Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:36:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi imamo avtek tudi v garaži ja in ni ga boljšega. Se splača dat vsak mesec 2€ Ja, vsak mesec imava pr položnici 2€ cuj, ker imava garažo v uporabi. in temu bi se reklo dobro porabljeni dve kavici na mesec ja to pa res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:37:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in temu bi se reklo dobro porabljeni dve kavici na mesec da zato pa jaz na kafeje ne hodim več treba neki not dobit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:40:14
|
|
|
|
katy83
|
punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:40:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in temu bi se reklo dobro porabljeni dve kavici na mesec da zato pa jaz na kafeje ne hodim več treba neki not dobit te pa tak reči, ti bo vsaka enkrat kafe plačala, samo da prideš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:41:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala tudi vama Tasa in Matcar. kaj jezi vročina al bolečine T.? danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr ni ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:41:22
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce moje drage, izvidi so tako slabi da ga je poslala v bolnico. Zdaj pa čakam, da me moj pokliče da vidim kak se bodo odločili ali ostaneva čez noč ali lahko prideva jutri zjutraj... ...vglavnem nič dobrega. jooj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:44:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? Ja, osbstajajo čelade.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:44:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? Da obstaja. Je pa moj L tudi ko vedno v glavo fasal, no še zdaj jo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:44:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in temu bi se reklo dobro porabljeni dve kavici na mesec da zato pa jaz na kafeje ne hodim več treba neki not dobit te pa tak reči, ti bo vsaka enkrat kafe plačala, samo da prideš ja ne... hecam se sa za kofe še stalno je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:44:38
|
|
|
|
katy83
|
Učiteljica pri biologiji sprašuje, če kdo ve, kakšna žival je skat. Javi se samo Janezek: "To je zelo ploščata riba." Učiteljici ni dovolj. "Morda ve , zakaj je ploščata ?" Janezek: "Zato, ker jo je nategnil kit." Učiteljica ga takoj pošlje k ravnatelju. Na njegovo vprašanje, zakaj je tako grdo govoril, Janezek odvrne: "Učiteljica vedno postavlja provokativna vprašanja. Če ji ne bi tako odgovoril, bi verjetno hotela vedeti, zakaj ima žaba tako velike oči." Zdaj začne zanimati ravnatelja: "Ja, in zakaj ima žaba tako velike oči?" Janezek: »Zato, ker je gledala, kako je kit nategnil skata«
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:44:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? Mamo eno tako pri hiši,pa prav kake vogale išče,da ja čimbolj grozno zgleda jih pa mine...pomagajo pa malo temna sončna očala-da ne vidiš glih vsakega trka,je manj sekiracije s strani mame
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:45:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in temu bi se reklo dobro porabljeni dve kavici na mesec da zato pa jaz na kafeje ne hodim več treba neki not dobit te pa tak reči, ti bo vsaka enkrat kafe plačala, samo da prideš
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:46:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala tudi vama Tasa in Matcar. kaj jezi vročina al bolečine T.? danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr ni ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič... sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:47:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno hecno resno vprašanje Kaj ste delale, da se vaši otročki niso poškodovali pri raznih padcih? Mislim naš razgrajač je malo štorast po mamici in vedno, ko se vdari se vdari v glavo...zaradi moje epilepsije imam prav alergijo na to, ampak ne morem ga non stop imet na okah...obstajajo kake čelade? Mamo eno tako pri hiši,pa prav kake vogale išče,da ja čimbolj grozno zgleda jih pa mine...pomagajo pa malo temna sončna očala-da ne vidiš glih vsakega trka,je manj sekiracije s strani mame aja, ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:47:38
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeej!!!! Maki je vuni!!!! Sandra pa ostaja...upam, da do konca bog ne daj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:47:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:49:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj začne zanimati ravnatelja: "Ja, in zakaj ima žaba tako velike oči?" Janezek: »Zato, ker je gledala, kako je kit nategnil skata« kak je te lahko ranatelj in ne ve zakaj ima žaba velike oči??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:49:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html hvala Ma fora je, da sem jaz tudi mnenja da morajo dat to skozi (padce, pa buške) ampak vseeno me kr stisne ko ga vidim kak butne včasih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:49:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy... tukaj poglej http://www.iskreni.net/malcek/celada-za-malcka.html In lepo prosim,preberi celi članek,preden se zakadiš v trgovino po čelado sem že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:50:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kaj ima katera Calpol sirup doma? Za koliko stare otroke je to? Jaz ga dajem M. že pri 4 al 5 mescih, ko je imela prvič vročino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 22:50:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga ena naša marčevka oz. njen tamali jo je imel in ko so mu šli 4 zobki na enkrat ven, je rekla da je pomagala tale janterjev zapestnica full. Tak da ne vem, jaz je nisem uporabljala, samo glede na to da sem danes videla da ji gre zgoraj leva štirka ven bom pa ji kupila, Ker nočem, da jo spet tak muči kot so jo mučle spodnje 4ke. Ni pa glih poceni ta hec,se mi zdi Mi je pa lepa drugač,fročeki prav fensi šmensi zgledajo z njo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?