|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
26.11.2010 12:46:42   
Teyla
tamy82 pa kako ne maraš snega? user posted image Se nisi nikoli zabavala na snegu? Men je pa tako faaaajn. Pa sploh ne smučam, ampak že smao ko se sprehajaš po njem, pa ti škripa pod čevlji je meni fenomenalno. Tistega mokrega oz plundre pa jaz videt ne morem. Sem si rekla, da če bom kdaj rekla, da ne maram snega samo zaradi tega, ker mi bo delal težave na avtu ali v prometu, bom pa vedela, da sem se postarala. user posted image Sneg je zakon, in komaj čakam, da tale otroček zraste, da se bomo skupaj kepali. Do takrat bova pa z mojim delala snežake in podobno (on je prav tak otrok kot jaz). " leti nazaj sva ga naredila sredi tivolija. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.11.2010 13:04:41   
tamy82
http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

Ena povezava do prazničnih receptov

Teyla ma ja jaz sem bolj poletni človek, mam raje 35°C kot pa 0°C Tako da že od nekdaj govorim, da se bom preselila nekam v bolj tople kraje Tako da sneg mi je že fajn skozi okno gledat, ampak potem ko pa moraš ven, je pa druga zgodba. V Ljubljani je pa sneg sploh grozen, ker je vsa umazan in po pločnikih je non stop plundra in nimaš kje parkirat ... tako da odkar sem doživela sneg v Lj, mi je še bolj zoprn
Tako da zbudite me, ko bo sonček in bo toploooo ...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.11.2010 13:17:59   
Teyla
tamy82 mislim, da ti ne bo uspelo celo zimo prespat, vsaj do pomladi ne, ker te bo februarja začelo nekaj špikat. user posted image Lahko pa probaš, mogoče padeta oba v zimsko spanje. user posted image  
Drugače pa tudi mene vedno zebe in imam ledene roke (zdaj je situacija rahlo boljša), ampak sneg je prav fajn. Zunaj je mrzlo, pa če je sneg ali pa ga ni, tako da imam rajši, da ga je polno. Ma men je vsak letni čas fajn, v vsakem je nekaj dobrea in nekaj kar ti gre na živce. Jaz raje vidim samo dobre stvari.

Uuu tale knjigica receptov je pa pa odlična. user posted image Samo en recept ima marelice. Sredi decembra? user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 26.11.2010 13:21:28 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.11.2010 13:39:17   
meta21
Pozdrav vsem tistim, ki imate rade sneg in tistim, ki ga nimate rade ... Pri nas v Grosuplju tudi že lepo sneži.
Jaz sem 2 leti nazaj, ko sem rodila septembra, vsak dan rinla voziček, tudi 2x, naokrog. S kolegico sva rodili 3 dni narazen in ker nimaš doma cel dan z nekajmesečno štruco kaj počet sva tudi v cel sneg rinle, če pločniki še niso bili spluženi. Pač do najbližjega kafiča, kjer tudi pozimi strežejo zunaj na pokriti terasi. Medtem, ko sva spili kavo, so pa že malo splužli, da sva še en krog naredili. Zdaj bomo pa na vrhuncu zime rodile ...

user posted image user posted image user posted image  A mi lahko kera pove, kako se izklopi ta kuuser posted image va miška, ki je integrirana v lap top, ker jo očitno skoz malo oplazim in si po nesreči vse zbišem ali pa pišem kar nekam drugamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.11.2010 13:45:21   
tamy82
user posted image

user posted image

Takle mamo danes pri nas ... že prava zima! user posted image user posted image

Eno vprašanje glede teh vlog: na vlogi za satrševski in otroški dodatek je treba (logično) napisat tudi podatke o otroku ... če torej to oddaš prej, pustiš to prazno? user posted image
Hvala za info!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.11.2010 14:01:01   
meta21
Drugače sem pa danes zadnjič delala... Yiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ne veste, kako sem veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.11.2010 14:09:37   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Drugače sem pa danes zadnjič delala... Yiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ne veste, kako sem veselauser posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image . Zdaj bomo lahko več klepetale.user posted image

Jaz bom ša čez december potegnila, pa še nekaj v januarju, da bo malce več €€.

suzy lepo izgleda. Tudi tu je že vse belo, ampak ne morem slikat, bi me sodelavci čudno gledal.user posted image   Glede vlog pa nimam pojma.

