|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
28.11.2010 23:03:50   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

punce eno hecno resno vprašanjeuser posted image

Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamiciuser posted image in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? user posted image user posted image

hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa user posted image

ja, to itak, ampak tak kot je hiter...jao

me že stisne ko se spomnim, da bo plazo po kakih igralihuser posted image
ampak če bo po meni, potem bo še hujši...dijo mijo kaj sem jaz vse delala...hujša ko pubecuser posted image   Dobro da moja mama ne ve vsega, ker bi znorela.
ena izmed naših potegavšin...ležanje med tiri...takrat zabavno, zdaj pa bi se čez kolena dala, pa se tak našeškalauser posted image

ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"...

tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
28.11.2010 23:04:24   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

saj probat res ni težko, pa da vidimo

od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo

Lija je prvi zob dobila 26.12. 2009 ko je bila stara 10 mes. in 6. dni.
Zdaj pr 21 mesecih še ji manjkajo: zg. obe 4, petke vse 4 tak da pr nam bo še zeeelo pestro user posted image

Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunuuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
28.11.2010 23:04:29   
tasa_m
.ležanje med tiri...

Uh, vi pa ste imeli nevarne igre user posted image
pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
28.11.2010 23:05:22   
Lenči_

aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla?

muller. Nekje 10 eur

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
28.11.2010 23:05:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
Naša mala tudi nekaj takega...pa se mi ni zdelo,da bi se ravno zaradi zobov drla-ona se še zdaj dere,ko ma 20 zobov v kljunuuser posted image

Sami, v kljunčku se reče user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
28.11.2010 23:06:12   
Lenči_

katy... tukaj poglej

http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html

hvala

Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih

Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo user posted image

ok ste me prepričaleuser posted image   ne bo čeladeuser posted image

Uffff Timotej,že spet smo te rešile pred sramoto....user posted image

ok, tega mu ne povejteuser posted image

ne morš da vrjameš user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
28.11.2010 23:06:22   
katy83

.ležanje med tiri...

pol smo mi ko smo samo rabutali koruzo bili zlata vredni user posted image user posted image

ja kaj češ betonarski frociuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
28.11.2010 23:07:43   
tasa_m

.ležanje med tiri...

čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo user posted image user posted image user posted image smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
28.11.2010 23:09:23   
katy83

.ležanje med tiri...

čuj saj jaz sem tud bla, samo mi smo se vsaj med dvema ognjema igrali pa bejzbol med koruzo user posted image user posted image user posted image smo kmetom malo dela prisparali, ko ni rabo koruze linčkat al kak se reče user posted image user posted image user posted image

ja, samo moraš vedet, da sem se jaz družla z vsaj 3 leta starejšimi pubeci od sebe...pol pa veš kaj so me vse napiz...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
28.11.2010 23:10:05   
katy83

eh, če je kaj po Sami, je kr kljunuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
28.11.2010 23:10:12   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Bolj so pozni, bolj je hudo, ker so bolj trde dlesni - pravijo.
(bolj, bolj, bolj user posted image )

Mojadva sta začela z zobki en pri sedmih mesecih,drugi oz.druga pa pri desetih,pa nmi imel noben nekih hudih,hudih problemov-so pa oba najbolj mučile 4-ke in 5-keuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
28.11.2010 23:10:34   
katy83

aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla?

muller. Nekje 10 eur

in pomaga?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
28.11.2010 23:11:34   
majakla

ufff... bo še luštno. Kaj vse naš še čaka. Zdaj so še tak pridni, ko ne znajo hodit, ugovarjat, delat "bedarij"...

tota s tiri je pa res huda! Ne vem, kaj se še nisi prek kolena dala? ajmo, udri po tazadnji user posted image

Odkar hodi je 100x boljše. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
28.11.2010 23:12:12   
sami0804

Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam beseduser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
28.11.2010 23:12:28   
Lenči_

muller. Nekje 10 eur

in pomaga?

ne vem.. se mi zdi, da mogoče pa res. Probaj.. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
28.11.2010 23:13:29   
katy83

muller. Nekje 10 eur

in pomaga?

bom res probala...samo moram do Mullerja prituser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
28.11.2010 23:14:09   
Lenči_

Odkar hodi je 100x boljše. user posted image

upam, da bo pri naši tudi.. Trenutno imamo vstajanje ob pomoči predmetov in zna bit zlo nevarno za zobke, ker se ji spodrsne rado oz. še sploh ni dovolj močna v nogicah..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
28.11.2010 23:14:17   
tasa_m

ja, samo moraš vedet, da sem se jaz družla z vsaj 3 leta starejšimi pubeci od sebe...pol pa veš kaj so me vse napiz...user posted image

No ja, jaz pa samo nekje 2 leti pa kako leto al pa dve mlajšimiuser posted image Jaz sem bila zlata sredina :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
28.11.2010 23:14:37   
sami0804

eh, če je kaj po Sami, je kr kljunuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
28.11.2010 23:15:13   
tasa_m

Če bi jo vidla v elementu,bi vidla,kak se toti "kljunček" odpre,da o glasbeni spremljavi ne zgubljam beseduser posted image

user posted image user posted image user posted image
ja pa sami, saj pa je te ženska. Saj pa nemre tiho bit, ki si te to vidla?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
28.11.2010 23:15:22   
majakla

Ličkat (toti mestjanari user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
28.11.2010 23:16:18   
tasa_m

1. ne vem,
  2. se mi zdi
  3. mogoče 
  4. pa res

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
28.11.2010 23:16:44   
tasa_m

Ličkat (toti mestjanari user posted image user posted image user posted image ).
OPROSTI ŠEFICA user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
28.11.2010 23:16:47   
sami0804

Mislim,no...user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
28.11.2010 23:16:54   
majakla

muller. Nekje 10 eur

in pomaga?

bom res probala...samo moram do Mullerja prituser posted image

Podpis.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?