rdečebela
|
Pozdravljene nosečke, vidim da ste bile spet pridne in ste veliko napisale. Pa nekatere ste tudi torbe začele že pripravljat, jaz še ne. Sicer imam nekaj stvari že doma, ampak ne najdem primerne torbe včeraj sva bla z mojim v Ikei in sva kar dol kupila banjico, taka enostavna, mi je kar všeč no, pa vzela sem še en paketek pleničk ker so mi bile tako všeč - pisane in eno mehko dekico in... no ja, en paket slinčkov sicer bojo za začetek najbrž preveliki in jih niti ne bomo rabili, ampak bojo pa kasnej prav prišli. A mogoče katera ve, kje se dobijo te podloge za previjalno mizo včejih velikosti. Ker imam res ogromno mizo, bi rada malo večjo podlogo, če že imam možnost bolj na komot urediti glicinija-a potem si naročila pri da-da tisti sling oz. trak? Ga že imaš? Kako se ti zdi, si se že naučila zavezovati, ali je zelo zapleteno? Drugače pri meni počutje kar uredu. Nočno dežuranje na wc-ju je že standard, je skoraj ni noči da se ne bi zbudila zarad polnega mehurja. Prebava me mal zaje**** , bom mogla nekaj zmisliti. Pa ful se mi zdi, da me nekam dol tišči, pritiska na kost tam spodaj, kaj pa vem, čuden občutek. Danes ponoči sem sanjala, da sem že rodila in to celga velikana, da je že kar hodil Kar ne morem verjet kolk šiba ta cajt, še enkrat se obrnemo in bo že januar vedno bolj težko ga čakam. Aja, pozabla sem omenit glede koška... sicer je bilo zmenjeno da dobim rabljenega, ampak moja mama... ne vem kaj se gre, skratka, nekje nekako je zrihtala novega. Na koleščkih, dobim ga ta vikend, kupljen je bil pri ribničanu. Sicer je bila prvotna cena 150 €, vendar so se na koncu pogodili za 60€ kar se mi zdi super. Potem pa moram naročiti še štrmaček. Za pokrivanje pa ne vem, kaj bi blo boljše. Kovtrček ali vrečo? Za kaj ste se ve odločile? Mako majčke - mislim da imam le eno ali dve, niti ne vem ali jih bom kupovala, imam nekaj bodijev na preklop, pa se mi zdijo nekako bolj praktični, tako da bom rajši še kakšen bodi nabavila, ampak, sedaj se mi zdi tako nesmiselno, ker ne vem kolk bo veliko to naše dete kakšno številko oblačilc boste ve pripravile za v porodnišnico? Lepo se imejte danes na zmenku načvekajte se še namesto nas, ki bomo ostale doma, pa poročajte kako je bilo. Lp
|