Aja punce, kdaj smo rekle, da bo drugo srečanje. Jaz sem čisto pozabila.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.11.2010 14:25:06   
Anonimen
Jaz tudi prilepim slikce, smo čisto zasneženi. Samo, da se prikopljem do fotiča. Je drgagi v sluzbo vzel user posted image majo neko festo.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 14:25:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.11.2010 14:26:22   
Anonimen

U zdej pa na polno uživaj in se spočijuser posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.11.2010 14:31:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Super user posted image user posted image . Zdaj bomo lahko več klepetale.user posted image

Jaz bom ša čez december potegnila, pa še nekaj v januarju, da bo malce več €€.

suzy lepo izgleda. Tudi tu je že vse belo, ampak ne morem slikat, bi me sodelavci čudno gledal.user posted image   Glede vlog pa nimam pojma.

Aja punce, kdaj smo rekle, da bo drugo srečanje. Jaz sem čisto pozabila.user posted image

Glede eurčkov... Jaz bom dala v izračun do novembrske plače, da bo porodniška kolikortoliko normalna, decembrska bo pa res bolj borna ampak ni ga čez mirne živce in to, da mi noben ne serje po glavi zato, ker prvič, o mojem delu nima pojma in drugič, ker nima osnovnega pojma o človeški komunikaciji. Včeraj sem uvajala novo sodelavko. Prišla je za 1 šolsko uro!!!!, že to pokaže koliko pomena vodstvo pripisuje mojemu delovnemu mestu. Sem pa ob tem, ko sem ji predstavljala stvari ugotovila, kako zelo obvladam stvari in koliko informacij mam v glavi-una reva me je pa iz minute v minuto bolj obupano gledala in se sekirala, če bo zmogla. Za tiste, ki ne veste-delam kot specialna pedagoginja oz. učiteljica dodatne strokovne pomoči. To pomeni obvladat najprej cel kup posebnih didaktičnih pristopov k poučevanju, poznavanje raznoraznih primankljajev, ovir in motenj, poznavanje snovi vseh predmetov v osnovni šoli (vsaj pregledno), obvladanje celega kupa zakonodaje in birokratskih solatarij, poznavanje učbenikov, delo s starši in nenazadnje še specifike vsakega otroka, ki ga učim. Letos sem jih imela 10 in vsak od njih je zeeelooo poseben. In jaz ji naj vse to predstavim v 1 uri in še razkažem šolo, njen kabinet pa še cel kup pravil, ki se tičejo vseh na šoli.

Uh, nisem imela namena se takole skašljat ampak je pa prav pasalo.user posted image  Zdaj sem v fazi "Meta, pozabi, to ni več tvoj problem! Na bolniški si in samo dojenček je pomemben!"user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.11.2010 14:52:13   
meta21
Joj, toliko klobasam ... Saj da bi bistvo povedala pa ne (oz. sem ga pa me je ven vrglo pol pa pozabila). Zjutraj smo na UZ vidli našega fantka. Vse ok, meritve so za kakšen teden večjega otroka ampak ni panike. Tudi jaz sem za kakšen teden prevelikauser posted image . Drugače je pa potrdil da je fantek (kar so neprepričljivo napovedali že na nuhalni in na morfologiji) tako, da slovesno objavljam, da se bo Lovru pridružil Bine!user posted image user posted image user posted image  Za seznam: NP 28.12.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.11.2010 14:56:22   
Anonimen
Meta21 delaš tudi z disleksiki? Mene malo zanimajo pravice disleksikov. Namreč jaz jo imam in baje mam določene pravice v smislu, da lahko dle časa pišem, ... sedaj bi mi krepko prav prišlo na izpitih, ker se mi zdi da poleg hormonov, ki nagajajo pri spominu, me še disleksija daje in je rezultat tukaj. Bom zelo hvaležna, če me boš lahko napotila, kje lahko to zvem. Sicer, se bojim uveljavlat pravice, ker v srednji šoli je mama samo omenila, pa so me jemali vsi za.... nebom izrazila. Dejansko ni pa z disleksikom nič narobe, lahko oz. v večini so zelo nadajrni.

