|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
26.11.2010 16:26:42   
vipercat
tole pa je moj trebušček točno v 27tem tednu

user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.11.2010 16:38:40   
cukica
vipercat lep buši pa nič strij,...jaz sem k zebra razpokala pa se mažem z olivnim oljem,...
Pr nas pa še kr pada.Jaz sem dala pečt torto in potem sem fertik za dons,ker bom kr dol padla,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.11.2010 16:48:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
pilotgirl jooj, upam, da zrihtate kmalu. A imate tak strm klanec al kaj? So pa res bedni, da ne plužijo. user posted image

Jaz sem pa zdajle prav vesela, da sem noseča. ker če ne bi bila, bi verjetno jaz morala namesto sodelavca v Lj in nazaj po neke papirje, ker se je direktor tako spomnil. Kot da je to delo dispečerjev. user posted image

Ja zelo strm klanc, pa še privat cestišča (lastnikov je cca 15), vikendaši nepustijo plužit in dejansko, ko ljudje, ki živimo na tem hribu pop****, se zderemo na župana. Nekako pol spluži oz. plačamo kmetu, ko ima čas da nam spluži, vendar smo vedno zadnji. Ker ljudje delajo in je njegova dobra vola, da spluži tudi, če plačaš. Je pa problem, da cestarji pri nas so tko 8 ur z zamikov, greš pa v Rozamundo, pa jih vidiš nalivat se s pirom in se režijo, kako so določeni hribi okoli Turjaka odrezan (kle gor je taka čudna mentaliteta domačinov, sploh mlajših). Važn, da je pivce za živce pa je lahko zunaj meter pa pol snega. Pa vse stoji. Smo pa kar 620 nadmorske višine, računaj v 500m pridobimo 70 nadmorske. Pol si pa predstavlji, naklon je 14 procenten.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.11.2010 16:55:44   
Anonimen
Cukica lej jaz se mažem samo z bubšen, kadar se spomnim pa mam 0 strij. To je čisto odvisno od kože in genetike. Sošolka se je z nevem čim mazala pa ma busi ves strijast. Sam a ni to lepo, sej veš, da je od nosečnosti. user posted image Men je to prov lepo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.11.2010 16:59:36   
tamy82
meta21 super, da si konačal z delom! user posted image Zdej pa kar hitro pozabit na to in samo še na user posted image mislit user posted image Pa super za potrditev, da boste dobili user posted image user posted image Pa lepo ime sta izbrala!

Oh, kar se teh imen tiče, midva tudi nisva še izbrala ... je preveč izbire, pa nobeno nama ni res ful všeč ... user posted image Tako da ne vem kaj bo ratalo na koncu. Najraje bi vidla, da bi si ga user posted image kar sam izbral ... user posted image

vipercat lepga sineta maš! user posted image Pa luškan bušček user posted image

cukica ti si pa res pridna s tem pečenjem! Malo pa boš ja poskusila, če si že toliko napekla! user posted image

pilotgirl joj to je pa res zoprno, da ne moreš nikamor zaradi zasnežene ceste user posted image Upam, da hitro porihtajo!

Jaz sem pa že prav nekam praznično razpoložena danes user posted image verjetno je sneg kriv (no, vsaj za nekaj je fajn da je user posted image ). Tako da že poslušam božične pesmice in svečke sem malo prižgala, pa še kamin je zakurjen ... user posted image user posted image

Uživajte vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.11.2010 17:29:32   
trsica
Hojla. Sneeeg gre, glej zunaaaaaj sneeeeg greeeee..... user posted image Danes sem imela podrobni pregled in še dobro, da ima mož dopust. Si ne predstavljam sebe v avtu. user posted image

Mere pa: punčka 1300g, fantek 1400g. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.11.2010 17:38:01   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Sicer sem hotela Ian, pa moj ni bil za. Češ, da ga bodo zezali z Ia ia.

Sej veš da mamo mi Iana - zakon ime!

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
slovesno objavljam, da se bo Lovru pridružil Bine!user posted image user posted image user posted image   

Čestitke za fantka! Luštno ime.

