Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:02:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Matcar jaz bom voziček dala v prodajo, ti ga itak ne boš zdaj že kupovala al ja? Upam, da nisi jezna Ne,ne bom še zdaj,mi je prehitro.ti kr daj,nem jezna.Upam,da ti rata prodat čimprej. ti jaz mojega prodam :) (še prišparam malo) Kakega pa ti imaš?Pojma nimam.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:06:17
|
|
|
|
katy83
|
ma ne vem, s temi porodi je tak. jaz pravim nima veze kak je katera rodila, samo da je z otrokom vse ok. Je pa res, da če je možno, da ti bolečine olajšajo, zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:06:46
|
|
|
|
majakla
|
Zdaj pa me glava boli . . . Pridne bote, grem počasi po Nikca, Paaa - paaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:07:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ma ne vem, s temi porodi je tak. jaz pravim nima veze kak je katera rodila, samo da je z otrokom vse ok. Je pa res, da če je možno, da ti bolečine olajšajo, zakaj ne? Se strinjam, samo da jih imamo, pa če nas jezijo ali ne, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:08:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa me glava boli . . . Pridne bote, grem počasi po Nikca, Paaa - paaaaaaaaaaaa. čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:10:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ma ne vem, s temi porodi je tak. jaz pravim nima veze kak je katera rodila, samo da je z otrokom vse ok. Je pa res, da če je možno, da ti bolečine olajšajo, zakaj ne? Se strinjam, samo da jih imamo, pa če nas jezijo ali ne, ne. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:10:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa me glava boli . . . Pridne bote, grem počasi po Nikca, Paaa - paaaaaaaaaaaa. čao Pa še en podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 14:13:01
|
|
|
|
katy83
|
nič jaz tudi grem...malo pospravit, pol pa tak dragi pride, pa gremo voziček gledat, ap malo na snegeca pa pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 15:37:42
|
|
|
|
arabela*
|
Dan končno mi je uspelo malo se vsest za računalnik... Cel dan leteča...bila zjutraj v avstriji, ceste zelo lepe, da ne moreš verjet, v uri in pol prispela brez problema....potem pa še ostale zadeve rihtala v mb okol stanovanja, pa v Rutar sva šla gledat otroške sobe, morava nabavit ta teden......v eno sem se vpiknila...noro dobra..cena še bolj 2000 ojrov.....ampak svetovna in zavzame malo placa...glede na to da rabim za dva otroka.... jutri grem zjutraj po kjluče, tak da se akcija začne Zdaj pa kofe spijem do konca, moj je šel nalagat, potem pa moram še neko nalogo za informatiko naredit
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 16:42:16
|
|
|
|
Blueberry
|
Jeej, sem vesela. Dobila sem škornje ki so mi prav v mečih. Res sem full happy. Zaj pa lahko po snegu gazim. Danes pa bomo vidli kaj bojo Makija vse izprašali. Mogoče tud o smrdljivih gatah.
