Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:00:21
|
|
|
|
majakla
|
grem tudi jaz ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:00:37
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Hvala za kavico,majakla Ma v rit naj gre rač.pa vse kup Zaj ko rr dela ko suza,me je pa moja kišta začela je... Eh,saj vem,ne delam posodobitev redno,pol pa mi vse šteka...kaj čem,taka sem Aja,Mitja v šoli...Sara pa uživa doma ta teden,zdaj leži tu poleg mene,špila na ustno harmoniko in mi masira(beri brca) desno nogo-baje je dobro za celulit
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:12:00
|
|
|
|
sami0804
|
Kar se tiče dobrih,radodarnih zimskih mož-jih je pri nas letos kar precej napadla recesija... Drugače pa je Miklavaž zadolžen za sladkarije-najrajše prinese adventni koledar(ki seveda ostane brez vseh čokoladic že drugi dan),pa še kake smokije zraven,aja pa obvezno čokoladnega miklavža ali parkeljčka,da jih imamo potem celo vrsto v vitrini za slučaje hudega padca sladkorja Božiček je pa čisto odvisen od financ-ampak se mi zdi,da je vsako leto bolj skromen...Razlog je predvsem v tem,da bolj pogosto pride-v vrtcu,sindikalni iz atejevega podjetja in potem domači-se mi zdi,da je to toliko stvari naenkrat,da glava peče.Pa potem še rojstni dnevi,kjer dobita spet oba darila (no,tisti ko ni slavljenec bolj simbolično),tak da pri naši hiši se ta veseli december začne že novembra,ko ima rd mulc in se konča komaj januarja,ko ima rd mula
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:15:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kar se tiče dobrih,radodarnih zimskih mož-jih je pri nas letos kar precej napadla recesija... Drugače pa je Miklavaž zadolžen za sladkarije-najrajše prinese adventni koledar(ki seveda ostane brez vseh čokoladic že drugi dan),pa še kake smokije zraven,aja pa obvezno čokoladnega miklavža ali parkeljčka,da jih imamo potem celo vrsto v vitrini za slučaje hudega padca sladkorja Božiček je pa čisto odvisen od financ-ampak se mi zdi,da je vsako leto bolj skromen...Razlog je predvsem v tem,da bolj pogosto pride-v vrtcu,sindikalni iz atejevega podjetja in potem domači-se mi zdi,da je to toliko stvari naenkrat,da glava peče.Pa potem še rojstni dnevi,kjer dobita spet oba darila (no,tisti ko ni slavljenec bolj simbolično),tak da pri naši hiši se ta veseli december začne že novembra,ko ima rd mulc in se konča komaj januarja,ko ima rd mula Na to sem pa pozabla, s tem da bo še iz moje firme tudi nekaj dobil. Pa bo treba po 2 škatlo za igrače.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 29.11.2010 9:16:23 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:18:51
|
|
|
|
ly117
|
Ker postajam počasi že trda ( odprta balkonska vrata in okno v spalnici, da pošteno preluftam stanovanje ), je čas da dvignem rit in začnem nekaj delat oz se grem kar skrivat v omaro. Aja pa kapučino sem že tudi zdavnaj spila.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:20:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 o,ly.si še tu?? sem se že mislila pobrat stran od rač....mi danes ni do samogovorov Trenutno še, sam ne bom dolgo, tak da se lahko kar pobereš stran od rač. ker se bom jaz tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:20:14
|
|
|
|
rina22
|
ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat lino koledar - kje na netu je že tisti obrazec, ki ga sprintaš in izpolniš? To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička mi nimamo te možnosti, žal vem pa, da so na enih pdjetjih full radodarni sami, pol mate vi dolgi veseli december
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:27:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 o,ly.si še tu?? sem se že mislila pobrat stran od rač....mi danes ni do samogovorov Trenutno še, sam ne bom dolgo, tak da se lahko kar pobereš stran od rač. ker se bom jaz tudi. Hvala,grem ja...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:30:19
|
|
|
|
rina22
|
