Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:29:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vama je zadevo oljašal, verjemi, sem oven in sama sebi težka. ja, saj poleg mene škorpijonke in mojega strelca, bi še samo kaki oven falil al pa bik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:29:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:30:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vama je zadevo oljašal, verjemi, sem oven in sama sebi težka. ja, saj poleg mene škorpijonke in mojega strelca, bi še samo kaki oven falil al pa bik Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:30:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje Grrrrrrrrrrrrrrrrr Saj ne vem.... ali bi te klofnila....ali brcnila...ali.... kaj ti si riba?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:31:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vama je zadevo oljašal, verjemi, sem oven in sama sebi težka. ja, saj poleg mene škorpijonke in mojega strelca, bi še samo kaki oven falil al pa bik Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna! strelec mogoče, škorpijon pa...uf...moja mama je oven, pa jo znam jaz kr utišat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:31:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje Grrrrrrrrrrrrrrrrr Saj ne vem.... ali bi te klofnila....ali brcnila...ali.... kaj ti si riba? Tudi izjeme obstajate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:31:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:31:46
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje ribice so ful fajne! aja, BTW ona narečja so bla super sem se narežala, pa moj tudi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:32:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vama je zadevo oljašal, verjemi, sem oven in sama sebi težka. ja, saj poleg mene škorpijonke in mojega strelca, bi še samo kaki oven falil al pa bik Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna! strelec mogoče, škorpijon pa...uf...moja mama je oven, pa jo znam jaz kr utišat Mama je mama, to je drugo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:33:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tudi izjeme obstajate. to sem glih zdaj htela napisat...itak se je težko nasplošno o horoskopu pogovarjat...ker so še tu podznaki, pa nasplošno karakter, pa marsikaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:33:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa ja, to itak, ampak tak kot je hiter...jao me že stisne ko se spomnim, da bo plazo po kakih igralih ampak če bo po meni, potem bo še hujši...dijo mijo kaj sem jaz vse delala...hujša ko pubec Dobro da moja mama ne ve vsega, ker bi znorela. ena izmed naših potegavšin...ležanje med tiri...takrat zabavno, zdaj pa bi se čez kolena dala, pa se tak našeškala tu še pokomentiram. Pri nas je enako...V dveh letih M življenja smo tolk dali skozi, kolikor še pri A nepa bo stara 6 let....mala je obsedena z vsem kar je visoko, tobogani, regali, samo da se pleže....prinese si stole, tud enega tavisokega imamo in hodi prek njih, skratka nor, noro, z mojim se krićžava kaj dela....ampak tud če ji prepovem, bo pa na skrivaj....kot da je ne morem obvladovta več....pade..i na glavo...bilokam..ampak njej nič....je ne gane.tak da is po eni strani mislim, da otrok vsaj malo mora imat tistega feelinga, da se sploh upa podat v take stvari. In ja...tud jaz bi ji njaraje kako čelado čez glavo poveznila
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:33:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje Grrrrrrrrrrrrrrrrr Saj ne vem.... ali bi te klofnila....ali brcnila...ali.... kaj ti si riba? Jap.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:33:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje ribice so ful fajne! aja, BTW ona narečja so bla super sem se narežala, pa moj tudi! jaz tudi prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:34:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje ribice so ful fajne! aja, BTW ona narečja so bla super sem se narežala, pa moj tudi! Podpis. Sem kar kopirala k mojim drugim RRjevkam, so iz Lj, Kr, Koroške, Prekmurja ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:34:32
|
|
|
|
katy83
|
oooo, Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:35:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 .ležanje med tiri... Uh, vi pa ste imeli nevarne igre pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni ja kaj češ betonarski froci čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče mi pa samo bicikli in bedarije....bmx je bil zakon
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:35:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli... Zaj pa še samo ti reči kaj čez ribe,pa bom....vse medenjake požrla faca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:35:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli... Zaj pa še samo ti reči kaj čez ribe,pa bom....vse medenjake požrla Ma ne RIBE SO (ste) ZAKON !!!!Takoj za strelci, da nebo pomote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:36:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 .ležanje med tiri... Uh, vi pa ste imeli nevarne igre pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni ja kaj češ betonarski froci čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče mi pa samo bicikli in bedarije....bmx je bil zakon ja res jaz sem ga iz Nemčije dobila...takega belega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:36:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna! hm bolj obratno....zna bit škorpijon bolj hud
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:37:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna! hm bolj obratno....zna bit škorpijon bolj hud ja, hudi smo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:38:45
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike, grem jaz počasi proti tušu. lepo mi bodite, tiste ki grete jutri kam, se pazite, pa se pišemo kaj. Ta teden sicer malo bolj malo, ker sem spet na diplomi. lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?