Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:51:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html In lepo prosim,preberi celi članek,preden se zakadiš v trgovino po čelado Taki resnični je a ne? Men je Lija tolkooo bušk pridelala da smo se norca delali da bo rabla čelado, ampak mi niti na misel ni prišlo da bi jo res kupla. Je res tak kot lepo piše: S čelado na glavi, bi otrok dobil lažne izkušnje: da je omara mehka, da so robovi mehki, čeprav na otip z roko ne delujejo tako. Če bi se med plazenjem pod stol s čelado na glavi butnil ob rob stola, tega sploh ne bi začutil, oz. se za to ne bi zmenil. Tako sploh ne bi dobil informacije, da je narobe ocenil razdaljo med svojim telesom in robom. Brez čelade bi se na trk prav gotovo odzval, morda bi za nekaj trenutkov celo zajokal, bi pa dobil pristno sporočilo o svetu, ki ga obdaja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:51:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. saj probat res ni težko, pa da vidimo od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:52:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj začne zanimati ravnatelja: "Ja, in zakaj ima žaba tako velike oči?" Janezek: »Zato, ker je gledala, kako je kit nategnil skata« kak je te lahko ranatelj in ne ve zakaj ima žaba velike oči?? Ni še vido kita v akciji,drugače bi jih mel on tudi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:53:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html hvala Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:53:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj začne zanimati ravnatelja: "Ja, in zakaj ima žaba tako velike oči?" Janezek: »Zato, ker je gledala, kako je kit nategnil skata« kak je te lahko ranatelj in ne ve zakaj ima žaba velike oči?? Ni še vido kita v akciji,drugače bi jih mel on tudi vidiš, ko bom jaz ministrca za šolstvo, bodo ravnatelji morali it kite gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:53:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ni še vido kita v akciji,drugače bi jih mel on tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:53:28
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:54:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html hvala Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo ok ste me prepričale ne bo čelade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:55:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj probat res ni težko, pa da vidimo od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo Lija je prvi zob dobila 26.12. 2009 ko je bila stara 10 mes. in 6. dni. Zdaj pr 21 mesecih še ji manjkajo: zg. obe 4, petke vse 4 tak da pr nam bo še zeeelo pestro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:55:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala tudi vama Tasa in Matcar. kaj jezi vročina al bolečine T.? danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr ni ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič... sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:56:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, ko bom jaz ministrca za šolstvo, bodo ravnatelji morali it kite gledat in pol bodo vsi ravnatelji z velikimi očmi. Da se bo že nadaleč vidlo kdo v šolstvu dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:57:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo... kaj ti v lekarni delaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:58:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html hvala Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo ok ste me prepričale ne bo čelade Uffff Timotej,že spet smo te rešile pred sramoto....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:59:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo... kaj ti v lekarni delaš ne, bi pa takoj. Majo ziher lepše plače, kot jo imam trenutno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:59:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? hahaha... mislim da je ta čas namenjen temu, da ga imaš nonštop na očeh in si v niskem štartu, da ga obvaruješ padcev, udarcev... ni ti spasa ja, to itak, ampak tak kot je hiter...jao me že stisne ko se spomnim, da bo plazo po kakih igralih ampak če bo po meni, potem bo še hujši...dijo mijo kaj sem jaz vse delala...hujša ko pubec Dobro da moja mama ne ve vsega, ker bi znorela. ena izmed naših potegavšin...ležanje med tiri...takrat zabavno, zdaj pa bi se čez kolena dala, pa se tak našeškala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:59:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. Kje se to (te, ki res pomagajo ) kupi, ker mi imamo enkice že od 4m (sploh nismo vedli kdaj - kr na1x so ble), dvojkice od 9m (smo glih na morju v kempu malo nemira nočnega delali), trojkice oz. štirkice pa smo že večx pričakovali, pa nič ? ? ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:00:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala tudi vama Tasa in Matcar. kaj jezi vročina al bolečine T.? danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr ni ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič... sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo... aaaaaaa, točno saj sem danes sliko vidla na fb. Tisto je ta ogrlica? kje si kupla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:01:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. saj probat res ni težko, pa da vidimo od sestrične mali je star 11 mesecev pa ima že 9 zob, pa nobenih težav, naš pa glede na to, da bodo očitno bolj pozni zobki, bo kr hudo Bolj so pozni, bolj je hudo, ker so bolj trde dlesni - pravijo. (bolj, bolj, bolj )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:01:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html hvala Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih Pol bi ti mogla videt, kak je od kolegice tamali včeraj preko kavča padel pr nas. Aleluja, mi je kuj slabo postalo. Sem kuj torto pozabla rezat. Pa je tamali star 23 mesecev, pa je precenil višino oz. ga je prevagalo ok ste me prepričale ne bo čelade Uffff Timotej,že spet smo te rešile pred sramoto.... ok, tega mu ne povejte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:02:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ lažeš! - poznaš ..... M. ima jantarjevo verižico, pa calgel, pa dologel, pa homeopatske, pa calpol, ko je res hudo... kaj ti v lekarni delaš ne, bi pa takoj. Majo ziher lepše plače, kot jo imam trenutno... ni vse zlato kar se sveti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:02:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidiš, ko bom jaz ministrca za šolstvo, bodo ravnatelji morali it kite gledat in pol bodo vsi ravnatelji z velikimi očmi. Da se bo že nadaleč vidlo kdo v šolstvu dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:03:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. Kje se to (te, ki res pomagajo ) kupi, ker mi imamo enkice že od 4m (sploh nismo vedli kdaj - kr na1x so ble), dvojkice od 9m (smo glih na morju v kempu malo nemira nočnega delali), trojkice oz. štirkice pa smo že večx pričakovali, pa nič ? ? ? Čuj nena vem ki se take kupijo. Bom se pozanimala pa povem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 23:03:41
|
|
|
|
katy83
|
Knjižno slovensko: 1. Danes sem si kavo preveč sladkala. 2. Zakaj me kličeš, ko se sprehajam s psom? 3. Si videl, kako se maček sprehaja po strehi? 4. Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe. *Po mariborsko: 1. Joj, kak s'n si toti kafe danes fejst pocukrala, čuj. 2. Kaj mi te težiš ko s'n glih s pesom vuni? 3.. Glej si ti totega mačka kak on po strehi hoi. 4. Čuj, včerej se je en stari s strehe dol ****no. *Ljubljana - japijevski srednješolčki: 1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala. 2. Kva me kolaš lih k doga wokam? 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba? 4. Učer se je en oldi z rufa skenslu. *Ljubljana - žabarsko: 1. Dons sm si kavico u ibr preveč cukrala. 2. Kva moriš k psa šetam? 3. A si vidu mačka kva ga pu strehi pleza, mudel, ne prbiji! 4. Učer se je en stari s strehe ruknu. *Po koroško: 1. Matr sn s swadek kafe naredwa. 2. Ka težiš ko sn s paso zuna? 3. As vidu mačko gr u lufto? 4. Učera se je edn s strehe bk spraju. *Po prekmursko: 1. Gnes san si kavo preveč pocukrala. 2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan? 3. Si vido kak se maček šejče gor po streje? 4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo. *Po prleško: 1. Gnes sen si kofe vünta preveč pocukrala. 2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda pesa sprehojan? 3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja? 4. Fčera se en stori s strehe ****na. *Gorenjsko: 1. Dons sm s'kofe čist preveč ucukrowa. 2. Zakuga me kličeš lih k psa sprehajam? 3. A s'vidu mačka k pu streh pleza. 4. Učer sej en ta star s strehe ****nu. *Kraški prevod: 1. Joj, ma kej je dns tu kafe t'ku sltku! 2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh s p'sm! 3. Kej si vidu mačku, ku je šla nan đjro po strjhi? 4. Učjra j an n'wnč skwaču ss strj'he. *Idrijsko: 1. Dans sm si kafjee preveč cukrala. 2. Kwa me mona kličeš, ka hlih s kuzla špancirawa. 3. A s' widu, kak se enu mače huar pa striih sprehaje? 4. Učiri se je en stari s strihe ruknu. * >Knjižno< zasavsko: 1. ****, kuk sm'm si dons kufea pucukrala. 2. Kuga me zaj'bavaš, ku s'm glih s p'sam uzuni? 3. As vidu, kaku en mačk pu streh špancira? 4. Mat ****, učjiri sej en tast'r k'r s strehe ****nu!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?