Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:39:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli... Zaj pa še samo ti reči kaj čez ribe,pa bom....vse medenjake požrla Ma ne RIBE SO (ste) ZAKON !!!!Takoj za strelci, da nebo pomote Pa si ne bi delili mesta ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:39:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna! hm bolj obratno....zna bit škorpijon bolj hud ja, hudi smo ja res....meni so sicer vredu...ampak znajo bit...."hudi"
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:39:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bmx je bil zakon Ej, zdaj si me spomnila. Ko sta meni mami in ati kupla prvo kolo je to bil BMX. Še prav iz trgovine nista kolesa prnesla, sem jaz voznica 1A pristala s kolesom vred v spomeniku na Trgu v Lenartu. Me ata pobere gor pa gremo počasi do bloka. Hočem pokazat da je tisto bila samo začetniška trema, pa se vozim okoli bloka (mi smo doma v sredniskem bloku) in v enem 3 krogu povozim gospo - no sem j parkirala direkt med nogami da sma obe padle, v 4 krogu pa se še v blok zaletim. Tak da sta mi moja dva že prvi dan kolo vstran vzela
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.11.2010 23:41:51 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:40:19
|
|
|
|
Lenči_
|
Tudi jaz se grem malo še k stisnit. Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli... Zaj pa še samo ti reči kaj čez ribe,pa bom....vse medenjake požrla Ma ne RIBE SO (ste) ZAKON !!!!Takoj za strelci, da nebo pomote Pa si ne bi delili mesta ? Ma naj ti bo ker te poznam. Oboji smo ZAKON
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:40:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bmx je bil zakon Ej, zdaj si me spomnila. Ko sta meni mami in ati kupla prvo kolo je to bil BMX. Še prav iz trgovine nista kolesa prnesla, sem jaz voznica 1A pristala z kolesom vred v spomeniku na Tgrgu v Lenartu. Me ata pobere gor pa gremo počasi do bloka. Hočem pokazat da je tisto bila samo začetniška trema, pa se vozim okoli bloka (mi smo doma v sredniskem bloku) in v enem 3 krogu povozim gospo - no sem j parkirala direkt med nogami da sma obe padle, v 4 krogu pa se še v blok zaletim. Tak da sta mi moja dva že prvi dan kolo vstran vzela adijoživci
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:40:40
|
|
|
|
majakla
|
Če smo glih pri padcih, plezanju, uboganju, pridnosti ... . . . je pa tehtnica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:40:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa smo v vsakem primeru ribo dobli... Zaj pa še samo ti reči kaj čez ribe,pa bom....vse medenjake požrla Ma ne RIBE SO (ste) ZAKON !!!!Takoj za strelci, da nebo pomote Pa si ne bi delili mesta ? Ma naj ti bo ker te poznam. Oboji smo ZAKON najboljši pa so itak dvojčki
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:41:18
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri padcih, plezanju, uboganju, pridnosti ... . . . je pa tehtnica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:41:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Škorpijon in strelec sta kamilica za ovna! hm bolj obratno....zna bit škorpijon bolj hud ja, hudi smo ja res....meni so sicer vredu...ampak znajo bit...."hudi" hudi so, v vseh pogledih...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:42:30
|
|
|
|
arabela*
|
pičim...spat...imam budilko ob 4.30 nočka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:42:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bmx je bil zakon Ej, zdaj si me spomnila. Ko sta meni mami in ati kupla prvo kolo je to bil BMX. Še prav iz trgovine nista kolesa prnesla, sem jaz voznica 1A pristala s kolesom vred v spomeniku na Trgu v Lenartu. Me ata pobere gor pa gremo počasi do bloka. Hočem pokazat da je tisto bila samo začetniška trema, pa se vozim okoli bloka (mi smo doma v sredniskem bloku) in v enem 3 krogu povozim gospo - no sem j parkirala direkt med nogami da sma obe padle, v 4 krogu pa se še v blok zaletim. Tak da sta mi moja dva že prvi dan kolo vstran vzela noro
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:43:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri padcih, plezanju, uboganju, pridnosti ... . . . je pa tehtnica. ja mami kaj ne razumeš, da je nekaj pr TVju narobe šlo Je mogo mal prekontrolirat če vse štima?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:43:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pičim...spat...imam budilko ob 4.30 nočka kam ga te šibaš??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:44:16
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč vsem, ki grete spat. Jaz še stroj čakam, mene pa tuš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:44:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Saj jaz tudi grem, tak še komaj gledam. NOČKO Lenči_, Katy, sami, Saraya, Majakla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:44:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pičim...spat...imam budilko ob 4.30 nočka kam ga te šibaš?? otroke razvozima...potem pa v Avstrijo....vse tam prek slovenj gradca....po tisti fletni cest
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:47:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri padcih, plezanju, uboganju, pridnosti ... . . . je pa tehtnica. ampak je tako očarljiv,da mu ne moreš zamerit Najprej sem se (kao) jezla, pol mi je bilo že smešno, sem ga kar posnela. Vse tiho, on na omari, prižiga/vgaša tv, ga dam dol, takoj nazaj, pa ne vem če nisma vaje 10x ponovila. Ne j... me ni 5 posto. Kaj naj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:47:35
|
|
|
|
ly117
|
Pa mi je uspelo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:48:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pičim...spat...imam budilko ob 4.30 nočka kam ga te šibaš?? otroke razvozima...potem pa v Avstrijo....vse tam prek slovenj gradca....po tisti fletni cest Ojoj, pa vreme 1 A - srečno pot, fajn zrihtaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:48:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri padcih, plezanju, uboganju, pridnosti ... . . . je pa tehtnica. ampak je tako očarljiv,da mu ne moreš zamerit Najprej sem se (kao) jezla, pol mi je bilo že smešno, sem ga kar posnela. Vse tiho, on na omari, prižiga/vgaša tv, ga dam dol, takoj nazaj, pa ne vem če nisma vaje 10x ponovila. Ne j... me ni 5 posto. Kaj naj? Da te potoložim moj je isti.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:49:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lahko noč vsem, ki grete spat. Podpis...ne sledim več imenom ste uprizorile skupinski pobeg Točno tak je blo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:49:55
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj si pa grem rit do hladilnika sprehodit, Se mi je lučka zaluštala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?