Putka
|
Hej! Jaz sem imal pa ta teden generalko za v porodnišnico Sem bila s za veliko od ponedeljka zvečer na plastični kirurgiji, si je 4 prste na levi roki porezala do kosti, tako da je dolga operacija za njo. Zdaj pa najprej počitek, potem pa rehabilitacija, to bo šele hudo . In sem spala kar z njo, v zeleni halji, jedla bolnišnično hrano... So bili pa vsi od sester do zdravnikov super, se ne pritožujem čisto nič! Tako da sem s pripravo stanovanja, magisterija, skratka z vsem v zaostanku, mož tudi ni nič naredil, je bil itak par dni v šoku... Mako majičke: zadnjič sem par majičk na preklop v Leclercu precej ugodno dobila (2 za 7€), pa še lepe so, sem mislila kar za čez bodi imeti, pa spodaj hlačke do pasu in nogavičke, za doma. Miška, kaj si z bolniško uredila? Mislim, da osebni zdarvnik ne bi smel za en teden v visoki nosečnosti nič komplicirat. Drugač mi je pa ginekolog rekel, naj kar v porodnišnico pridem, ga poiščem in mi bo on bolniško odprl Otrdevanje trebuha: mene že vsaj en mesec utrujenost daje, sploh če preveč naokrog (po trgovinah) letam.. je pač treba popoldne noge v luft, pa možek naj malo stopala pomasira.. A ima še katera bolečine v križu? mene je že pri ta drugi fajn matralo proti koncu, zdaj se ponoči z ene strani na drugo obračam, pa nič ne pomaga.. Edino s čim se tolažim, da bo čez par mesecev boljše Je pa res v vodi fajn, sem mislila da se bom vodne aerobike za nosečke udeležila, pa so termini samo zvečer, to mi pa ne paše.. Bi še katera šla kako dopoldne plavat, v Atlantis npr? V ponedeljek me ne bo, očitno. Bi se pa lahko še kdaj sredi decembra dobile, ko bomo že doma, pa mogoče dopoldne, ko so otroci v vrtcih/šolah... Darila bodo pri nas letos bolj skromna, adaptacija je itak šla čez planiran budžet, pa za dojenčka kar nekaj € gre... Pa saj itak že vse imamo, sploh ne vem kaj otrokoma kupit, ker igrače po 1-2 mesecih niso več aktualne..
|