Ja, so redke take pedagoginje, kot si ti! Se vedno spomnim osnovno šolskih in srednje šolskih.... obup, ko so zvedle niso pojma mele, niti o avtizmu ne,.... A delale so kot socialne delavke, ki so pomagale otrokom s posebnimi potrebami, niso mele pa pojma... Škoda besed!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.11.2010 15:07:22   
d´ori

Pozdravček iz zasnežene Notranjske. Pri nas sneži kot za stavo. Imamo že skoraj 15 cm snega user posted image Ma ne da snega nimam rada a če ga bo tako sipalo bom odrezana od sveta, ker kidat ga pa res ne mislim. Pa še moj dragi bo šel plužit in tako bova z mojih kužitom lepo doma na toplem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.11.2010 15:09:23   
Teyla

Joj, toliko klobasam ... Saj da bi bistvo povedala pa ne (oz. sem ga pa me je ven vrglo pol pa pozabila). Zjutraj smo na UZ vidli našega fantka. Vse ok, meritve so za kakšen teden večjega otroka ampak ni panike. Tudi jaz sem za kakšen teden prevelikauser posted image . Drugače je pa potrdil da je fantek (kar so neprepričljivo napovedali že na nuhalni in na morfologiji) tako, da slovesno objavljam, da se bo Lovru pridružil Bine!user posted image user posted image user posted image  Za seznam: NP 28.12.

Super za 100% user posted image user posted image user posted image Bine je lepo ime. Moj je pa zadnjič povedal, da mu Enej ni tako zelo všeč, tak da sva kar se tega tiče na začetku.

Drugače pa 1 šolska ura? Kaj pa njim ni jasno? user posted image Dobro, da niso rekli, naj pride za 20 min. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.11.2010 15:11:15   
vipercat
meta super.  sem zelo vesela zate user posted image

evo meni se vidi da imam danes čas, pa vam bom pripopala nekaj slikic gor - upam da ne zamerite user posted image
tole je naša slikica iz letošnjega izleta na češko

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.11.2010 15:11:24   
cukica
Tud jaz uporabljam dnevne vložke,ker mam zadnje čase mal bl povečan izcedek,sam je na vložku bolj rumenkasto,...Pravijo,da je plodovnica na vložku videti sivkaste barve,...To so rekli v MŠ.
Pri nas tako lepo mete,ziher je že ene 15 cm zapadlo,...jaz pa lepo na toplem sin pečem sladice,ker ma tast jutri rojstni dan.Se mi sline cedijo sam nesmem zdaj nič,...
Foxy lady saj bo zdrži,jaz se tud bojim,da dobim insulin v torek sam kot sem ti napisala zaenkrat mam cuker kr v redu,sem šla pa spet pol kg dol,...Tko,da če bo šlo tko naprej bom šla jaz rodit s svojimi začetnimi kilogrami,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.11.2010 15:11:44   
meta21
PilotGirl, vem, da se kar veliko govori o prilagoditvah tudi na fakulteti ampak priznam, da zadnja leta nisem tega veliko spremljala, ker delam samo z osnovnošolci. Pri nas imajo vsi disleksiki pravico do podaljšanega časa (če res slabo berejo, jim tudi navodila in dljše tekste jaz preberem), neupoštevanja specifičnih napak (npr. spuščena, podvojena, zamenjana črka) ipd. Vem, da se s tem veliko ukvarja društvo Bravo in pa seveda Svetovalni center za otroke, mladostnike in njihove starše na Gotski v Ljubljani. Ampak kot sem že rekla mi spadamo pod ministrstvo za šolstvo in šport,  ti pa spadaš pod ministrstvo za visoko šolstvo, tako da bi se verjetno morala pozanimat tam. Bom malo pobrskala pa če kaj zvem, ti sporočim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.11.2010 15:27:17   
Anonimen
Meta21 No sej ravno te primere, ki si jih opisala jih imam jaz, potem mi pa prfoks reče, če sem nepismena ;) Zato mi pc pisanje fulll pomaga, pa še najde mi poduplicirane besede. Kar koli zveš mi boš ful pomagala! Drugače so mi nekaj omenjali, da v šiški to urejajo, sej tam so me tudi našli (ko sem bila v prvem razredu). Mam baje težjo obliko, sicer kako se to določa ne vem.

