zavalim kot vstanem user posted image . Po porodu sem mislila kako bom lahko na trebuhu ležala - takrat so pa res polna prsa "mal" u napoto user posted image .
Aja - mi imamo pa jedilnico user posted image user posted image user posted image . Kolk je lepo za pogledat user posted image . Tak lep uvod v veseli december user posted image .

No, jst sem mela vse s sabo v torbi že ko sem šla rodit, razen jakne. Na konc sem pa šla 10.11. domov v sami majčki, ker je moj dragi edino stvar, ki bi mi jo še mogu prnest pozabu. Na parkirišču sem planila še v jok (nimam pojma zakaj)... Skratka zanimivo. Tokrat ma da bunde ne pozabi! Bo le februar!

Kar se tiče spanja na trebuhu, sem ga tud jst komej čakala. Pol so me pa tko joške bolele, da še ene pol leta nisem bla nč na trebuhu.

Super za jedilnico! Zdej pa hitr kej dobrga skuhat in spečt!

Dons je pa res pravi december - sneg in to. Pa zjutrej maš filing, da se na cesti mudi samo tebi, ker se vsi vozijo 30-40 km/h

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?