Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:18:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. - ne vem,
- se mi zdi
- mogoče
- pa res
Ha ha ha, ampak jaz bom glih tak probala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:19:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam besed ja pa sami, saj pa je te ženska. Saj pa nemre tiho bit, ki si te to vidla?? To še zastopim,ne vem pa zakaj rabi tako frekvenco??? Moj že od rojstva naprej trdi,da je sploh ne rabiš slečt,pa vidiš,da je baba-cviliiiiiii da gre skozi uheeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:19:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:20:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. - ne vem,
- se mi zdi
- mogoče
- pa res
Ha ha ha, ampak jaz bom glih tak probala. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:20:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam besed ja pa sami, saj pa je te ženska. Saj pa nemre tiho bit, ki si te to vidla?? To še zastopim,ne vem pa zakaj rabi tako frekvenco??? Moj že od rojstva naprej trdi,da je sploh ne rabiš slečt,pa vidiš,da je baba-cviliiiiiii da gre skozi uheeeeeee In kdo je krivec, da je to tak, moj bi rekel - mama (ki je itak vse kriva).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:20:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. - ne vem,
- se mi zdi
- mogoče
- pa res
Ha ha ha, ampak jaz bom glih tak probala. ja saj bote pol ve povedale če pomaga.. pa se bom jaz smejala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:21:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:21:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam besed ja pa sami, saj pa je te ženska. Saj pa nemre tiho bit, ki si te to vidla?? To še zastopim,ne vem pa zakaj rabi tako frekvenco??? Moj že od rojstva naprej trdi,da je sploh ne rabiš slečt,pa vidiš,da je baba-cviliiiiiii da gre skozi uheeeeeee In kdo je krivec, da je to tak, moj bi rekel - mama (ki je itak vse kriva). Prirojeno eh,dedi....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:22:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam besed ja pa sami, saj pa je te ženska. Saj pa nemre tiho bit, ki si te to vidla?? To še zastopim,ne vem pa zakaj rabi tako frekvenco??? Moj že od rojstva naprej trdi,da je sploh ne rabiš slečt,pa vidiš,da je baba-cviliiiiiii da gre skozi uheeeeeee In kdo je krivec, da je to tak, moj bi rekel - mama (ki je itak vse kriva). ja, tak je pri nas baje tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:23:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:24:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. ja, s tem horoskopom je blo tud hecno. PDP sem imela 17.aprila, pa midva full vse za ovna preštudirama, pa še za vsak slučaj za bika, če bi kasneje rodila, dobiva pa ribončka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:25:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna Jap, zato pa sem jaz z 18. na 28. zavlekla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:25:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:26:11
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. M. je rojena 5.3
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:26:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. ja, s tem horoskopom je blo tud hecno. PDP sem imela 17.aprila, pa midva full vse za ovna preštudirama, pa še za vsak slučaj za bika, če bi kasneje rodila, dobiva pa ribončka Vama je zadevo oljašal, verjemi, sem oven in sama sebi težka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:26:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. - ne vem,
- se mi zdi
- mogoče
- pa res
Ha ha ha, ampak jaz bom glih tak probala. ja saj bote pol ve povedale če pomaga.. pa se bom jaz smejala i love you too
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:27:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pogledat,če je ona škatla z medenjaki trdno zaprta-pridem nazaj Tudi če je ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:27:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. M. je rojena 5.3 aha, se mi je zdelo da je bla neka 5.-ka not, pa nisem bla ziher al 5 al 15
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:27:30
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, s tem horoskopom je blo tud hecno. PDP sem imela 17.aprila, pa midva full vse za ovna preštudirama, pa še za vsak slučaj za bika, če bi kasneje rodila, dobiva pa ribončka Naš prvi,pa bi moral bit strelec,ampak sem se že na zečetku nosečnosti odločila,da bo škorpijon-uspelo! tamala pa bi morala bit vodnar,pa je na koncu kozorog
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:27:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pogledat,če je ona škatla z medenjaki trdno zaprta-pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:27:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje Bingo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:28:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah.. tudi mi koliko je M. starejša od T.? T je 18.marca 2 ribici. zato pa sta tak pridna čeprav mi ribe (kar pač poznam) delujejo full neodločni ljudje Grrrrrrrrrrrrrrrrr Saj ne vem.... ali bi te klofnila....ali brcnila...ali....
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 28.11.2010 23:29:12 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:28:27
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem pogledat,če je ona škatla z medenjaki trdno zaprta-pridem nazaj Tudi če je ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?