majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). Adijo pamet...kak sem pa zdaj srečna,da mi niso dali na izbiro,pa so me kuj "uspavali" dvakrat zakaj??? Jaz če bi imela cr, bi hotela to doživet, če bi blo možno Zaradi primerov,kot je bil majaklin saj to v živo, ni bilo mišljeno prav v živo al? Vse čutila, ni bolelo, je bilo pa čudno - neprijetno. Pa tudi gledala bi lahko zraven, luči imajo široki srebrni rob - ko špegl, ampak, ko je naenkrat bilo vse rdeče, sem raje gledala "ženske" okoli mene, oz. zg. dela mene. Sem pa Nika videla takoj - zato bi, če bi ..., se odločila še 1x.
|