Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:03:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa ja, to itak, ampak tak kot je hiter...jao me že stisne ko se spomnim, da bo plazo po kakih igralih ampak če bo po meni, potem bo še hujši...dijo mijo kaj sem jaz vse delala...hujša ko pubec Dobro da moja mama ne ve vsega, ker bi znorela. ena izmed naših potegavšin...ležanje med tiri...takrat zabavno, zdaj pa bi se čez kolena dala, pa se tak našeškala ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:04:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj probat res ni težko, pa da vidimo od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo Lija je prvi zob dobila 26.12. 2009 ko je bila stara 10 mes. in 6. dni. Zdaj pr 21 mesecih še ji manjkajo: zg. obe 4, petke vse 4 tak da pr nam bo še zeeelo pestro Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:04:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 .ležanje med tiri... Uh, vi pa ste imeli nevarne igre pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:05:22
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla? muller. Nekje 10 eur
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:05:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunu Sami, v kljunčku se reče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:06:12
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html hvala Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo ok ste me prepričale ne bo čelade Uffff Timotej,že spet smo te rešile pred sramoto.... ok, tega mu ne povejte ne morš da vrjameš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:06:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 .ležanje med tiri... Uh, vi pa ste imeli nevarne igre pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni ja kaj češ betonarski froci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:07:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 .ležanje med tiri... Uh, vi pa ste imeli nevarne igre pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni ja kaj češ betonarski froci čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:09:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 .ležanje med tiri... Uh, vi pa ste imeli nevarne igre pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni ja kaj češ betonarski froci čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče ja, samo moraš vedet, da sem se jaz družla z vsaj 3 leta starejšimi pubeci od sebe...pol pa veš kaj so me vse napiz...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:10:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunu Sami, v kljunčku se reče eh, če je kaj po Sami, je kr kljun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:10:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bolj so pozni, bolj je hudo, ker so bolj trde dlesni - pravijo. (bolj, bolj, bolj ) Mojadva sta začela z zobki en pri sedmih mesecih,drugi oz.druga pa pri desetih,pa nmi imel noben nekih hudih,hudih problemov-so pa oba najbolj mučile 4-ke in 5-ke
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:10:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla? muller. Nekje 10 eur in pomaga?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:11:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:12:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunu Sami, v kljunčku se reče Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam besed
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:12:28
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla? muller. Nekje 10 eur in pomaga? ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:13:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla? muller. Nekje 10 eur in pomaga? ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. bom res probala...samo moram do Mullerja prit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:14:09
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"... tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji Odkar hodi je 100x boljše. upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:14:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, samo moraš vedet, da sem se jaz družla z vsaj 3 leta starejšimi pubeci od sebe...pol pa veš kaj so me vse napiz... No ja, jaz pa samo nekje 2 leti pa kako leto al pa dve mlajšimi Jaz sem bila zlata sredina :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:14:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunu Sami, v kljunčku se reče eh, če je kaj po Sami, je kr kljun
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:15:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam besed ja pa sami, saj pa je te ženska. Saj pa nemre tiho bit, ki si te to vidla??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:15:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče Ličkat (toti mestjanari ).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:16:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. - ne vem,
- se mi zdi
- mogoče
- pa res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:16:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ličkat (toti mestjanari ). OPROSTI ŠEFICA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:16:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče Ličkat (toti mestjanari ). Mislim,no...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:16:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla? muller. Nekje 10 eur in pomaga? ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. bom res probala...samo moram do Mullerja prit Podpis.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?