|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
28.11.2010 22:51:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

katy... tukaj poglej

http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html

In lepo prosim,preberi celi članek,preden se zakadiš v trgovino po čeladouser posted image user posted image user posted image user posted image

Taki resnični je a ne?
Men je Lija tolkooo bušk pridelala da smo se norca delali da bo rabla čelado, ampak mi niti na misel ni prišlo da bi jo res kupla. Je res tak kot lepo piše:  S čelado na glavi, bi otrok dobil lažne izkušnje: da je omara mehka, da so robovi mehki, čeprav na otip z roko ne delujejo tako. Če bi se med plazenjem pod stol s čelado na glavi butnil ob rob stola, tega sploh ne bi začutil, oz. se za to ne bi zmenil. Tako sploh ne bi dobil informacije, da je narobe ocenil razdaljo med svojim telesom in robom. Brez čelade bi se na trk prav gotovo odzval, morda bi za nekaj trenutkov celo zajokal, bi pa dobil pristno sporočilo o svetu, ki ga obdaja.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
28.11.2010 22:51:43   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomagauser posted image

ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. user posted image user posted image

saj probat res ni težko, pa da vidimo

od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
28.11.2010 22:52:06   
sami0804

Zdaj začne zanimati ravnatelja:
"Ja, in zakaj ima žaba tako velike oči?"

Janezek:
»Zato, ker je gledala, kako je kit nategnil skata«
kak je te lahko ranatelj in ne ve zakaj ima žaba velike oči?? user posted image user posted image user posted image

Ni še vido kita v akciji,drugače bi jih mel on tudiuser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
28.11.2010 22:53:03   
tasa_m

katy... tukaj poglej

hvala

Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih

Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
28.11.2010 22:53:13   
katy83

Zdaj začne zanimati ravnatelja:
"Ja, in zakaj ima žaba tako velike oči?"

Janezek:
»Zato, ker je gledala, kako je kit nategnil skata«
kak je te lahko ranatelj in ne ve zakaj ima žaba velike oči?? user posted image user posted image user posted image

Ni še vido kita v akciji,drugače bi jih mel on tudiuser posted image user posted image

vidiš, ko bom jaz ministrca za šolstvo, bodo ravnatelji morali it kite gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
28.11.2010 22:53:21   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
28.11.2010 22:53:28   
Lenči_

punce eno hecno resno vprašanjeuser posted image

Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamiciuser posted image in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? user posted image user posted image

hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
28.11.2010 22:54:30   
katy83

katy... tukaj poglej

hvala

Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih

Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo user posted image

ok ste me prepričaleuser posted image   ne bo čeladeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
28.11.2010 22:55:24   
tasa_m

od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo

Lija je prvi zob dobila 26.12. 2009 ko je bila stara 10 mes. in 6. dni.
Zdaj pr 21 mesecih še ji manjkajo: zg. obe 4, petke vse 4 tak da pr nam bo še zeeelo pestro user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
28.11.2010 22:55:44   
Lenči_

hvala tudi vama Tasa in Matcar. user posted image
kaj jezi vročina al bolečine T.?

danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr niuser posted image ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. user posted image

Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič...

sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomagauser posted image

lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
28.11.2010 22:56:43   
tasa_m

vidiš, ko bom jaz ministrca za šolstvo, bodo ravnatelji morali it kite gledatuser posted image user posted image user posted image

in pol bodo vsi ravnatelji z velikimi očmi. Da se bo že nadaleč vidlo kdo v šolstvu dela user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.11.2010 22:57:01   
sami0804

katy... tukaj poglej

In lepo prosim,preberi celi članek,preden se zakadiš v trgovino po čelado

sem žeuser posted image

Pa še to:zakaj se kosti v glavi tako pozno zarastejo skup-ravno zaradi vseh teh padcev,da varujejo glavo,ko se premikajo...otroci niso tako zelo nebogljeni kot si mislimo starši,je pa hudo videt,ko pade in hodi vsak teden z novo buško okroguser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.11.2010 22:57:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo...

kaj ti v lekarni delaš user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.11.2010 22:58:43   
sami0804

katy... tukaj poglej

hvala

Uffff Timotej,že spet smo te rešile pred sramoto....user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.11.2010 22:59:30   
Lenči_

ne, bi pa takoj. Majo ziher lepše plače, kot jo imam trenutno... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.11.2010 22:59:32   
katy83

punce eno hecno resno vprašanjeuser posted image

Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamiciuser posted image in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? user posted image user posted image

hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa user posted image

ja, to itak, ampak tak kot je hiter...jao

me že stisne ko se spomnim, da bo plazo po kakih igralihuser posted image
ampak če bo po meni, potem bo še hujši...dijo mijo kaj sem jaz vse delala...hujša ko pubecuser posted image   Dobro da moja mama ne ve vsega, ker bi znorela.
ena izmed naših potegavšin...ležanje med tiri...takrat zabavno, zdaj pa bi se čez kolena dala, pa se tak našeškalauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
28.11.2010 22:59:37   
majakla

ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. user posted image user posted image

Kje se to (te, ki res pomagajo user posted image ) kupi, ker mi imamo enkice že od 4m (sploh nismo
vedli kdaj - kr na1x so ble), dvojkice od 9m (smo glih na morju v kempu malo nemira
nočnega delali), trojkice oz. štirkice pa smo že večx pričakovali, pa nič ? ? ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.11.2010 22:59:43   
sami0804

in pol bodo vsi ravnatelji z velikimi očmi. Da se bo že nadaleč vidlo kdo v šolstvu dela user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
28.11.2010 23:00:53   
katy83

hvala tudi vama Tasa in Matcar. user posted image
kaj jezi vročina al bolečine T.?

danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr niuser posted image ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. user posted image

Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič...

aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
28.11.2010 23:01:48   
majakla

Bolj so pozni, bolj je hudo, ker so bolj trde dlesni - pravijo.
(bolj, bolj, bolj user posted image )

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
28.11.2010 23:01:50   
katy83

katy... tukaj poglej

hvala

Uffff Timotej,že spet smo te rešile pred sramoto....user posted image

ok, tega mu ne povejteuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
28.11.2010 23:02:19   
tasa_m

ne, bi pa takoj. Majo ziher lepše plače, kot jo imam trenutno... user posted image
user posted image user posted image
ni vse zlato kar se sveti user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
28.11.2010 23:02:36   
katy83

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
28.11.2010 23:03:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kje se to (te, ki res pomagajo user posted image ) kupi, ker mi imamo enkice že od 4m (sploh nismo
vedli kdaj - kr na1x so ble), dvojkice od 9m (smo glih na morju v kempu malo nemira
nočnega delali), trojkice oz. štirkice pa smo že večx pričakovali, pa nič ? ? ?
user posted image user posted image
Čuj nena vem ki se take kupijo. Bom se pozanimala pa povem user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
28.11.2010 23:03:41   
katy83
Knjižno  slovensko:

1.  Danes sem si kavo preveč sladkala.
2. Zakaj me kličeš, ko se  sprehajam s psom?
3. Si videl, kako se maček sprehaja po  strehi?
4. Včeraj se je en starejši gospod vrgel s  strehe.

*Po  mariborsko:

1. Joj, kak s'n si toti kafe  danes fejst pocukrala, čuj.
2. Kaj mi te težiš ko s'n glih s pesom  vuni?
3.. Glej si ti totega mačka kak on po strehi hoi.
4. Čuj,  včerej se je en stari s strehe dol ****no.

*Ljubljana -  japijevski srednješolčki:

1.  Dons sm si kofi čist ful pošugrala.
2. Kva me kolaš lih k doga  wokam?
3. A si vidu keta kok po rufu klajmba?
4. Učer se je en  oldi z rufa skenslu.

*Ljubljana -  žabarsko:

1. Dons sm si kavico u ibr  preveč cukrala.
2. Kva moriš k psa šetam?
3. A si vidu mačka kva  ga pu strehi pleza, mudel, ne prbiji!
4. Učer se je en stari s strehe  ruknu.

*Po  koroško:

1. Matr sn s swadek kafe  naredwa.
2. Ka težiš ko sn s paso zuna?
3. As vidu mačko gr u  lufto?
4. Učera se je edn s strehe bk  spraju.

*Po  prekmursko:

1. Gnes san si kavo preveč  pocukrala.
2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan?
3. Si vido  kak se maček šejče gor po streje?
4. Včeraj se je en stare doj s  streje vrgo.

*Po  prleško:

1. Gnes sen si kofe vünta  preveč pocukrala.
2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda pesa  sprehojan?
3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja?
4. Fčera  se en stori s strehe ****na.

*Gorenjsko:

1.  Dons sm s'kofe čist preveč ucukrowa.
2. Zakuga me kličeš lih k psa  sprehajam?
3. A s'vidu mačka k pu streh pleza.
4. Učer sej en ta  star s strehe ****nu.

*Kraški  prevod:

1. Joj, ma kej je dns tu kafe  t'ku sltku!
2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh s p'sm!
3. Kej si vidu  mačku, ku je šla nan đjro po strjhi?
4. Učjra j an n'wnč skwaču ss  strj'he.

*Idrijsko:

1.  Dans sm si kafjee preveč cukrala.
2. Kwa me mona kličeš, ka hlih s  kuzla špancirawa.
3. A s' widu, kak se enu mače huar pa striih  sprehaje?
4. Učiri se je en stari s strihe ruknu.

* >Knjižno<  zasavsko:

1. ****, kuk sm'm si dons kufea  pucukrala.
2. Kuga me zaj'bavaš, ku s'm glih s p'sam uzuni?
3. As  vidu, kaku en mačk pu streh špancira?
4. Mat ****, učjiri sej en  tast'r k'r s strehe ****nu!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?