Mi imena še nimamo, niti se še nisva mela časa pogovarjat o tem. Nekje do konca leta pa upam, da nama bo že kej bl jasno.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.11.2010 17:48:54   
trsica
Imena imava tudi midva že. No, vsaj za punčko je 100% (ker jaz izbiram), za fanta pa cca. 90% (ker izbira mož). user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.11.2010 17:51:30   
d´ori

Vipercat res imaš lep trebušček! Sinek je pa sploh pravi lepotec. Če bo naše dete vsaj pol tako luštkano... uf bom ponosna na njega user posted image user posted image

Pri nas je prenehalo snežiti in moj je odšel na pluženje tako, da samevam user posted image Mi je kar malo dolgcajt, pa kar naprej me neki skrbi kadar ga ni doma user posted image Hormončki so pa res user posted image

Ja strije so pa res ena zoprna zadeva. Jaz jih na srečo še nimam a glede na genetiko si kar mislim, da se jim ne bo možno izogniti.

Grem si pripravit kako večerjico, ker naše dete razgraja v trebuhu. Mogoče je pa lačen user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.11.2010 18:02:21   
Anonimen
Ja moj razgrajač, je po mojem padcu, zopet aktiven postal. Sem tako vesela, tako, da je cel dan v obratih kot vrtavka. Ko tega ne bo proti koncu, bom kar v skrbeh.

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.11.2010 19:16:44   
meta21
PilotGirl, nekaj linkov zate:

http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=204

http://www.uni-lj.si/studij_na_univerzi/studenti_s_posebnimi_potrebami.aspx
(ravno na vaši fakulteti ni nikogar, ki bi se s tem ukvarjal)

http://www.uradni-list.si/1/content?id=77823&part=&highlight=zakon+o+usmerjanju+otrok+s+posebnimi+potrebami (3. člen je ena malenkost omenjeno)

Tole je zdaj bolj z levo roko nabrano, te bom pa zagotovo imela v mislih. Moram še s kolegico govorit.
Sem pa opazila, da ima kar nekaj fakultet dobro izdelane Pravilnike o pravicah študentov s posebnimi potrebami (npr. Fakulteta za upravo). Malo povprašaj pri vas, mogoče imate vi tudi kaj. Drugače ti pa predlagam, da se poskušaš s kakšnim profesorjem vnaprej pogovorit, še posebej če imaš potrdilo (verjetno so ti kaj dali, ko so te evidentirali kot disleksika)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.11.2010 19:34:55   
Anonimen
Ja dobila sem potrdilo in tudi diagnozo. Baje s tem papirjem uveljavljam pravice. Vendar je problem, da so in v referatu pa tudi profesorji nasplošno nenaklonjeni. Češ da izkoriščamo pravice, tako, da nisem nikoli naprej rinla. Ker enemu profesorju sem povedala situacijo in problem, pa se mi je v glavo porogljivo začel smejati in rekel, češ kupte si očala. Sploh ni vedel, da ni to nič z vidom ali kaj podobnega ampak, da je to pač čisto drugačna reč. (kot pedagog me je šokiral) Sošolka jo ima tudi, pa je tudi pri drugem profesorju povedala situacijo, jo vedno zmerja z omejeno, to nebi vrjela, če nebi slišala. Pol si pa v skrbeh, kok bi povedal kok nebi. Samo enkrat je treba začet, ker na našem faksu je ogromno disleksikov. Marsikater znan arhitekt ima oz mel in ne vem, zakaj bi to bil tabu pri prfoksih. Jaz vem, da meni bi 15-20 min veliko pomagalo na izpitu.

Hvala res že v naprej, bom tudi jaz šla v akcijo. Čene bom pa spet v referatu potrkala pa vprašala, sam vedno me k pravniku al pa dekanu pošlejo unadva pa tko nč ne vesta in pošljeta nazaj. Pa se vrtiš v krogu.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.11.2010 19:58:20   
maurica
punce, mojega dragega pa danes ne bo še domov, ker so mu skenslali let user posted image Upam, da pride jutri čim prej ...

pilotegirl; disleksijo ima tudi moja svakinja in HB ima kar srečo z razumevanjem s strani šole. Je kar problem, če so strokovni delavci nesposobni. Jao, tista izjava, da si nepismena ... brez komentarja user posted image super pedagog user posted image

meta; super za user posted image , Bine je pa ful ful lepo ime user posted image . Pa super, da si zaključila s službo user posted image

jaz se mažem z weledinim oljem in moram zaenkrat tudi potrkat - še nič strij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.11.2010 20:10:46   
trsica
PilotGirl7, jaz pa ne bi bila tiho pri prfoksih in bi vsakemu posebej (kot bebcu) razložila, kaj je to disleksija. Saj, ta prvič bi bila še šokirana, pri naslednjih prfoksih pa ne več, bi se pa vnaprej pripravila. Bi še kar malo zablefirala zraven. user posted image  

