Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:25:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,še rapot. Saš je doma! ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo. bravo Saš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:26:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html Jaz pa v P, pa sem mislila umret. a CR si imela? Mmh. Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom. Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe. ja pa CR si imela ker si ga htela, al ker is ga morala met... veš kaj mislim ne ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:26:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). Adijo pamet...kak sem pa zdaj srečna,da mi niso dali na izbiro,pa so me kuj "uspavali" dvakrat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:26:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas No pri nas so pa zanimive vsa čistila in metanje raznoraznih predmetov v WC školjko.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:27:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla kakšno el. lučko, ki bi jo potem lahko prižigal in vgašal,[/color] To je pa pri nas tudi zelo aktualno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:27:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,še rapot. Saš je doma! ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo. samo da je tahudo za vami in da je doma da se čimprej pozdravi do konca Hvala,Elevitka.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:27:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas No pri nas so pa zanimive vsa čistila in metanje raznoraznih predmetov v WC školjko. no to tud al pa v koš (tud daljinca od tv je že vstran vrgel pa ključe od avta) še dobro da sem opazila
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:29:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,še rapot. Saš je doma! ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo. Jeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:29:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html Jaz pa v P, pa sem mislila umret. a CR si imela? Mmh. Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom. Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe. ja pa CR si imela ker si ga htela, al ker is ga morala met... veš kaj mislim ne ? Ne,nisem htela met CR,sem hotla naravne porode,pa se je vedno zakompliciralo.Pri Saš-u pa mi niti dovolili niso naravnega poroda.Tak,da tudi tokrat ne bo naravno,ampak CR,s tem,da bom se zmenla za spinalnega(delnega),da bom lahko vse spremljala in ga takoj vidla(dojenčka).
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:29:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,še rapot. Saš je doma! ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo. Saš zdaj se pa pozdravi do konca in to čimprej.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:29:57
|
|
|
|
katy83
|
drugače pa CR - hja, jaz sem si ga najprej želela, pol ko so mi rekli, da ga bom imela (zaradi nizko ležeče posteljice) sem bla žalostna, pol so mi spet rekli, da ne bo treba, me je strah postalo, skratka nikoli mi ni bilo prav , no na koncu rodila po naravni poti, sam porod je bil ok (prva doza epiduralne primla, dalje več ne), sicer trajal 8,5 ur, ampak mala malca proti popadkom na 5 minut ki sem jih imela 3 dni pred porodom. Minlo je, takrat sem rekla, da ne grem več rodit, ampak bi še šla . Se splača. btw, Matcar, glede na to da boš imela 4. cr, se pa moraš fajn pazit, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:31:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas No pri nas so pa zanimive vsa čistila in metanje raznoraznih predmetov v WC školjko. no to tud al pa v koš (tud daljinca od tv je že vstran vrgel pa ključe od avta) še dobro da sem opazila Ja pri košu za smeti ga tudi moreš met na oki. Nikoli ne veš kaj bo not padlo kar nebi smelo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:31:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). Adijo pamet...kak sem pa zdaj srečna,da mi niso dali na izbiro,pa so me kuj "uspavali" dvakrat zakaj??? Jaz če bi imela cr, bi hotela to doživet, če bi blo možno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:31:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html Jaz pa v P, pa sem mislila umret. a CR si imela? Mmh. Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom. Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe. Ala ti vera, jaz sem res mislila crknit, ko sem morala 1. vstat. Po enem mesecu sem bila ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:32:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, Matcar, glede na to da boš imela 4. cr, se pa moraš fajn pazit, ne? ma,niti ni nič tak rekla,lahko še normalno delam,pač pazit moram,kak bom kaj dvinila.je pa rekla,da sem ena izmed redkih,ki sem po 3-h CR spet noseča,tak da me bo poslala v amb.za rizično nosečnost,pa da še tam povejo,če bo potrebnih več pregledov al bolj pogostih,pa tak.jaz pa tak vem,da bo vse ok,ker tak mora bit.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:33:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html Jaz pa v P, pa sem mislila umret. a CR si imela? Mmh. Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom. Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe. ja pa CR si imela ker si ga htela, al ker is ga morala met... veš kaj mislim ne ? Ne,nisem htela met CR,sem hotla naravne porode,pa se je vedno zakompliciralo.Pri Saš-u pa mi niti dovolili niso naravnega poroda.Tak,da tudi tokrat ne bo naravno,ampak CR,s tem,da bom se zmenla za spinalnega(delnega),da bom lahko vse spremljala in ga takoj vidla(dojenčka). ehhhhhhhhhhh....jaz sem pa mislila da dohtara
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:33:35
|
|
|
|
ly117
|
Omare pospravljene, stanovanje pa tudi za prvo silo. Zdaj pa se grem počasi oblečt in v trgovino pol pa po Lukeca.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:34:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html Jaz pa v P, pa sem mislila umret. a CR si imela? Mmh. Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom. Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe. ja pa CR si imela ker si ga htela, al ker is ga morala met... veš kaj mislim ne ? Morala, pa potihem želela. Oni so določili, ker se ne bi drugače nič zgodilo, razen kaj slabega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:34:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). Adijo pamet...kak sem pa zdaj srečna,da mi niso dali na izbiro,pa so me kuj "uspavali" dvakrat zakaj??? Jaz če bi imela cr, bi hotela to doživet, če bi blo možno Mene so 3x,pri Sašu so me edino prepričevali za spinalnega,pa sem se v gate,pa so me kuj uspavali.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:34:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, Matcar, glede na to da boš imela 4. cr, se pa moraš fajn pazit, ne? ma,niti ni nič tak rekla,lahko še normalno delam,pač pazit moram,kak bom kaj dvinila.je pa rekla,da sem ena izmed redkih,ki sem po 3-h CR spet noseča,tak da me bo poslala v amb.za rizično nosečnost,pa da še tam povejo,če bo potrebnih več pregledov al bolj pogostih,pa tak.jaz pa tak vem,da bo vse ok,ker tak mora bit. bravo za tako razmišljanje sicer pa če te dajo na kaki dodatni pregled, nič ne škodi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:34:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). Adijo pamet...kak sem pa zdaj srečna,da mi niso dali na izbiro,pa so me kuj "uspavali" dvakrat zakaj??? Jaz če bi imela cr, bi hotela to doživet, če bi blo možno Zaradi primerov,kot je bil majaklin
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:35:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, Matcar, glede na to da boš imela 4. cr, se pa moraš fajn pazit, ne? ma,niti ni nič tak rekla,lahko še normalno delam,pač pazit moram,kak bom kaj dvinila.je pa rekla,da sem ena izmed redkih,ki sem po 3-h CR spet noseča,tak da me bo poslala v amb.za rizično nosečnost,pa da še tam povejo,če bo potrebnih več pregledov al bolj pogostih,pa tak.jaz pa tak vem,da bo vse ok,ker tak mora bit. Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:35:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). Adijo pamet...kak sem pa zdaj srečna,da mi niso dali na izbiro,pa so me kuj "uspavali" dvakrat zakaj??? Jaz če bi imela cr, bi hotela to doživet, če bi blo možno Zaradi primerov,kot je bil majaklin saj to v živo, ni bilo mišljeno prav v živo al?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?