d´ori pol si na istem kot jaz, da si odrezana. No upam, da da do ponedelja splužijo (baje bo v nedeljo spet zapadlo), ker moram na pregled v porodnišnico, še zaradi pada. Pač je rekla, da me bo še kar spremljala. Četrtek in petek mam pa cukr test pa izpit. Sej če si doma je prav fletno, našima psičkoma se je čisto strgalo, sta se začeli metati po snegu ;) Se pa user posted image mormo sedaj paziti, da se ne bomo prehladile. Sej veste, sedaj smo v času ko nam je hitro vroče in se hitro prehladiš!

Teyka nebi je pa Enej zelo všeč ime. Mam kar sošolko in prijateljico, obe sta dali Enej ime, se mi zdi, da je to kar popularno ime postala. Misva sva tudi izbrala že ime user posted image Najbolj pogosti, baje. Tako, da bomo imeli Nik-a ;) Sicer sem hotela Ian, pa moj ni bil za. Češ, da ga bodo zezali z Ia ia.

Tamy82 super recepti... kar zaluštalo. Oče gre v pokoj v decembru pa še rojstni dnevi (moj, od bratov, dedkov), tako da že vidim, da bom pekla.

Uf sem romana spisala.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.11.2010 15:31:22   
cukica
Evo našo zimsko idilo,....

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.11.2010 15:42:15   
Teyla
Kakšne lepe fotke gor dajete vipercat še od poletja, druge od zimske idile. user posted image
Tu pa že kar močno pada, še stavbe od Adrie ne vidim več. user posted image

Pilotgirl Meni je tudi Nik všeč, ampak jih je res preveč, tako da sem se spomnila Enej, pa Noel pa David. Erik je tudi še v igri. Noel pa ne bo, ker ne gre s priimkom. Mogoče, če dosti ponavljam Enej, si bo moj premislil. itak je več šans za punčko, za tisto pa menda ne bo prepirov. Verjetno bo Teja, ni pa še 100%. user posted image   Aja, imam pa enega medvedka z imenom Nik. user posted image pri meni imajo vse plišaste živalce imena. Ja, saj vem, čudna sem. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.11.2010 15:45:04   
sara1986
Punce peeeeeeeeeeeteeek je in ja  z odhajam iz šihta user posted image user posted image papa

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.11.2010 15:47:22   
vipercat
tole pa je naš mali slikan zadnjič, ko sva šla v lj z vlakom

user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.11.2010 15:52:55   
Anonimen
Na moj dragi je že klical in se zdru name. Ne more priti gor z avtom pa ima zimske, do gor imamo pa 3 km je reku, da ne more peš ker je čista ledenica ratala in drsi. Obup, tole z našim županom, bi ga kr nadrla. Pližli pa še sedaj niso. Očitno bomo spet, tako kot pred parimi leti, ko smo bli za teden dni odžagani od sveta. user posted image

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.11.2010 16:06:10   
Teyla
vipercat luštnega sinkota imata user posted image

pilotgirl
jooj, upam, da zrihtate kmalu. A imate tak strm klanec al kaj? So pa res bedni, da ne plužijo. user posted image

Jaz sem pa zdajle prav vesela, da sem noseča. ker če ne bi bila, bi verjetno jaz morala namesto sodelavca v Lj in nazaj po neke papirje, ker se je direktor tako spomnil. Kot da je to delo dispečerjev. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?