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 29.11.2010 16:43:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:07:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Matcar jaz bom voziček dala v prodajo, ti ga itak ne boš zdaj že kupovala al ja? Upam, da nisi jezna Ne,ne bom še zdaj,mi je prehitro.ti kr daj,nem jezna.Upam,da ti rata prodat čimprej. ti jaz mojega prodam :) (še prišparam malo) Kakega pa ti imaš?Pojma nimam. jane slalom-košara +športni del z zimsko vrečo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:18:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No jaz pa lahko rečem da sem rodila brez problemov. Ob 20h sprejeta v P, odprta že 7cm, tam do nekje 21h, 21:30 popadki pol pa akcija in je že bil veni ob 22:15. vauuuuu, svetovno Še zdaj se spomnim elevitkine reakcije, in še je ona bila seveda te ko sem domov prišla in smo čvekale na RR. ja, jaz ko sem brala porodne zgodbe, so mi taki primeri vedno dali energije fullll jaz tudi... me je blo na smrt strah poroda (ker imam res nizek prag bolečine) pa sva na koncu bili nekje na istem ne ti hitra jaz pa tud v uri in pol, kljub temu da so se moji popadki začeli kar naenkrat na 5 minut in je blo treba it... uro in pol za tem pa sem že rodila
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:27:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Jeej, sem vesela. Dobila sem škornje ki so mi prav v mečih. Res sem full happy. Zaj pa lahko po snegu gazim. Danes pa bomo vidli kaj bojo Makija vse izprašali. Mogoče tud o smrdljivih gatah. za škornje. Kje si jih kupla, si dala dosti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:27:45
|
|
|
|
Sacherca
|
Gena nominiran Činč,Mišo ne Gledam na bb forum
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:30:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan končno mi je uspelo malo se vsest za računalnik... Cel dan leteča...bila zjutraj v avstriji, ceste zelo lepe, da ne moreš verjet, v uri in pol prispela brez problema....potem pa še ostale zadeve rihtala v mb okol stanovanja, pa v Rutar sva šla gledat otroške sobe, morava nabavit ta teden......v eno sem se vpiknila...noro dobra..cena še bolj 2000 ojrov.....ampak svetovna in zavzame malo placa...glede na to da rabim za dva otroka.... jutri grem zjutraj po kjluče, tak da se akcija začne Zdaj pa kofe spijem do konca, moj je šel nalagat, potem pa moram še neko nalogo za informatiko naredit za ključe. Saraja zakaj pa ne vzameš kar tiste otroške sobe, ko sta 2 postelji narejeni. a ne nadtsropna postelja ampak ... hm, ne vem kak ti naj rečem. Tudi več ali manj za mala stanovanja. Bom poledala če kje najdem pa i prilepim :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:32:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Gena nominiran Činč,Mišo ne Gledam na bb forum ja pa Ines samo po priljubljenosti pa Geni full pada priljubljenost
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:33:09
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Jeej, sem vesela. Dobila sem škornje ki so mi prav v mečih. Res sem full happy. Zaj pa lahko po snegu gazim. Danes pa bomo vidli kaj bojo Makija vse izprašali. Mogoče tud o smrdljivih gatah. za škornje. Kje si jih kupla, si dala dosti? Kupla sem jih v Deichmanu, stali pa so 29,90€. Mi je full bed ko mi nobeni niso prav. Zdaj pa sem jih le našla. Če se full sekiram zaradi tega.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:34:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo Saraya, sem mal pobrskala... Mi ko imamo taaako "veliko" spalnico, ki bo čez leto,dve Lijina sobica in če bo vse po sreči bom v drugo , pol bomo dfinitivno izbrali nekaj od teh postavitev http://web.vecer.com/portali/nasdom/0.asp?kaj=9&id=5416020
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:36:10
|
|
|
|
Sacherca
|
cisto kiksnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:36:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Kupla sem jih v Deichmanu, stali pa so 29,90€. Mi je full bed ko mi nobeni niso prav. Zdaj pa sem jih le našla. Če se full sekiram zaradi tega. Jaz si jih tudi moram it kupit, ker sem videla da samo z enimi nebom čez zimo prišla. Aja elevitka ko si spraševala: Moja Lija ima samo ene zimske škornje in ji ne mislim več kupovat. Bo mela samo ene in edine. So tote preveč stale Za Lijo ful težko dobim škornje ker ima visok nart, zdaj pa spet nebom dala 80€ da bo mela še ene. Tak da mi imamo ene in edine in pika
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.11.2010 17:41:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:40:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca cisto kiksnila ma če sem tak napisala, da ni čudno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:46:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Ta mi je ful všeč. Jaz sem si stalno želela met v Lenartu tako sobo, samo kaj ko smo trije. Je tamala seka vse zajebala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 17:47:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ta mi je ful všeč. Jaz sem si stalno želela met v Lenartu tako sobo, samo kaj ko smo trije. Je tamala seka vse zajebala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?