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.11.2010 22:29:48   
meta21
Nekateri profesorji na faksih se res obnašajo kot, da so boga za jajca prijeluser posted image  in jaz se verjetno tudi ne bi kregala, ker na koncu ugotoviš, da si sam sebi naredil več škode kot koristi. Lahko pa napišeš kakšen mejl na študentsko organizacijo ali pa kar na Univerzo v Ljubljani, tudi zaradi vseh, ki prihajajo za tabo. Če bo vsak malo zatežil, ni vrag da se ne bi premaknilo. Kaj jih pa stane, če kupijo na celem faksu en računalnik ali dva za izpite in sem pa tja kakemu študentu dovolijo, da piše pol ure dlje. Joj, konzerve zarjavele!!! Sicer pa če pomislim, da že 7 let (prej pa še kolegici 3) na vse možne načine mehčam nekatere sodelavce, da dovolijo določene prilagoditve. Moram bit včasih pravi politik, da jih kaj prepričam. Za nekatere, tiste iz "stare šole" so vsi taki otroci leni ali za posebno šolo.(No ja, saj nekateri so, eno al drugouser posted image ). Moram pa rečt, da se stvari, vsaj na naši šoli, počasi a vztrajno izboljšujejo. Samo vztrajat je treba, pa včasih res ni najbolje it z glavo skozi zid.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.11.2010 22:31:00   
babynitka
En zasnežen pozdravček user posted image
Joj...jaz sem tudi poletni tip,tako da mi ta sneg ne diši preveč...saj ne rečem je lepo za pogledat in tudi kepat se pa delat snežake je fajn...sam jaz sem bolj za sonček in toplo vreme...
Mi smo zaključili z šolo za starše. user posted image Sem mislila da bom zvedela kaj več, pa ni bilo nič kaj zanimivega...
Pregled je tudi za nami in je vse tako kot mora biti. user posted image pridno raste. Brcamo tudi kr fajn-sploh ko bi jaz rada spala... user posted image user posted image
Za seznam: naslednji pregled imamo 16.12. Joj je to še daleč...sem mislila da bodo sedaj kaj bolj pogosti pregledi...pa očitno še ni čas za to.
Kilce gredo tudi meni pridno gor...skoraj preveč pridno...smo že na +9... user posted image Me prav zanima kok + bo pred porodom...no-malo me je strah... user posted image
Mam pa tud probleme z zgago, križem in zatekanjem gležnjev... Ampak je še znosno...pa tudi za user posted image je vredno malo potrpet...
Zdaj smo pa res že blizu...še tri mesece pa bomo rekle pa-pa bušijem... user posted image po eni strani komaj čakam-po drugi me pa skrbi kako bo... user posted image Kaj če česa ne bom znala? Kaj če ne bom vedela kaj rabi? Kaj če... Upam, da bom zmogla...
Kar se pa faxa in učenja tiče sem pa grozna...ne morem se spravit za knjige...pa bi zelo rada naredila še kak izpit preden grem u rim...samo kaj ko je moja koncentracija porazna-da o spominu ne izgubljam besed... user posted image Ne vem kaj naj naredim... user posted image
Nič...grem jaz počasi u posteljo h user posted image da ga malo zbudim user posted image user posted image -bi rabla masažo križa, ker me boli za znort.
Lepo se grejte in božajte svoje bušije. Nočka user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.11.2010 23:07:03   
meta21
Ja kilce so zoprna reč. Jaz sem v 1. nosečnosti jedla brez slabe vesti pa mi je bilo potem kar malo žal, ker še zdaleč niso šle tako zlahka dol kot so mi napovedovali. Vsaj tistih zadnjih nekaj ne!  Zredila sem se 16kg na konkretno podlago. Sem pa tokrat štartala s 3 kilami manj kot prvič in zaenkrat sem se zredila 1 kilo manj kot prvič, tako da sem za 4 v prednosti. Upam, da ne bom nadoknadila v zadnjih 2 mesecih. No pa kljub vsem obljubam, ki si jih dajem, sem na 11+ (31. teden).