aha, sem končno našla... tole lahko črno-belo sprintaš, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:30:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat lino koledar - kje na netu je že tisti obrazec, ki ga sprintaš in izpolniš? To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička mi nimamo te možnosti, žal vem pa, da so na enih pdjetjih full radodarni sami, pol mate vi dolgi veseli december rina LINO PRIJAVNICA .... če greš na moj zid na FB sem nalepla prejšnji teden - ne morem linka prilepit ker mam FB adreso na šihtu blokirano
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:31:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat drugo leto boš imela več časa,če bo T. v vrtcu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:32:29
|
|
|
|
elevitka
|
kam po sanke za mladiča???? ene take fajne... ne predrage...varne (nevem al z sedežem al tiste nizke plastične)??? bo božiček prinesel mulcu sam neve kam v nabavo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:35:34
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aha, sem končno našla... tole lahko črno-belo sprintaš, ne? jap a lahk link prilepiš da tud jaz sprintam (doma ni barve v tiskalniku)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:39:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kam po sanke za mladiča???? ene take fajne... ne predrage...varne (nevem al z sedežem al tiste nizke plastične)??? bo božiček prinesel mulcu sam neve kam v nabavo Našo gospodično smo sicer pri enem letu že vozili okrog v plastičnem bobu,ji je blo čisto vredi,pa še če se slučajno ven skota,se nikjer ne potolče,tak da klasičnih sank sploh nimamo ...sem pa vidla lani so imeli lesene s sedežem v Toys'r'us-u,cena pa okrog 40€,če se ne motim.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:43:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aha, sem končno našla... tole lahko črno-belo sprintaš, ne? jap a lahk link prilepiš da tud jaz sprintam (doma ni barve v tiskalniku) ja, seveda evo, link: http://test.drap.me/podravka/kalendar/cokolino-kalendar-si.pdf
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:43:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kam po sanke za mladiča???? ene take fajne... ne predrage...varne (nevem al z sedežem al tiste nizke plastične)??? bo božiček prinesel mulcu sam neve kam v nabavo tu ti pa žal ne znam pomagat, ker jih tudi sama še iščem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:45:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat drugo leto boš imela več časa,če bo T. v vrtcu ja, pa ko se bom kaj prej spomnila in si že prej kaj pripravila sem si letos sploh obročke pozabla pripravit... in sem še mela ene od lani narejene, da sem pol mami naredla venček ko nima babica pšenice, kar pozabim na to ko pa so pri mojem želi, pa me tak ni blo tam in niti nisem pomislila na to, da bi komu rekla, da naj mi nekaj slame shrani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:52:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kam po sanke za mladiča???? ene take fajne... ne predrage...varne (nevem al z sedežem al tiste nizke plastične)??? bo božiček prinesel mulcu sam neve kam v nabavo Našo gospodično smo sicer pri enem letu že vozili okrog v plastičnem bobu,ji je blo čisto vredi,pa še če se slučajno ven skota,se nikjer ne potolče,tak da klasičnih sank sploh nimamo ...sem pa vidla lani so imeli lesene s sedežem v Toys'r'us-u,cena pa okrog 40€,če se ne motim. veš kaj je finta.... lesene imam nove doma, sam ni sedeža gor pa mislim da kot take niso primerne... razen če bi zic extra kupla (se da to)? al pa plastičen bob... sem v sparu vidla za 10 € 2 dni nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:53:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bambixxx,lahko tudi kaj napišeš,ko boš prebrala do konca samo res!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:54:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aha, sem končno našla... tole lahko črno-belo sprintaš, ne? jap a lahk link prilepiš da tud jaz sprintam (doma ni barve v tiskalniku) ja, seveda evo, link: http://test.drap.me/podravka/kalendar/cokolino-kalendar-si.pdf hvalaaaaaaaaaaaa
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?