Drugače pa je razumljivo, da boš malo zmedena na začetku, mogoče na trenutke celo malo obupana ampak v porodnišnici ti marsikaj pokažejo, po 14 dneh se pa tudi doma zadeve pošlihtajo. Zmogla boš zagotovo, vedno ne boš vedela, kaj potrebuje ampak že tvoja skrb kaže, da ga boš imela neskončno rada. In to zagotovo potrebuje najbolj! Ljubezen in ne popolno mamo iz učbenika!user posted image  Sploh pa mnogi verjamejo, da si otroci izberejo svoje starše. In če si je tole bitjece izbralo vaju, je že prav takouser posted image

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.11.2010 23:44:31   
Nina33
Čer!
Sem se pršla samo pofočkat, preden vas grem brat - čveke čvekaste user posted image .
Mi imamo pa luknjo v zidu, ki jo v ponedeljek čaka še fina obdelava, laminat sledi kmalu (upam), pa mizo in stole sva že "namontirala" - in imamo jedilnico user posted image : mali veliki princ popolnoma navdušen, mačka zmedena user posted image . Mama in ata pa zmatrana user posted image . No, ne tolk, de vas jaz ne bi šla prebrat - če mi dons ne znese, sem mrzla user posted image , ne bom nikol zvedla, o čem ste čvekale zadnje dva dni user posted image . Ne verjamem pa, de bom kaj komentirala (vsaj dons ne).
Lep večer, mirno noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.11.2010 23:59:43   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
se strinjam strelke smo kr fajn ja, sam skoda, k je prsov ns mesec, mesec staranja user posted image

Eh, Lil_, RDji so pa ja fajn: več kt jih maš - dalj živiš user posted image . Jaz ga mam glih čez en teden, odštevam pa že skor tri mesce user posted image .

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.11.2010 0:27:33   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
In to zagotovo potrebuje najbolj! Ljubezen in ne popolno mamo iz učbenika!user posted image  Sploh pa mnogi verjamejo, da si otroci izberejo svoje starše. In če si je tole bitjece izbralo vaju, je že prav takouser posted image

Se podpišem pod tole. Čeprav mi zadnji stavek, ko mi moja dva starša ne "gresta v glavo" nekam narobe hodi user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.11.2010 0:37:41   
Nina33
Bi marsikaj pokomentirala, pa se mi ne da (al pa se ne spomnim user posted image ). Tako, da pošiljam vsem vam mamicam eno lepo slikico, ker smo idealne mame (popolnih pa itak ni user posted image ):

user posted image

Lepe sanje! 

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.11.2010 1:00:07   
Nina33
Ooo, ste vidle, že avgustovke user posted image . Kmal bojo že februarke 2012 user posted image . Kako leti....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.11.2010 5:48:22   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj.
Ne vem kam pelje vse skupaj.Zadnje dva dni spim samo po 3 ure in mi je kr groza,ker vsi spijo,jaz pa bedim.Sej sem utrujena komaj gledam,ampak,ko se uležem sem pa,ko angora zajc.Pri nas še vedno pada sneg sicer samo rahlo naletava in upam,da vsaj za kak dan mal poneha.Danes morem še mal pospravit,ker dobimo popoldan obiske.Saj veste praznujemo r.d. od Tasta Pa še obletnico poroke imata danes.Tko,da bo kr lušten ja. Ja čas pa tako hitro leti še malo pa bomo mele svoje zakladke v rokah.Jaz se prav že oreng veselim in ga komaj čakam,...Moj tud vsak dan bolj in bolj pričakuje najin dan D.Upam samo,da ne bo ravno takrat v kakšni tujini in bom sama šla rodit,ker mam željo,da je poleg.No ja bomo že,...Nebi bila ne prva ne zadnja,ki bi rodila sama.Trenutno niti ne razmišljam toliko o porodu,...No ja nič vam še kaj pišem tokom dneva,....
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.11.2010 7:09:57   
sara1986
cukica, hvala za zajtrk.

Evo jst sm že budna, sobota ko bi končno lahko spala, nee, jst že od 6:30 pokonci  user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.11.2010 10:03:32   
Teyla
A so že avgustovke al kaj? Joj, kako čas beži. user posted image

Samo še dva meseca in dva tedna -vsaj zame.
cukica hvala za zajtrk, izgleda zelo okusno. Drugače pa nova pošiljka snega prihaja v nedeljo in baje ga bo kar veliko. Tako, da ste bile opozorjene. user posted image

Glede kg: jaz se zaenkrat redim še po tisti tabelici, ki jo je ena prilepila, in izračuna glede na kg pred nosečnostjo kako naj bi se redila. ampak dvomim, da bom do konca pridobila samo še 4 kg, ker imam še 10 tednov. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?